نجوه کار چطوریه ؟نحوه کار عین فایل شیرینگ هست با این تفاوت که عکس میزارید
مثلا یک فیلم میزادید و اسکرین شات رو توی اون اپ میکنید عکس کوچیک اسکرین شات را در پستتون می زارید و تمام
Last edited:
نجوه کار چطوریه ؟نحوه کار عین فایل شیرینگ هست با این تفاوت که عکس میزارید
مثلا یک فیلم میزادید و اسکرین شات رو توی اون اپ میکنید عکس کوچیک اسکرین شات را در پستتون می زارید و تمام
درود
در مورد دانلود گرفتن و فروش اکانت توضیح میدید؟
ممنون میشم
با محتوای پ و رن مشکل دارند البته نه چون با اون مشکل دارند ب خاطر اینکه در یافتی کاربر خیلی بالا می ره و واسشون نمی صرفه به ایمیل اسپم ایتگ هم گیر میدن از اونجایی که همه کاربرهای شما از ایمیل به اون سایت اومدن فکر می کنند شما از نرم افزار های ارسال انبوه ایمیل استفاده کردید
من خودم هم یک بار ساسپند شدم البته نه به خاطر مسایل بالا چون تو فرومش داشم اموزش می دادم چطوری کاربرا کار کنن تا پول در بیارند اونا هم منو ساسپند کردن
نتیجه منطقی :
تو فرومش از دریافت هاتون گزارشی ندید چون حتما باید تو پست ها لینک خدتون را بزارید و راحت شما را پیدا میکنند
از ایمیل و پ رن استفاده نکنید
راستی زمان پرداخت هم سر وفت هست یعنی اون تاریخی که زده
من چند باری گرفتم وقتی req میزنی تو قسمت Your position in List یه عدد میزنه واسه من دقیق یادم نیس ولی مطمنم زیر یه هفته بود
![]()
پس شما چه راهی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حجم فایلهاتون خیلی کمه فکر نمیکنم سایتی رو بتونید پیدا کنید که با این حجم فایل کار کنه.
پس شما چه راهی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم به خاطر وقتی که گذاشتید.
اون عدد برای من اول 400 بود ولی الان شده 209. من فکر می کردم رده بندی درآمد افراد هست. پس این عدد مربوط به تعداد افراد تو صف برای پرداخته؟
ای بابا اینطور که نمیشه آخه من سایتی یا وبلاگی ندارم که بازدید کننده داشته باشه.
به نظرتون راهی هست من لینکهای ادفلای روبذارم از اونجا بازدید بگیرم مثل فروم ها؟یا با فروم ها هم مشکل داره؟
با فروم ها مشکلی نداره معمولا فرومها اجازه نمیدند پست با ادفلای بدی
به نظرتون ادفلای رد در رابطه با چه موضوعی به کار برده بشه کلیک خوریش بیشتره توسط بازدید کننده ها
2 تا حالت بیشتر نیست
یا مطلبی باشه که همه یا تعداد افراد زیادی مایل به دیدنش یا دانلود کردنش داشته باشند البته کجا پست بدی هم مهم هست مثلا در سایتی که کلا 100 تا ویزیتور داره که 80 تای اونای روباتن نباید توقعی داشت
مطلبی باشه در گوگل و موتورهای جستجو در رده بالا باشه اینجوری ورودی زیادی می گیرید و طبعا کلیک زیادی هم خواهید گرفت
میشه لطف کنید راهنمایی کنید چه مطالبی؟
سلام به همه دوستان
من تازه عضو شدم و در انگلستان زندگی می کنم ...و اینترنت 100 مگ دارم که قبلا برای یه کسی هارد دانلود میکردم و می فرستادم یه هارد 2000 ترا بایت رو حدودا سه روزه تا چهار روز پر میکردم .. و حساب پی پال فعال دارم و باهاش کار میکنم و دبیت کارت دارم و به راحتی تمامه اکانت های سایت ها رو تو چند دقیقه می توانم بخرم.....منظورم از این همه حرف از خود گفتن نبود و قصد من این هست اگه کسی وارد و قوی و پشت کار هست به من ایمیل بزنه و با هم از طریق اپلود پول در بیاریم و من اینجا 100 در 100 پشت کار هستم....فقط لطفا رعایت کنیم و با هم تا ته کار بریم.......
دوستان این ایمیل من هست و شماره من حتما به من خبر بدهید
[email protected]
[email protected]
00447450421527
دوستان يه سايت سراغ ندارين سريال ها رو داشته باشه با حجم كم فصل به فصل ترجيحا ...
من دو سال پیش سایت داشتم و یک سال اونا اجاره دادم اون موقعی که خودم توش فعالیت داشتم رنکش به زیر 60 هزار بود و دانلود خورش خوب بود الان دوباره سایت را تحویل گرفتم می خوام دوباره بالا بیارمش البته الان هم روزانه بالای 1000 تا ویزیتور یونیک داره با 3 تا 5 هزار پیج ویو اگر کسی مایل به فعالیت بود پیغام بده
در مورد دانلود گرفتن و فروش اکانت هم تجربه ای دارم که خودم به دست اوردم البته اگر اپلود سنتر شما اونا بشمره
اگر مایل به کار در فروم ها هستید کافیه از این سایت ریلیز های جدید را ببنید
ORLYDB
تا 15 الی 20 دقیقه تو گوگل و یاهو و بینگ سرچ کنید ببنید کدوم فروم ها زودتر اون فایل را ریلیز میکنند از طریق همون لینک فروم را پیدا کنید و ثبت نام کنید فقط تو اونا پست بدید
مورد بعدی بعضی از سایتها هستند که فقط فایلها را ثبت میکنند خیلی ها واسه دانلود به اونا رجوع می کنند مثلا یک سریال را در انواع فایل هاست ها پیدا کرده و لینک اونا به شما میدن توی اون هم یه سرچ کنید و فروم های خوب را پیدا کنید
مورد بعدی هم کلا کمتر از 10 تا فروم هست که معروفن در اونا هم حتما ثبت نام کردید
اگر دوست دارید سریع در گوگل لینک شما نمایش داده بشه تو Pastebin.com - #1 paste tool since 2002! هم پست بدید البته اگه سین پست میدید
سود این روش واسه اونا که تعداد پست زیادی میدن خوبه ولی اونایی که سرعت پایین دارن خوب نیست چون اونایی که دنبال ریپورت کردن هستند همونطوری که خیلی از مردم راحت فایل را پیدا می کنند اونا هم به همین راحتی فایل را پیدا می کنند
بقیه رو بعد می گم خسته شدم اینقدر تایپ کردم : دی
آقا , این آپلودد چرا اصلا فروش نداره؟ نرمال نیست
با اینکه 10 % ترافیکم از امریکا هست , ولی میرور letitbit فروش داره !
اما آپلودد انگار نفرین شده باشه دریغ از 1 فروش !!!
پس این همه تعریفشو میدن , برای چیه؟!