اساتید ، کسی این سایت رو تایید میکنه واسه VPS ?
ifestart.ir
relax.ir
میگه آیپی فرانسه
هارد 50
رم 512
قیمت 20
فردا میخوام بگیرم ازش
سریعتر جواب بدید
ممنونم
اهل فن جواب بدن
راسته که امریکا تورنت رو ممنوع کرده
حالا اگه با سرور امریکا اپلود کنیم((seed بدیم))مشکلی پیش میاد؟((من از سینگل سرور دارم))
در واقع میخوام بدونم اگه با تورنت اپلود کنم چیکار کار میکنن؟
بله 99.9% سرور های آمریکا به تورنت گیر می دن اولش اخطار می دن که اگه تکرار بشه ip رو بلاک می کنن (البته اگه با private torrent ها کار کنید مشکلی نیست)
من از شرکت ovh فرانسه سرویس داشتم حالا نمیدونم این شرکتی که شما میخوایید ازش سرویس بگیرید زیر نظر این شرکت هست یا نه ولی ovh فرانسه چند تا نکته رو باید در نظر گرفتاساتید ، کسی این سایت رو تایید میکنه واسه VPS ?
ifestart.ir
relax.ir
میگه آیپی فرانسه
هارد 50
رم 512
قیمت 20
فردا میخوام بگیرم ازش
سریعتر جواب بدید
ممنونم
راستی reza_badkonaki عزیز وقت نکردم اون آموزش رو نگاه کنم ایشالله فردا می بینم
نه فرقي نداره شما دات نت فريم ورك 4 بريز حل ميشهدات نت فریم ورک ایکس پی با ویندوز سرور فرق میکنه ؟
مرسینه فرقي نداره شما دات نت فريم ورك 4 بريز حل ميشه
دوستان یه راه بگید من بتونم تو وی پی اس از فیلم ها شات بگیرم ! بدون اینکه تصویر فیلم رو باز کنممرسی
فریم ورک 4 رو هر چی میریختم فایده نداشت
ریم ورک 3.5 ریختم درست شد
عجب !!!!!
با همون windows media player clasicدوستان یه راه بگید من بتونم تو وی پی اس از فیلم ها شات بگیرم ! بدون اینکه تصویر فیلم رو باز کنم
چون وقتی تصویر فیلم بخواد باز بشه کلی طول میکشه ! و اخر هم نمیشه شات گرفت ! چون سرعت اینترنت ایران پایینه !
====================
با چه برنامه ای یه تیکه از فیلم رو جدا کنم ؟ برای سمپل
دوستان یه راه بگید من بتونم تو وی پی اس از فیلم ها شات بگیرم ! بدون اینکه تصویر فیلم رو باز کنم
چون وقتی تصویر فیلم بخواد باز بشه کلی طول میکشه ! و اخر هم نمیشه شات گرفت ! چون سرعت اینترنت ایران پایینه !
====================
با چه برنامه ای یه تیکه از فیلم رو جدا کنم ؟ برای سمپل
http://lulzimg.com/i6/3bf57b0e.jpg