دوستان با تجربه لطفا جواب من رو بدن.![]()
1-چه جوری با وی پی اس سرعت خیلی خیلی زیاد میشه؟چون سایت های فروش هاست فقط فضا میدن.ولی اگه میشه بگید منظور شما چیه؟
2-برای این کار باید وی پی اس باشه حتما؟چون من اینترنت نا محدود دارم و وقت اضافه برای دانلود و اپلود دارم.
3-برای ppd باید چه کار کنم؟باید حتما سایت داشته باشم یا نه؟اخه بعضی ها میگن تو فروم ها میزارن و .......
4-سایت رپید شار چه کار میکنه؟یعنی چه امکاناتی داره؟چه جوری میشه بدون واریز پول اکانت پریمیوم ازش گرفت؟اخه اکانت رایگانش خیلی مضخرفه برای اپلود فایل.
اگه میشه یه توضیح کلی بدید.بد جور تو این سوالا گیر کردم.![]()
سلام
زیاد با تجربه نیستم ولی فکر می کنم بعضی از جواب هارو بدونم
1. برای وی پی اس چند مورد رو بهتون میگن که سرعت معمولا به فضایی که بهتون میدن ربط نداره سرعت به پورت سرور و میزان افرادی که از اون پورت اشتراکی استفاده می کنند ربط داره.
2.بستگی داره تو چه زمینه ای کار کنید مثلا اگر حجم فایل هاتون زیاد نیست مثلا کتاب های الکترونیکی با اینترنت نامحدود هم میشه ولی برای زمینه هایی مثل بازی و فیلم خیلی بیشتر طول می کشه و میشه گفت اصلا نمیشه با این اینترنت های ایران تو این زمینه ها کار کرد.
3.برای ppd به هیچ عنوان نیاز به سایت نیست تو فروم هایی که مربوط به کارتون میشه پست میذارید و وقتی دانلود می کنند برای شما هم می شماره!
4.این مورد هم من زیاد اطلاع ندارم که چطور میشه اکانت پرمیوم رایگان از رپید شیر گرفت!
موفق باشید!