بله 8 تا کافیه
یه مدت 8 تا با هم بود ولی الان 2 تا شده ک باید رجیستر کرد تا بیشتر شه باز
سلام
ببخشید من همین الآن چک کردم8 تا هم زمان آپلود کردم بدون هیچ مشکلی حتی 1 دلار هم donate نکردم با نسخه 6.4.3 دوباره چک کنید.
بله 8 تا کافیه
یه مدت 8 تا با هم بود ولی الان 2 تا شده ک باید رجیستر کرد تا بیشتر شه باز
سلام
ببخشید من همین الآن چک کردم8 تا هم زمان آپلود کردم بدون هیچ مشکلی حتی 1 دلار هم donate نکردم با نسخه 6.4.3 دوباره چک کنید.
خوب عزیز منم نمیگم شما اشتباه می کنید که من فقط میگم برای من که جدید ترین ورژن نرم افزار هستش 8 تایی برای شما که دو تایی هست برام عجیبه.دوست عزیز میدونم که از تب tools باید انتخاب کرد
منظور من اینه تو همونجا فقظ 1و2 داره برای من
تو فرومش پرسیدم گفت باید Donate کنم
خوب عزیز منم نمیگم شما اشتباه می کنید که من فقط میگم برای من که جدید ترین ورژن نرم افزار هستش 8 تایی برای شما که دو تایی هست برام عجیبه.
تصویر هم گذاشتم که مطمئن بشید.
این نرم افزار مگه از این نرم افزار های 30 روز امتحانی یا چیزی شبیه به این ها هستش که بعد از یه مدت لیمیت بشه تا رجیستر کنید.
برای همین برام عجیبه.
دلیل این که شما باید حتما Donate و رجیستر کنید تا بتونید 8 تا همزمان آپلود کنید چیه؟
ممنون
در حال حاضر درآمد از سایت هایی مثل سافت آرشیو بهتره یا انجمن هایی مثل desirulez و ... ؟
دو سوال دیگه:
تو فروم DesiRulez - Non Stop Desi Entertainment - Watch Online and Discuss Indian TV Serials and Bollywood ایا قسمتی برای نرم افزار و بازی داره؟اخه چیزی پیدا نکردم
چرا تو سافت ارشیو پست های منو تایید نمیکنن؟چیکار باید بکنم؟
سلام
HKinG عزیز یه جورایی هم راست میگه، مال من هم قبلا از 8 تا شده بود 2 تا ، نمی دونم چرا گاها این طوری میشه.
من رفتم رو یه سرور وی پی اس دیگه تا درست شد، البته HKinG عزیز من نمیگم که وی پی اس از جای دیگه بخرین تا این مشکل حل بشه.
Donate بهترین کاره، ارزشش رو داره.
ممنون که پاسخ دادید.این سایتی که زدید از عنوانش معلومه فقط فیلم و سریال کار میکنه
ممنون که پاسخ دادید.
درسته این سایت فقط فیلم کار میکنه.
فعلا توی JIWANG.ORG :: Keeping Up With Entertainment Asia دارم فعالیت میکنم.ولی برای ارسال تایپیک جدید باید 50 پست داشته باشم.
پدرم در ومده دارم از همه تشکر می کنم.بنم نکن خوبه.
سلامسلام
HKinG عزیز یه جورایی هم راست میگه، مال من هم قبلا از 8 تا شده بود 2 تا ، نمی دونم چرا گاها این طوری میشه.
من رفتم رو یه سرور وی پی اس دیگه تا درست شد، البته HKinG عزیز من نمیگم که وی پی اس از جای دیگه بخرین تا این مشکل حل بشه.
Donate بهترین کاره، ارزشش رو داره.
سلام
ممنون از پاسختون
احتمالا این برنامه برای این که حمایت مالی داشته باشه بعد از یه مدتی لیمیت میشه برای شما هم که بعد از تغییر وی پی اس درست شده به نظرم دلیلش همینه.
چون بعد از تغییر وی پی اس انگار از اول دارید از نرم افزار استفاده می کنید.
موفق باشید
ببخشید دوستان برای اینکه تو وارز بی بی پست بدم باید چی کار کنم؟یعنی چه شرایطی داشته باشم؟الان می خوام پست بدم ارور میده.
هر جارو گشتم تو سایت ddlrank.com فروم به درد بخوری برای نرم افزار نبود که توش پست بدم.
اگه میشناسید یکی معرفی کنید.
ممنون.