• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

amirkingg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
کسی از novafile.com استفاده میکنه اینجا؟
پرداختیش چجوریه؟

rezaaliyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان کسی از ترکر های خصوصی تورنت که مخصوص فیلم باشه میتونه برام دعوت نامه بفرسته خیلی لازم دارم اینم ایمیلم هست
[email protected]

rezaaliyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Last edited:

eqbalb

Registered User
لایک‌ها
56
کسی از novafile.com استفاده میکنه اینجا؟
پرداختیش چجوریه؟

فقط Music, magazines, books کار می‌کنن و فیلم/سریال قبول نمی‌کنن. در مورد پرداختش هم می‌دونم حداقل وب‌مانی رو داره.

novacounter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستام لطفا یکی بگه نحوه کار با این سایتها چطور هسستش آیا داشتن وبسایت الزامیه؟اگر نیست چه طور باید شروع کنیم؟
یک دوستی گفته بود شما حتی در ازای آپلود هم پول دریافت میکنید این یعنی چی؟مگر این سایتها در ازای دانلود پرداخت نمیکنند؟

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
سلام دوستام لطفا یکی بگه نحوه کار با این سایتها چطور هسستش آیا داشتن وبسایت الزامیه؟اگر نیست چه طور باید شروع کنیم؟
یک دوستی گفته بود شما حتی در ازای آپلود هم پول دریافت میکنید این یعنی چی؟مگر این سایتها در ازای دانلود پرداخت نمیکنند؟

328 صفحه در مورد تمام این سوالات شما بحث شده. لطفا برید اونا رو بخونید بعدا بیاید اگر باز سوالی بود بپرسید.

1408

Registered User
لایک‌ها
57

خلاصه و مفید و مختصر :

1- خرید یک سرور مجازی ( vps )
2- نصب برنامه های مورد نیاز روی vps که لیچر یکی از اون موارد مهمه
3- دانلود فیلم موزیک عکس سریال برنامه بازی و ....از طریق لیچر روی سرور
4- آپلود مجدد فایل های دانلود شده روی سایت های اشتراک گذاری معروف و پول بده
5- کپی و پیست کردن لینک های آپلوده در ده ها سایت و وبلاگ و انجمن
6- کسب درآمد از دانلود لینکهات توسط کاربران سراسر جهان مادی

rezaaliyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
واسه گذاشتن فایل رو سرور تو وی پی اس از چی استفاده میکنین ؟ من smart ftp +cute ftp کار کردم ولی متاسفانه یک فایل که اپلود میشه ذوباره شروع به تکرار فایل آپللد شده میکنه و یک فایل رو چندین بار آپلود میکنه
یعنی همه این مشکل رو دارن؟

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
اقا این سافت ارچیو دهن من رو......
پست میزارم پاک میکنه این ارور رو میده

Article Titile: Lockout (2012) 480p BRRip XviD
Created Date of Article: 08.11.2012

Reason for removal of your article:

- Wrong template / Video Template (SoftArchive.NET - How to design Video news!)
اینم پستی که پاک می کنه
http://softarchive.net/blogs/12e2a/lockout_p_brrip_xvid.1052636.html

شما یه بار قوانین رو روش پست گذاشتن تو بخش مورد نظرت رو بخون
قبل از ارسال پست با استفاده از
This tag has no news / SoftArchive

به جای xxx یکی از کلمات موجود در عنوان مطلبی رو که میخوای بذاری سرچ کن ، اگه بود نذار که وقتت هدر نره چون پاک می کنن

همه دوستانی که تو سافت آرشیو فعالیت می کنن این مراحل رو طی کردن یعنی برای همه اوایل پست ها پاک میشده و رو مخ بوده ولی کم کم دستت میاد همه چی

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
دوستان یه سوال در مورد Uploaded داشتم، من یه مدت اکانتم فری بود که فروش و دانلود خوب بود الان حدود یه هفتست که اکانت ارتقا دادم به پریمیوم ، فروش نداشته ، دانلود هم کم شده!

تو پروفایل سمت چپ پایین نوشته For downloading: 400GB
Will be extended by 30,00 GB daily to max. 500,00 GB
Hybrid-traffic: 10GB
بعد زیرش خط کشیده نوشته 410GB
فکر می کنم موقعی که اکانتم فری بود این اعداد کمتر بودن ، ربطی به این موارد داره؟

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
سلام
دوستان یه سوال در مورد Uploaded داشتم، من یه مدت اکانتم فری بود که فروش و دانلود خوب بود الان حدود یه هفتست که اکانت ارتقا دادم به پریمیوم ، فروش نداشته ، دانلود هم کم شده!

تو پروفایل سمت چپ پایین نوشته For downloading: 400GB
Will be extended by 30,00 GB daily to max. 500,00 GB
Hybrid-traffic: 10GB
بعد زیرش خط کشیده نوشته 410GB
فکر می کنم موقعی که اکانتم فری بود این اعداد کمتر بودن ، ربطی به این موارد داره؟

کلا مثل اینکه برای همه اینطوری شده منم الان 4 روزه اکانت نفروختم و دانلود هم کم شده برای من. اکانت من فری هستش. این مشکل ربطی به پریمیوم بودن یا نبودن نداره.

rezaaliyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
واسه تبذیل لینک شما از کدو م لیچر استفاده میکنین ایا میشه لیچر رو بر روی سرور مجازی خودمون نصب کنیم و اکانت نگیریم ؟

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
واسه تبذیل لینک شما از کدو م لیچر استفاده میکنین ایا میشه لیچر رو بر روی سرور مجازی خودمون نصب کنیم و اکانت نگیریم ؟

بله میشه
باید وب سرور نصب کنید ، برنامه زیاد واسه وب سرور مثل appserv , XAMPP ....

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
بله میشه
باید وب سرور نصب کنید ، برنامه زیاد واسه وب سرور مثل appserv , XAMPP ....

میشه یه توضیح کوچیک بدین ببینیم چطوری میشه این لیچرها رو نصب و استفاده کرد؟ خیلی کار راه بندازه.

ممنون

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
میشه یه توضیح کوچیک بدین ببینیم چطوری میشه این لیچرها رو نصب و استفاده کرد؟ خیلی کار راه بندازه.

ممنون

لیچر؟
عزیزم xampp یه نرم افزار هست برای راه اندازی PHP و mysql روی ویندوز
حالا نمیدونم چه ربطی به موضوع داشت که ایشون این نرم افزار ا رو معرفی کردن
شاید منظورشون این هست که وب سرور نصب کنید و روش اسکریپت رپیدلیچ بالا بیارین

rezaaliyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

ممنون
دادا من نصب کردم اما باید افزونه روش نصب شه و...... دیدم باید خیلی وقت بزارم روش یه اکانت لیچر خریدم از یه سایت
دوستان بهتریت ترکر خصوصی تورنت واسه فیلم های که تازه عرضه میشه چیه ؟
و بهتریت ترکر خصوصی تورنت واسه مجله های تازه عرضه شده چیه ؟
ممنون میشم جواب بدین

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
دوستان عزیز
عاجزانه تمنا میکنم یک سورس تمپلیت از ارسال پست سافت ارشیو در قالب فایل تکست قرار بدید تا دانلودش کنم
با این ادیتور مسخره سافت آرشیو و اون توضیحات قر و قاطی که نوشته... ادم دیوانه میشه
من هر جور پست رو تنظیم کردم باز یجای کار میلنگید و بهم ریخت...
لطف کنین یه پست کامل که تگها بخوبی توش گنجونده شده باشه رو در قابل فایل تکست بزارین تا همه استفاده کنن
ممنونم بسیار زیاد

imanLavasani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من چند تا سوال داشتم که با توجه به اینکه مطالب رو خوندم ولی باز هم این سوالات برای پیش اومده
اول اینکه من سایت پربازدید دارم و مطالبی که برای دانلود میذارم در مورد معماری هست و فیلم و موزیک ... برای دانلود نمیذارم حالا من میتونم سروز مجازی و برنامه لیچر رو نداشته باشم ؟ به این صورت که من داخل سایت آپلود ثبت نام کنم و فایل هامو آپلود کنم و در سایتم قرار بدم و دانلود بشه و پول رو دریافت کنم ؟
دوستان برای 1000 دانلود چه مقدار پول پرداخت میشه ؟ ( اگر توضیح داده شده بود و من ندیدم عذر خواهی میکنم لینک بدید مطالعه کنم ممنون )
سایت های ایرانی هم در این زمینه راه اندازی شده کسی اونها رو تایید میکنه ؟
با تشکر از همه

saeed.t

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان
من چند تا سوال داشتم که با توجه به اینکه مطالب رو خوندم ولی باز هم این سوالات برای پیش اومده
اول اینکه من سایت پربازدید دارم و مطالبی که برای دانلود میذارم در مورد معماری هست و فیلم و موزیک ... برای دانلود نمیذارم حالا من میتونم سروز مجازی و برنامه لیچر رو نداشته باشم ؟ به این صورت که من داخل سایت آپلود ثبت نام کنم و فایل هامو آپلود کنم و در سایتم قرار بدم و دانلود بشه و پول رو دریافت کنم ؟
دوستان برای 1000 دانلود چه مقدار پول پرداخت میشه ؟ ( اگر توضیح داده شده بود و من ندیدم عذر خواهی میکنم لینک بدید مطالعه کنم ممنون )
سایت های ایرانی هم در این زمینه راه اندازی شده کسی اونها رو تایید میکنه ؟
با تشکر از همه
سلام..نیازی نیست حتما سرور مجازی داشته باشین..اپلود سنترهای مختلف مبالغ مختلف پرداخت میکنند که بستگس به ایپی دانلود کننده و ریتینگ شما در اون اپلود سنتر داره
این سایت مدیرش ایرانی هست rodfile.com

بالا