الان آپلودد ارزش وقت گذاشتن رو داره. فقط حیف یورو سخت تر از دلار چنج میشه.کسی نمیدونه تو خود وبمانی برای مثال 100 یورو رو بخوای به دلار چنج کنی با چه درصدی حساب میکنه؟
دوستان با تجربه انجمن:
منبع برای دانلود نرم افزار می خوام.
فروم برای بخش نرم افزار می خوام.
کسی هست لطفا معرفی کنه.خیلی گرفتارم.
ممنون.
الان آپلودد ارزش وقت گذاشتن رو داره. فقط حیف یورو سخت تر از دلار چنج میشه.کسی نمیدونه تو خود وبمانی برای مثال 100 یورو رو بخوای به دلار چنج کنی با چه درصدی حساب میکنه؟
ادرس هاشون رو میشه بدید؟
منبع:
بخش:
مرسی.ممنون.
ببين عزيزم من 5-6 سالي هست توي اين كار هستم. اصلا نميخام نا اميدت كنم اما شك نكن شما كه الان ميخاي وارد بشي هيچي نصيبت نميشه مگر اينكه يه سايت شخصي داشته باشي از عمرش هم حداقل 2 سالي گذشته باشه و لينكهاتو اونجا بزاري و گرنه فروم و سافت آرشيو و اين حرفها سر كاريه. من خودم شخصا قبلا هفته اي 500 دلار درآمد داشتم داشتم اما الان چي؟ اصلا نگم بهتره. از ما گفتن بود حالا خود داني!
چرا داداش وقتی شما لینک هات رو توی چنتا فروم خوب فروم میزاری مثل سایت خودت میمونه که . طرف توی این دوسالی که داره سایتش رو محبوب میکنه باید باد هوا بخوره
آره در واقع بايد باد هوا بخوره! فرومها اينقدر زياد شدن و اينقدر آپلودر زياد شده كه واقعا ارزش نداره بري vps بگيري چه ميدونم بري اكانت پرميوم بگيري و خرجهاي ديگه!من بعد اين مدت به اين نتيجه رسيدم كه آدم واسه خودش بايد كار كنه. چرا فكر ميكني من يا شما كم تر از مثلا صاحب uploded هستيم يا lumfile.ببين همين lumfile فكر ميكنم زير 1 سال هست راه افتاده. حالا ببين چي شده ماهيانه كمتر 100 هزار دلار درآمدش نيست چرا ما نبايد يه چيزي شبيه اين داشته باشيم. حالا شما برو آپلود كن منتظر بمون يكي بياد دانلود كنه! اينجوري به نظر من ديگه فايده نداره.
آره ارزش داره تنها همين سر پا مونده اما تنها ايرادش اينه كه پولت رو دير پرداخت ميكنه اگه هفتگي پرداخت داشت واقعا نامبروان بود. توي وبماني هم تبديل يورو به دلار ريت خيلي پاييني داره نگران اين مورد نباش
فکر می کنم ریت تبدیل یورو به دلار برای امروز 1,3401 باشه ، یعنی 100 یورو تبدیل میشه به 134 دلارممنون. نمیدونید وبمانی با چه نسبتی چنج میکنه؟ مثلا 100 یورو رو به 100 دلار تبدیل میکنه یا مثلا 120 دلار؟
فکر می کنم ریت تبدیل یورو به دلار برای امروز 1,3401 باشه ، یعنی 100 یورو تبدیل میشه به 134 دلار
Automatically exchange of WM-currency
دوستان با توجه به تغییرات این چند وقته در سایتهای آپلود.....
الان خیلی خلاصه بخواید بگید کدوم سایت ها مناسب و پرداخت سریع و مناسب دارن ؟
+
کدوم سیستم بانکی ( ویزا - پیپال و ... مناسبه ) .؟
راهنماییتون برای سطح بی تجربه باشه![]()
فقط از سرویس های معروف و قدیمی در این زمینهی آپلود استفاده کنید و هیچوقت وقت و انرژیتون رو روی سرویس های جدیدالتاسیس که بعضن جواد و مزخرف هم هستن (مث secureupload) تلف نکنید. من با Extabit.com و Uploaded.net درآمد بسیار خوبی دارم. مطمئن هم هستن چون قدیمیاند و به تجربه نشون دادن رقمهای بالا رو براحتی پرداخت میکنن.