• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

basili

Registered User
لایک‌ها
73
اي بابا lumfile هم دارن بهش اتك ميدن از ديروز خوابيده يود سرورهاش. الان چك كردم فعلا سرعتش پايينه. ryushare هم آدمو جون به لب ميكنه تا پول بده بعضي مواقع تا 40 روز هم طولش ميده!

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
الان آپلودد ارزش وقت گذاشتن رو داره. فقط حیف یورو سخت تر از دلار چنج میشه.کسی نمیدونه تو خود وبمانی برای مثال 100 یورو رو بخوای به دلار چنج کنی با چه درصدی حساب میکنه؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
الان آپلودد ارزش وقت گذاشتن رو داره. فقط حیف یورو سخت تر از دلار چنج میشه.کسی نمیدونه تو خود وبمانی برای مثال 100 یورو رو بخوای به دلار چنج کنی با چه درصدی حساب میکنه؟

به نظر من دیگه زمان سایت های نسل اپلود باز هستش
لینک هایی که میدن مثلا 5 تا 300 ساعت ماندگاری داره و هزار جور امکانات دیگه مردم دنبال این جور لینک ها هستن

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان با تجربه انجمن:
منبع برای دانلود نرم افزار می خوام.
فروم برای بخش نرم افزار می خوام.

کسی هست لطفا معرفی کنه.خیلی گرفتارم.
ممنون.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دوستان با تجربه انجمن:
منبع برای دانلود نرم افزار می خوام.
فروم برای بخش نرم افزار می خوام.

کسی هست لطفا معرفی کنه.خیلی گرفتارم.
ممنون.

برای پخش توی صفحات قبل من یه سایت معرفی کردم ddlrank.com و بچه ها توی سافت ارشیو فعالیت میکنن ولی من خودم توی این سایت نیستم

basili

Registered User
لایک‌ها
73

آره ارزش داره تنها همين سر پا مونده اما تنها ايرادش اينه كه پولت رو دير پرداخت ميكنه اگه هفتگي پرداخت داشت واقعا نامبروان بود. توي وبماني هم تبديل يورو به دلار ريت خيلي پاييني داره نگران اين مورد نباش

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
ادرس هاشون رو میشه بدید؟
منبع:
بخش:

مرسی.ممنون.

basili

Registered User
لایک‌ها
73
ادرس هاشون رو میشه بدید؟
منبع:
بخش:

مرسی.ممنون.

ببين عزيزم من 5-6 سالي هست توي اين كار هستم. اصلا نميخام نا اميدت كنم اما شك نكن شما كه الان ميخاي وارد بشي هيچي نصيبت نميشه مگر اينكه يه سايت شخصي داشته باشي از عمرش هم حداقل 2 سالي گذشته باشه و لينكهاتو اونجا بزاري و گرنه فروم و سافت آرشيو و اين حرفها سر كاريه. من خودم شخصا قبلا هفته اي 500 دلار درآمد داشتم داشتم اما الان چي؟ اصلا نگم بهتره. از ما گفتن بود حالا خود داني!

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
ببين عزيزم من 5-6 سالي هست توي اين كار هستم. اصلا نميخام نا اميدت كنم اما شك نكن شما كه الان ميخاي وارد بشي هيچي نصيبت نميشه مگر اينكه يه سايت شخصي داشته باشي از عمرش هم حداقل 2 سالي گذشته باشه و لينكهاتو اونجا بزاري و گرنه فروم و سافت آرشيو و اين حرفها سر كاريه. من خودم شخصا قبلا هفته اي 500 دلار درآمد داشتم داشتم اما الان چي؟ اصلا نگم بهتره. از ما گفتن بود حالا خود داني!

چرا داداش وقتی شما لینک هات رو توی چنتا فروم خوب فروم میزاری مثل سایت خودت میمونه که . طرف توی این دوسالی که داره سایتش رو محبوب میکنه باید باد هوا بخوره

basili

Registered User
لایک‌ها
73
چرا داداش وقتی شما لینک هات رو توی چنتا فروم خوب فروم میزاری مثل سایت خودت میمونه که . طرف توی این دوسالی که داره سایتش رو محبوب میکنه باید باد هوا بخوره

آره در واقع بايد باد هوا بخوره! فرومها اينقدر زياد شدن و اينقدر آپلودر زياد شده كه واقعا ارزش نداره بري vps بگيري چه ميدونم بري اكانت پرميوم بگيري و خرجهاي ديگه!من بعد اين مدت به اين نتيجه رسيدم كه آدم واسه خودش بايد كار كنه. چرا فكر ميكني من يا شما كم تر از مثلا صاحب uploded هستيم يا lumfile.ببين همين lumfile فكر ميكنم زير 1 سال هست راه افتاده. حالا ببين چي شده ماهيانه كمتر 100 هزار دلار درآمدش نيست چرا ما نبايد يه چيزي شبيه اين داشته باشيم. حالا شما برو آپلود كن منتظر بمون يكي بياد دانلود كنه! اينجوري به نظر من ديگه فايده نداره.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
آره در واقع بايد باد هوا بخوره! فرومها اينقدر زياد شدن و اينقدر آپلودر زياد شده كه واقعا ارزش نداره بري vps بگيري چه ميدونم بري اكانت پرميوم بگيري و خرجهاي ديگه!من بعد اين مدت به اين نتيجه رسيدم كه آدم واسه خودش بايد كار كنه. چرا فكر ميكني من يا شما كم تر از مثلا صاحب uploded هستيم يا lumfile.ببين همين lumfile فكر ميكنم زير 1 سال هست راه افتاده. حالا ببين چي شده ماهيانه كمتر 100 هزار دلار درآمدش نيست چرا ما نبايد يه چيزي شبيه اين داشته باشيم. حالا شما برو آپلود كن منتظر بمون يكي بياد دانلود كنه! اينجوري به نظر من ديگه فايده نداره.

به خاطر اینکه ما ایرانی هستیم و منافع فردیمون بالاتر از منافع گروهی هستش

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
من چیکار کنم اینجا؟:(
حالا شما یه سافت ارشیو و فروم خوب معرفی کن.من درامد زیاد نمیخوام.ماهی 10 دلار هم باشه یا کمتر بسمه.تا بعدا سایتم پر بازدید شه.(می خوام بین این مدت باد هوا نخورم)
حالا شما یه لطفی بکن و یه چند تا معرفی کن من به همون کم هم قانع هستم.

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
دوستان با توجه به تغییرات این چند وقته در سایتهای آپلود.....
الان خیلی خلاصه بخواید بگید کدوم سایت ها مناسب و پرداخت سریع و مناسب دارن ؟
+
کدوم سیستم بانکی ( ویزا - پیپال و ... مناسبه ) .؟

راهنماییتون برای سطح بی تجربه باشه :)

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
آره ارزش داره تنها همين سر پا مونده اما تنها ايرادش اينه كه پولت رو دير پرداخت ميكنه اگه هفتگي پرداخت داشت واقعا نامبروان بود. توي وبماني هم تبديل يورو به دلار ريت خيلي پاييني داره نگران اين مورد نباش

ممنون. نمیدونید وبمانی با چه نسبتی چنج میکنه؟ مثلا 100 یورو رو به 100 دلار تبدیل میکنه یا مثلا 120 دلار؟

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718

eqbalb

Registered User
لایک‌ها
56
دوستان با توجه به تغییرات این چند وقته در سایتهای آپلود.....
الان خیلی خلاصه بخواید بگید کدوم سایت ها مناسب و پرداخت سریع و مناسب دارن ؟
+
کدوم سیستم بانکی ( ویزا - پیپال و ... مناسبه ) .؟

راهنماییتون برای سطح بی تجربه باشه :)

گزینه‌ی زیادی نمونده که دنبال کیس مناسب با شرایط دلبخواهت باشی. در حال حاضر اینا اوکی‌ هستن:

uploaded
extabit
rapidgator
ryushare

که فکر کنم همشون وب‌مانی رو برای پرداخت پول پشتیبانی می‌کنن.

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
کسی نیست نیست به من چند تا فروم و منبع برای نرم افزار معرفی کنه؟:(

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
خودم یکی یافتم.
softarchive

ریت از کجا بیارم؟
یکی بهم ریت بده.:blush:
راه دیگه ای هم برای به دست اوردن ریت هست؟

اها یه منبع می خوام چیکار کنم؟

barni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فقط از سرویس های معروف و قدیمی در این زمینه‌ی آپلود استفاده کنید و هیچوقت وقت و انرژی‌تون رو روی سرویس های جدیدالتاسیس که بعضن جواد و مزخرف هم هستن (مث secureupload) تلف نکنید. من با Extabit.com و Uploaded.net درآمد بسیار خوبی دارم. مطمئن هم هستن چون قدیمی‌اند و به تجربه نشون دادن رقم‌های بالا رو براحتی پرداخت می‌کنن.

من سنگ secure رو به سینه نمی زنم ، اصلا مگه ماله منه که سنگشو به سینه بزنم ، اتفاقا می خوام بقیه اشتباه نکنند ، این آقای eqbalb که اونجوری صحبت کرد صاحب سایت RapidMoviez هست و فکر می کنم کلا سایتش اتوماتیک باشه و با اون همه بازدید احتمال داره هنوز از Extabit.comو Uploaded.net درآمد داشته باشه ولی برا بقیه که همچین امکانی ندارند این دو سایت از نظر من افتضاحه هست ( شما نظر می دید منم دارم نظر می دم ) به خاطر اینکه Extabit.com بعد از اینکه اون همه پول ملت رو نداد دیگه فروش هم نداره شما می تونید توی پرتال های بزرگ ببنید که کسی دیگه ازش استفاده نمی کنه ضمن اینکه توی WJunction - Webmaster Forum! هم بن شد و رفت...همچنین Uploaded.net هم که می تونید از این لینک ببنید وضعش چه طوره
uploaded.net - PPD (50EUR) & PPS (75% inital sale / 65% rebill) - Page 480 - WJunction - Webmaster Forum

بالا