• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

barni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یک سوال از دوستان پست زدن توی چه وارز هایی الان خوب هست..چند تا مهمش رو نام ببرید?

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
یک سوال از دوستان پست زدن توی چه وارز هایی الان خوب هست..چند تا مهمش رو نام ببرید?

منظورت فایل هستش ؟

فیلم و سریال رو بورسه
اما اگه حلال و حروم سرت نمیشه میتونی فیلم های + 18 و مجلات + عکس اپلود کنی

مرد.آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حرف شما درست..ولی چه فایده نه اکستابیت پول میده نه اپلودد..تو صفحه قبل من مقداری از درامدم رو از سکیور آپلود به صورت اسکرین گذاشتم.تازه این یکی از اکانت های سکیورم هست

سلام دوست عزیز منظورتون انکه اگه روی اکسابیت و اپلودد کار کنیم نمیتونیم برداشت داشته باشیم؟یا چیز دیگس؟دوستان میخواستم بدونم برای راه اندازی یه سایت دانلود سایت رو با چی بنویسیم بهتره من تصمیم دارم با جوملا سایت رو راه بندازم اشکال داره روی جوملا کار کنم یا زیاد مهم نیست؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام دوست عزیز منظورتون انکه اگه روی اکسابیت و اپلودد کار کنیم نمیتونیم برداشت داشته باشیم؟یا چیز دیگس؟دوستان میخواستم بدونم برای راه اندازی یه سایت دانلود سایت رو با چی بنویسیم بهتره من تصمیم دارم با جوملا سایت رو راه بندازم اشکال داره روی جوملا کار کنم یا زیاد مهم نیست؟

سیستم زیاد مهم نیسش
اکثرا دیتالایف دارن فقط کافیه افزونه پست زدن اعضاش فعال باشه حتی با سیستم نیوک هم میشه همچنین چیزی راه انداخت

مرد.آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من رفتم توی HotPicX - Free image hosting & earn money! ثبت نام کردم دوستان این سایت توی برنامه file and image uploder هست که توی وی پی اس ثبت کنیم؟و فایل رو اپلود کنیم؟حسابایی که داره ما میتونیم از طرق ایران باهاش کار کنیم؟

مرد.آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
javadth عزیز ممنونم از جوابت پس میتونم با جوملا کار کنم دستت درد نکنه میخوام بیشتر روی فیلم سریال مانور بدم شما میدونی اگه الان بخوام یه وی پی اس بگیرم برای کار چهار نفر که اپلود کنن حدودا چنده؟ با سرعت 50 مگ

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
javadth عزیز ممنونم از جوابت پس میتونم با جوملا کار کنم دستت درد نکنه میخوام بیشتر روی فیلم سریال مانور بدم شما میدونی اگه الان بخوام یه وی پی اس بگیرم برای کار چهار نفر که اپلود کنن حدودا چنده؟ با سرعت 50 مگ

والا من اصلا توی کار vps سر رشته ندارم با این قیمت ارز بهرته از دوستای قدیمی vps سوال کنی

rezaaliyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان لطفا نام چند ترکر خصوصی دانلود که واسه فیلم و سریال و کتاب خوبه رو نام ببرید اگه هم دعوتنامه دارین ممنون میشم به این ایمیل [email protected] بفرستید

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
سلام به همه دوستان
من تازه عضو شدم و در انگلستان زندگی می کنم ...و اینترنت 100 مگ دارم که قبلا برای یه کسی هارد دانلود میکردم و می فرستادم یه هارد 2000 ترا بایت رو حدودا سه روزه تا چهار روز پر میکردم .. و حساب پی پال فعال دارم و باهاش کار میکنم و دبیت کارت دارم و به راحتی تمامه اکانت های سایت ها رو تو چند دقیقه می توانم بخرم.....منظورم از این همه حرف از خود گفتن نبود و قصد من این هست اگه کسی وارد و قوی و پشت کار هست به من ایمیل بزنه و با هم از طریق اپلود پول در بیاریم و من اینجا 100 در 100 پشت کار هستم....فقط لطفا رعایت کنیم و با هم تا ته کار بریم.......

دوستان این ایمیل من هست و شماره من حتما به من خبر بدهید
[email protected]
[email protected]
00447450421527
سلام
من مایل به همکاری هستم.در مورد آپلود تجربه ندارم.این هم وبلاگم:
تجارت الکترونیک و کسب و کار اینترنتی i-trade
البته با ایمیل اصلیم واستون پیام گذاشتم.
[email protected]

[email protected]

sara_lovely

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی
دوستان: داداش من یه انجمن وارز راه انداخت ولی متاسفانه گاوش زاید و باید بره سربازی .
من چون خودم قبلا طراحی سایت برای همکلاسی ها می کردم میتونم ادامش بدم . ولی از این نوع کسب درآمد زیاد سر در نمیارم و به کمک شما نیاز دارم
حالا از دوستانی که استعداد گروهی کار کردن رو دارن همینجا اعلام کنند تا یه انجمن وارز گروهی توپ را بندازیم پشتیبانی فنی و مالیش با من فعلا که از دوستام یه سرور اجاره کردم....

......:)
خوشبختانه یه نفر موافقت خودشو اعلام کردم. :rolleyes:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان یک سایت پیدا کردم مناسب برای کسانی که درآمد به ازای دانلود کار میکنند تو فروم های خارجی از درآمد زاییش خیلی نوشته بودند
این هم لینک:
http://forum.persiantools.com/t329493.html#post6125807

sara_lovely

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
-----شرمنده دستان این متن خودکار ارسال شد

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آره زیاد هست ولی این یه تفاوت که داره اینه که از ادفلای بیشتر درآمدزا تر هستش

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
آره زیاد هست ولی این یه تفاوت که داره اینه که از ادفلای بیشتر درآمدزا تر هستش

نکته همین جاس که نود درصد سایت های تازه کار که شروع میکنن اولش میبینی که سه برابر سایت های مرجع در امد میدن بعد از 3 ماه که موعد پرداخت ها میشه میبینن جیبشون خالیه و هنوز اسپانسر نگرفتن بعد یا سایت رو میارن پایین یا تعرفه ها رو اونوقته که نصف نصف ادفلای هم پول نمیدن تازه اگه به خاطر دست تو دماغ کردن حسابت رو قفل نکنن

barni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

چرا قبلا میشد.ولی الان دیگه پولارو نمده

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
نکته همین جاس که نود درصد سایت های تازه کار که شروع میکنن اولش میبینی که سه برابر سایت های مرجع در امد میدن بعد از 3 ماه که موعد پرداخت ها میشه میبینن جیبشون خالیه و هنوز اسپانسر نگرفتن بعد یا سایت رو میارن پایین یا تعرفه ها رو اونوقته که نصف نصف ادفلای هم پول نمیدن تازه اگه به خاطر دست تو دماغ کردن حسابت رو قفل نکنن

دوست من این توضیح یکیه که تو دوروز از این سایت 54 دلار کسب کرده بود تو یکی از فرومها
Hey,

Bee4 is a link locker used to protect and shorten any url whether it's a download, video or a password while making big money in the process. Simply paste the link you want to protect, chose the category and generate a protected link.

You get between $0.10 - $7 each time somebody unlocks one of your links, depending on the country that person is from and which survey they decide to complete.

بالا