• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
با سلام
دوستان من چند روزی هست فایل های سایتم رو روی UnlimitShare.com - Easy way to share your files آپلود میکنم و برای دانلود میذارم . برای 1000 دانلود 1 دلار میده .
الان شاید 4000 بار فایل های من دانلود شده باشه ولی زده 16 دلار تو حساب دارم . حالا واقعا به حد نصاب برسه این پول رو میریزه ؟ کسی کار کرده ؟

یه سوال دیگه الان بهترین آپلودسنتر برای اشتراک گذاری چیه ؟

سلام
والا تا الان اسم اون سایت رو نشنیده بودم و اون مبلغی که میده برای دانلود بسیار پایین هستش به صرفه نیست باهاش کار کنید. اگر ppd کار میکنید میتونید از freakshare استفاده کنید و اگر pps هم میخواید کار کنید بهتره با uploaded یا lumfile یا rapidgator کار کنید. این سایتها پیشنهاد من هستش باز خودتون میتونید تحقیق کنید یا صبر کنید بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن.

imanLavasani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام..نیازی نیست حتما سرور مجازی داشته باشین..اپلود سنترهای مختلف مبالغ مختلف پرداخت میکنند که بستگس به ایپی دانلود کننده و ریتینگ شما در اون اپلود سنتر داره
این سایت مدیرش ایرانی هست rodfile.com

معتبرترین سایت های خارچی در حال حاضر کدوما هستند و به چه آی پی برم بیشتر پرداخت میکنند و اینکه حتما باید آی پی اختصاصی داشته باشم ؟ یا شیر هم میشه ؟

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
بعد از 17 روز Uploaded پولمون رو داد
ولی اشتباه کردم زیر 100 یورور درخواست دادم ، چون بار اول بود فقط می خواستم تست کنم

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
سلام
والا تا الان اسم اون سایت رو نشنیده بودم و اون مبلغی که میده برای دانلود بسیار پایین هستش به صرفه نیست باهاش کار کنید. اگر ppd کار میکنید میتونید از freakshare استفاده کنید و اگر pps هم میخواید کار کنید بهتره با uploaded یا lumfile یا rapidgator کار کنید. این سایتها پیشنهاد من هستش باز خودتون میتونید تحقیق کنید یا صبر کنید بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن.

من یه سایت ایرانی دانلود فیلم و سریال دارم که بازدیدشم بالاست . این آپلودسنتر چون سرعت دانلودش برای کاربران رایگان بالا بود گذاشتم . اصلا نمیدونستم پولم برای دانلود میده.

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
من یه سایت ایرانی دانلود فیلم و سریال دارم که بازدیدشم بالاست . این آپلودسنتر چون سرعت دانلودش برای کاربران رایگان بالا بود گذاشتم . اصلا نمیدونستم پولم برای دانلود میده.

پس در حال حاظر فقط میتونید صبر کنید و تا به حداقل مبلغ برای درخواست برسید ببینید بهتون پول رو میده یا نه.

mohammadsj

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان با اینکه ربطی به بحث تاپیک نداره اما کسی آدم مطمئن میشناسه یورو وبمانی رو به ریال تبدیل کنه ؟
شاید سوال بقیه هم باشه .

Last edited:

hat3f

Registered User
لایک‌ها
13
کسی با این سایت کار کرده ؟

FileDefend - Secure File Hosting

من پرميوم دارم از اين سايت و الان حدود 300 $ تو حسابم هست
درخواست ندادم تا بحال ! اميدوارم از اين كلاه برداراي متد جديد نباشن !

کلاه برداره
160 دلار منو ک بعد 3 هفته هنوز نداده

امير جان ايميل بفرست ، پشتيباني استقبال خوبي داره حد اقل !
چيزي بود پيغام بده حلش ميكنيم :)

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
سلام دوستان کسی با سایت ShareCash - Make Money Uploading Files!
کار کرده ؟ اگه کسی کار کرده یک توضیحی بده با تشکر
index.php
[/URL][/IMG]

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
چقدر باحال شده این تاپیک ، هر کی فکر می کنه یه سایت جدید پیدا کرده لینک ریفرالشو با یه بنر خوشگل میذاره اینجا !!!!!!! شما که توضیح میخوای دیگه چرا لینک ریفرال میذاری !!!؟!!!!

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
چون که عضو سایت شدم میخواستم ببینم پرداخت داره یا نه؟

pooyan2012

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان با اینکه ربطی به بحث تاپیک نداره اما کسی آدم مطمئن میشناسه یورو وبمانی رو به ریال تبدیل کنه ؟
شاید سوال بقیه هم باشه .
یورو رو تو خود سایت وبمانی به دلار تبدیل کن بعد دلار رو می تونی راحت بفروشی.

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
چون که عضو سایت شدم میخواستم ببینم پرداخت داره یا نه؟

نه عزیز من ! کلآ طرفش نری بهتره ... مردم موقع دانلود اسم sharecash رو میبینند بر پدر و مادر اونی که آپلود کرده توش ، لعنت میفرستند !!

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
خیلی ممنون دوست عزیز از پاسخ دادن به سوال من
سوال دیگری هم دارم rodfile چطوره ؟واقعا پول میده؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
کسی میدونه سایت uploadbaz هم در امد میده یا نه ؟

DrXoX

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام مجدد بعد هفته ها!چه خبر! اوضاع آپلود سنترها كه خوب نيست! extabit كه داره به فنا ميره.lumfile هم كه به فنا رفت دوباره برگشت. uploded هم همچنان هستش اما فروشش به شدت كم شده.ryushare و bitshare هم فروششون بسيار كم شده علتش هم تحريم كردنشون توسط يه دروازه پرداخت بسيار معروف هستش البته من اميدوار هستم كه اوضاع بهتر ميشه. در حال حاضر من پيشنهادم اينه با uploaded و lumfile كار كنيد به تازگي دريافت داشتم ازشون.uploaded هم بزاريد پولتون بشه 100 يورو بعد برداشت كنيد كه حق كمسيون نديد بعد تبديليش كنيد به دلار ميشه 130 تا حالشو ببريد!
تائید میشه
فروشش کم شده حدود 7-8 روزی میشه

DrXoX

Registered User
لایک‌ها
14
کسی میدونه سایت uploadbaz هم در امد میده یا نه ؟
من که دور سایت های ایرانی رو یه خط قرمز کشیدم برای همیشه
فکر نمی کنم Uploadbaz این مورد رو داشته باشه ، اوایل داشت ولی الان بعید میدونم داشته باشه
شما چرا با سایت های معروف خارجی که خیلی ها دارن ازش کسب درآمد می کنن کار نمی کنید ؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
من که دور سایت های ایرانی رو یه خط قرمز کشیدم برای همیشه
فکر نمی کنم Uploadbaz این مورد رو داشته باشه ، اوایل داشت ولی الان بعید میدونم داشته باشه
شما چرا با سایت های معروف خارجی که خیلی ها دارن ازش کسب درآمد می کنن کار نمی کنید ؟

چرا من فقط با uploaded2 کار میکنم و هات فایل ( بعضا ) چون توی ایران فیلتر نیستن
سایت express leach هم ایرانیه که به خارجی ها سرویس میده با این هم دارم کار میکنم

اما چون اپلود باز یه سایت مطرحی توی ایران هستش گفتم شاید به خاطر طرح جدیدش که داره اکانت میفروشه لا اقل pps بزاره این سایت اگه pps یا ppd بزاره به خاطر سرعت سرورهاش سود بالایی میکنه هم اون هم وبمستر ها

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
توی همین فاروم دیدم که دوستان با تجربه ادعا کردن آپلودباز پول می گیره اکانت پرمیوم به کاربر بده ولی نمی ده. به نظرتون کسب درآمد از همچین سایتی امکان پذیره؟ یه جست و جو کنید تا ضرر نکنید.

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
ببخشید اکسپرس لیچ سایت خوبیه.
برای هر 1000 دانلود 10000 تومن میده.ولی با چه حجمی؟یعنی برای موزیک هم همین طوره یا نه؟

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
ببخشید اکسپرس لیچ سایت خوبیه.
برای هر 1000 دانلود 10000 تومن میده.ولی با چه حجمی؟یعنی برای موزیک هم همین طوره یا نه؟

15 مگ به بالا
اگه عکسای خواننده رو هم بزارید کنار آهنگ فکر کنم بشه :D

بالا