• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1
اگر منظورت اینه که کپی بگیری از فایلهات ، بازم پاک میشه ، چون از فایل اصلی کپی گرفتی

اگر هم دوباره آپلود کنی تو په پوشه دیگه ، بازم پاک میشه
به خاطر اینکه هاتفایل بر اسای hash MD5 فایلها اونها رو میسنجه

تنها کاری میتونی بکنی اینه که MD5 hash رو تغیر بدی

که اونم خیلی خیلی راحته

******** Edit *******
فایل فکتوری هم پوله ما رو نداد
الکی 29 $ از دستم پرید
منم به قُل بچه ها با یه عملیات انحصاری 442 گیگ فایلهام رو از فایل فکتوری پاک کردم

برای تغییر MD5 hash باید چی کار کنم؟ میشه مراحلش را برام توضیح بدین؟
راستی می تونیم فایل ها را رو یه سرور دیگه هم به منظور بک آپ آپلود کنیم و موقع نیاز اونا را دانلود کنیم و دوباره تو هات فایل آپ کنیم؟ چون من بیشتر فایل ها را از تورنت می گیرم و نمی خوام دوباره صبر کنم که فایل ها از تورنت دانلود بشن.
مرسی

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
برای تغییر MD5 hash باید چی کار کنم؟ میشه مراحلش را برام توضیح بدین؟
راستی می تونیم فایل ها را رو یه سرور دیگه هم به منظور بک آپ آپلود کنیم و موقع نیاز اونا را دانلود کنیم و دوباره تو هات فایل آپ کنیم؟ چون من بیشتر فایل ها را از تورنت می گیرم و نمی خوام دوباره صبر کنم که فایل ها از تورنت دانلود بشن.
مرسی

یه نرم افزار هست که خودم بهاش کار میکنم
اسمش MD5 Hash هست
حجمشم 450 کیلو هست

کار باهاش هم خیلی خیلی راحته

فایل های ضمیمه

• MD5 Hasher 0.2.0.rar
    480.6 KB · نمایش ها: 130

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
میتونی رو یه سرور دیگه بک آپ بگیری مثلا رپیدشر

ولی موقعی که میخواهی بزاری تو هاتفایل نمیشه چون md5 تکراری هست و اجازه نمیده

مگر اینکه با همون نرم افزاری که گفتن اول تغیر بدی بعد بک آپ بگیری

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
آقا این فایل سرو چند روز در حال Pending... بود

الان زده transfered

کار خاص نباید بکنم ؟

تو قسمت Payout Account بازم همون مبلغ رو نوشته و گزینه Payout هم فعاله !
باید گزینه Payout رو دوباره بزنم ؟
کاره دیگه ای نباید انجام بدم ؟

***** اصلاح *****

زدم

Last edited:

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
آقا این فایل سرو چند روز در حال Pending... بود

الان زده transfered

کار خاص نباید بکنم ؟

تو قسمت Payout Account بازم همون مبلغ رو نوشته و گزینه Payout هم فعاله !
باید گزینه Payout رو دوباره بزنم ؟
کاره دیگه ای نباید انجام بدم ؟
بله یه بار دیگه payout رو بزنید که بره واسه پرداخت به حساب مورد نظر

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1
یه نرم افزار هست که خودم بهاش کار میکنم
اسمش MD5 Hash هست
حجمشم 450 کیلو هست

کار باهاش هم خیلی خیلی راحته

از بابت راهنماییتون خیلی ممنونم
راستی روی سرور مجازی برای زیپ کردن فایل ها از Winrar استفاده می کنم. با فرمت rar که یه کم طول میکشه
به نظرتون نرم افزار بهتر و سریعتری هست واسه این کار؟ الان هر بازی حدود 1 ساعت زیپ کردنش طول میکشه

بازم ممنون:)

basili

Registered User
لایک‌ها
73
با عرض سلام خدمت دوستان عزيز
من هم از راه اپلود فايل درآمد كسب ميكنم. به طور متوسط روزي 30 يا 40 دلار اما هيچ موقع از vps استفاده نكردم البته بلد هم نيستم! اما يك سوال داشتم براي راه اندازي vps بايد وبسايت يا دامين داشته باشي يا چيز ديگست؟ ممنمون ميشم به اين سوالم جواب بديد.

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1
با عرض سلام خدمت دوستان عزيز
من هم از راه اپلود فايل درآمد كسب ميكنم. به طور متوسط روزي 30 يا 40 دلار اما هيچ موقع از vps استفاده نكردم البته بلد هم نيستم! اما يك سوال داشتم براي راه اندازي vps بايد وبسايت يا دامين داشته باشي يا چيز ديگست؟ ممنمون ميشم به اين سوالم جواب بديد.

سلام دوست عزیز
اول از همه ورودتون را به این تالار تبریگ می گم

وی پی اس یه سرور مجازی هست که از کامپیوترتون بهش متصل می شوید و یه صفحه عین ویندوز خودتون براتون میاره که می تونید نرم افزار های مختلف را توش نصب کنید و با سرعت بالا از اینترنت دانلود و آپلود کنید. مثل اینکه با همین سیستم خودتون کار می کنید منتها سرعت اینترنتتون بالاست.

راستی شما چی آپلود می کنید؟ لینک هاتون را کجا ها پخش می کنید؟ درآمدتون به نظر من عالیه... تقریبا چند گیگ تا حالا آپلود کرده اید؟
الان چجوری کار می کنید؟ از تو کامپیوتر خودتون آپلود می کنید مستقیم یا روش دیگه ای دارید؟

basili

Registered User
لایک‌ها
73
ممنون از لطف شما من از كامپيوتر خودم آپ ميكنم سرعت اينترنتم بد نيست. به نظر من شما بايد جايي فايلهاتون را آپ كنيد كه قابليت رسيوم داشته باشه براي آپلود اينجوري راحت ميتوننين فايلهاي بزرگ را آپ كنيد من از 4shared براي آپ استفاده ميكنم بعد هم remote ميكنم در filesonic اما توجه كنيد در وبسايت filesonic.com بايد در قسمت setting گزينه pay per sale را فعال كنيد اينجوري به ازاي هر فروشي كه filesonic از فايلهاتون ميكنه 60 درصد را به شما ميده كه به نظر من عاليه . خب بر ميگردم به سوال خودم. من ميخواستم يك vps براي خودم داشته باشم اما از من اسم دامينم را ميخات لطفا اينجا را نگاه كنيد من به جاي دامين چي بايد بنويسم http://www.persianvps.ir/client/cart.php?gid=3 ممنونم ميشم به سوالم جواب بديد.

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از لطف شما من از كامپيوتر خودم آپ ميكنم سرعت اينترنتم بد نيست. به نظر من شما بايد جايي فايلهاتون را آپ كنيد كه قابليت رسيوم داشته باشه براي آپلود اينجوري راحت ميتوننين فايلهاي بزرگ را آپ كنيد من از 4shared براي آپ استفاده ميكنم بعد هم remote ميكنم در filesonic اما توجه كنيد در وبسايت filesonic.com بايد در قسمت setting گزينه pay per sale را فعال كنيد اينجوري به ازاي هر فروشي كه filesonic از فايلهاتون ميكنه 60 درصد را به شما ميده كه به نظر من عاليه . خب بر ميگردم به سوال خودم. من ميخواستم يك vps براي خودم داشته باشم اما از من اسم دامينم را ميخات لطفا اينجا را نگاه كنيد من به جاي دامين چي بايد بنويسم http://www.persianvps.ir/client/cart.php?gid=3 ممنونم ميشم به سوالم جواب بديد.

اون مواردی که مربوط به دامین و آی پی هست فقط برای کسانی هست که می خوان از سرورشون برای راه اندازی سایت استفاده کنن. چون کار ما فقط استفاده از خود ویندوز هست ، بنابراین هر چی بنویسید تو اون کادر مشکلی ایجاد نمی کنه. این گزینه ها فقط توی پانل شما که از persianvps.ir دارید نشون داده میشه و در تنظیمات دخالتی ندارند.

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1

راستی نگفتین که روی چه موضوعی کار می کنید؟ فیلم ؟ مستند ؟ نرم افزار ؟ بازی ؟
شما اکانت پرمیوم فایل سونیک را دارید؟ 4 شیر چطور ؟ فقط با فایل سونیک کسب درآمد می کنید؟

basili

Registered User
لایک‌ها
73
آهان مرسي از راهنماييت. من بيشتر بازي و فيلم آپ ميكنم مثل خيليهاي ديگه اما مهمترين اصل اينه كه فايلهاتون را كجا بزارين من فايلهامو روي چندتا وبسايت ميزارم (نه فروم) 2 تاشون روسي هستند يكي هم عربي. راستي به نظر شما من از كجا vps بخرم بهتره؟

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5

اتفاقا به نظر من توی سایت filesonic گزینه pay per download باید فعال باشه چون ممکنه چندین روز اکانتی نفروشید درحالی که همیشه از فایلهاتون دانلود می شه
یه سوالی داشتم امکانش هست سایتهاتون رو معرفی کنید ؟

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
سلام گرمی خدمت جناب R3B
اقا چند وقتی دیگه اموزش نمیزارین چرا
دیدم گفتین که علاقه نداریم کی میگه اخه
خود من شخصا به خاطر این که تاپیک الکی شلوغ میشه پست نمی زنم
اصلا خوشم نمیاد یه نفر دنبال یه مطلب بخواد 100 تا صفحه را بگرده

شما هم یه لطف بکن این اموزشا را اینقدر با وقفه نذارید

حالا یه سوال
میشه لطف کنید یه چندتا منبع تورنت معرفی کنید
که لینک های جدید میزارن
تا ما بتونیم ازشون بگیریم و تو هات فایل و ... قرار بدیم و بزاریم برا دانلود

در کل یه چند تا منبع هم معرفی کنید

در ضمن من رکورد زدم در عرض 5 دیقه 170 تا پست زدم البته با روش اقای R3B

یه چیز دیگه این که دعوتنامه سایت هایی که نیاز به دعوتنامه دارن را چجوری میشه گیر اورد؟؟؟

اقا من وی پی ا سم تمومه دیگه از شرکتی که گرفته بودم راضی نیستم
میشه لطفا هر کس گرفته و راضیه سایت شرکت و مشخصات وی پی ا سش را برام پیام خصوصی کنه

در کل بازم از همه ممنونم
مخصوصا از جناب :DR3B

آموزش دو قسمت ديگه بيشتر نداره كه اونم مينويسم

منابع تورنت رو هم در متن آموزش معرفي كردم و سايتها و وبلاگهايي كه اطلاع رساني ميكنند اگر شما از يه منبع دعوتنامه كسب كنيد حالا با آپلود يا دونيت ميتونيد اون رو با منابع ديگه مبادله كنيد

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
دنبال سايتي مي گردم (leech) كه بشه فايل هاي مديا فاير رو تبديل به هات فايل كرد يا حداقل بتونه بريزه رو سرور خود سايت بعد اونو تبديل به هات فايل كرد كسي سراغ داره ؟؟

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
سلام
دنبال سايتي مي گردم (leech) كه بشه فايل هاي مديا فاير رو تبديل به هات فايل كرد يا حداقل بتونه بريزه رو سرور خود سايت بعد اونو تبديل به هات فايل كرد كسي سراغ داره ؟؟
این نوع سایتها پایدار نیستند

بهترین کار جسنجو در گوگل هست

این سایت هم بروز هست

واکانت ها تک و توک فعالند

خودم با اینا کار میکردم تا اینکه وی پی اس گرفتم

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
اقا شما كه تازه وي پي اس گرفتي و قبلا با اون سايت كار مي كردي من الان يه سايتي پيدا كردم كه سرعت دانش از مديا به سرور 5 مگ و سرعت آپش به هات فايل 2 مگ بر ثانيه هست .مي خواستم ببينم وي پي اس شما سرعتش چه جوريه تو دان و اپ كردن (منظورم وي پي اس به طور كلي بودا)

basili

Registered User
لایک‌ها
73
با عرض سلام مجدد خدمت كاربران محترم
متاسفانه من نميتونم اسم سايتها را بگم ممكن هست دردسر بشه واسم! اما بدونين كار كردن با warezforum بي فايدست من قبلا warezforum پست ميزاشتم اما ديدم واقعا الكي وقتمو ميگيرم. اما پيشنهاد من اينه كه هر چي به تورتون خورد را نزاريد واسه آپ كردن يعني چيزهايي كه روي بورسه ببينيد بازي جديد چي آمده يا فيلم جديد رو پرده چيه.
بعد هم مثلا اگر از filesonic استفاده ميكنيد واسه آپ گزينه paypersale را فعال كنيد بعد اصطلاحا به روش بمبي! فايلهاتون را هر جا ميخاين بزاريد.يعني مثلا 10 تا پست با هم بديد.
خب حالا من يك سوال داشتم من يك vps گرفتم ميخواستم ببينم به جز remotesektop ويندوز برنامه ديگه هم هست كه همين كاره انجام بده اما با كارايي بيشتر من يك مشكلي كه دارم اينه كه با اينترنت 1مگابايت هم وقتي با ريموت وصل ميشم تصوير به صورت فريم فريم ميبينم يعني خيلي كنده ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
اقا شما كه تازه وي پي اس گرفتي و قبلا با اون سايت كار مي كردي من الان يه سايتي پيدا كردم كه سرعت دانش از مديا به سرور 5 مگ و سرعت آپش به هات فايل 2 مگ بر ثانيه هست .مي خواستم ببينم وي پي اس شما سرعتش چه جوريه تو دان و اپ كردن (منظورم وي پي اس به طور كلي بودا)

وی پی اس سرعت دانلودش بین 13-25 متغیر هست
وآپلودش با FTP تو هاتفایل بین 10-18 مگ بر ثانیه هست

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
با عرض سلام مجدد خدمت كاربران محترم
متاسفانه من نميتونم اسم سايتها را بگم ممكن هست دردسر بشه واسم! اما بدونين كار كردن با warezforum بي فايدست من قبلا warezforum پست ميزاشتم اما ديدم واقعا الكي وقتمو ميگيرم. اما پيشنهاد من اينه كه هر چي به تورتون خورد را نزاريد واسه آپ كردن يعني چيزهايي كه روي بورسه ببينيد بازي جديد چي آمده يا فيلم جديد رو پرده چيه.
بعد هم مثلا اگر از filesonic استفاده ميكنيد واسه آپ گزينه paypersale را فعال كنيد بعد اصطلاحا به روش بمبي! فايلهاتون را هر جا ميخاين بزاريد.يعني مثلا 10 تا پست با هم بديد.
خب حالا من يك سوال داشتم من يك vps گرفتم ميخواستم ببينم به جز remotesektop ويندوز برنامه ديگه هم هست كه همين كاره انجام بده اما با كارايي بيشتر من يك مشكلي كه دارم اينه كه با اينترنت 1مگابايت هم وقتي با ريموت وصل ميشم تصوير به صورت فريم فريم ميبينم يعني خيلي كنده ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

برنامه تو متن آموزش معرفي شده

بالا