• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

1774

Registered User
لایک‌ها
33
Last edited:

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
دوستان يه سايت سراغ ندارين سريال ها رو داشته باشه با حجم كم فصل به فصل ترجيحا ...

1774

Registered User
لایک‌ها
33
درود

در مورد دانلود گرفتن و فروش اکانت توضیح میدید؟
ممنون میشم

من کاری ندارم شما چه محتوایی را واسه کار خودتون انتخاب کردید خیلی ها می گن پ رن خوبه یا مثلا گیم خوبه یا سریال خوبه

البته اینا نظر شخصی منه چون ازش نتیجه گرفتم این موضوعی که می گم در مورد فروم هاست در مورد سایتها بعدن توضیح می دم هر کدوم در یک ضمینه مستعد دانلود هست من خودم تو یک فروم از بنگلادش پست می دادم (به خدا الان یادم نیست) من فیلم جدید با سه کیفیت موبایل دی وی دی و اج دی پست میدادم دو بار هم دانلود نمیشد ولی تا عکس و والپیپر را فشرده میکردم با هر حجمی که بود مثل بولدزر دانلود میشد .

جمع بندی : در محتواهایی که تو فروم های ضمینه فعالیتتون پر طرفدار هست پست بدید اینجوری راندمان بالا میره یعنی به 10 تا پست 2 تا پست می زنید با همون نتیجه شاید هم بهتر

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
با محتوای پ و رن مشکل دارند البته نه چون با اون مشکل دارند ب خاطر اینکه در یافتی کاربر خیلی بالا می ره و واسشون نمی صرفه به ایمیل اسپم ایتگ هم گیر میدن از اونجایی که همه کاربرهای شما از ایمیل به اون سایت اومدن فکر می کنند شما از نرم افزار های ارسال انبوه ایمیل استفاده کردید

من خودم هم یک بار ساسپند شدم البته نه به خاطر مسایل بالا چون تو فرومش داشم اموزش می دادم چطوری کاربرا کار کنن تا پول در بیارند اونا هم منو ساسپند کردن

نتیجه منطقی :

تو فرومش از دریافت هاتون گزارشی ندید چون حتما باید تو پست ها لینک خدتون را بزارید و راحت شما را پیدا میکنند

از ایمیل و پ رن استفاده نکنید

راستی زمان پرداخت هم سر وفت هست یعنی اون تاریخی که زده

ای بابا اینطور که نمیشه آخه من سایتی یا وبلاگی ندارم که بازدید کننده داشته باشه.

به نظرتون راهی هست من لینکهای ادفلای روبذارم از اونجا بازدید بگیرم مثل فروم ها؟یا با فروم ها هم مشکل داره؟

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
من چند باری گرفتم وقتی req میزنی تو قسمت Your position in List یه عدد میزنه واسه من دقیق یادم نیس ولی مطمنم زیر یه هفته بود

ISoc9.png

ممنونم به خاطر وقتی که گذاشتید.
اون عدد برای من اول 400 بود ولی الان شده 209. من فکر می کردم رده بندی درآمد افراد هست. پس این عدد مربوط به تعداد افراد تو صف برای پرداخته؟

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
پس شما چه راهی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میتونید فایلهاتون رو پک کنید و حجمش رو ببرید بالا میتونید در کنار اون فایل ووردتون یک audio book هم بزارید و با پک کردنش حجمش رو ببرید بالا و به حداقل میزارن حجم برای سایت ها برسید.

1774

Registered User
لایک‌ها
33
ممنونم به خاطر وقتی که گذاشتید.
اون عدد برای من اول 400 بود ولی الان شده 209. من فکر می کردم رده بندی درآمد افراد هست. پس این عدد مربوط به تعداد افراد تو صف برای پرداخته؟

بله اون تعداد افراد تو نوبت هست

1774

Registered User
لایک‌ها
33
ای بابا اینطور که نمیشه آخه من سایتی یا وبلاگی ندارم که بازدید کننده داشته باشه.

به نظرتون راهی هست من لینکهای ادفلای روبذارم از اونجا بازدید بگیرم مثل فروم ها؟یا با فروم ها هم مشکل داره؟

با فروم ها مشکلی نداره معمولا فرومها اجازه نمیدند پست با ادفلای بدی

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
با فروم ها مشکلی نداره معمولا فرومها اجازه نمیدند پست با ادفلای بدی

به نظرتون ادفلای رد در رابطه با چه موضوعی به کار برده بشه کلیک خوریش بیشتره توسط بازدید کننده ها

1774

Registered User
لایک‌ها
33
به نظرتون ادفلای رد در رابطه با چه موضوعی به کار برده بشه کلیک خوریش بیشتره توسط بازدید کننده ها

2 تا حالت بیشتر نیست

یا مطلبی باشه که همه یا تعداد افراد زیادی مایل به دیدنش یا دانلود کردنش داشته باشند البته کجا پست بدی هم مهم هست مثلا در سایتی که کلا 100 تا ویزیتور داره که 80 تای اونای روباتن نباید توقعی داشت

مطلبی باشه در گوگل و موتورهای جستجو در رده بالا باشه اینجوری ورودی زیادی می گیرید و طبعا کلیک زیادی هم خواهید گرفت

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
2 تا حالت بیشتر نیست

یا مطلبی باشه که همه یا تعداد افراد زیادی مایل به دیدنش یا دانلود کردنش داشته باشند البته کجا پست بدی هم مهم هست مثلا در سایتی که کلا 100 تا ویزیتور داره که 80 تای اونای روباتن نباید توقعی داشت

مطلبی باشه در گوگل و موتورهای جستجو در رده بالا باشه اینجوری ورودی زیادی می گیرید و طبعا کلیک زیادی هم خواهید گرفت

میشه لطف کنید راهنمایی کنید چه مطالبی؟

ashkaaaan

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان عزیز میشه لطف کنید ریتینگ من رو در softarchive افزایش بدید ؟

یوزرم ashkaaaan هست

1774

Registered User
لایک‌ها
33
میشه لطف کنید راهنمایی کنید چه مطالبی؟

من همش دارم راهنمایی میکنم دیگه

چی بگم 100000 تا مطلب هست باید یه مطلب جالب باشه تا مردمو تحریک کنی رو لینک کلیک کنن یه موضوع گیر بیار به صورت ورد در بیار اونا تا سایتهای فری اپلود کن بعد لینک بده مثلا بزن موفقیت در رابطه عاشقانه در 24 ساعت

یا پول در اوردن حتی در خواب البته اینم بگم یه آموزش هم در موردش پیدا کن که به واقعیت نزدیک باشه اسپم نکن با این کار کار خودتو خراب میکنی بعدش تو یو تیوب یه کلیک با 4 تا عکس درست کن و لینک رو توش قرار بده یا اینکه ادرس بلاگ بده

1774

Registered User
لایک‌ها
33
هر کسی در اینجا تجربه ای داره

منتها نتیجه رو به کسی نمیگه پس خواهشا اگر کسی نظری مغایر با من داشت روشش رو اعلام کنه نه اینکه ایراد بگیره

مواردی که در خرید تاثیر گذارند (واسه ی من اینجوری بود تضمینی نمیکنم ، فقط تجربه رو میگم)

اولا محتوا پست شما

ثانیا جایی که پست میدید

ثالثا حجم فایلی که اپلود میکند

یکی یکی اونا رو توضیح میدم اگر سوالی بود بپرسین

تمام موارد بالا به جایی که پست میدید بر میگرده کمتر کسی پیدا میشه که در فرم با فایل شما خرید کنه چون اکثر فرمهایی که شما پست میدید پر از دانلودر اپلودر هست که قبلا اکانت رو خریدند یا از لیچ استفاده میکنند مگر اینکه یک یوزر خیلی قوی باشید ضمن اینکه طرف واسه دانلود تو همون فروم 100 تا میرور دیگه میتونه پیدا کنه که دلیلی نداره اکانت بخره

ضمینه پست دادن شما هم مهم هست اگر محتوایی پیدا کنید که لینک کمتری در نت ازش پیدا بشه شانس خرید بالاتر میره

حجم هم که تاثیر گذار هست

تمام اونایی که فروش دارن تو سایت کار میکنند ، من خودم زمانی که تو سایت خودم پست میدادم اول فقط واسه ارشیو بود بعد از یک مدتی که ارورم اروم رنک سایت خوب شد (6 ماه بدون درامد) و ویزیتور گرفت دیگه اصلا تو هیچ فرومی پست نمی دادم به جاش لینکهای خرابم را ریپیر میکردم

یکی از کاربرای سایت به من ایمیل زد که یه سریال قدیمی فقط یک قسمتشو میخوام هر جارو بگید گشتم و با 1000 مکافات اونا پیدا کردم با حجم 2 گیگ تا حالا خودم با این حجم ندیده بودم این کار هم چون می خواستم کاربر راضی باشه کردم وگرنه خودم فکر می کردم یک دونه دانلود هم داشته باشه ولی در کمال نا باوری بالای 400 دلار تو فایل سونیکی که اون موقع همه اکانتشو داشتن فروش کرد بقیه فروشم هم از فایلهای قدیمیم بود که ریپیر میکردم

این روشی بود که واسه من پارسال خوب جواب داد امیدوارم شما هم جواب بگیرید

ali.ilaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
من تازه عضو شدم و در انگلستان زندگی می کنم ...و اینترنت 100 مگ دارم که قبلا برای یه کسی هارد دانلود میکردم و می فرستادم یه هارد 2000 ترا بایت رو حدودا سه روزه تا چهار روز پر میکردم .. و حساب پی پال فعال دارم و باهاش کار میکنم و دبیت کارت دارم و به راحتی تمامه اکانت های سایت ها رو تو چند دقیقه می توانم بخرم.....منظورم از این همه حرف از خود گفتن نبود و قصد من این هست اگه کسی وارد و قوی و پشت کار هست به من ایمیل بزنه و با هم از طریق اپلود پول در بیاریم و من اینجا 100 در 100 پشت کار هستم....فقط لطفا رعایت کنیم و با هم تا ته کار بریم.......

دوستان این ایمیل من هست و شماره من حتما به من خبر بدهید
[email protected]
[email protected]
00447450421527

pooyan2012

Registered User
لایک‌ها
24
سلام به همه دوستان
من تازه عضو شدم و در انگلستان زندگی می کنم ...و اینترنت 100 مگ دارم که قبلا برای یه کسی هارد دانلود میکردم و می فرستادم یه هارد 2000 ترا بایت رو حدودا سه روزه تا چهار روز پر میکردم .. و حساب پی پال فعال دارم و باهاش کار میکنم و دبیت کارت دارم و به راحتی تمامه اکانت های سایت ها رو تو چند دقیقه می توانم بخرم.....منظورم از این همه حرف از خود گفتن نبود و قصد من این هست اگه کسی وارد و قوی و پشت کار هست به من ایمیل بزنه و با هم از طریق اپلود پول در بیاریم و من اینجا 100 در 100 پشت کار هستم....فقط لطفا رعایت کنیم و با هم تا ته کار بریم.......

دوستان این ایمیل من هست و شماره من حتما به من خبر بدهید
[email protected]
[email protected]
00447450421527

منظورت 2000 گیگابایت بود فک کنم، چون 2000 ترابایت تو 3-4 روز با اون سرعت بعیده :دی

barni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

barni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من دو سال پیش سایت داشتم و یک سال اونا اجاره دادم اون موقعی که خودم توش فعالیت داشتم رنکش به زیر 60 هزار بود و دانلود خورش خوب بود الان دوباره سایت را تحویل گرفتم می خوام دوباره بالا بیارمش البته الان هم روزانه بالای 1000 تا ویزیتور یونیک داره با 3 تا 5 هزار پیج ویو اگر کسی مایل به فعالیت بود پیغام بده

در مورد دانلود گرفتن و فروش اکانت هم تجربه ای دارم که خودم به دست اوردم البته اگر اپلود سنتر شما اونا بشمره

اگر مایل به کار در فروم ها هستید کافیه از این سایت ریلیز های جدید را ببنید

ORLYDB

تا 15 الی 20 دقیقه تو گوگل و یاهو و بینگ سرچ کنید ببنید کدوم فروم ها زودتر اون فایل را ریلیز میکنند از طریق همون لینک فروم را پیدا کنید و ثبت نام کنید فقط تو اونا پست بدید

مورد بعدی بعضی از سایتها هستند که فقط فایلها را ثبت میکنند خیلی ها واسه دانلود به اونا رجوع می کنند مثلا یک سریال را در انواع فایل هاست ها پیدا کرده و لینک اونا به شما میدن توی اون هم یه سرچ کنید و فروم های خوب را پیدا کنید

مورد بعدی هم کلا کمتر از 10 تا فروم هست که معروفن در اونا هم حتما ثبت نام کردید

اگر دوست دارید سریع در گوگل لینک شما نمایش داده بشه تو Pastebin.com - #1 paste tool since 2002! هم پست بدید البته اگه سین پست میدید

سود این روش واسه اونا که تعداد پست زیادی میدن خوبه ولی اونایی که سرعت پایین دارن خوب نیست چون اونایی که دنبال ریپورت کردن هستند همونطوری که خیلی از مردم راحت فایل را پیدا می کنند اونا هم به همین راحتی فایل را پیدا می کنند

بقیه رو بعد می گم خسته شدم اینقدر تایپ کردم : دی

اسم سایتتون چی هست؟

barni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا , این آپلودد چرا اصلا فروش نداره؟ نرمال نیست
با اینکه 10 % ترافیکم از امریکا هست , ولی میرور letitbit فروش داره !
اما آپلودد انگار نفرین شده باشه دریغ از 1 فروش !!!

پس این همه تعریفشو میدن , برای چیه؟!

سلام دوست عزیز...چون دیگه دزد شدن.الان فقط www.secureupload.eu خوب هست.و سریع پول میده

بالا