دوستان سایت http://expressleech.com به اکانت های رایگان درامد میده ؟
با این نرم افزار به من سرعت ۳۵۰ کیلوبایت بر ثانیه میدهدوستان جدی جدی شما با FTP آپلود می کنید ؟؟
بیشتر آپلودر های حرفه ای از zoom استفاده می کنند
z_o_o_m´s File & Image Uploader
با این نرم افزار سرعت آپلود من با سرور خودم بالای 70 مگابایت هست
شما برای این کار یا باید به مدیریت ایمیل بزنید تا براتون باز کنن یا باید یکی از افرادی که تو اونجا این امکان براش باز باشه از لینک اون استفاده کنید تا امکاناتش باز شه من لینکم رو میدم وقتی ثبت نام کردین دیگه اصلا با یوزر دیگه وارد اکانت دیگه نشین اون موقع مولتی می شناسه شمارو و بن میکنه و برای ثبت نام دوباره از یک ایمیل جدید استفاده کنینببخشید من دیگه فکر کنم همه جا تونستم تست کنم و آپلود کنم الا extabit
من هنوز نمیدونم باید برای کسب در آمد تو این سایت کجا ایمیل بزنم تا باز کنن برام امکانشو
و اینکه بجز ftp راه دیگه ای واسه آپلود کردن نداره این سایت؟remote یا rapidleech ؟ با rapidleech این ارور رو میگیرم : Couldn't connect to at port
شما برای این کار یا باید به مدیریت ایمیل بزنید تا براتون باز کنن یا باید یکی از افرادی که تو اونجا این امکان براش باز باشه از لینک اون استفاده کنید تا امکاناتش باز شه من لینکم رو میدم وقتی ثبت نام کردین دیگه اصلا با یوزر دیگه وارد اکانت دیگه نشین اون موقع مولتی می شناسه شمارو و بن میکنه و برای ثبت نام دوباره از یک ایمیل جدید استفاده کنین
New user registration
سلام 2 تا سوال:
1. رپیدگریتور به آپلودرها پول نمیده؟ سودش در چیه؟
2. از دانلودهایی که از رپیدشیر میشه چه استفاده ای میشه کرد؟ میشه مثلا اکانت رو پریمیوم کرد؟
۲-اقا یه سوال من تو سایت Extabit.com - file hosting سیستم دانلود رو برداشتم که نوشته واسه ۱۰۰۰ دانلود ۲۰ دلار میده ولی وقتی دانلود میشه واسه هر ۱۰۰۰ دانلود میزنه ۳.۵ دلار میده چی کار کنم واسه ۱۰۰۰ دانلود ۲۰ دلار بده؟
1-پول میده، سودش در فروش اکانت هستسلام 2 تا سوال:
2. از دانلودهایی که از رپیدشیر میشه چه استفاده ای میشه کرد؟ میشه مثلا اکانت رو پریمیوم کرد؟
سلام 2 تا سوال:
مورد دوم سوال من هم هست ..
اگر امکان داره توضیح بدین که با دانلودهای رپیدشیر چی کار می شه کرد ؟؟ میشه اکانت پرمیوم گرفت ؟؟
اقا من تو سافت ارشیو مطلب میزارم مطلب ام رو اک میکنه وقتی جا هایی که به نظرم اشکال داره رو درست و دوباره میزارم دیگه نمی زاره بره صفحه اول یه نگا به مطلبم بندازین ببینین شما می فهمین کجاش اشتباهه
The Dictator (2012) BrRip 1080p 5.1Ch (full download) / SoftArchive
اقا من تو سافت ارشیو مطلب میزارم مطلب ام رو اک میکنه وقتی جا هایی که به نظرم اشکال داره رو درست و دوباره میزارم دیگه نمی زاره بره صفحه اول یه نگا به مطلبم بندازین ببینین شما می فهمین کجاش اشتباهه
The Dictator (2012) BrRip 1080p 5.1Ch (full download) / SoftArchive
دوستان سایت http://expressleech.com به اکانت های رایگان درامد میده ؟