• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
دوستان یه سوال:
من یه سایت انگلیسی دارم که تو 4 سال گذشته بیش از 10000 فایل ورد روش گذاشتم و الان در روز بیش از 50000 هزار بار دانلود میشن!
حجم هر فایل هم متوسط بین 50 تا 500 کیلوبایت.
حالا میخوام بدونم اگه این فایلها رو رو این سرورهای که میگید آپ کنم. میتونم ازشون درآمد داشته باشم.
از یکی پرسیدم گفت بخاطر اینکه حجم فایلهات پایینه چیزی بهش تعلق نمیگیر ه!!!! راست میگه ؟؟؟؟
خیل به پولش نیاز دارم چون مصرف پهنای باندم رفته بالا ..بدجور
موفق باشید

حجم فایلهاتون خیلی کمه فکر نمیکنم سایتی رو بتونید پیدا کنید که با این حجم فایل کار کنه.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
سلام به همه، دوستانی که سایت شخصی دارن برای گذاشتن لینک های دانلود اگه ممکنه ادرسش رو اینجا بزارند نه برای اینکه کسی بیاد توشون پیشنهاد فعالیت بده برای اینکه یک الگویی باشه حداقل برای افرادی که قصد تاسیس سایت وردپرس برای دانلود دارن و همینطور حداقل میشه از لینکها هم استفاده کرد برای استفاده شخصی. به نظر من الان که واقعا وضعیت کسب درآمد از این راه مشکل شده و اگه کسی دنبال پست دادن تو سایتهای مختلف باشه احتمالش کم هست بتونه به جایی برسه و صرفا دوستانی که وبمستر هستند به سختی دارن از بازدیدهای یونیک و اون هم از این آپلودسنترهایی که نمیشه بهشون اعتماد کرد پول در میارن. کسانی هم که پیشنهاد استفاده از مولتی پسترها رو دادن کلا فراموش کنن این قضیه رو ما و خیلی ها قبل از شما این راهها رو رفتیم و به جایی نمیرسه با اسپم کردن اینترنت نمیشه کاری از پیش برد ضمن اینکه برنامه ها اینقدر باگ دارن به درد لای جرز دیوار هم نمیخورن دیگه بهتر از Multi Poster و Thema Poster که نداریم مگه استفاده از اسکریپت های دست نویس تحت وب یا ابزار قدرتمند سئو و درج لینک XRumer رو در نظر بگیریم که اونم لایسنسش 500 دلار قیمت داره.

sobhdam

Registered User
لایک‌ها
3
شما چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان کسی با ImagePorter کار می کنه؟ من عکس هام رو روی این سایت آپلود می کنم. روزی حدودا 5 دلار ازش درآمد دارم ولی موقع پرداخت می گه آدرست رو تائید کن. می گه یا تصویر پاسپورتت رو بفرست یا تصویر Utility Bill یا یه همچین چیزی. من پاسپورت ندارم ولی این Utility Bill چی هست؟ کسی می تونه کمکم کنه؟

ممنون.

1774

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان کسی با ImagePorter کار می کنه؟ من عکس هام رو روی این سایت آپلود می کنم. روزی حدودا 5 دلار ازش درآمد دارم ولی موقع پرداخت می گه آدرست رو تائید کن. می گه یا تصویر پاسپورتت رو بفرست یا تصویر Utility Bill یا یه همچین چیزی. من پاسپورت ندارم ولی این Utility Bill چی هست؟ کسی می تونه کمکم کنه؟

ممنون.

از imagetwist هم می نونی استفاده کنی پول میده من ازش دریافتی داشتم هیچ چیزی هم نمی خواد

این ادرسش ImageTwist - Free Image Hosting, Photo sharing & Earn Money

اینم لینک من از هر کدوم راحتتری استفاده کن ImageTwist - Free Image Hosting, Photo sharing & Earn Money

1774

Registered User
لایک‌ها
33
سلام به همه، دوستانی که سایت شخصی دارن برای گذاشتن لینک های دانلود اگه ممکنه ادرسش رو اینجا بزارند نه برای اینکه کسی بیاد توشون پیشنهاد فعالیت بده برای اینکه یک الگویی باشه حداقل برای افرادی که قصد تاسیس سایت وردپرس برای دانلود دارن و همینطور حداقل میشه از لینکها هم استفاده کرد برای استفاده شخصی. به نظر من الان که واقعا وضعیت کسب درآمد از این راه مشکل شده و اگه کسی دنبال پست دادن تو سایتهای مختلف باشه احتمالش کم هست بتونه به جایی برسه و صرفا دوستانی که وبمستر هستند به سختی دارن از بازدیدهای یونیک و اون هم از این آپلودسنترهایی که نمیشه بهشون اعتماد کرد پول در میارن. کسانی هم که پیشنهاد استفاده از مولتی پسترها رو دادن کلا فراموش کنن این قضیه رو ما و خیلی ها قبل از شما این راهها رو رفتیم و به جایی نمیرسه با اسپم کردن اینترنت نمیشه کاری از پیش برد ضمن اینکه برنامه ها اینقدر باگ دارن به درد لای جرز دیوار هم نمیخورن دیگه بهتر از Multi Poster و Thema Poster که نداریم مگه استفاده از اسکریپت های دست نویس تحت وب یا ابزار قدرتمند سئو و درج لینک XRumer رو در نظر بگیریم که اونم لایسنسش 500 دلار قیمت داره.

من دو سال پیش سایت داشتم و یک سال اونا اجاره دادم اون موقعی که خودم توش فعالیت داشتم رنکش به زیر 60 هزار بود و دانلود خورش خوب بود الان دوباره سایت را تحویل گرفتم می خوام دوباره بالا بیارمش البته الان هم روزانه بالای 1000 تا ویزیتور یونیک داره با 3 تا 5 هزار پیج ویو اگر کسی مایل به فعالیت بود پیغام بده

در مورد دانلود گرفتن و فروش اکانت هم تجربه ای دارم که خودم به دست اوردم البته اگر اپلود سنتر شما اونا بشمره

اگر مایل به کار در فروم ها هستید کافیه از این سایت ریلیز های جدید را ببنید

ORLYDB

تا 15 الی 20 دقیقه تو گوگل و یاهو و بینگ سرچ کنید ببنید کدوم فروم ها زودتر اون فایل را ریلیز میکنند از طریق همون لینک فروم را پیدا کنید و ثبت نام کنید فقط تو اونا پست بدید

مورد بعدی بعضی از سایتها هستند که فقط فایلها را ثبت میکنند خیلی ها واسه دانلود به اونا رجوع می کنند مثلا یک سریال را در انواع فایل هاست ها پیدا کرده و لینک اونا به شما میدن توی اون هم یه سرچ کنید و فروم های خوب را پیدا کنید

مورد بعدی هم کلا کمتر از 10 تا فروم هست که معروفن در اونا هم حتما ثبت نام کردید

اگر دوست دارید سریع در گوگل لینک شما نمایش داده بشه تو Pastebin.com - #1 paste tool since 2002! هم پست بدید البته اگه سین پست میدید

سود این روش واسه اونا که تعداد پست زیادی میدن خوبه ولی اونایی که سرعت پایین دارن خوب نیست چون اونایی که دنبال ریپورت کردن هستند همونطوری که خیلی از مردم راحت فایل را پیدا می کنند اونا هم به همین راحتی فایل را پیدا می کنند

بقیه رو بعد می گم خسته شدم اینقدر تایپ کردم : دی

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
از imagetwist هم می نونی استفاده کنی پول میده من ازش دریافتی داشتم هیچ چیزی هم نمی خواد

اینم لینک من از هر کدوم راحتتری استفاده کن ImageTwist - Free Image Hosting, Photo sharing & Earn Money

توی ImageTwist هم اکانت دارم. هفته پیش ثبت نام کردم و چند عکس هم آپلود کردم. درخواست هم دادم که با گذشت 5 روز هنوز پرداخت نکرده.

a123.jpg

گفتم شاید اسکمر باشه برای همین ادامه ندادم. ولی از ImagePorter چند بار دریافتی داشتم. این اواخر درخواست آدرس کرد و گفت باید ثابت کنی آدرس مال خودت هست.
پس ImageTwist پرداخت می کنه؟ چقدر طول می کشه؟

ممنون از لطفتون

1774

Registered User
لایک‌ها
33
توی ImageTwist هم اکانت دارم. هفته پیش ثبت نام کردم و چند عکس هم آپلود کردم. درخواست هم دادم که با گذشت 5 روز هنوز پرداخت نکرده.

مشاهده پیوست 251529

گفتم شاید اسکمر باشه برای همین ادامه ندادم. ولی از ImagePorter چند بار دریافتی داشتم. این اواخر درخواست آدرس کرد و گفت باید ثابت کنی آدرس مال خودت هست.
پس ImageTwist پرداخت می کنه؟ چقدر طول می کشه؟

ممنون از لطفتون

من چند باری گرفتم وقتی req میزنی تو قسمت Your position in List یه عدد میزنه واسه من دقیق یادم نیس ولی مطمنم زیر یه هفته بود

ISoc9.png

1774

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان عزیز الان سایت خارجی به ازای دانلود که با لایبرتی کار کنه چی خوب و قابل اطمینان هست؟

دوستان یه سوال:
من یه سایت انگلیسی دارم که تو 4 سال گذشته بیش از 10000 فایل ورد روش گذاشتم و الان در روز بیش از 50000 هزار بار دانلود میشن!
حجم هر فایل هم متوسط بین 50 تا 500 کیلوبایت.
حالا میخوام بدونم اگه این فایلها رو رو این سرورهای که میگید آپ کنم. میتونم ازشون درآمد داشته باشم.
از یکی پرسیدم گفت بخاطر اینکه حجم فایلهات پایینه چیزی بهش تعلق نمیگیر ه!!!! راست میگه ؟؟؟؟
خیل به پولش نیاز دارم چون مصرف پهنای باندم رفته بالا ..بدجور
موفق باشید

شما هر دو دوست عزیز بهترین گزینه ادفلای هست

پرداخت به لیبرتی و پیپال داره

دوست عزیز sobhdam شما هم اگر واقعا روزی 50000 تا دانلود داری با لینک من عضو شو

AdF.ly - The URL shortener service that pays you! Earn money for every visitor to your links.

در ضمن خودم از این سایت بالای 200 ذلارم گرفتم 100 درصد تست شده ست
روش کار هم سادست اول رجیستر کنید بعد لینک دانلود و از طریق اکانت خودتون کوتاه کنید با این روش خارج از حجم فایل شما درامد دارید

مقدار پرداختی هم از 0.50 تا 4.68 دلار به ازای هر 1000 تا کلیک هست

سوالی بود بفرمایید

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
من دو سال پیش سایت داشتم و یک سال اونا اجاره دادم اون موقعی که خودم توش فعالیت داشتم رنکش به زیر 60 هزار بود و دانلود خورش خوب بود الان دوباره سایت را تحویل گرفتم می خوام دوباره بالا بیارمش البته الان هم روزانه بالای 1000 تا ویزیتور یونیک داره با 3 تا 5 هزار پیج ویو اگر کسی مایل به فعالیت بود پیغام بده

در مورد دانلود گرفتن و فروش اکانت هم تجربه ای دارم که خودم به دست اوردم البته اگر اپلود سنتر شما اونا بشمره

بقیه رو بعد می گم خسته شدم اینقدر تایپ کردم : دی

درود

در مورد دانلود گرفتن و فروش اکانت توضیح میدید؟
ممنون میشم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
شما هر دو دوست عزیز بهترین گزینه ادفلای هست

پرداخت به لیبرتی و پیپال داره

دوست عزیز sobhdam شما هم اگر واقعا روزی 50000 تا دانلود داری با لینک من عضو شو

AdF.ly - The URL shortener service that pays you! Earn money for every visitor to your links.

در ضمن خودم از این سایت بالای 200 ذلارم گرفتم 100 درصد تست شده ست
روش کار هم سادست اول رجیستر کنید بعد لینک دانلود و از طریق اکانت خودتون کوتاه کنید با این روش خارج از حجم فایل شما درامد دارید

مقدار پرداختی هم از 0.50 تا 4.68 دلار به ازای هر 1000 تا کلیک هست

سوالی بود بفرمایید

ادفلای اکانت منو حذف کرد نفهمیدم چرا چون من لین هامو تو ایمیل برای اعضای گروه میفرستادم یعنی ایمیل گروهی ولی نفهمیدم چرا اکانتمو ساسپند کرد

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

نجوه کار چطوریه ؟

ادفلای اکانت منو حذف کرد نفهمیدم چرا چون من لین هامو تو ایمیل برای اعضای گروه میفرستادم یعنی ایمیل گروهی ولی نفهمیدم چرا اکانتمو ساسپند کرد

از سایت http://www.linkbucks.com/referral/549841 هم استفاده کنی به بیشتر حساب ها هم پول میده پیپال و پیزا و ...
لینک رفرال گذاشتم

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
نجوه کار چطوریه ؟

از سایت Linkbucks.com - Make money when people leave your website! هم استفاده کنی به بیشتر حساب ها هم پول میده پیپال و پیزا و ...
لینک رفرال گذاشتم

با لایبرتی هم کار میکنه ؟ چون ممکنه بعضی گروههای پورن باشن که ایمیلم رو دریافت میکنند میخوام بدونم از این لحاظ هم مشکلی نداره؟ البته بنده ایمیل مبتذل ارسال نمیکنم

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
با لایبرتی هم کار میکنه ؟ چون ممکنه بعضی گروههای پورن باشن که ایمیلم رو دریافت میکنند میخوام بدونم از این لحاظ هم مشکلی نداره؟ البته بنده ایمیل مبتذل ارسال نمیکنم

در مورد محتوی بزرگ سال مشکلی نداره شما وقتی لینکی رو کوتاه میکنی اونجا گزینه هستش ک نوع محتوی صفحه رو هم انتخاب میکنی خیلی ها هم درامدشون از این راه هستش حتی بعضی صفحات تبلیغاتیش هم مربوط به این عکس ها هستش

مشکلش با عکس های جنسی مربوط به افراد زیر 18 سال هستش
پول رو سر 10 دلار میده

اما تسویش فقط با پیپال و پیزا هستش

1774

Registered User
لایک‌ها
33

با محتوای پ و رن مشکل دارند البته نه چون با اون مشکل دارند ب خاطر اینکه در یافتی کاربر خیلی بالا می ره و واسشون نمی صرفه به ایمیل اسپم ایتگ هم گیر میدن از اونجایی که همه کاربرهای شما از ایمیل به اون سایت اومدن فکر می کنند شما از نرم افزار های ارسال انبوه ایمیل استفاده کردید

من خودم هم یک بار ساسپند شدم البته نه به خاطر مسایل بالا چون تو فرومش داشم اموزش می دادم چطوری کاربرا کار کنن تا پول در بیارند اونا هم منو ساسپند کردن

نتیجه منطقی :

تو فرومش از دریافت هاتون گزارشی ندید چون حتما باید تو پست ها لینک خدتون را بزارید و راحت شما را پیدا میکنند

از ایمیل و پ رن استفاده نکنید

راستی زمان پرداخت هم سر وفت هست یعنی اون تاریخی که زده

بالا