من سنگ secure رو به سینه نمی زنم ، اصلا مگه ماله منه که سنگشو به سینه بزنم ، اتفاقا می خوام بقیه اشتباه نکنند ، این آقای eqbalb که اونجوری صحبت کرد صاحب سایت RapidMoviez هست و فکر می کنم کلا سایتش اتوماتیک باشه و با اون همه بازدید احتمال داره هنوز از Extabit.comو Uploaded.net درآمد داشته باشه ولی برا بقیه که همچین امکانی ندارند این دو سایت از نظر من افتضاحه هست ( شما نظر می دید منم دارم نظر می دم ) به خاطر اینکه Extabit.com بعد از اینکه اون همه پول ملت رو نداد دیگه فروش هم نداره شما می تونید توی پرتال های بزرگ ببنید که کسی دیگه ازش استفاده نمی کنه ضمن اینکه توی WJunction - Webmaster Forum! هم بن شد و رفت...همچنین Uploaded.net هم که می تونید از این لینک ببنید وضعش چه طوره
uploaded.net - PPD (50EUR) & PPS (75% inital sale / 65% rebill) - Page 480 - WJunction - Webmaster Forum
آقا اين سايت secureupload حتما بايد پرميوم باشي كه بهت آدرس ftp بده و با زوم هم نميشه چيزي آپلود كرد پس حتما بايد اكانت پرميوم داشته باشي واسه آپلود كردن واسه همين از اولويت خيلي از آپلودرها در مياد شايد يكي دو سال ديگه اگه دوام بياره حرفي واسه گفتن داشته باشه!