• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

basili

Registered User
لایک‌ها
73
من سنگ secure رو به سینه نمی زنم ، اصلا مگه ماله منه که سنگشو به سینه بزنم ، اتفاقا می خوام بقیه اشتباه نکنند ، این آقای eqbalb که اونجوری صحبت کرد صاحب سایت RapidMoviez هست و فکر می کنم کلا سایتش اتوماتیک باشه و با اون همه بازدید احتمال داره هنوز از Extabit.comو Uploaded.net درآمد داشته باشه ولی برا بقیه که همچین امکانی ندارند این دو سایت از نظر من افتضاحه هست ( شما نظر می دید منم دارم نظر می دم ) به خاطر اینکه Extabit.com بعد از اینکه اون همه پول ملت رو نداد دیگه فروش هم نداره شما می تونید توی پرتال های بزرگ ببنید که کسی دیگه ازش استفاده نمی کنه ضمن اینکه توی WJunction - Webmaster Forum! هم بن شد و رفت...همچنین Uploaded.net هم که می تونید از این لینک ببنید وضعش چه طوره
uploaded.net - PPD (50EUR) & PPS (75% inital sale / 65% rebill) - Page 480 - WJunction - Webmaster Forum

آقا اين سايت secureupload حتما بايد پرميوم باشي كه بهت آدرس ftp بده و با زوم هم نميشه چيزي آپلود كرد پس حتما بايد اكانت پرميوم داشته باشي واسه آپلود كردن واسه همين از اولويت خيلي از آپلودرها در مياد شايد يكي دو سال ديگه اگه دوام بياره حرفي واسه گفتن داشته باشه!

barni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا اين سايت secureupload حتما بايد پرميوم باشي كه بهت آدرس ftp بده و با زوم هم نميشه چيزي آپلود كرد پس حتما بايد اكانت پرميوم داشته باشي واسه آپلود كردن واسه همين از اولويت خيلي از آپلودرها در مياد شايد يكي دو سال ديگه اگه دوام بياره حرفي واسه گفتن داشته باشه!

منم اولش پرمیم نبودم..شما mail بزنید به support و بگید که آپلودر هستید.واستون پرمیم میکنه..

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
:(
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif

ریت میخوام.
منبع می خوام.

HKinG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
:(
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif

ریت میخوام.
منبع می خوام.

ببین عزیز من هیچ کس نمیاد منابعیو ک با زحمت بدست میاره اینجا به شما بگه
اونم ایرانی جماعت!!!
در ضمن الان اوضاع زیاد جالب نیس پیشهاد میکنم خودتو اذیت نکنی
چون این کار دیگه مثه سالای قبل اون درآمد بالارو نداره

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
من سنگ secure رو به سینه نمی زنم ، اصلا مگه ماله منه که سنگشو به سینه بزنم ، اتفاقا می خوام بقیه اشتباه نکنند ، این آقای eqbalb که اونجوری صحبت کرد صاحب سایت RapidMoviez هست و فکر می کنم کلا سایتش اتوماتیک باشه و با اون همه بازدید احتمال داره هنوز از Extabit.comو Uploaded.net درآمد داشته باشه ولی برا بقیه که همچین امکانی ندارند این دو سایت از نظر من افتضاحه هست ( شما نظر می دید منم دارم نظر می دم ) به خاطر اینکه Extabit.com بعد از اینکه اون همه پول ملت رو نداد دیگه فروش هم نداره شما می تونید توی پرتال های بزرگ ببنید که کسی دیگه ازش استفاده نمی کنه ضمن اینکه توی WJunction - Webmaster Forum! هم بن شد و رفت...همچنین Uploaded.net هم که می تونید از این لینک ببنید وضعش چه طوره
uploaded.net - PPD (50EUR) & PPS (75% inital sale / 65% rebill) - Page 480 - WJunction - Webmaster Forum

شما هم احتمالا توی irfree پست میزنید دیگه ؟ چون من هیچ سایت معتبر دیگه ای رو پیدا نکردم که با secure کار کنه!
Uploaded در حال تبدیل شدن به هاست شماره یک اکثر سایت ها هست و داره کم کم جای رپیدشیر رو میگیره

igame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام خدمت دوستان عزیز
ببخشید یه سوال برام پیش اومده
با اکانت های پرمیومی که کار می کنید تا حالا شده که مثلا اروری بده که چون از وی پی اس استفاده می کنید اجازه ی دانلود نده؟
چون اگر جلوی دانلود رو نگیره خوب اکانت هایی که حدی برای دانلود ندارند رو خیلی راحت میشه از طریق یه وی پی اس چند نفره استفاده کرد بدون هیچ نیازی به خرید چند اکانت دقیقا همون کاری رو که لیچر ها می کنند.
البته این مشکل هیچ تاثیری برای اکانت هایی مثل رپیدگیتور و آپلودد نداره چون به ترتیب حد دانلود 15 گیگ و 30 گیگ روزانه دارند که اگر شیر هم بشند براشون فرقی نداره.
می خواستم بدونم مثلا اکانت هایی مثل نتلود که حدی برای دانلود ندارند به این موضوع که از وی پی اس هست یا نه کار دارند؟
یا هیچ مشکلی با این موضوع ندارند؟
ممنون

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
دوستان من میخوام برای لینک های کمکی سایتم از این سایت ها استفاده بکنم برای همین میخوام بدونم کدوم یکی به آی پی ایران پول میده و قابل اعتماد هست و....
ممنون میشم که راهنمایی بکنیید
البته خودم این ها رو پیدا کردم
http://turbobit.net
uploaded.net
ولی برای ایران نمیدونم پول میدن یا نه ؟ اگه میدن چقدر میدن ؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دوستان من میخوام برای لینک های کمکی سایتم از این سایت ها استفاده بکنم برای همین میخوام بدونم کدوم یکی به آی پی ایران پول میده و قابل اعتماد هست و....
ممنون میشم که راهنمایی بکنیید
البته خودم این ها رو پیدا کردم
http://turbobit.net
uploaded.net
ولی برای ایران نمیدونم پول میدن یا نه ؟ اگه میدن چقدر میدن ؟

منظورت از ایران IP های ایران هستش یا حساب های بانکی

IP های ایران در اکثر اپلود سنتر ها فکر کنم در رده d قرار داده یعنی در اخر و یا در قسمت خاور میانه c و اصولا در امد برای این کشور ها پایینه

ولی از نظر قابل اعتماد بودن uploaded قابل اعتماد هستش توربو بیت رو نمیدونم

اما پیشنهاد من اینه که از سایت هایی با سیستم اپلود باز استفاده کنی

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
این سایت ها خیلی اذیت میکنن.ایرانی هم که بی هیچ عنوان نمیرن به خاطر یه فایل پریمیوم بگیرن.برای همین بی خیال میشن.
برای ایرانی ها رودفایل خوبه.یه سر بزن ببین به دردت مخوره.دانلود ازش نسبتا راحت تره از سایت های خارجی.
rodfile.com

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
این سایت ها خیلی اذیت میکنن.ایرانی هم که بی هیچ عنوان نمیرن به خاطر یه فایل پریمیوم بگیرن.برای همین بی خیال میشن.
برای ایرانی ها رودفایل خوبه.یه سر بزن ببین به دردت مخوره.دانلود ازش نسبتا راحت تره از سایت های خارجی.
rodfile.com

بستگی به فایلش داره
مثلا فکر کنم نزدیک 100 نفر برای دانلود ارباب حلقه ها از سایت ایران فیلم عضویت ویژه گرفتن یعنی حداقل 400 هزار تومن

igame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام خدمت دوستان عزیز
ببخشید یه سوال برام پیش اومده
با اکانت های پرمیومی که کار می کنید تا حالا شده که مثلا اروری بده که چون از وی پی اس استفاده می کنید اجازه ی دانلود نده؟
چون اگر جلوی دانلود رو نگیره خوب اکانت هایی که حدی برای دانلود ندارند رو خیلی راحت میشه از طریق یه وی پی اس چند نفره استفاده کرد بدون هیچ نیازی به خرید چند اکانت دقیقا همون کاری رو که لیچر ها می کنند.
البته این مشکل هیچ تاثیری برای اکانت هایی مثل رپیدگیتور و آپلودد نداره چون به ترتیب حد دانلود 15 گیگ و 30 گیگ روزانه دارند که اگر شیر هم بشند براشون فرقی نداره.
می خواستم بدونم مثلا اکانت هایی مثل نتلود که حدی برای دانلود ندارند به این موضوع که از وی پی اس هست یا نه کار دارند؟
یا هیچ مشکلی با این موضوع ندارند؟
ممنون

دوستان عزیز خواهشا راهنمایی کنید اکانت هایی مثل نتلود یا بقیه اکانت ها که دانلود نامحدود دارند مشکلی با وی پی اس ندارند؟
خواهشا راهنمایی کنید.
ممنون از همکاریتون خیلی فکرمو مشغول کرده.
موفق باشید

Last edited:

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
دوستان عزیز خواهشا راهنمایی کنید اکانت هایی مثل نتلود یا بقیه اکانت ها که دانلود نامحدود دارند مشکلی با وی پی اس ندارند؟
خواهشا راهنمایی کنید.
ممنون از همکاریتون خیلی فکرمو مشغول کرده.
موفق باشید

نه عزیز مشکلی نداره
من خودم تقریبا" روزی 100-200 گیگ دانلود دارم بدون افت سرعت ( با وی پی اس )

HKinG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
دوستان کسی اطلاع داره تو zoom بدون رجیستر کردن چطوری میشه parallell upload رو بیشتر کرد؟
کرکی چیزی نداره یا حتما باید Donate کرد؟

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان کسی اطلاع داره تو zoom بدون رجیستر کردن چطوری میشه parallell upload رو بیشتر کرد؟
3 دلار donate کن کد رجیستر میگیری
برنامه خیلی با ارزشیه من خودم تا حالا چند بار donate کردم

igame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18

سلام
ببخشید منظورتون بیشتر از 8 تا آپلود همزمانه؟
به نظرم تو اکثر آپلود سنتر ها 8 تا بسشه مگه شما از کدوم آپلود سنتر استفاده می کنید؟
چون اگر هر آپلود رو 5 مگ هم در نظر بگیریم میشه 40 مگ که البته تو هرجایی مختلف هستش یعنی ممکنه از 5 مگ کمتر یا بیشتر بشه.
موفق باشید

HKinG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
سلام
ببخشید منظورتون بیشتر از 8 تا آپلود همزمانه؟
به نظرم تو اکثر آپلود سنتر ها 8 تا بسشه مگه شما از کدوم آپلود سنتر استفاده می کنید؟
چون اگر هر آپلود رو 5 مگ هم در نظر بگیریم میشه 40 مگ که البته تو هرجایی مختلف هستش یعنی ممکنه از 5 مگ کمتر یا بیشتر بشه.
موفق باشید

بله 8 تا کافیه
یه مدت 8 تا با هم بود ولی الان 2 تا شده ک باید رجیستر کرد تا بیشتر شه باز

بالا