• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

imanLavasani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوستان اینجا کسی با این سایت ایرانی کار کرده ؟
آپلودعکس و فایل بصورت دائمي و رایگان
اگر کار کردین بگین چطوریه ؟ پرداخت داره یا نه ؟
در ضمن من فایلهای زیر 5 مگ برای دانلود میذارم کسی سایتی مشناسه که تا حالا ازش پول هم گرفته باشه یا کاملا از مطمئن باشه بهم معرفی کنه ؟ لطفا مبلغ پرداختی رو هم برای هر دانلود بنویسید با توضیحاتش ممنون

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
لعنت به این RG !
یک هفتس شروع کردم به آپلود کردن روی RG ، تا حالا 16 تا فروش داشتم ولی هیچ پولی بهم نمیده چون باید اول 10$ روی PPD در بیارم !
چون اکثرا فیلم های HD آپلود می کنم و حجمشون زیاده فکر نکنم هیچ وقت به 10$ برسم

نگران نباش ! وقتی برسی به 10$ و بذاری رو PPS ، اونوقت 16 تات میشه 6 تا :D
اولش خوب میشمره !

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
نگران نباش ! وقتی برسی به 10$ و بذاری رو PPS ، اونوقت 16 تات میشه 6 تا :D
اولش خوب میشمره !

دقیقا همینطوره. رپیدگیتور وقتی روی پلن فروش اکانت هستی خوب کنتر نمیندازه. بعد اگر برگردی به دانلود یکدفعه حداقل روزی یک اکانت رو میفروشی.

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
سلام دوست من.شما که میگی با همه ی اپلود سنتر ها کار کردید یکی به من معرفی کنید که سایت خوبی باشه.اسکریپت راحت و خوبی داشته باشه(مثل اپلودد)ولی برای دانلود اذیت نکنه.حالا مهم نیست پول کم بده.فقط برای فایل های 2 تا 10 مگ هم پرداختی داشته باشه.
من تو ترین بیت حساب داشتم.نوشته باای 10 مگ امتیاز میده ولی فایل راحت 500 بار دانلود شدن ولی اصلا حساب نکرد برای همین از ترین بیت هم بدم میاد.
رود فایل هم که برای فایل های بالای 10 مگ پول میده.
یه سایت معرفی کنید که دانلود و اپلود ازش راحت باشه.مهم نیست کم پول بده.فقط اطمینانی باشه.
اگه می خوای پول های دلارتون رو به ریال تبدیل کنید من یه نفر رو میشناسم این کارو انجام میده.
یا خودتون با وی پی ان برید بریزید تو حساب پی پال.بعد انتقال بدید به پرفکت مانی بعد خیلی رحت به ریال تبدیل کنید.البته با وی پی ان که مشکلی پیش نیاد.

ببخشید دوستان کسی اینجا با تجربه نیست به من کمک کنه؟

basili

Registered User
لایک‌ها
73
خوب كي ميخاد خودمون يه سايت بزنيم مگه چيمون كمتر اوناست مثلا سايت lumfile مطمين هستم هفته اي حداقل ده هزار دلار درآمدشه ديگه بگذريم از rapidshare يا deposit يا letitbit كه درآمد هفتگيشون از 100 هزار دلار ميزنه بالا براي زدن سايت البته مشكل خيلي پيش رو هست اما با همكاري حل ميشن فكر كنم نياز اوليه واسه اين كار حداقل 20-30 ميليون هستش كه اگه كار گرفت ميتونيم سرورهامون رو افزايش بديم بشيم رقيب rapidshare من خودم درآمدم از راه آپلود خيلي زياده ولي از يه حد خاصي بالا نميره در واقع داريم واسه سايتهاي ديگه كار ميكنيم اين وسط يه انعامي هم بمون ميدن كه زيادتر نميشه همينه!خلاصه هر كسي هست آشنا به برنامه نويسي و مسلط به كامپيوتر همينجا اعلام كنه.

hat3f

Registered User
لایک‌ها
13
من پايه اين كار هستم.اما مشكل اصلي سيستم پرداخته.دروازه پرداخت چي بايد باشه؟! ايران هم چون تحريمه كار يه مقدار مشكل ميشه.مثلا دروازه پرداخت avangate واسه lumfile و bitshare و خيليهاي ديگه مسدود شده نتيجه ميگيريم كه كار پر ريسكيه خرج هم زياد داره اما با اين حال من هستم خوب بايد از كجا شروع كرد؟

گيت هاي مختلفي راه اندازي شده كه حتي با ارسال مشخصات از طريق اس ام اس ميشه خريد يا فروش انجام داد ، اين رو بايد يكي از دوستان تحقيق كلي انجام بده كه تو زمينه تجاري و سيتم هاي پيمنت فعاليتي داشته
درواقع الان با توجه به قوانين دپارتمان حق كپي رايت مسئوليت محتواي فايل به عهده كاربر هست و در واقع ما توي كشور اروپايي نيستيم ، مهم موقعيت سرورهاست كه مشكلي ندارم
در وحله اول كميت و مهمترين مساله تبليغات و فروش هست

سلام دوست من.شما که میگی با همه ی اپلود سنتر ها کار کردید یکی به من معرفی کنید که سایت خوبی باشه.اسکریپت راحت و خوبی داشته باشه(مثل اپلودد)ولی برای دانلود اذیت نکنه.حالا مهم نیست پول کم بده.فقط برای فایل های 2 تا 10 مگ هم پرداختی داشته باشه.
من تو ترین بیت حساب داشتم.نوشته باای 10 مگ امتیاز میده ولی فایل راحت 500 بار دانلود شدن ولی اصلا حساب نکرد برای همین از ترین بیت هم بدم میاد.
رود فایل هم که برای فایل های بالای 10 مگ پول میده.
یه سایت معرفی کنید که دانلود و اپلود ازش راحت باشه.مهم نیست کم پول بده.فقط اطمینانی باشه.
اگه می خوای پول های دلارتون رو به ریال تبدیل کنید من یه نفر رو میشناسم این کارو انجام میده.
یا خودتون با وی پی ان برید بریزید تو حساب پی پال.بعد انتقال بدید به پرفکت مانی بعد خیلی رحت به ریال تبدیل کنید.البته با وی پی ان که مشکلی پیش نیاد.
بيبنيد سايت هايي كه مد نظر من هست همگي حتي به قايل هاي يك بايتي هم پول ميدن ! به عبارتي شما يك فايل تكست هم داشته باشي به همون مقدار 1000 كه برسه كنتر ميندازه
چه برسه به 100 كيلوبايت ويا 2 گيگابايت
شيوه محاسباتي بايد درست باشه ، وگرنه شما از كجا ميدوني اوني كه توي جدول بعناون تاير كشورها نوشتن واقعي هست ؟
شما ريز حساب رو نميبيني

منم پایه هستم الان حدود یک ماهه اومدم تو این کار من تو کار طراحی سایت بودم دوستم این سیستم رو بهم معرفی کرد تا حالا هم که اومدم خوب وقت میزارم ولی این رو فهمیدم اگه تیم باشیم بهتر میتونیم به نتیجه برسیم حتی من یه پیشنهاد هم دارم یه تیم درست کنیم واسه هماهنگی بهتر هفته ای ۱ بار تو یک مسنجر یه روم بزنیم و با هم هماهنگ تر شویم

اگر موافق براي سرمايه گذاري و وقت كافي براي توسعه هستيد و سورس هاتون معتبر هست و ميتونيد فروش خوبي داشته باشيد ميتونم توي مدت كوتاهي ترتيبش رو بدم
همه چيز آماده ميشه و كار رو شروع ميكنيم
از دوستان ديگه هم اگر ميتونن مسنجر رو بفرستن تا با هم صجبت كنيم

خوب كي ميخاد خودمون يه سايت بزنيم مگه چيمون كمتر اوناست مثلا سايت lumfile مطمين هستم هفته اي حداقل ده هزار دلار درآمدشه ديگه بگذريم از rapidshare يا deposit يا letitbit كه درآمد هفتگيشون از 100 هزار دلار ميزنه بالا براي زدن سايت البته مشكل خيلي پيش رو هست اما با همكاري حل ميشن فكر كنم نياز اوليه واسه اين كار حداقل 20-30 ميليون هستش كه اگه كار گرفت ميتونيم سرورهامون رو افزايش بديم بشيم رقيب rapidshare من خودم درآمدم از راه آپلود خيلي زياده ولي از يه حد خاصي بالا نميره در واقع داريم واسه سايتهاي ديگه كار ميكنيم اين وسط يه انعامي هم بمون ميدن كه زيادتر نميشه همينه!خلاصه هر كسي هست آشنا به برنامه نويسي و مسلط به كامپيوتر همينجا اعلام كنه.

دوست عزيز اينا پايه كارشون بر اساس كلاد هست سرورهاشون از كيفيت بالايي برخورداره ، اما همگي از سيستم مشابه ستقاده ميكنن و در واقع سود اصلي با آپلودرهاست كه گسترش و فراواني لينك منجر به اين ميشه كه كلاينت بياد حساب خريداري كنه و به نفع دوطرف هست
درسته بودجه كافي براي اين كار بايد تعريف بشه ، اما بايد ديد آيا دوستان اينجا بنيه اين كار دارن بتونن ميرور از لينك ها استقاده كنن و كم كم جا بيوفته و اينكه چه كساني پشتوانه كار هستن
حالا براي روشن شدن موضوع و نتيجه كلي سرواران گرامي مسنجر خصوصي بفرستن تا كليات رو بگيم
با سپاس از همگي

omid02220

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کجا ها باید لینک هارو به اشتراک بزارم من فقط warez-bb میشناسم بقیه یا معرفی نامه میخوان
یه چند جا رو معرفی میکنید که معرفی نامه اینا نخواد و بی دردسر بشه ثبت نام کرد

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
کجا ها باید لینک هارو به اشتراک بزارم من فقط warez-bb میشناسم بقیه یا معرفی نامه میخوان
یه چند جا رو معرفی میکنید که معرفی نامه اینا نخواد و بی دردسر بشه ثبت نام کرد

سلام اگر کارت اسکریپت و قالب و html هستش میتونی توی سایت من هم قرار بدیشون

tehPARADOX.COM Online Sharing Community - Forum
Mecho Download

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
لعنت به این RG !
یک هفتس شروع کردم به آپلود کردن روی RG ، تا حالا 16 تا فروش داشتم ولی هیچ پولی بهم نمیده چون باید اول 10$ روی PPD در بیارم !
چون اکثرا فیلم های HD آپلود می کنم و حجمشون زیاده فکر نکنم هیچ وقت به 10$ برسم
:D آخ آخ چه دورانیه ، من که آسفالت شدم تا 10$ بشه
ولی یه موردی رو فک کنم اشتباه نوشتی! وقتی حجم بیشتر باشه پول بیشتری میده به ازای دانلود
ولی همون طور که دوستان گفتن وقتی میای روی پلن فروش ، فروشت کم میشه ، معلوم نیست پشت پرده چه خبره:f34r:

Uploaded هم فک کنم از RG یاد گرفته:D

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
:D آخ آخ چه دورانیه ، من که آسفالت شدم تا 10$ بشه
ولی یه موردی رو فک کنم اشتباه نوشتی! وقتی حجم بیشتر باشه پول بیشتری میده به ازای دانلود
ولی همون طور که دوستان گفتن وقتی میای روی پلن فروش ، فروشت کم میشه ، معلوم نیست پشت پرده چه خبره:f34r:

Uploaded هم فک کنم از RG یاد گرفته:D

فعلا که همین طوری داره اکانت می فروشه منم فقط می تونم نگاه کنم :دی
آخه وقتی حجم فایل زیاد باشه معمولا وسط دانلود قطع میشه ( برای یوزرهای فری! )
دوستان netload پرداخت داره ؟ من تو یک روز به اندازه فروش یک هفته RG فروش داشتم ! فقط قوانین مسخره ای داره ، 90 روز طول میکشه پول فروش یک اکانت رو بده

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
نه دوست عزیز ولی کاش بود ! ولی نه حوصلش رو ندارم سایت من توی امضام هستش

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
من می خواستم آموزش های نقاشی دیجیتالی رو که خودم تهیه کردم برای دانلود بذارم.
می خواستم ببینم اینجور چیزارو دانلود می کنن یا حتما باید فایلهای معروف برای دانلود بذاریم؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
من می خواستم آموزش های نقاشی دیجیتالی رو که خودم تهیه کردم برای دانلود بذارم.
می خواستم ببینم اینجور چیزارو دانلود می کنن یا حتما باید فایلهای معروف برای دانلود بذاریم؟

چینیا و هندیا همه چیز رو دانلود میکنن ولی همیشه اولویت رو به چیز های جذابتر بزار

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
چینیا و هندیا همه چیز رو دانلود میکنن ولی همیشه اولویت رو به چیز های جذابتر بزار

می خواستم یه چیزی باشه که کپی رایت رعایت بشه, هم اینکه حجمش کم باشه بتونم آپلود کنم.

حالا تاپیک رو دوباره باید بخونم ببینم برای شروع باید چیکار کنم, مشکلی داشتم دوباره سوال می کنم.

imanLavasani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چرا اینجا همه ساز خودشونو کوک میکنن ؟ هیچکس جوابی به تازه واردا نمیده
من چند بار گفتم سایتی دارم با بازدید روزانه نزدیک 2000 نفر و مطالبم مربوط به معماری هست و نیازی به سرور وی پی وی پی اس ندارم
حالا فقط چند تا سایت معتبر خارجی میخوام بهم معرفی کنید
ممنون میشم کمکم کنید

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
آقا چرا لینک های آپلودد اینقدر کم شده ؟؟؟؟؟؟

خبریه ؟؟؟

اگه تحریمه بگین ما هم لینکاشو نذاریماااا :دی

amirkingg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان کسی اطلاع داره تو shareflare چجوری باید پلن رو PPS کرد؟
فروش دارم ولی پولی اضافه نمیکنه

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان کسی اطلاع داره تو shareflare چجوری باید پلن رو PPS کرد؟
فروش دارم ولی پولی اضافه نمیکنه
سلام
نمیشه رو همون اکانت عوض کنید ، من قبلا همین سوالو از خودشون پرسیدم ، گفتن باید یه اکانت جدید بسازید ولی زیر مجموعه اکانت خودت نباشه

بالا