• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان سایت معتبر که با لایبرتی کار کنه الان چی هست؟

basili

Registered User
لایک‌ها
73
آقا مگه شما آپلودر نيستيد؟چرا اينجا كسي با multiposter كار نميكنه؟template آماده هم گير مياد تنها كاري كه بايد انجام بدين اينه كه يوزر واسه خودتون بسازيد بعد تو مثلا 300 تا فروم همزمان پست بدين.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
آقا مگه شما آپلودر نيستيد؟چرا اينجا كسي با multiposter كار نميكنه؟template آماده هم گير مياد تنها كاري كه بايد انجام بدين اينه كه يوزر واسه خودتون بسازيد بعد تو مثلا 300 تا فروم همزمان پست بدين.

بیشتر توضیح بده دوست عزیز

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
تنها فایده این کار اینه که لینک های شما در عرض 30 ثانیه پاک میشن :D

basili

Registered User
لایک‌ها
73
تنها فایده این کار اینه که لینک های شما در عرض 30 ثانیه پاک میشن :D

نه عزيزم اين چه حرفيه ميزني؟!بصورت كاملا حرفه اي انجام ميشه اين كار حتي از پست دادن بصورت دستي هم تميزتر انجام ميشه بستگي داره با چه برنامه اي بخاي انجام بدي كه برنامه هاي خوب همشون پولي هستن

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
آپلودد و اکستابیت فروش‌های خوبی دارن، مثلن:
attachment-220584d1350084537-uploaded.net.jpg
سایت شما کلا اتوماتیکه ، درسته ؟ عجب حوصله ای داشتید با CI سایت رو بالا آوردید :D
ریلیز های سین (فیلم های 720 و 1080) هم اگه اضافه کنید لیچر ها همه سرازیر میشن به سایت شما

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
نه عزيزم اين چه حرفيه ميزني؟!بصورت كاملا حرفه اي انجام ميشه اين كار حتي از پست دادن بصورت دستي هم تميزتر انجام ميشه بستگي داره با چه برنامه اي بخاي انجام بدي كه برنامه هاي خوب همشون پولي هستن
نه منظورم اینه که نتیجه این کار اینه که لینک ها زودتر ریپورت میشن و سریع پاک میشن !
به هر حال اگه می خوای با نرم افزار پست برنی wbot فکر می کنم از همشون جالب تر باشه ! download + upload + post

basili

Registered User
لایک‌ها
73
نه منظورم اینه که نتیجه این کار اینه که لینک ها زودتر ریپورت میشن و سریع پاک میشن !
به هر حال اگه می خوای با نرم افزار پست برنی wbot فکر می کنم از همشون جالب تر باشه ! download + upload + post

آره ديگه ريپورت ميشن زودتر. اما من صحبت كردم با چند نفر كه يكيشون ساپورتر lumfile هستش.گفتش كه ما سرورهامون رو همه برديم توي اكراين كه dmca گير نده بمون و فايلي رو از سر اجبار پاك كنيم من خودم هم تست كردم چندتا فايل رو شير كردم هم خودم هم دوستام هر روز داريم روش abuse ميزنيم بعد 1 ماه نه پاك شده نه اخطاري دريافت كردم از سمت lumfile. خب شما بايد ببيني سرور آپلود سنتر شما كجاست اگه اين كشورهاي بلوك شرقي بود خيالتون راحت كاري به فايلاتون ندارن!

imanLavasani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان کسی با این سایت ها کار کرده ؟
Upload Pay
Sharecash
ChiefUpload
CleanFiles

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
سلام خدمت تمامی دوستان

اقا من یه وی پی اس گرفتم به قولی با رم 2 گیگ و هارد 40 و ...

ولی سرعت دان و اپم زیر 1 مگ هست ؟؟؟؟
کسی می دونه جریان چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
خیره سرم از طریق همون انجمن پیداش کردم ولی نمی دونم چرا اینجوریه

الان به نظرت من با این مشخصات باید چه سرعتی برا دان داشته باشم ؟؟

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
اگه نکا کرده باشی اوایله تایپیک منم بودم ولی رفتم سربازی و یه هفتس تموم شده الانم که اومدیم وی پی اس گرفتیم این از اب درومده شانس نداریم به خدا
=========
راستی اوضاع اپلود چه جوریاست ؟؟؟
این اکانت رود فایل مالی هست ؟؟

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
سایت شما کلا اتوماتیکه ، درسته ؟ عجب حوصله ای داشتید با CI سایت رو بالا آوردید :D
ریلیز های سین (فیلم های 720 و 1080) هم اگه اضافه کنید لیچر ها همه سرازیر میشن به سایت شما

CI چیه؟ آدرس سایت رو لطف می کنید بگید؟

balatarin_mard

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان میشه یه سایت مرجع برای دانلود معرفی کنین که قابلیت دانلود از SecureUpload: و netload داشته باشه توش مووی یا موزیک ویدوو باشه لطفا میخوام بزارم توی rss ow

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
محدودیت لینک های رپیدگیتور توی وارز بی بی برداشته شده ؟

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
از دیروز با مرحوم شدن rapidshare تعداد فروش ها خیلی بالا رفته ، فرصت رو از دست ندید :D

بالا