• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

igame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام خدمت دوستان عزیز
اگر براتون مقدوره چند نمونه از ترکر های خصوصی و یا عمومی که در زمینه بازی کامپیوتری و کنسولی به روز هستند رو معرفی کنید.
چون معمولا ترکر های خصوصی تنها چیزی که قبل از عضویت میشه ازشون فهمید همون صفحه ورود کاربران هستش
biggrinsmiley.gif
ولی تجریه دوستان هستش که کارایی ترکر هارو مشخص می کنه.
چون برای ترکر های خصوصی دعوتنامه و کلی دردسر برای عضویت هستش نمیتونم خودم بگردم و مورد رو پیدا کنم اگر ممکنه چند نمونه که در زمینه بازی سرعت خوبی دارند و به روز کار می کنند منظورم اینه که سریع بازی هارو قرار میدن معرفی کنید تا بعدش برم سراغ پیدا کردن دعوتنامه !
از طرفی شنیده بودم برای دعوتنامه باید افراد واجد شرایط باشند تا کسی بهشون دعوتنامه بده ممکنه این واجد شرایط بودن رو بیشتر توشیح بدید و بگید که دقیقا باید چه کاری بتونه انجام بده تا تو ترکر به مشکلی نخوره؟ منظور سید کردن هستش که باید بیشتر از لیچ کردن باشه؟
ممنون که من رو از تجربه گران بهاتون بهره مند می کنید.
موفق باشید

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
ببخشید دوستان اگه میشه یه چند تا لیچر خوب برای استفاده در ریموت اپلود معرفی کنید.که سرعتش خوب باشه.مثل اکسپرس لیچ که اکانت زمانی بده نامحدود.
ممنون.

1774

Registered User
لایک‌ها
33
سلام خدمت دوستان عزیز
اگر براتون مقدوره چند نمونه از ترکر های خصوصی و یا عمومی که در زمینه بازی کامپیوتری و کنسولی به روز هستند رو معرفی کنید.
چون معمولا ترکر های خصوصی تنها چیزی که قبل از عضویت میشه ازشون فهمید همون صفحه ورود کاربران هستش
biggrinsmiley.gif
ولی تجریه دوستان هستش که کارایی ترکر هارو مشخص می کنه.
چون برای ترکر های خصوصی دعوتنامه و کلی دردسر برای عضویت هستش نمیتونم خودم بگردم و مورد رو پیدا کنم اگر ممکنه چند نمونه که در زمینه بازی سرعت خوبی دارند و به روز کار می کنند منظورم اینه که سریع بازی هارو قرار میدن معرفی کنید تا بعدش برم سراغ پیدا کردن دعوتنامه !
از طرفی شنیده بودم برای دعوتنامه باید افراد واجد شرایط باشند تا کسی بهشون دعوتنامه بده ممکنه این واجد شرایط بودن رو بیشتر توشیح بدید و بگید که دقیقا باید چه کاری بتونه انجام بده تا تو ترکر به مشکلی نخوره؟ منظور سید کردن هستش که باید بیشتر از لیچ کردن باشه؟
ممنون که من رو از تجربه گران بهاتون بهره مند می کنید.
موفق باشید

برای کار کردن با ترکرهای خصوصی باید vps یا seedbox داشته باشید چون نمیتونید فقط لیچ کنید باید حتما به همون اندازه که دانلود کردید اپلود هم بکنید یعنی بابت 1گیگ دانلود حداقل 1 گیگ هم اپلود کنید

ترکرهای خصوصی که جنرال پست میزنند یا یه تاخیر جزیی همشون بازیهای جدید رو ریلیز میکنند لازم نیست زیاد هزینه کنبد از هر کدوم که میتونی استفاده کن تا تجربه کسب کنید بعد دنبال خرید بقیه برو

igame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
برای کار کردن با ترکرهای خصوصی باید vps یا seedbox داشته باشید چون نمیتونید فقط لیچ کنید باید حتما به همون اندازه که دانلود کردید اپلود هم بکنید یعنی بابت 1گیگ دانلود حداقل 1 گیگ هم اپلود کنید

ترکرهای خصوصی که جنرال پست میزنند یا یه تاخیر جزیی همشون بازیهای جدید رو ریلیز میکنند لازم نیست زیاد هزینه کنبد از هر کدوم که میتونی استفاده کن تا تجربه کسب کنید بعد دنبال خرید بقیه برو
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی میشه چند جارو اسم ببرید وی پی اس دارم اگر ممکنه چند جا رو که به نظرتون مناسبه معرفی کنید چون تا حالا با هیچ ترکر خصوصی کار نکردم
ممنون

1774

Registered User
لایک‌ها
33
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی میشه چند جارو اسم ببرید وی پی اس دارم اگر ممکنه چند جا رو که به نظرتون مناسبه معرفی کنید چون تا حالا با هیچ ترکر خصوصی کار نکردم
ممنون

اینجاها بازه

https://scenebits.info/signup.php

Torrentzilla :: Signup

Trm - xbtit .::. Index->Signup

با سرچ خودتون بازم می تونید پیدا کنید

ipt هم حوبه البته دعوت نامه می خواد هینجا شاید دوستانی باشن که اینوایت به شما بدن

igame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
اینجاها بازه

https://scenebits.info/signup.php

Torrentzilla :: Signup

Trm - xbtit .::. Index->Signup

با سرچ خودتون بازم می تونید پیدا کنید

ipt هم حوبه البته دعوت نامه می خواد هینجا شاید دوستانی باشن که اینوایت به شما بدن

خیلی ممنون از لطف و کمکتون راستش من تا حالا که سرچ کردم هیچ کدوم از مواردی رو که فرمودید تا به حال ندیده بودم اگر ممکنه روش سرچ رو بفرمایید یا این که باید از کجا دنبالش بگردم.
از طرفی به نظرم کسی هم که دعوت نامه داشته باشه کلی زحمت کشیده براش و این که یه آدم حرفه ای رو دعوت کنه خیلی بهتره براش تا یکی مثل من که تازه دارم فوت و فن ترکر های خصوصی رو یاد میگیرم.
اگر براتون مقدوره مقداری درباره سیدباکس توضیح بدید یا لینکی که بتونم چیزی ازش یاد بگیرم و این که از کجا میتونم تهیه کنم.
میخوام ببینم که با توجه به کارم کدوم به صرفه تره این که سیدباکس بگیرم یا این که با همین وی پی اس مشکل رو حل کنم.
اگر ممکنه ترکر های حرفه ای تری هم که میشناسید معرفی کنید.
ببخشید که مزاحم وقتتون میشم.
ممنون از این که تجربه گرانبهاتون رو به اشتراک میذارید.
موفق باشید

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
کدوم آپلود سنتر اجازه اپلود از طریق تورنت رو می ده

مرد.آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد ppd و pps باید خودت رو جای کسی که میخواد فایلت رو دانلود کنه بزاری و ببینی که کدوم برات ارزش داره

مقلا سر هیم نفیلم هابیت من خودم میخواستم لیچر بخرم
سایت ها هم که الان دو مدلی شدن بعضی ها مثل آپلودد uploaded2 هستش بعضی ها هم مثل uploadbaz

بهتره از دو روش هم استفاده کنی بعضی سایت ها رو روی ppd بزار ( بهتره سایت های شبیه اپلودباز باشه ) بعضی سایت ها رو هم pps که بهتره روی سایت های شبیه uploaded2 باشه)
بعضی سایت ها هم که هر دو مدل رو با هم پشتیبانی میکنن
خیلی ممنونم از راهنماییت خسته نباشی اگه میشه یه چند تا سایت که با وبمانی هم کار کنه و پول رو بالا نکشه معرفی کن خیلی ممنون.ببخشید فکر میکنی اگه داخل سایتم از اپلودر سنترهای زیادی بخوام برای یه فیلم لینک بزارم ارزش داره یا نه فقط اخرش از یک یا دو تا اپلود سنتر استفاده کنم؟بخاطر راحتی مشتری میگم فرقی داره؟چون بعضی جاها رو میبینم برای هر فایلشون از خیلی از اپلودر سنترها فایل میزارن نظر شما چیه؟لطفا در این مورد هم راهنمایی کنین
Files removed from secureupload!!!!!!

فایلی رو که آپ شده رو چرا به ایمیلم ریموو میده؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
خیلی ممنونم از راهنماییت خسته نباشی اگه میشه یه چند تا سایت که با وبمانی هم کار کنه و پول رو بالا نکشه معرفی کن خیلی ممنون.ببخشید فکر میکنی اگه داخل سایتم از اپلودر سنترهای زیادی بخوام برای یه فیلم لینک بزارم ارزش داره یا نه فقط اخرش از یک یا دو تا اپلود سنتر استفاده کنم؟بخاطر راحتی مشتری میگم فرقی داره؟چون بعضی جاها رو میبینم برای هر فایلشون از خیلی از اپلودر سنترها فایل میزارن نظر شما چیه؟

سایت های فیلم بیشتر از اپلود سنتر های مدل اپلود باز استفاده میکنن که منم همین رو پیشنهاد میکنم

اکثر سایت ها هم پیزا و پیپال ساپورت میکنن مثل :restfile - Easy way to share your files که پیزا و لایبرتی داره
eyesfile - Easy way to share your files

و
این سایت وبمانی و پیپال داره
iFile - Easy way to share your files

مرد.آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت های فیلم بیشتر از اپلود سنتر های مدل اپلود باز استفاده میکنن که منم همین رو پیشنهاد میکنم

اکثر سایت ها هم پیزا و پیپال ساپورت میکنن مثل :restfile - Easy way to share your files که پیزا و لایبرتی داره
eyesfile - Easy way to share your files

و
این سایت وبمانی و پیپال داره
iFile - Easy way to share your files
برای باز کردن حساب پی پال ما ایرانیها محدویدت نداریم مگه؟لطفا اگه جایی رو میشناسید معرفی کنید خیلی ممنونم javadth عزیز

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
برای باز کردن حساب پی پال ما ایرانیها محدویدت نداریم مگه؟لطفا اگه جایی رو میشناسید معرفی کنید خیلی ممنونم javadth عزیز

میتونی بعد از حد نصاب رسیدن ، یه ایمیل معتبر از دوست مورد اطمینان وارد کنی و پولت رو دریافت کنی

در ضمن این سایت http://uploadboy.com/free1279.html ایرانی هست و به شتاب هم پول میده

1774

Registered User
لایک‌ها
33
خیلی ممنون از لطف و کمکتون راستش من تا حالا که سرچ کردم هیچ کدوم از مواردی رو که فرمودید تا به حال ندیده بودم اگر ممکنه روش سرچ رو بفرمایید یا این که باید از کجا دنبالش بگردم.
از طرفی به نظرم کسی هم که دعوت نامه داشته باشه کلی زحمت کشیده براش و این که یه آدم حرفه ای رو دعوت کنه خیلی بهتره براش تا یکی مثل من که تازه دارم فوت و فن ترکر های خصوصی رو یاد میگیرم.
اگر براتون مقدوره مقداری درباره سیدباکس توضیح بدید یا لینکی که بتونم چیزی ازش یاد بگیرم و این که از کجا میتونم تهیه کنم.
میخوام ببینم که با توجه به کارم کدوم به صرفه تره این که سیدباکس بگیرم یا این که با همین وی پی اس مشکل رو حل کنم.
اگر ممکنه ترکر های حرفه ای تری هم که میشناسید معرفی کنید.
ببخشید که مزاحم وقتتون میشم.
ممنون از این که تجربه گرانبهاتون رو به اشتراک میذارید.
موفق باشید

من که گفتم از همین ترکر هایی که باز هستند استفاده کنید تا تجربه کسب کنید البته چیزی نیست فقط باید حواست به ریت باشه همین
سید باکس هم همون وی پی اس است با این تفاوت که از طریق وب فقط اینتر فیس یک برنامه تورنت کلاینت رو میبینی
در وی پی اس راحتتر هستی و قدرت مانور بیشتری داری

مرد.آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا میشه لطفا برای سایت فیلم و سریال کمک کنید و بگید چه هاستی بخرم از داخل ایران یا خارج ایران بخرم؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اقا میشه لطفا برای سایت فیلم و سریال کمک کنید و بگید چه هاستی بخرم از داخل ایران یا خارج ایران بخرم؟

وارز میخوای بزنی ؟؟ باید هاستت وارز باشه
آلمان هند و هلند و ....

مرد.آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وارز نه یه سایت شخصی که نویسندهای خودم توش هر روز فیلم و سریال اپلود کنن

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
وارز نه یه سایت شخصی که نویسندهای خودم توش هر روز فیلم و سریال اپلود کنن

همون دیگه جزو وارز حساب میشه البته اگر قرار باشه dmca داشته باشی که لینک های کپی رایت رو حذف کنی حوبه ولی بهتره وارز بگیری
در ضمن آپلود ؟؟؟ یا پست

مرد.آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همون دیگه جزو وارز حساب میشه البته اگر قرار باشه dmca داشته باشی که لینک های کپی رایت رو حذف کنی حوبه ولی بهتره وارز بگیری
در ضمن آپلود ؟؟؟ یا پست
یه سایت مثل irfree
dmca؟؟؟؟؟؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

مرد.آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه هاست یه گیگ میگری برای دیتابیس + پهنای باند نامحدود
سرورش هم همونطور که گفتم آلمان یا هلند باشه
سیستم دیتالایف
پیشنهاد من وردپرس
خب فروشگاه جایی سراغ داری؟ پس دیتا لایف بدرد نمیخوره؟وورد پرس بهتره وورد پرس فرقی هم میکنه فارسی یا انگلیسی؟

بالا