سلام به همه، دوستانی که سایت شخصی دارن برای گذاشتن لینک های دانلود اگه ممکنه ادرسش رو اینجا بزارند نه برای اینکه کسی بیاد توشون پیشنهاد فعالیت بده برای اینکه یک الگویی باشه حداقل برای افرادی که قصد تاسیس سایت وردپرس برای دانلود دارن و همینطور حداقل میشه از لینکها هم استفاده کرد برای استفاده شخصی. به نظر من الان که واقعا وضعیت کسب درآمد از این راه مشکل شده و اگه کسی دنبال پست دادن تو سایتهای مختلف باشه احتمالش کم هست بتونه به جایی برسه و صرفا دوستانی که وبمستر هستند به سختی دارن از بازدیدهای یونیک و اون هم از این آپلودسنترهایی که نمیشه بهشون اعتماد کرد پول در میارن. کسانی هم که پیشنهاد استفاده از مولتی پسترها رو دادن کلا فراموش کنن این قضیه رو ما و خیلی ها قبل از شما این راهها رو رفتیم و به جایی نمیرسه با اسپم کردن اینترنت نمیشه کاری از پیش برد ضمن اینکه برنامه ها اینقدر باگ دارن به درد لای جرز دیوار هم نمیخورن دیگه بهتر از Multi Poster و Thema Poster که نداریم مگه استفاده از اسکریپت های دست نویس تحت وب یا ابزار قدرتمند سئو و درج لینک XRumer رو در نظر بگیریم که اونم لایسنسش 500 دلار قیمت داره.
من دو سال پیش سایت داشتم و یک سال اونا اجاره دادم اون موقعی که خودم توش فعالیت داشتم رنکش به زیر 60 هزار بود و دانلود خورش خوب بود الان دوباره سایت را تحویل گرفتم می خوام دوباره بالا بیارمش البته الان هم روزانه بالای 1000 تا ویزیتور یونیک داره با 3 تا 5 هزار پیج ویو اگر کسی مایل به فعالیت بود پیغام بده
در مورد دانلود گرفتن و فروش اکانت هم تجربه ای دارم که خودم به دست اوردم البته اگر اپلود سنتر شما اونا بشمره
اگر مایل به کار در فروم ها هستید کافیه از این سایت ریلیز های جدید را ببنید
ORLYDB
تا 15 الی 20 دقیقه تو گوگل و یاهو و بینگ سرچ کنید ببنید کدوم فروم ها زودتر اون فایل را ریلیز میکنند از طریق همون لینک فروم را پیدا کنید و ثبت نام کنید فقط تو اونا پست بدید
مورد بعدی بعضی از سایتها هستند که فقط فایلها را ثبت میکنند خیلی ها واسه دانلود به اونا رجوع می کنند مثلا یک سریال را در انواع فایل هاست ها پیدا کرده و لینک اونا به شما میدن توی اون هم یه سرچ کنید و فروم های خوب را پیدا کنید
مورد بعدی هم کلا کمتر از 10 تا فروم هست که معروفن در اونا هم حتما ثبت نام کردید
اگر دوست دارید سریع در گوگل لینک شما نمایش داده بشه تو
Pastebin.com - #1 paste tool since 2002! هم پست بدید البته اگه سین پست میدید
سود این روش واسه اونا که تعداد پست زیادی میدن خوبه ولی اونایی که سرعت پایین دارن خوب نیست چون اونایی که دنبال ریپورت کردن هستند همونطوری که خیلی از مردم راحت فایل را پیدا می کنند اونا هم به همین راحتی فایل را پیدا می کنند
بقیه رو بعد می گم خسته شدم اینقدر تایپ کردم : دی