R3B
Registered User
من به شما حق میدم
اون مطالب هم که بقول معروف فوت کوزه گری هست رو حتما نگه دارین
چون بیشتر ایرانیها برای مطلب مجانی ارزشی قائل نیستند.
البته من حداقل تا حدی وجدانم راحته. چون با لینک شما فایل فاکتوری رفتم عضو شدم (با اینکه داشتم روی هاتفایل کار میکردم)و مبلغ خوبی هم درآوردم که مطمئنا برای شما هم بی منفعت نبود.
بهر حال شاید همه چیز مادیات نباشه ، من بشخصه خیلی از شما تشکر میکنم بابت تمام راهنمایی هایی که تا اینجا رسیدم و مطمئن باشید هیچ وقت فراموش نمیکنم
با سپاس![]()
آرمين جان اگه همه مثل شما بودند آدم با خيال راحت كارشو ميكرد اصلا هم چشمم دنبال ماديات نبوده و نيستش
حداقل شما ميدوني ماهي چند دلار دارم ميگيرم يعني اگه آينده و بيمه نبود اين كار خودمو ول ميكردم و ميچسبيدم فقط به همين كار
اين مورد هم چيزي نيست كه بگي دست زياد ميشه بازار خراب ميشه الان خدا رو شكر دوستان روس و چين و ويتنامي و ... كل ليچرهاي نت رو دست خودشون دارند گفتيم ما هم فيضي ببريم
خوبي اين كار هم اينه كه اگه تونستي كه فبه المراد اگه نه ضرري به كسي نميرسوني بر خلاف شركتهاي هرمي و كليكي و ...
اگه يادت باشه تو تاپيكاي قبل خيليها اومدند و ادعاشون شد خداي وارز هستند حداقل انتظار داشتم اينجا يه كمكايي بكنند كه ديديد حتي يك كلمه ازشون درز نكرد
متاسفانه عادت ما ايراني جماعت خيلي بده من هم تنهايي نميتونم اين فرهنگ و تغيير بدم مثل كسايي كه نميتونند با رانندگي درست فرهنگ غلط رانندگي بقيه رو اصلاح كنند و آخرش مجبور ميشند مقل بقيه باشند تا كلاه سرشون نره منم همون طوري شدم
دو تا مطلب مونده بود اولي اين كه چطور لينكها رو تو مثلا 300 تا فروم و سايت پخش كنيم كه شايد خودش چند بخش هست چون فرومها و سايتها هر كدوم روشهاي مختلفي دارند
و مطلب ديگه اين كه چطور هر بار ديتابيس رو اضافه ميكنيم بتونيم پستهاي قبلي رو هم بفرستيم