mohammad8711
Registered User
- نوشتهها
- 394
- لایکها
- 118
نمیشه..سلام به دوستان وارز کار
کسی میدونه تو آپلودد چطوری میشه فهمید فروش از کدوم فایل بوده؟
پروفایل رو زیرو رو کردم ولی چیزی پیدا نکردم
نمیشه..سلام به دوستان وارز کار
کسی میدونه تو آپلودد چطوری میشه فهمید فروش از کدوم فایل بوده؟
پروفایل رو زیرو رو کردم ولی چیزی پیدا نکردم
Uploaded.net
یک سوال از دوستان پست زدن توی چه وارز هایی الان خوب هست..چند تا مهمش رو نام ببرید?
حرف شما درست..ولی چه فایده نه اکستابیت پول میده نه اپلودد..تو صفحه قبل من مقداری از درامدم رو از سکیور آپلود به صورت اسکرین گذاشتم.تازه این یکی از اکانت های سکیورم هست
سلام دوست عزیز منظورتون انکه اگه روی اکسابیت و اپلودد کار کنیم نمیتونیم برداشت داشته باشیم؟یا چیز دیگس؟دوستان میخواستم بدونم برای راه اندازی یه سایت دانلود سایت رو با چی بنویسیم بهتره من تصمیم دارم با جوملا سایت رو راه بندازم اشکال داره روی جوملا کار کنم یا زیاد مهم نیست؟
javadth عزیز ممنونم از جوابت پس میتونم با جوملا کار کنم دستت درد نکنه میخوام بیشتر روی فیلم سریال مانور بدم شما میدونی اگه الان بخوام یه وی پی اس بگیرم برای کار چهار نفر که اپلود کنن حدودا چنده؟ با سرعت 50 مگ
وب مانی میده پرداخت دارهسایت exabit به صورت PPD هست یا PPS؟ و اکه paypal نداره پس پولارو چجوری میده؟ با وب مانی؟
سلامسلام به همه دوستان
من تازه عضو شدم و در انگلستان زندگی می کنم ...و اینترنت 100 مگ دارم که قبلا برای یه کسی هارد دانلود میکردم و می فرستادم یه هارد 2000 ترا بایت رو حدودا سه روزه تا چهار روز پر میکردم .. و حساب پی پال فعال دارم و باهاش کار میکنم و دبیت کارت دارم و به راحتی تمامه اکانت های سایت ها رو تو چند دقیقه می توانم بخرم.....منظورم از این همه حرف از خود گفتن نبود و قصد من این هست اگه کسی وارد و قوی و پشت کار هست به من ایمیل بزنه و با هم از طریق اپلود پول در بیاریم و من اینجا 100 در 100 پشت کار هستم....فقط لطفا رعایت کنیم و با هم تا ته کار بریم.......
دوستان این ایمیل من هست و شماره من حتما به من خبر بدهید
[email protected]
[email protected]
00447450421527
خوشبختانه یه نفر موافقت خودشو اعلام کردم.سلام به همگی
دوستان: داداش من یه انجمن وارز راه انداخت ولی متاسفانه گاوش زاید و باید بره سربازی .
من چون خودم قبلا طراحی سایت برای همکلاسی ها می کردم میتونم ادامش بدم . ولی از این نوع کسب درآمد زیاد سر در نمیارم و به کمک شما نیاز دارم
حالا از دوستانی که استعداد گروهی کار کردن رو دارن همینجا اعلام کنند تا یه انجمن وارز گروهی توپ را بندازیم پشتیبانی فنی و مالیش با من فعلا که از دوستام یه سرور اجاره کردم....
......![]()
دوستان یک سایت پیدا کردم مناسب برای کسانی که درآمد به ازای دانلود کار میکنند تو فروم های خارجی از درآمد زاییش خیلی نوشته بودند
این هم لینک:
http://forum.persiantools.com/t329493.html#post6125807
آره زیاد هست ولی این یه تفاوت که داره اینه که از ادفلای بیشتر درآمدزا تر هستش
سلام دوست عزیز منظورتون انکه اگه روی اکسابیت و اپلودد کار کنیم نمیتونیم برداشت داشته باشیم؟یا چیز دیگس؟دوستان میخواستم بدونم برای راه اندازی یه سایت دانلود سایت رو با چی بنویسیم بهتره من تصمیم دارم با جوملا سایت رو راه بندازم اشکال داره روی جوملا کار کنم یا زیاد مهم نیست؟
نکته همین جاس که نود درصد سایت های تازه کار که شروع میکنن اولش میبینی که سه برابر سایت های مرجع در امد میدن بعد از 3 ماه که موعد پرداخت ها میشه میبینن جیبشون خالیه و هنوز اسپانسر نگرفتن بعد یا سایت رو میارن پایین یا تعرفه ها رو اونوقته که نصف نصف ادفلای هم پول نمیدن تازه اگه به خاطر دست تو دماغ کردن حسابت رو قفل نکنن