• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
خب فروشگاه جایی سراغ داری؟ پس دیتا لایف بدرد نمیخوره؟وورد پرس بهتره وورد پرس فرقی هم میکنه فارسی یا انگلیسی؟

هاست های وارز قابل اطمینان نیستن ممکنه بعد از 10 سال حسابت بدون بک اپ و غیره پاک بشه
VIPServerz - ثبت دامنه | هاستینگ | میزبانی وب | سرور مجازی | سرور اختصاصی | ریسلر | نمایندگی هاست لینوکس ایران

www.hostpardaz.net

www.extabit.ir

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان اگر ممکنه لیچری رو معرفی کنید که بعد از لیچ بشه نامحدود از فایل لیچ شده ریموت آپلود کرد.
ممنون.

مرد.آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان

برخی از سایت ها به بهانه تعطیلات سال نوی میلادی هنوز پرداخت نکردن. این تعطیلات چند روزه؟ کی تموم می شه؟ ImageTwist که 3 - 4 روزه پرداخت می کرد الان دو هفته است پرداخت نکرده. شما هم این مشکل رو دارید؟

ممنون

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
dmca میشه یه توضیحی راجعبش بدی؟

یعنی شما موظف می شی در صورت شکایت از محتوای صفحات خاصی از سایت در کمتر از 24 ساعت اون صفحات رو از سایت پاک کنی. در غیر این صورت سرویس دهی قطع می شه و هزینه پرداخت شده هم برگشت زده نمی شه. در بعضی از دیتاسنترها این زمان 12 ساعته. البته اگه تعداد شکایت ها زیاد بشه عذرتون رو می خوان.

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
سلام دوستان

برخی از سایت ها به بهانه تعطیلات سال نوی میلادی هنوز پرداخت نکردن. این تعطیلات چند روزه؟ کی تموم می شه؟ ImageTwist که 3 - 4 روزه پرداخت می کرد الان دو هفته است پرداخت نکرده. شما هم این مشکل رو دارید؟

ممنون
رپیدگیتور هم قرار بود دیروز پرداخت کنه ولی هنوز پرداخت نکرده

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
ببخشید دوستان کسی می دونه باید چه شرایطی داشته باشم تا بتونم تو وارز بی بی لینک رپید گاتور بذارم؟حداقل پست داره؟

الان رپید که هیچی.اپلودد مونده و سکور.جای دیگه هم هست که مثل رپید گاتور باشه؟دلم براش تنگ شد.نامردا بنش کردن تو وارز بی بی.اعصاب آدمو خط خطی میکنن.:mad:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
ببخشید دوستان کسی می دونه باید چه شرایطی داشته باشم تا بتونم تو وارز بی بی لینک رپید گاتور بذارم؟حداقل پست داره؟

الان رپید که هیچی.اپلودد مونده و سکور.جای دیگه هم هست که مثل رپید گاتور باشه؟دلم براش تنگ شد.نامردا بنش کردن تو وارز بی بی.اعصاب آدمو خط خطی میکنن.:mad:

tehPARADOX.COM Online Sharing Community - Forum

هر لینکی خواستی میتونی بزاری
http://jiwang.org

badbird

Registered User
لایک‌ها
33

نه داداش فروم نمی خوام.قبلا با اینا کار کردم.ولی به نحوی اذیت میکنن.مثلا اخری زبونش انگلیسی نیست نمیشه جواب یوزر هارو داد.
کلا مسئله من با وارز بی بی که کی میشه لینک رپید گاتور گذاشت.

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
نه داداش فروم نمی خوام.قبلا با اینا کار کردم.ولی به نحوی اذیت میکنن.مثلا اخری زبونش انگلیسی نیست نمیشه جواب یوزر هارو داد.
کلا مسئله من با وارز بی بی که کی میشه لینک رپید گاتور گذاشت.

تعداد پست هات رو باید ببری بالا
من مشکلی ندارم

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
شما چند پست دادی؟به من اجازه نمیده فعلا.

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
رپیدگیتور پولا رو نداده هنوز! قرار بود پنج شنبه بده که گفت جمعه میده ، جمعه شد گفت دوشنبه میده ، امروزم که دوشنبه تموم شد!!

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
رپیدگیتور پولا رو نداده هنوز! قرار بود پنج شنبه بده که گفت جمعه میده ، جمعه شد گفت دوشنبه میده ، امروزم که دوشنبه تموم شد!!
حدود ساعت 1 دیشب پرداخت رو انجام داد ، حسابت رو چک کن !

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
حدود ساعت 1 دیشب پرداخت رو انجام داد ، حسابت رو چک کن !
Next payment صفر شده ، حالا یا می خوان پرداخت این هفته رو 2 روز زودتر انجام بدن ، یا سیستمشون باگ داره و درآمد یک هفته این وسط غیب شده :D

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
Next payment صفر شده ، حالا یا می خوان پرداخت این هفته رو 2 روز زودتر انجام بدن ، یا سیستمشون باگ داره و درآمد یک هفته این وسط غیب شده :D
:D شاید پولدار شدن میخوان به مناسبت کریسمس عیدی بدن مال منم 0 شد!

parviz85

Registered User
لایک‌ها
18
یه سوال از دوستانی که تو این کار هستن دارم، واقعا درآمد داره که روش وقت بزاریم؟؟
هزینع اولیه چقدر میخواد؟؟

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

بالا