• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
من به شما حق میدم
اون مطالب هم که بقول معروف فوت کوزه گری هست رو حتما نگه دارین
چون بیشتر ایرانیها برای مطلب مجانی ارزشی قائل نیستند.

البته من حداقل تا حدی وجدانم راحته. چون با لینک شما فایل فاکتوری رفتم عضو شدم (با اینکه داشتم روی هاتفایل کار میکردم)و مبلغ خوبی هم درآوردم که مطمئنا برای شما هم بی منفعت نبود.

بهر حال شاید همه چیز مادیات نباشه ، من بشخصه خیلی از شما تشکر میکنم بابت تمام راهنمایی هایی که تا اینجا رسیدم و مطمئن باشید هیچ وقت فراموش نمیکنم
با سپاس:)

آرمين جان اگه همه مثل شما بودند آدم با خيال راحت كارشو ميكرد اصلا هم چشمم دنبال ماديات نبوده و نيستش
حداقل شما ميدوني ماهي چند دلار دارم ميگيرم يعني اگه آينده و بيمه نبود اين كار خودمو ول ميكردم و ميچسبيدم فقط به همين كار
اين مورد هم چيزي نيست كه بگي دست زياد ميشه بازار خراب ميشه الان خدا رو شكر دوستان روس و چين و ويتنامي و ... كل ليچرهاي نت رو دست خودشون دارند گفتيم ما هم فيضي ببريم
خوبي اين كار هم اينه كه اگه تونستي كه فبه المراد اگه نه ضرري به كسي نميرسوني بر خلاف شركتهاي هرمي و كليكي و ...

اگه يادت باشه تو تاپيكاي قبل خيليها اومدند و ادعاشون شد خداي وارز هستند حداقل انتظار داشتم اينجا يه كمكايي بكنند كه ديديد حتي يك كلمه ازشون درز نكرد
متاسفانه عادت ما ايراني جماعت خيلي بده من هم تنهايي نميتونم اين فرهنگ و تغيير بدم مثل كسايي كه نميتونند با رانندگي درست فرهنگ غلط رانندگي بقيه رو اصلاح كنند و آخرش مجبور ميشند مقل بقيه باشند تا كلاه سرشون نره منم همون طوري شدم

دو تا مطلب مونده بود اولي اين كه چطور لينكها رو تو مثلا 300 تا فروم و سايت پخش كنيم كه شايد خودش چند بخش هست چون فرومها و سايتها هر كدوم روشهاي مختلفي دارند

و مطلب ديگه اين كه چطور هر بار ديتابيس رو اضافه ميكنيم بتونيم پستهاي قبلي رو هم بفرستيم

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
آرمين جان اگه همه مثل شما بودند آدم با خيال راحت كارشو ميكرد اصلا هم چشمم دنبال ماديات نبوده و نيستش
حداقل شما ميدوني ماهي چند دلار دارم ميگيرم يعني اگه آينده و بيمه نبود اين كار خودمو ول ميكردم و ميچسبيدم فقط به همين كار
اين مورد هم چيزي نيست كه بگي دست زياد ميشه بازار خراب ميشه الان خدا رو شكر دوستان روس و چين و ويتنامي و ... كل ليچرهاي نت رو دست خودشون دارند گفتيم ما هم فيضي ببريم
خوبي اين كار هم اينه كه اگه تونستي كه فبه المراد اگه نه ضرري به كسي نميرسوني بر خلاف شركتهاي هرمي و كليكي و ...

اگه يادت باشه تو تاپيكاي قبل خيليها اومدند و ادعاشون شد خداي وارز هستند حداقل انتظار داشتم اينجا يه كمكايي بكنند كه ديديد حتي يك كلمه ازشون درز نكرد
متاسفانه عادت ما ايراني جماعت خيلي بده من هم تنهايي نميتونم اين فرهنگ و تغيير بدم مثل كسايي كه نميتونند با رانندگي درست فرهنگ غلط رانندگي بقيه رو اصلاح كنند و آخرش مجبور ميشند مقل بقيه باشند تا كلاه سرشون نره منم همون طوري شدم

دو تا مطلب مونده بود اولي اين كه چطور لينكها رو تو مثلا 300 تا فروم و سايت پخش كنيم كه شايد خودش چند بخش هست چون فرومها و سايتها هر كدوم روشهاي مختلفي دارند

و مطلب ديگه اين كه چطور هر بار ديتابيس رو اضافه ميكنيم بتونيم پستهاي قبلي رو هم بفرستيم

سلام
بله من دقیقا میدونم شما دنبال مادیات نیستید . اگر بودید این همه آموزش ناب و دسته اول تو فروم های فارسی رو که قرار نمیدادید.
بهر حال از اینکه دیدم شما میگید دارن آموزش شما رو میفروشند واقعا ناراحت شدم .

باز هم میگم من به شما حق میدم و مطمئنا من اگر جای شما بودم دیگه آموزش رایگان نمیدادم و قسمت نهایی رو برای همیشه نگه میداشتم .
مثل بقیه آپلودرها که اومدن تو این تاپیک فقط خودی نشون دادن و نم پس ندادن.

با سپاس از شما که حتی در پیغام خصوصی هم جواب منو میدادید:)

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
واقعا" دستت درد نکنه
مطالبی رو نوشتی خیلی به درد من خورد

از اینکه میگید دارن این آموزش رو میفروشن ، خیلی ناراحت شدم

اگه میخواهی که حاله اونها رو بگیری
باید مثل همن پست دادن تو 300 تا سایت باشه
یعنی این آموزش رو تو تمام فرومهای فارسی پخش کنید

اینطوری که دیگه کسی نمیره بابتش پول بده

شما هم از همون اول قصدت کمک به امثالی مثل من بوده

HD-ArsenaL

Registered User
لایک‌ها
4
منم ازت تشکر میکنم
با اینکه تو کار آپلود برای کسب درامد نیستم ولی کل نوشته هات رو خوندم اطلاعات مفید و جالبی بود
موفق باشی

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5

دوست عزیز من نمی دونم این یه قسمت رو به من تیکه پروندی یا نه
اگه با من بودی که خب نه من خدای وارز هستم نه ادعاش رو دارم در مورد تیکه دوم که تا جایی که تونستم و بتونم به بچه ها کمک می کنم همونطور که تا حالا هم کردم خصوصا از طریق پیغام خصوصی هرکس هر سوالی کرده سعی کردم جواب بدم و بعیید می دونم جواب کسی رو نداده باشم
از اون اول هم برای اینکه نظم تاپیکتون به هم نخوره اجازه گرفتم و گفتم اگه شما مشکلی نداری به سوالایی که نمی رسی من جواب بدم
ولی به خدا این درست نیست که هر از چند گاهی بیای بگی نمی دونم به فلان دلیل ادامه نمی دم
حالا احتمالا دوستان دیگه دلخور می شن و میان پشتیبانی شما
ولی من حرفم اینه شما که هدفت کمک بوده حالا چه کار داری یه عده ... دارن سوء استفاده می کنن به نیمه پر لیوان هم نگاه کنی بد نیست
کلی دارن از این آموزش شما استفاده می کنن و هم دعات می کنن و هم تو این مملکت ما که کسی بخواد جواب سلام بده پول می گیره یه چیزی ازتون یاد می گیرن
به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند

امیدوارم که تاپیک رو ادامه بدید
چه شما ادامه بدید چه ندید هستند کسایی که از هر طریقی سواستفاده مالی کنن فقط مربوط به این موضوع نمی شه

Last edited:

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
دوست عزیز من نمی دونم این یه قسمت رو به من تیکه پروندی یا نه
اگه با من بودی که خب نه من خدای وارز هستم نه ادعاش رو دارم در مورد تیکه دوم که تا جایی که تونستم و بتونم به بچه ها کمک می کنم همونطور که تا حالا هم کردم خصوصا از طریق پیغام خصوصی هرکس هر سوالی کرده سعی کردم جواب بدم و بعیید می دونم جواب کسی رو نداده باشم
از اون اول هم برای اینکه نظم تاپیکتون به هم نخوره اجازه گرفتم و گفتم اگه شما مشکلی نداری به سوالایی که نمی رسی من جواب بدم
ولی به خدا این درست نیست که هر از چند گاهی بیای بگی نمی دونم به فلان دلیل ادامه نمی دم
حالا احتمالا دوستان دیگه دلخور می شن و میان پشتیبانی شما
ولی من حرفم اینه شما که هدفت کمک بوده حالا چه کار داری یه عده ... دارن سوء استفاده می کنن به نیمه پر لیوان هم نگاه کنی بد نیست
کلی دارن از این آموزش شما استفاده می کنن و هم دعات می کنن و هم تو این مملکت ما که کسی بخواد جواب سلام بده پول می گیره یه چیزی ازتون یاد می گیرن
به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند

امیدوارم که تاپیک رو ادامه بدید
چه شما ادامه بدید چه ندید هستند کسایی که از هر طریقی سواستفاده مالی کنن فقط مربوط به این موضوع نمی شه

نه خير كسي با شما نبود
اتفاقا شما همراهي كردي

دو نفر بودند كه در اولين تاپيك (نه اين تاپيك) كه خودشونو خداي وارز مي گفتند و در كار جناب R3B اخلال هم ايجاد كردند ، كه خدا رو شكر جناب R3B به كارشون ادامه دادند.
جالب اينجاست كه حتي من در مورد ثبت نام تو هاتفايل هم با پيغام خصوصي سوال پرسيدم ازشون(خدايان وارز) ، اصلا جواب ندادند.
ولي شما جواب ميدادي در ضمن آخر جواب هم هميشه مينوشتي "اگر بازم سوالي بود بپرس"

با سپاس

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
سلام

آقا الان فیکس برای هاتفایل اومده تو رپیدلیچ و خیلی بد شده تعداد دانلود
همه فایلها رو دانلود میکنه و تعداد دانلود رو فقط یکبار میزنه

عجب گیری افتادیم . من الان 1 ماه میبینم فایلهای اولم مثلا 30 بار دانلود شده ولی بقیه فایلها 1 یا فوقش 2 بار
حیف این همه زحمت...
بیخود نیست که اون اول که شروع کردم رنکم به گولد هم رسید ولی الان همش کوپرم

baahman

Registered User
لایک‌ها
1
این تاپیک خیلی خوبیه من شخصا خیلی چیزا یاد گرفتم و از زحمات آقای r3b و بقیه دوستان ممنونم . لطفا بفرمایید اگه بخوام بقیه مطالب رو بدنم منظورم همون 2 تا مطلبه , باید هزینه پرداخت کنم ؟
به نظر من شما می تونید یه ebook درست کنید و بفروشید . چرا این کارو نمیکنید ؟

Last edited:

niki69

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان اگه کسی هنوز اینجا سر میزنه این سوال من رو جواب بده لطفا
تو سایت فایل سرو تا وقتی که شماره حسابی برای واریز پول وارد نکنیم شمارش دانلود ها حساب نمیشه؟ مثلاً ممکنه من 1000 تا دانلود داشته باشم ولی چون شماره جسابی وارد نکردم پولی تعلق نگیره؟

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام

آقا الان فیکس برای هاتفایل اومده تو رپیدلیچ و خیلی بد شده تعداد دانلود
همه فایلها رو دانلود میکنه و تعداد دانلود رو فقط یکبار میزنه

عجب گیری افتادیم . من الان 1 ماه میبینم فایلهای اولم مثلا 30 بار دانلود شده ولی بقیه فایلها 1 یا فوقش 2 بار
حیف این همه زحمت...
بیخود نیست که اون اول که شروع کردم رنکم به گولد هم رسید ولی الان همش کوپرم

لطفا در این مورد بیشتر توضیح بدید.

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یه سوال از دوستانی که تو سایت سافت آرشیو فعالیت می کنن داشتم. می خواستم بدونم بعد از مدتی فعالیت تو این سایت امکان داره پست هامون بدون تائید مدیر تو صفحه اصلی قرار بگیره؟ اگر جواب مثبته، لطفا بگید تحت چه شرایطی این امر امکان پذیر می شه؟

ممنون.

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
یه سوال از دوستانی که تو سایت سافت آرشیو فعالیت می کنن داشتم. می خواستم بدونم بعد از مدتی فعالیت تو این سایت امکان داره پست هامون بدون تائید مدیر تو صفحه اصلی قرار بگیره؟ اگر جواب مثبته، لطفا بگید تحت چه شرایطی این امر امکان پذیر می شه؟

ممنون.

بله اگر 150 تا پست تائيد شده داشته باشيد اتومات پستهاتون منتشر ميشه قبل از اون مگر اين كه ادمين دسترسي بهت بده

بهترين راهش اينه پستهاي يكي ديگه رو از يه سايت ديگه يا از صفحات قديمي همين سايت (نه فيلم و برنامه كه بروز هستند بلكه مثلا بخش گرافيك) رو كپي پيست كني و چند روزه به حد نصاب برسي (كسايي كه تازه ثبت نام كردند نميشه بايد علاوه بر 150 پست يكماه هم از زمان عضويتتون گذشته باشه)
وقتي پستهاتون بدون تائيد منتشر شد ميتوني پستهاي خودتون رو پخش كنيد

اين سايت براي برنامه و فيلم و اي بوك سختگيره اما تو كار گرافيك نه
بهترين راه همينه كه اول از گرافيك شروع كنيد تا دلسرد نشيد

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان اگه کسی هنوز اینجا سر میزنه این سوال من رو جواب بده لطفا
تو سایت فایل سرو تا وقتی که شماره حسابی برای واریز پول وارد نکنیم شمارش دانلود ها حساب نمیشه؟ مثلاً ممکنه من 1000 تا دانلود داشته باشم ولی چون شماره جسابی وارد نکردم پولی تعلق نگیره؟

بله درسته
اگه شماره حساب وارد نکنید اصلا هیچ پولی به شما تعلق نمی گیره

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بله اگر 150 تا پست تائيد شده داشته باشيد اتومات پستهاتون منتشر ميشه قبل از اون مگر اين كه ادمين دسترسي بهت بده

بهترين راهش اينه پستهاي يكي ديگه رو از يه سايت ديگه يا از صفحات قديمي همين سايت (نه فيلم و برنامه كه بروز هستند بلكه مثلا بخش گرافيك) رو كپي پيست كني و چند روزه به حد نصاب برسي (كسايي كه تازه ثبت نام كردند نميشه بايد علاوه بر 150 پست يكماه هم از زمان عضويتتون گذشته باشه)
وقتي پستهاتون بدون تائيد منتشر شد ميتوني پستهاي خودتون رو پخش كنيد

اين سايت براي برنامه و فيلم و اي بوك سختگيره اما تو كار گرافيك نه
بهترين راه همينه كه اول از گرافيك شروع كنيد تا دلسرد نشيد

از لطفتون ممنونم دوست عزیز.

من در زمینه eBook فعالیت می کنم. تعداد پست هام تقریبا 61 تا شده که 54 تاش تو صفحه اصلی قرار گرفته.
وقتی تعداد پست های تائید شده به 150 رسید، در هر زمینه ای پست بدم بدون تائید تو صفحه اصلی قرار می گیره؟ مثلا فیلم.
در روز چند تا پست می تونم ارسال کنم؟
و اینکه با افزایش میزان Rating و Power چه اتفاقی می افته؟ فایده ای داره؟

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
دوستان چند سایت معروف معرفی می کنید برای اشتراک گذاری لینک ها ؟
به جر اونیی که تو صفحه 2 هست.
ممنون.

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
از لطفتون ممنونم دوست عزیز.

من در زمینه eBook فعالیت می کنم. تعداد پست هام تقریبا 61 تا شده که 54 تاش تو صفحه اصلی قرار گرفته.
وقتی تعداد پست های تائید شده به 150 رسید، در هر زمینه ای پست بدم بدون تائید تو صفحه اصلی قرار می گیره؟ مثلا فیلم.
در روز چند تا پست می تونم ارسال کنم؟
و اینکه با افزایش میزان Rating و Power چه اتفاقی می افته؟ فایده ای داره؟

بله وقتي رنكتون بالا رفت در هر زمينه اي بدون تائيد تو صفحه ميره اما دقت كنيد اگر پستتون خيلي ناقص باشه ممكنه مديران دوباره رنكتون رو كم كنند و اونوقت دوباره افزايش رنكتون مشكل هست

هر چقدر دوست داريد ميتونيد پست بديد

قرار بود كاركرد خاصي داشته باشه منتها فعلا هيچي نيست شايد در آينده براش مزيتهايي قائل بشند

دوستان چند سایت معروف معرفی می کنید برای اشتراک گذاری لینک ها ؟
به جر اونیی که تو صفحه 2 هست.
ممنون.

دو راه بهتون پيشنهاد ميكنم كه خودتون به نتيجه برسيد

يكسري كاربران خيلي فعال رو اسمشون رو گوگل كنيد مثلا

user/LOZOR رو اگه سرچ كنيد سايتهايي كه اين كاربر توش عضو هست ليست ميشه كه معمولا سايتهاي خوب و پر بازديدي هستند و يا هر كاربري در هر زمينه اي كه دوست داريد

همونطور كه گفتم با مراجعه به سايتهاي ايندكس مثل katz.cd ميتونيد ليست فرومها و سايتهاي خودتون رو افزايش بديد
توشون عضو بشيد و فعاليت كنيد

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بله وقتي رنكتون بالا رفت در هر زمينه اي بدون تائيد تو صفحه ميره اما دقت كنيد اگر پستتون خيلي ناقص باشه ممكنه مديران دوباره رنكتون رو كم كنند و اونوقت دوباره افزايش رنكتون مشكل هست

هر چقدر دوست داريد ميتونيد پست بديد

قرار بود كاركرد خاصي داشته باشه منتها فعلا هيچي نيست شايد در آينده براش مزيتهايي قائل بشند

د

ممنونم به خاطر اطلاعات مفیدی که در اختیارم گذاشتید.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
خیلی مطالب جالبی بود ممنون. فقط یک سوال کوچیک! (شایدم جوابش باشه من ندیده باشم) تا اونجایی که یادمه رپید به ازای هر دانلود 1 امتیاز می داد که بعدش جمع می شد و از این حرف ها! الان این سایت ها که می گن مثلا 1000 دفعه اگر یک فایل دانلود بشه اینقدر دلار می دیم، اگر یکی 100 تا فایل داشته باشه هر کدوم 900 بار دانلود شده باشن، هیچی به طرف نمی رسه؟

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
خیلی مطالب جالبی بود ممنون. فقط یک سوال کوچیک! (شایدم جوابش باشه من ندیده باشم) تا اونجایی که یادمه رپید به ازای هر دانلود 1 امتیاز می داد که بعدش جمع می شد و از این حرف ها! الان این سایت ها که می گن مثلا 1000 دفعه اگر یک فایل دانلود بشه اینقدر دلار می دیم، اگر یکی 100 تا فایل داشته باشه هر کدوم 900 بار دانلود شده باشن، هیچی به طرف نمی رسه؟

منظور این سایت ها این نیستش که شما از هر فایلتون باید 1000 بار دانلود شده باشه بلکه منظور مجموع هستش
یعنی مثلا شما 5 فایل آپلود کردید فایل اولتون 200 بار و مثلا 3 فایلتون هیچی دانلود نمی شه و فایل پنجم هم 800 بار دانلود می شه که مجموع می شه 1000
البته خب به حجم و سایز فایل ها هم ربط داره که این رو می تونید توی هر سایت (متفاوته) ببینید

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
1 سوال دارم دوستان ،
من با رپید و مگا آپلود هر فایلم بالای 50 بار دانلود می شد.
الان با سایت های فایل سرور ، هات فایل ، فایل سونیک کار می کنم هر کدوم فوقش 1 بار دانلود شده ، هات فایل که کلا هیچی 10 تا فایل 1 کیش 1 بار دانلود شده :blink:
چیکار کنم ؟!! :(

بالا