• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
سلام
دوستان من دارم کچل میشم !

هر کاری میکنم این windows media player classic و bs player یه اروری میدن یا یه بازی درمیارن !
نمیتونم اسکرین شات بگیرم

کسی هست من یوزر و پس وی پی اس رو بهش بدم یه نگاهی بندازه ؟؟ خواهش میکنم !

مرسی

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
سلام
دوستان من دارم کچل میشم !

هر کاری میکنم این windows media player classic و bs player یه اروری میدن یا یه بازی درمیارن !
نمیتونم اسکرین شات بگیرم

کسی هست من یوزر و پس وی پی اس رو بهش بدم یه نگاهی بندازه ؟؟ خواهش میکنم !

مرسی

مشخصات رو ارسال كنيد تا برسي كنم

yusef.es

Registered User
لایک‌ها
0
برای آپلود فایل های بالای 400 مگ در هاتفایل باید اکانت premium داشته باشیم؟

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1
اول می خواستم از دوستانی که ما را برای کسب درآمد از این روش راهنمایی می کنن ، تشکر کنم :blush:

یه سوال هم داشتم. من دارم گیم های روز را آپلود می کنم. به نظرتون دسته بازی کلا خوبه برای آپلود یا اینکه به دلیل حجم بالای فایل ها زیاد دانلود نداره این دسته؟

در ضمن من توی هات فایل و فایل سرو و فایل سونیک فایل آپلود می کنم.
به نظرتون حجم فایل ها را چقدر بگیرم بیشتر دانلود میشه؟ من الان به قسمت های 400 مگابایتی تقسیم می کنم.

راستی به نظرتون رو سرور های دیگه هم کار کنم یا این 3 تا کافی هستن؟

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
اول می خواستم از دوستانی که ما را برای کسب درآمد از این روش راهنمایی می کنن ، تشکر کنم :blush:

یه سوال هم داشتم. من دارم گیم های روز را آپلود می کنم. به نظرتون دسته بازی کلا خوبه برای آپلود یا اینکه به دلیل حجم بالای فایل ها زیاد دانلود نداره این دسته؟

به نظرتون حجم فایل ها را چقدر بگیرم بیشتر دانلود میشه؟ من الان به قسمت های 400 مگابایتی تقسیم می کنم.

همين 3 تا كافيه

بازي هم داونلود خوبي داره

حجم فايلها رو تا 200 هم ميتوني كم كني اونجوري بيشتر داونلود ميشه

يه فايل رو 400 و يكي رو 200 كن ببين سليقه كاربران چجوريه

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1
همين 3 تا كافيه

بازي هم داونلود خوبي داره

حجم فايلها رو تا 200 هم ميتوني كم كني اونجوري بيشتر داونلود ميشه

يه فايل رو 400 و يكي رو 200 كن ببين سليقه كاربران چجوريه

R3B عزیز، ممنون به خاطر راهنمایی

تست می کنم ، نتیجه را اینجا می گذارم تا دوستان هم استفاده کنن

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5

من هم نظر خودم رو می گم
برای فایلهای حجیم 399 مگابایت بذارید که اگه پاک شد بتونید با تغییر md5 دوباره آپلود کنید چون اگه 400 باشه و md5 رو تغییر بدید در واقع 1 بایت به فایلتون اضافه می کنید که دیگه توی هاتفایل قابل آپلود کردن نیست
یه نکته دیگه هم در نظر بگیرید که فایلها رو طوری تقسیم کنید که پارت آخر حداکثر حجم ممکن رو داشته باشه

در مورد بازی هم من یه زمانی تست کردم بازی های کم حجم بیشتر دانلود می شه همینطور بازی های بالای 2 گیگ ارزش آپلود نداره حالا باز شما تست کن خبرش رو به ما بده D:

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1
با همون windows media player clasic

موقعی که میخوات تصویر شات رو نشون بده ، شما پنجره ریموت رو مینیمایز کن

یه مشکل عجیب

با cut ftp که فایل آپلود میکنم ( سرعتش حرف نداره 10 تا فایل همزمان میزارم سرعت 8-10 مگ هست )

یه فایل رو 10 بار یا شایدم بشتر آپلود میکنه

فرقی هم نداره چه تو هاتفایل چه فایل سرو

مشکل از چیه ؟

اول اینطوری نبود ، امروز اینطور شد
عجبا !!

برای من هم این طوریه
یعنی چند بار آپلود می کنه یه فایل را
وقتی به 100 درصد رسید دوباره از اول شروع می کنه
مشکل از چیه؟
منم با چند تا نرم افزار تست کردم همشون اون طورین
چی کار کنیم؟

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
آقایون این فایل فکتوری چه مرگش شده ؟

یه مقدار $ تو حسابم داشتم

درخواست دادم

بعد از 2 روز یه ایمیل اومده واسم به شرح زیر

Hello,

Your payment was declined because you are mirroring the same files you're hosting on FileFactory on other hosts. This is against our Reward program's rules.

Our fraud team has discovered the following:

The reason that we have been forced to implement this rule is because mirroring the same file across multiple hosting websites removes the incentive for downloaders to purchase a Premium account, as none of the restrictions will affect them. Running a file hosting website like ours is extremely expensive and the only way that we can afford to continue running the company is by selling Premium memberships - and when you share files across multiple hosts, sales decrease dramatically or completely stop.

We want to create relationships with our uploaders and work with them exclusively which will enable both us and them to make bigger profits. Using us exclusively will guarantee that you will have higher sales (which you earn a commission on), and will ensure that we will be able to continue adding new features and capacity. If you are mirroring files but doing it in a way that still generates Premium sales we will normally still pay your Rewards - if you're selling enough memberships to cover your Reward payments, then we're not running at a loss. When you're requesting more money than you're generating through sales, and directly violating our Reward program's rules though, we are unable to make these payments.

I hope this helps explain the reason we have this rule. We appreciate all of our uploaders and will gladly make these payments if you want to work with us and follow the Reward program's rules.

We hope that our response answered any questions or problems which you may have. If not, please reply back to this email with as much additional information as possible.

حالا باید چه کنم ؟

یعنی پوله پرید ؟

اونایی که فایل فکتوری کار کردند ، کمک کنند لطفا"

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
آقایون این فایل فکتوری چه مرگش شده ؟

یه مقدار $ تو حسابم داشتم

درخواست دادم

بعد از 2 روز یه ایمیل اومده واسم به شرح زیر

Hello,

Your payment was declined because you are mirroring the same files you're hosting on FileFactory on other hosts. This is against our Reward program's rules.

Our fraud team has discovered the following:

The reason that we have been forced to implement this rule is because mirroring the same file across multiple hosting websites removes the incentive for downloaders to purchase a Premium account, as none of the restrictions will affect them. Running a file hosting website like ours is extremely expensive and the only way that we can afford to continue running the company is by selling Premium memberships - and when you share files across multiple hosts, sales decrease dramatically or completely stop.

We want to create relationships with our uploaders and work with them exclusively which will enable both us and them to make bigger profits. Using us exclusively will guarantee that you will have higher sales (which you earn a commission on), and will ensure that we will be able to continue adding new features and capacity. If you are mirroring files but doing it in a way that still generates Premium sales we will normally still pay your Rewards - if you're selling enough memberships to cover your Reward payments, then we're not running at a loss. When you're requesting more money than you're generating through sales, and directly violating our Reward program's rules though, we are unable to make these payments.

I hope this helps explain the reason we have this rule. We appreciate all of our uploaders and will gladly make these payments if you want to work with us and follow the Reward program's rules.

We hope that our response answered any questions or problems which you may have. If not, please reply back to this email with as much additional information as possible.

حالا باید چه کنم ؟

یعنی پوله پرید ؟

اونایی که فایل فکتوری کار کردند ، کمک کنند لطفا"

آقا این فایل فاکتوری رو بریز دور
گندش بزنه حدود 10 دلار منو از بین برد بخاطر بقول خودش باگ
حالا پولمو درخواست دادم ، صفر کرده موجودی رو رو بماند یک هفته هست که پندینگه
4 دلار هم گذاشته بودم بمونه اونم زده صفر

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
آره

به من میگه چرا چنتا لینک میزاری

خنده داره واقعا"

یکی نیست بگه تو پول میدی که دانلود کنند ، رفرال که نمیگیرم

دانلود میکنند منم پولشو میگیرم

من که بیخیال فایل فکتوری شدم

فایل سرو هم درخواست دادم
اونم 3 روزه رو pending مونده
اینم حتما" میخواد بمبولی در بیاره

به نظرم که فقط هاتفایل
هفتگی میده
اونم بدون چون و چرا !!!

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
آره

خنده داره واقعا"

فایل سرو هم درخواست دادم

به نظرم که فقط هاتفایل
هفتگی میده
اونم بدون چون و چرا !!!
یکی از قوانین فایل فکتوری اینه که اگه میرور بزاری پولی به شما تعلق نمیگیره پس واسه شما تنها این موضوع نیست بلکه واسه همه اجرا میشه

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
آره

خنده داره واقعا"

فایل سرو هم درخواست دادم

به نظرم که فقط هاتفایل
هفتگی میده
اونم بدون چون و چرا !!!

من كه بشخصه تمام آپلود سنتر ها رو چك كردم ، واقعا ميگم هيچي هاتفايل نميشه

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
یکی از قوانین فایل فکتوری اینه که اگه میرور بزاری پولی به شما تعلق نمیگیره پس واسه شما تنها این موضوع نیست بلکه واسه همه اجرا میشه

خوب قوانين بدي داره

الان 10 دلار منو كم كرد بخاطر بقول خودش باگ

يك هفته هم هست پولم پندينگه!!!!

واقعا يگ چيزي هست كه تو هيچ فرومي نميبينم كسي بياد سمت فايل فاكتوري:wacko:

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
من میخوام وی پی اس بگیرم اگه کسی پیشنهادی در این مورد داره همین جا بگه یا پ.خ کنه برا ماه اول فکر کنم 20 گیگ هارد کافی باشه .. و بشه از تورنت دانلود کرد ....

mehrdad1991h

Registered User
لایک‌ها
5
سلام گرمی خدمت جناب R3B
اقا چند وقتی دیگه اموزش نمیزارین چرا
دیدم گفتین که علاقه نداریم کی میگه اخه
خود من شخصا به خاطر این که تاپیک الکی شلوغ میشه پست نمی زنم
اصلا خوشم نمیاد یه نفر دنبال یه مطلب بخواد 100 تا صفحه را بگرده

شما هم یه لطف بکن این اموزشا را اینقدر با وقفه نذارید

حالا یه سوال
میشه لطف کنید یه چندتا منبع تورنت معرفی کنید
که لینک های جدید میزارن
تا ما بتونیم ازشون بگیریم و تو هات فایل و ... قرار بدیم و بزاریم برا دانلود

در کل یه چند تا منبع هم معرفی کنید

در ضمن من رکورد زدم در عرض 5 دیقه 170 تا پست زدم البته با روش اقای R3B

یه چیز دیگه این که دعوتنامه سایت هایی که نیاز به دعوتنامه دارن را چجوری میشه گیر اورد؟؟؟

اقا من وی پی ا سم تمومه دیگه از شرکتی که گرفته بودم راضی نیستم
میشه لطفا هر کس گرفته و راضیه سایت شرکت و مشخصات وی پی ا سش را برام پیام خصوصی کنه

در کل بازم از همه ممنونم
مخصوصا از جناب :DR3B

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1
منم یه سوال داشتم.
وقتی هات فایل فایل هامون را پاک کرد، برای اینکه دوباره آپلود نکنیم باید چی کار کنیم؟
اگه تو هات فایل یه فولدر به نام بک آپ ایجاد کنیم و همه اطلاعاتمون را روش بک آپ بگیریم مشکلی پیش میاد؟ فکر می کنم رنکمون پایین میاد. درسته؟
راه بهتری سراغ دارید که وقتی فایل ها پاک شد مجبور نشیم دوباره فایل را از تورنت بگیریم و آپ کنیم رو سرورها؟
( من با هات فایل و فایل سرو و فایل سونیک کار می کنم )

ممنونم :rolleyes:

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
منم یه سوال داشتم.
وقتی هات فایل فایل هامون را پاک کرد، برای اینکه دوباره آپلود نکنیم باید چی کار کنیم؟
اگه تو هات فایل یه فولدر به نام بک آپ ایجاد کنیم و همه اطلاعاتمون را روش بک آپ بگیریم مشکلی پیش میاد؟ فکر می کنم رنکمون پایین میاد. درسته؟
راه بهتری سراغ دارید که وقتی فایل ها پاک شد مجبور نشیم دوباره فایل را از تورنت بگیریم و آپ کنیم رو سرورها؟
( من با هات فایل و فایل سرو و فایل سونیک کار می کنم )

ممنونم :rolleyes:
اگر منظورت اینه که کپی بگیری از فایلهات ، بازم پاک میشه ، چون از فایل اصلی کپی گرفتی

اگر هم دوباره آپلود کنی تو په پوشه دیگه ، بازم پاک میشه
به خاطر اینکه هاتفایل بر اسای hash MD5 فایلها اونها رو میسنجه

تنها کاری میتونی بکنی اینه که MD5 hash رو تغیر بدی

که اونم خیلی خیلی راحته

******** Edit *******
فایل فکتوری هم پوله ما رو نداد
الکی 29 $ از دستم پرید
منم به قُل بچه ها با یه عملیات انحصاری 442 گیگ فایلهام رو از فایل فکتوری پاک کردم

Last edited:
بالا