• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

amos

Guest
لایک‌ها
0
صد در صد تائید میشه
منم از این هفته رفتم تو کار اف اس واقعا عالیه

دوستان من میخوام تو این کار اطلاعات کسب کنم...میخوام اول بدونم مثلا هات فایل و فایل سرو چند تومن برای هر دانلود پول میده؟؟بعد این پول ها رو چطوری میشه برداشت کرد/؟؟با این پول ها فقط میشه اکانت خرید ا نقدی هم میشه برداشت کرد؟بعد حتما باید فایل های بالای 100 مگ اپلود کنیم تا پول به حساب بیاد/؟؟ممنون اگه پاسخ بدید..

Last edited:

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
درود

چندتا تا سوال در مورد softarchive.net

1. گزینه ی ( Read More ) کجاست من هرچی میگردم پیداش نمیکنم
2.از کجا میشه فهمید فلان پست تایید شده
3.منظور از rating و power چی است

در مورد سایت اواکس

1.در قسمت URI name باید چی گذاشت
2.چطور میشه از طریق Image id عکس رو قرار داد چون از این طریق اصلا اجازه نمیده لینک رو قرار بدم

ممنون

سوال اولتونو متوجه نشدم
2- اگر پستهاتون علامت اديت و حذف داشت يعني منتشر نشده اما اگر اين گزينه ها نبود يعني منتشر شده
3- الان هيچ كاركردي نداره

آواكس
1- هر نامي كه تايپ كنيد آدرس صفحه مربوط به پستتون هست پس الكز تايپ نكنيد
2-متوجه نشدم ميخوايد چكار كنيد

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
سلام

چطوری J downloader رو طوری تنظیم کرد که خودش اتوماتیک فایلهای RAR رو باز نکنه؟

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
میشه یه چند تا فروم خوب معرفی کنید برای لینک دادن؟

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
آقا فایل سرو چش شده

دانلود رو حساب میکنه ، ولی پولی اضافه نمیشه
واسه چنتا از دوستان دیگه هم همین طور شده

چرا ؟ دلیلی داره ؟

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
آقا فایل سرو چش شده

چرا ؟ دلیلی داره ؟

دارن سرورها رو ارتقاء می دن. دانلودها شمارش می شه و مبلغی که بهشون تعلق می گیره ثبت می شه ولی نمایش داده نمی شه تا کار ارتقاء سرورها تموم بشه.

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
دارن سرورها رو ارتقاء می دن. دانلودها شمارش می شه و مبلغی که بهشون تعلق می گیره ثبت می شه ولی نمایش داده نمی شه تا کار ارتقاء سرورها تموم بشه.

خداکنه اون مشکل هم حل بشه که یک فایل رو 2 تا 3 بار آپلود میکنه

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72

niki69

Registered User
لایک‌ها
3
آقا فایل سرو چش شده

چرا ؟ دلیلی داره ؟

دارن یه تغییراتی میدن از دو روز پیش اینجوری شده و گفتن که همه دانلود ها شمارش میشه و مثل اینکه الانم داران آپدیت می کنن

Dear Fileserve Users,

We are currently performing maintenance on the servers. Your "Transfer to Payout" button will not be available during this period. Stats are also affected. All data is tracked and recorded.

Update 8am EST (Thursday): It has taken a bit longer than expected, but earnings for 30th of November has now been updated fully. 1st of December is being calculated at the moment, and should be updated completely before 1pm EST (Thursday). Our estimates show that statistics for the 2nd of December will be up to date 11pm EST (Thursday) and will be updating live thereafter.

We apologize for the inconvenience and thank you in advance for your patience.

Regards,

Fileserve​

این سایتهایی که دوستمون معرفی کردن خوبه

Last edited:

pooyan2012

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان من میخوام تو این کار اطلاعات کسب کنم...میخوام اول بدونم مثلا هات فایل و فایل سرو چند تومن برای هر دانلود پول میده؟؟بعد این پول ها رو چطوری میشه برداشت کرد/؟؟با این پول ها فقط میشه اکانت خرید ا نقدی هم میشه برداشت کرد؟بعد حتما باید فایل های بالای 100 مگ اپلود کنیم تا پول به حساب بیاد/؟؟ممنون اگه پاسخ بدید..

قسمت اول سوالتون رو در خود فایل هاست ها می تونید پیدا کنید.
در مورد قسمت دوم باید بگم که هم میتونید با پولهاتون اکانت بگیرید و هم می تونید پولتون رو برداشت کنید.
من خودم این کار رو می کنم: چون پی پال ایرانی ها رو بن کرده یه اکانت وبمانی(خوشبختانه با ایرانی ها فعلا هیچ مشکلی نداره) باز کردم و اطلاعات مربوط به حساب رو تو قسمت مورد نظر در هاتفایل و ... قرار دادم.برای تبدیل به ریال هم وبمانی رو تو همین فروم یا جاهای دیگه میفروشم و معادل ریالی رو دریافت می کنم.

joelandos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
درود

چندتا تا سوال در مورد softarchive.net

1. گزینه ی ( Read More ) کجاست من هرچی میگردم پیداش نمیکنم
2.از کجا میشه فهمید فلان پست تایید شده
3.منظور از rating و power چی است

در مورد سایت اواکس

1.در قسمت URI name باید چی گذاشت
2.چطور میشه از طریق Image id عکس رو قرار داد چون از این طریق اصلا اجازه نمیده لینک رو قرار بدم

ممنون

1. رو عنوان هر کدوم کلیک کن

1774

Registered User
لایک‌ها
33
بچه ها واقعا از خوندن این همه صفحه خسته شدم ولی اون چیزی که باید گفته میشد و ندیدم (شاید من ندیدم)

اون دوستایی که این همه پول در اوردن لطف کنن بگن چه جوری گرفتن؟؟؟

پی پال که واسه ایران تعطیله ، بدش سیستم های دیگه هم نمی دونم نقد کردنشون چه جوریه اصلا به وبزا یا مستر کارت میشه انتفال داد. اگه هست یه راه حل عملی واسش بگید

فکر کنم قبل از اینکه کارو شروع کنیم باید بدونیم چه جوری میشه پولشو تو این کشور نقد کرد

ممنون از همه اساتید

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
تو همون پستهاي اول توضيح داده شد
با وب ماني ميشه
ميتونيد شخص مطمئني كه ميتونه رو باهاش كار كنيد پول به حساب ايشون ميره و شما ازشون ريال ميگيريد
ميتونيد پي پال خودتون باز كنيد هستند كساي كه كار باز كردن و وريفاي رو انجام ميدند (با چيز پي ان بايد باهاش كار كنيد) پول كه به حسابتون اومد با خريدهاي اينترنتي و دريافت ريال پولتون رو نقد كنيد حساب كه داشته باشيد ميتونيد موجودي رو بفروش برسونيد و ريال بگيريد

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
حیف که وقت ندارم واگرنه الان درآمد خوبی داشتم :(
یه سوال تکراری : من فایل هام تو هات فایل بیشتر از 1 بار دانلود نمیشه چیکار کنم ؟!!!!! :D

niki69

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان تو فایل سرو وقتی Payout رو میزنیم چه مدت طول میکشه پول به حساب منتقل بشه؟
اگه منتقل نشه کلاً پول از بین میره؟

Last edited:

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
دوستان تو فایل سرو وقتی Payout رو میزنیم چه مدت طول میکشه پول به حساب منتقل بشه؟

هفته گذشته در کمتر از 24 ساعت پول رو به حسابم منتقل کرد. البته هات فایل و فایل سونیک هم همینطور.

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
خداکنه اون مشکل هم حل بشه که یک فایل رو 2 تا 3 بار آپلود میکنه

به نظر من، صد در صد حل می شه. شما اگر شرایط فعلی فایل سرو و فایل سونیک رو با 2-3 ماه پیش مقایسه کنید، می بینید که 180 درجه فرق کردن. فقط ایرادها جزئی باقی مونده که به تدریج دارن رفع می کنن.

R3B

Registered User
لایک‌ها
161

اين كه يك سوال رو هم تو تاپيك بپرسيد و هم پ خ براي من دردسر ساز ميشه (حجم پ خ ها زياد شده)

معمولا روزهاي چهارشنبه پرداخت دارند
اما نهايت تا جمعه تمام درخواستها پرداخت ميشه

فقط در صورتي پول سوخت ميشه كه يك اكانت پي پال در دو اكانت فايل سرو ثبت شده باشه البته اكانت و تمام فايلهاش هم حذف خواهند شد من كم مونده بود 600 دلار رو با يك اكانت يكساله از دست بدم چون پول رو به حساب يكي ديگه ميريختم و از ايشون ريال ميگرفتم كه گويا به همون اكانت قبلا از يه اكانت ديگه هم پرداخت داشتند

Last edited:

uptl

Registered User
لایک‌ها
4
اين كه يك سوال رو هم تو تاپيك بپرسيد و هم پ خ براي من دردسر ساز ميشه (حجم پ خ ها زياد شده)

معمولا روزهاي چهارشنبه پرداخت دارند
اما نهايت تا جمعه تمام درخواستها پرداخت ميشه

فقط در صورتي پول سوخت ميشه كه يك اكانت پي پال در دو اكانت فايل سرو ثبت شده باشه البته اكانت و تمام فايلهاش هم حذف خواهند شد من كم مونده بود 600 دلار رو با يك اكانت يكساله از دست بدم چون پول رو به حساب يكي ديگه ميريختم و از ايشون ريال ميگرفتم كه گويا به همون اكانت قبلا از يه اكانت ديگه هم پرداخت داشتند

ببخشید قضیه این دو اکانت و یه اکانت Paypal رو کجای این سایت گفته ؟

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
ببخشید قضیه این دو اکانت و یه اکانت Paypal رو کجای این سایت گفته ؟

تو قوانينش توضيح داده ، داشتن دو اكانت ممنوع و در صورت تشخيص منجر به حذف هر دو اكانت ميشه

نظر اونها هم اينه هر فرد يك اكانت پي پالم بيشتر نداره (وضعيت ما ايرانيها براشون غريب هست)

پس در نتيجه اگر يك اكانت پي پال در دو اكانت فايل سرو ثبت بشه و پرداخت هم انجام بشه يعني هر دو اكانت فايل سرو متعلق به يكنفر هست
اينجا بود كه اكانتم حذف شد و با مكاتبات و توضيحاتي كه دادم تونستم اكانت رو بگيرم

بالا