• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

igame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
دوستان با تجربه لطفا جواب من رو بدن.
blushsmiley.gif

1-چه جوری با وی پی اس سرعت خیلی خیلی زیاد میشه؟چون سایت های فروش هاست فقط فضا میدن.ولی اگه میشه بگید منظور شما چیه؟

2-برای این کار باید وی پی اس باشه حتما؟چون من اینترنت نا محدود دارم و وقت اضافه برای دانلود و اپلود دارم.

3-برای ppd باید چه کار کنم؟باید حتما سایت داشته باشم یا نه؟اخه بعضی ها میگن تو فروم ها میزارن و .......

4-سایت رپید شار چه کار میکنه؟یعنی چه امکاناتی داره؟چه جوری میشه بدون واریز پول اکانت پریمیوم ازش گرفت؟اخه اکانت رایگانش خیلی مضخرفه برای اپلود فایل.

اگه میشه یه توضیح کلی بدید.بد جور تو این سوالا گیر کردم.
smilingsmiley.gif

سلام
زیاد با تجربه نیستم ولی فکر می کنم بعضی از جواب هارو بدونم
1. برای وی پی اس چند مورد رو بهتون میگن که سرعت معمولا به فضایی که بهتون میدن ربط نداره سرعت به پورت سرور و میزان افرادی که از اون پورت اشتراکی استفاده می کنند ربط داره.
2.بستگی داره تو چه زمینه ای کار کنید مثلا اگر حجم فایل هاتون زیاد نیست مثلا کتاب های الکترونیکی با اینترنت نامحدود هم میشه ولی برای زمینه هایی مثل بازی و فیلم خیلی بیشتر طول می کشه و میشه گفت اصلا نمیشه با این اینترنت های ایران تو این زمینه ها کار کرد.
3.برای ppd به هیچ عنوان نیاز به سایت نیست تو فروم هایی که مربوط به کارتون میشه پست میذارید و وقتی دانلود می کنند برای شما هم می شماره!
4.این مورد هم من زیاد اطلاع ندارم که چطور میشه اکانت پرمیوم رایگان از رپید شیر گرفت!
موفق باشید!

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان،
شمارش دانلودها در اکستابیت برای شما هم متوقف شده؟

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
مرسی که پاسخ دادید.
الان من بخوام وی پی اس بگیرم از کجا باید بگیرم که سرعت اینترنت رو زیاد کنه؟
میشه چند تا از اون فروم ها رو نام ببرید.ایرانی هستن یا خارجی؟

igame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
مرسی که پاسخ دادید.
الان من بخوام وی پی اس بگیرم از کجا باید بگیرم که سرعت اینترنت رو زیاد کنه؟
میشه چند تا از اون فروم ها رو نام ببرید.ایرانی هستن یا خارجی؟

وی پی اس سرعت اینترنت رو زیاد نمی کنه بلکه دسترسی به یه سرعت بالاتر رو از طریق ریموت دسکتاپ ایجاد می کنه.
جایی رو که خودم استفاده می کنم و راضی هستم رو براتون پیام خصوصی میدم که تبلیغات نشه البته تاپیکی رو که دارن میدم.
فروم هایی که به درد کار کردن میخوره بیشتر خارجی هستن
همون طور که گفتم بستگی داره شما تو چه زمینه ای فعالیت می کنید تا فروم انتخاب کنید.
موفق باشید!

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
ببخشید نمیشه با قیمت کمتر فقط سرعت دانلود و اپلود رو زیاد کرد.بدون فضا؟
قیمتش خیلی گرونه.

igame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
ببخشید نمیشه با قیمت کمتر فقط سرعت دانلود و اپلود رو زیاد کرد.بدون فضا؟
قیمتش خیلی گرونه.

بدون فضا که امکان پذیر نیست شما تو چه کاری هستید ببینم حداقل چقدر فضا نیاز دارید؟
این وی پی اس به سرع اینترنت که شما استفاده می کنید ارتباط نداره باید فایل هارو با ریموت دسکتاپ درست کنید یعتی حتما باید هارد داشته باشید تا کار کنید.
قبلا از جایی وی پی اس تهیه کردید به نظرم قیمت ها نسبت به نسبت به کارایشون خیلی عالیه شما مگه چقدر میخواید هزینه کنید؟

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
اها فهمیدم کار وی پی اس چیه.
من 10 گیگ بسمه.من کارم تو موزیکه.

igame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
اها فهمیدم کار وی پی اس چیه.
من 10 گیگ بسمه.من کارم تو موزیکه.

اگر ممکنه تو سایتی که دادم عضو شید ایمیلی که عضو شدید رو پیام خصوصی کنید.
اگر 10 گیگ تا 15 گیگ بدن خوبه؟
حتما از همین جا میخواید که باهاشون صحبت کنم؟

igame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
بقیه رو که دوستان گفتن ، ولی راجع به filegag این که باهاش کار کردم و ازش دریافتی هم داشتم
به در pps نمیخوره ولی با ppd میشه یه کارایی باهاش کرد
موفق باشید

ممنون از راهنماییتون راستش یه خورده با filegag ور رفتم دانلود میشماره ولی پول نمیده خیلی عجیه تعداد دانلود شمرده ولی مقدار پول صفر هستش با بعضی دیگه از سایت هایی که سیستمشون مثل این سایت هست ور رفتم بازم همین مشکل هست به نظرم یه جای کار من اشتباه هستش!
کار خاصی نباید بکنم که مبلغ هم حساب کنه؟
بازم ممنون

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
نه داداش فعلا زحمت نکش.الان نمیخوام.مرسی که پاسخ دادی.

حالا یکی بیاد به صورت خلاصه بهم بگه کارتون چه جوریه؟کجا اپلود میکنید؟
من روزانه راحت 5 ساعت کامپیوتر روشنه و تو اون مدت میتونم 500 مگ دان کنم.یا 200 مگ اپ کنم.
ماهی 5 دلار هم گیرم بیاد بسه.
اصلا نمیدونم باید چیکار کنم؟یکی از اول منو راهنمایی کنه.صفحات اول هم خوندم ولی چیزی نفهمیدم.

اگه میشه مبتدیانه بهم توضیح بدید چیکار کنم؟

igame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
نه داداش فعلا زحمت نکش.الان نمیخوام.مرسی که پاسخ دادی.

حالا یکی بیاد به صورت خلاصه بهم بگه کارتون چه جوریه؟کجا اپلود میکنید؟
من روزانه راحت 5 ساعت کامپیوتر روشنه و تو اون مدت میتونم 500 مگ دان کنم.یا 200 مگ اپ کنم.
ماهی 5 دلار هم گیرم بیاد بسه.
اصلا نمیدونم باید چیکار کنم؟یکی از اول منو راهنمایی کنه.صفحات اول هم خوندم ولی چیزی نفهمیدم.

اگه میشه مبتدیانه بهم توضیح بدید چیکار کنم؟

ببخشید که من پاسخ دادم
اگر راه بیوفتید و مثلا تو سایت ها به صورت PPS کار کنید 5 دلار فقط شاید برای یه فروشتون باشه منظورم از PPS هم پرداخت به ازای تعداد فروش هست.
کار به این صورته که مثلا تو یه زمینه ای مثلا همین موزیک شما فایل هارو از سایت های ریلیز روی وی پی اس میارید بعد روی آپلوسنتر ها آپلو می کنید بعد لینک دانلود رو توی فروم های مربوطه پست می کنید آپلود سنتر ها هم بعضی ها برای تعداد دانلود و بعضی هم برای تعداد فروش پرداخت می کنن البته برای دریافت پول به اکانت هایی مثل پی پال ، وب مانی ، آلرت پی و مثل این ها نیاز هست کاری که شما باید انجام بدید انتخاب آپلودسنتر مناسب مثلا اگر برای تعداد دانلود یا فروش می خواهید کار کنید انتخاب های مختلفی هست که خودتون باید بسنجید کدوم بیشتر به دردتون میخوره و بعد از اون انتخاب جایی که توش پست بدید در زمینه موزیک من فروم نمیشناسم ولی حتما دوستان اطلاع دارند شما باید اول با هزینه های کم و ابتدایی شروع کنید بعد خودتون راه میوفتید که باید از کجا و چطوری استفاده کنید.
هرجاشو بد توضیح دادم بگید تا بیشتر توضیح بدم
موفق باشید

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
دمت گرم داداش خیلی کمکم کردی.برات کلی تشکر زدم.:D

اینا تقریبا میدونم.ولی یکی از مشکلاتم اپلود سنتره.کجا باید فعالیت کنم؟

یه زمینه که طرفدار بیشتری داره معرفی کنید.من کارم موزیکه و حتما موزیک احتیاج نیست بزارم.هر چی بهتر بود همون.به نظر خودتون بهترین فایل برای من چیه؟فیلم که نمیتونم.به جز فیلم.(فایل های زیر 100 مگ)

یکی دیگه از مشکلاتم فرومه.باید تو فروم خارجی پست بدم؟باید فایل هارو از کجا بیارم؟کی دانلود میکنه؟از کجا فروم پیدا کنم؟

بعد الان من اطلاعات کاملی ندارم.اگه میشه بگید شما خودتون کجا فعالیت میکنید؟تو چه زمینه ای؟تو کدوم سایت؟تو کدوم فروم؟
می خوام راهنماییم کنید شروع کنم.
یکم یاد بگیرم دیگه راه میفتم.
ممنون از راهنماییت.

igame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
دمت گرم داداش خیلی کمکم کردی.برات کلی تشکر زدم.:D

اینا تقریبا میدونم.ولی یکی از مشکلاتم اپلود سنتره.کجا باید فعالیت کنم؟

یه زمینه که طرفدار بیشتری داره معرفی کنید.من کارم موزیکه و حتما موزیک احتیاج نیست بزارم.هر چی بهتر بود همون.به نظر خودتون بهترین فایل برای من چیه؟فیلم که نمیتونم.به جز فیلم.(فایل های زیر 100 مگ)

یکی دیگه از مشکلاتم فرومه.باید تو فروم خارجی پست بدم؟باید فایل هارو از کجا بیارم؟کی دانلود میکنه؟از کجا فروم پیدا کنم؟

بعد الان من اطلاعات کاملی ندارم.اگه میشه بگید شما خودتون کجا فعالیت میکنید؟تو چه زمینه ای؟تو کدوم سایت؟تو کدوم فروم؟
می خوام راهنماییم کنید شروع کنم.
یکم یاد بگیرم دیگه راه میفتم.
ممنون از راهنماییت.

ممنون از لطفت
اولین مرحله اینه که تو چه زمینه بیشتر واردی مثلا من بیشتر تو کار بازی هستم و آشنا هستم که مثلا این بازی چقدر معروف هست و دانلود میشه یا کدوم بازی به درد نمیخوره و از این جور چیزا و این که مثلا بازی ها رو از کجا گیر بیارم و همون مسایل که گفتم.
راستش شما که میگی زیر 100 مگ هم درآمد رو خیلی کم می کنی هم فروش رو چون اکثر افراد می تونن زیر 100 مگ رو رایگان دریافت کنن هم از نظر درآمد خیلی درآمدش نسبت به حجم های بالاتر ( البته تو شروع) کمه.
شما اگر بخوای از یه وی پی اس با مثلا ماهی 15 تومن استفاده کنی هیچ کدوم از این مشکلات رو نخواهی داشت تقریبا میتونم بگم دسترسی به درآمد بالا بدون وی پی اس خیلی سخت تره.
شما اول تعیین کن چه کاری میخوای انجام بدی و تو چه زمینه ای میتونی خوب کار کنی بعد دنبال بقیه مسایل برو چون هر فروم و هرجایی به درد یه کاری میخوره.
موفق باشید

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
دمت گرم داداش منم تو کار بازی واردم.البته نمی دونم منظور شما در چه حدیه ولی با بازی های زیادی اشنا هستم و بازی هایی که جدید میاد رو مشناسم و بازی کردم.
در مورد همین بازی راهنماییم کنید.
بعد که کمی درامد به دست اوردم وی پی اس می خرم.5 دلار در بیارم میتونم یه وی پی اس بخرم.پول رو هم میتونم به رسال تبدیل کنم و مشکل ندارم.
خودتون تو کدوم سایت عضوید؟تو کدوم فروم ها؟یه خورده راهنماییم کنید.اول چیکار کنم.فایل ها هم تا 300 مگ بود اشکال نداره.ولی بیشتر نشه.
روزی چند تا باید اپلود کنم تا درامدم به اون حد برسه؟

مزاحم کارتون که نمیشم من؟

igame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
دمت گرم داداش منم تو کار بازی واردم.البته نمی دونم منظور شما در چه حدیه ولی با بازی های زیادی اشنا هستم و بازی هایی که جدید میاد رو مشناسم و بازی کردم.
در مورد همین بازی راهنماییم کنید.
بعد که کمی درامد به دست اوردم وی پی اس می خرم.5 دلار در بیارم میتونم یه وی پی اس بخرم.پول رو هم میتونم به رسال تبدیل کنم و مشکل ندارم.
خودتون تو کدوم سایت عضوید؟تو کدوم فروم ها؟یه خورده راهنماییم کنید.اول چیکار کنم.فایل ها هم تا 300 مگ بود اشکال نداره.ولی بیشتر نشه.
روزی چند تا باید اپلود کنم تا درامدم به اون حد برسه؟

مزاحم کارتون که نمیشم من؟

راستش کارم تو کار بازی های کنسولی و پی سی هستش این بازی ها هم اکثرا حجم بالا دارن و بی وی پی اس اصلا نمیشه.
مگر این که بازی های موبایل و این چیزا آپلود کنی
به نظرم تا هزینه نکنی سرعت پیشرفت خیلی پایینه
چه مزاحمتی
مگه من چیکارم که شما مزاحم من بشید؟
اول چند تا چیز رو باید معلوم کنید اول حداقل زمان و هزینه بی هزینه نمیشه تقریبا برای دسترسی به فایل هم باید هزینه کرد مثل خرید اکانت پرمیوم و ...
منتظر جوابتون هستم

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
دوستان،
شمارش دانلودها در اکستابیت برای شما هم متوقف شده؟

Extabit کلا گند زده , فروشش که صفر شده , فایل منجر و ریپورت برای من لود نمیشه.

قبلا پشتیبانی جواب می دادن , اخیرا بخاطر مشکلات اکانت 10 بار پیام دادم بهشون , اما انگار که فقط برای خودم نوشتم !

اکستایی که یه موقع بهترین بود حالا بدترین شده ,
آپلودد هم درسته که پرداخت می کنه , اما فروش ها رو از 10تا , 2 تا را برات میشماره !

یکی از دیگری بدتر !

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
من چیزی ندیدم داداش.
اگه میشه ای دی تونو بدید اد کنم.

basili

Registered User
لایک‌ها
73
فعلا كل آپلود سنترها دچار مشكل هستند. اكستابيت كه كم كم فاتحش خوندس. bitshare فروشش فوق العاده كم شده. uploded هم فروشش اومده پايين بد جور!حالا كم كم دارم فكر ميكنم اصلا ارزش داره وقت بزاري واسه اين كار يا نه؟يا يه كار جديد بايد شروع كرد.نميدونم والا چي بگم! شماها چي ميگيد چه كنيم تو اين آشفته بازار؟

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
فعلا كل آپلود سنترها دچار مشكل هستند. اكستابيت كه كم كم فاتحش خوندس. bitshare فروشش فوق العاده كم شده. uploded هم فروشش اومده پايين بد جور!حالا كم كم دارم فكر ميكنم اصلا ارزش داره وقت بزاري واسه اين كار يا نه؟يا يه كار جديد بايد شروع كرد.نميدونم والا چي بگم! شماها چي ميگيد چه كنيم تو اين آشفته بازار؟

Bitshare که بطرز مسخره ای فروشش متوقف شد , آپلودد و اکستا هم که بد تر اون .

فعلا آپلودر ها از lumfile و ryushare میرور میدن .

کار دیگه ای نمیشه کرد , یا باید با این اوضاع کنار اومد تا بهتر بشه .
یا اینکه خودمون آپلود سنتر بزنیم که کار دشواری هست.
کار جدید هم اگر سراغ داشتی , یه ندا بده ;)

بالا