کسی از novafile.com استفاده میکنه اینجا؟
پرداختیش چجوریه؟
سلام دوستام لطفا یکی بگه نحوه کار با این سایتها چطور هسستش آیا داشتن وبسایت الزامیه؟اگر نیست چه طور باید شروع کنیم؟
یک دوستی گفته بود شما حتی در ازای آپلود هم پول دریافت میکنید این یعنی چی؟مگر این سایتها در ازای دانلود پرداخت نمیکنند؟
سلام دوستام لطفا یکی بگه نحوه کار با این سایتها چطور هسستش آیا داشتن وبسایت الزامیه؟اگر نیست چه طور باید شروع کنیم؟
یک دوستی گفته بود شما حتی در ازای آپلود هم پول دریافت میکنید این یعنی چی؟مگر این سایتها در ازای دانلود پرداخت نمیکنند؟
یعنی همه این مشکل رو دارن؟واسه گذاشتن فایل رو سرور تو وی پی اس از چی استفاده میکنین ؟ من smart ftp +cute ftp کار کردم ولی متاسفانه یک فایل که اپلود میشه ذوباره شروع به تکرار فایل آپللد شده میکنه و یک فایل رو چندین بار آپلود میکنه
یعنی همه این مشکل رو دارن؟
اقا این سافت ارچیو دهن من رو......
پست میزارم پاک میکنه این ارور رو میده
Article Titile: Lockout (2012) 480p BRRip XviD
Created Date of Article: 08.11.2012
Reason for removal of your article:
- Wrong template / Video Template (SoftArchive.NET - How to design Video news!)
اینم پستی که پاک می کنه
http://softarchive.net/blogs/12e2a/lockout_p_brrip_xvid.1052636.html
سلام
دوستان یه سوال در مورد Uploaded داشتم، من یه مدت اکانتم فری بود که فروش و دانلود خوب بود الان حدود یه هفتست که اکانت ارتقا دادم به پریمیوم ، فروش نداشته ، دانلود هم کم شده!
تو پروفایل سمت چپ پایین نوشته For downloading: 400GB
Will be extended by 30,00 GB daily to max. 500,00 GB
Hybrid-traffic: 10GB
بعد زیرش خط کشیده نوشته 410GB
فکر می کنم موقعی که اکانتم فری بود این اعداد کمتر بودن ، ربطی به این موارد داره؟
واسه تبذیل لینک شما از کدو م لیچر استفاده میکنین ایا میشه لیچر رو بر روی سرور مجازی خودمون نصب کنیم و اکانت نگیریم ؟
بله میشه
باید وب سرور نصب کنید ، برنامه زیاد واسه وب سرور مثل appserv , XAMPP ....
میشه یه توضیح کوچیک بدین ببینیم چطوری میشه این لیچرها رو نصب و استفاده کرد؟ خیلی کار راه بندازه.
ممنون
دادا من نصب کردم اما باید افزونه روش نصب شه و...... دیدم باید خیلی وقت بزارم روش یه اکانت لیچر خریدم از یه سایتمیشه یه توضیح کوچیک بدین ببینیم چطوری میشه این لیچرها رو نصب و استفاده کرد؟ خیلی کار راه بندازه.
ممنون
سلام..نیازی نیست حتما سرور مجازی داشته باشین..اپلود سنترهای مختلف مبالغ مختلف پرداخت میکنند که بستگس به ایپی دانلود کننده و ریتینگ شما در اون اپلود سنتر دارهسلام دوستان
من چند تا سوال داشتم که با توجه به اینکه مطالب رو خوندم ولی باز هم این سوالات برای پیش اومده
اول اینکه من سایت پربازدید دارم و مطالبی که برای دانلود میذارم در مورد معماری هست و فیلم و موزیک ... برای دانلود نمیذارم حالا من میتونم سروز مجازی و برنامه لیچر رو نداشته باشم ؟ به این صورت که من داخل سایت آپلود ثبت نام کنم و فایل هامو آپلود کنم و در سایتم قرار بدم و دانلود بشه و پول رو دریافت کنم ؟
دوستان برای 1000 دانلود چه مقدار پول پرداخت میشه ؟ ( اگر توضیح داده شده بود و من ندیدم عذر خواهی میکنم لینک بدید مطالعه کنم ممنون )
سایت های ایرانی هم در این زمینه راه اندازی شده کسی اونها رو تایید میکنه ؟
با تشکر از همه