دوستان چند تا سایت برا پخش فایلا معرفی کنید که دانلود خوبی بخوره فایلا
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ddlrank.com
دوستان چند تا سایت برا پخش فایلا معرفی کنید که دانلود خوبی بخوره فایلا
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ddlrank.com
آقا عكس آواتارت ايراد داره! دشواري نيست كه. دوشواري درسته
دوستان لطف میکنید ریت منو در سافت آرشیو بالا ببرید نام کاربری movahedy
یه سوال هم دارم من هر چی فایل از برنامه گرفته تا فیلم تو وارز بی بی میزارم اکثرشون 2 تا یا 3 دانلود میخوره اونم تا یکی دو روز بعد آپلود بعدش که دیگه هیچی حالا راهنمایی کنین که راز کار کجاست؟ چطور میشه دانلود از فایلها رو بالا برد؟ اگه یک سایت بزنم با ورد پرس و لینک فایلها رو تو اون بزارم بهتر نیست؟ اگه این کارو کنم چقدر طول میکشه از گوگل واسم ورودی بیاد؟ با تشکر از دوستان
bitshare هست
filedown هم کار میکردم
چقدر طول میکشه با سایت شخصی به روزی 6 یا 7 دلار رسید؟ من چون با ریموت آپلود خود سایت کار میکنم هزینه vps ندارم
آره باگ خیلی مسخره ای بودمشکل جالب با Uploaded ، دیروز یعنی 31 دسامبر حدود 36 یورو فروش داشتم ولی .... هیچی به اکانتم اضافه نشد یعنی تو بخش درآمد روزانه مربوط به 31 دسامبر اومد ولی به درآمد کل اضافه نشد!! بعد وقتی تو پروفایل روی
enhanced statistics کلیک کردم دیدم اصلا 31ام دسامبر نداره و تا 30 دسامبر هست!!
الان هم که january 2013 رو که میارم کلا اشتباه هست!!
بعد یه سوالی هم که برام پیش اومده اینه که وقتی 75% از فروش اکانت رو میده به کاربراش فقط 25% برای خودش میمونه یعنی صرف می کنه؟؟؟ چون اکثر سایت ها یا فروش یا دانلود هستن و وقتی روی دانلود باشه هر چی اکانت فروش بره میره تو حساب سایت ، ولی Uploaded این طوری هم نیست!
سلام دوستان. ببخشید اگه سوالم واسه شما اساتید پیش پا افتاده س،
من حدوداً چند صد دلاری توی توربوبیت و آپلودد دارم. میخواستم ببینم با باز کردن حساب وب مانی و انتقال پولم به وب مانی، چطوری میتونم نقدش کنم ؟
این سایتها و شرکتهای صرافی الکترونیکی ایرانی این کارو انجام میدن ؟
و اینکه تو وب مانی چه نوع حسابی باید باز کنم ؟ مینی ، کلاسیک یا لایت ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان عزیز خسته نباشید برای راه اندازی یه سایت برای فیلم و سریال برای یک سال پیشنهاد میکنید فضای هاستم چقدر باشه؟ایا وورد پرس یا جوملا یا چیز دیگه اگه میشه راهنمایی کنید یه سایت خوبم برای خرید هاست لطفا معرفی کنید ممنون
شما باید یک حساب وب مانی باز کنی بهتره کلاسیک یا لایت باز کنی. کلاسیک باید با نرم افزارش کار کنی و لایت تحت وب هستش ولی باید برات اس ام اس بیاد که بتونی پول رو بفروشی به کسی. من خودم لایت استفاده میکنم.
وقتی حساب رو باز کردی باید توش کیف پول بسازی. برای توربوبیت که به دلار پول میده باید کیف پول دلاری (WMZ) و برای آپلودد که به یورو پول میده کیف پول یورویی (WME) بسازی بعد شماره این کیف پول ها رو در سایتهایی که میخوای ازشون دریافتی داشته باشی وارد میکنی تا بهت پرداخت کنن. توی یک حساب میتونی هر چند تا که خواستی کیف پول بسازی.
برای فروشش هم تا چند وقت پیش تاپیک بود توی فروم ولی پاکش کردن. خریدار اینترنتی هم زیاده میتونی به اونا بفروشی. مشکلی بابت فروش دلارش نیست.
آره باگ خیلی مسخره ای بود
پولی که به آپلودر میدن بستگی به سیاستشون داره
یه زمانی فایل سونیک 12 دلار برای فروش اکانت 10 دلاری پول میداد ، البته دیگه rebill نداشت
Uploaded هم بیشتر سودش روی Rebill هست ، مطمئن هستم خیلی از Rebill ها رو حساب نمی کنه ! دقیقا تا چند روز پیش Rapidgator هم همین کارو انجام میداد ، وقتی که خیلی تابلو شد گفتن باگ بود و درستش کردیم !
ممنون از راهنماییت.
خریدار اینترنتی رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟ و چطوری میشه بهشون اطمینان کرد ؟ یعنی من پولو میریزم به حساب وبمانی اون و اون هم به ریال پولو میریزه به حساب بانکی یا عابر بانک من ؟
javadth خیلی ممنونم از جوابتون واقعا انشالا همیشه موفق باشید میخواستم بپرسم برای کار سایت فایل هایی رو که آپ میکنم توی سایت روی دانلود بزارم یا روی فروش کدوم درامد بیشتری دارن توی سایتهای آپلودد و اکسابیت و سکیو و اگه میشه لطفا چند تا سایت معتبر برای کار آپلود معرفی کنید و میخواستم بدونم سیستم جدیدتری نسبت به آپلود فایل با ریموت نیومده؟بازم باید با یه سرور وی پی اس فایلها رو دانلود و آپلود کنیم؟