سلام
ایا سایت های مطمئن ایرانی هم هستن که پرداخت به حساب های داخلی هم داشته باشند .
البته هیپ فایل هم هست
سلام
ایا سایت های مطمئن ایرانی هم هستن که پرداخت به حساب های داخلی هم داشته باشند .
فروم سراغ ندارین که بشه توش والپیپر منتشر کرد؟
سلام
برای کاری نیاز دارم فایل رو از تورنت یا آپلود سنتر ها بگیرم و بیارم رو هاست خودم
استفاده تجاری ندارم و حجم فایلی که می خوام انتقال بدم نهایتا 1 گیگ در روزه
یه راهکار ساده می تونید بم بگین؟
یه حساب کاربری دارم تو Uploaded حدود 30 یورو توش موجودی داره
کسی هست خریدار باشه؟
پ.ن: اصلا میشه اکانت همچین سایت هایی رو فروخت؟ :دی
سلام
منو راهنمایی کنید
یک سایت فیلم دارم میخوام تمامی فیلم ها روی هاست آپلود کنم که مال خودم باشه
هاست برای دانلود فیلم نامحدود و با سرعت بالا یا همون vps چجوری و از کجا که مطمئن هست تهیه کنم ؟
بله منم همین مشکل رو باهاش دارممن روزی 4 5 تا sale از رپیدگیتور دارم ولی بیشتر از 10 روزه حتی 1 sale هم از آپلودد نداشتم
برای بقیه هم اینجوریه یا کار من ایراد داره؟؟
به نظر من uploaded دیگه خیلی تابلو داره دزدی می کنه ، من با رپیدگیتور هر روز حداقل 3-4 تا فروش دارم ، سیستم rebill هم از وقتی درستش کردن هر روز rebill دارم ، ولی uploaded یک هفتس فروش نداشتم و اصلا چیزی به نام rebill هم که نداره
حالا جالب اینجاست که خیلی ها از اکانت پرمیوم Rapidgator ناراضی هستند ولی اکثرا از اکانت پرمیوم uploaded رضایت دارند ، با این حال تعداد rebill های Rapidgator چند برابر rebill های Uploaded هست
به نظر من فقط netload درست شمارش می کنه ، تقریبا یک ماه پیش 100 گیگ فیلم و سریال آپلود کردم و گذاشتمش کنار ، ولی هنوزم فروش داره ، حیف که قوانین عجیب و غریبی داره و با وبمانی هم پرداخت نمی کنه
من روزی 4 5 تا sale از رپیدگیتور دارم ولی بیشتر از 10 روزه حتی 1 sale هم از آپلودد نداشتم
برای بقیه هم اینجوریه یا کار من ایراد داره؟؟
Uploaded فروشش خیلی کمه ، به نظر من داره میدزده شک ندارم
سلام
دوستان کسی از http://cloudzer.net دریافت داشته؟ 2-3 روزه دارم ازش استفاده می کنم دقیقا مثل Uploaded هست
دوستان از سایت های شیرینگ میشه بعنوان فضای بکاپ اطلاعات وی پی اس استفاده کرد؟
حدود یک و نیم ترابایت فایل روی وی پی اس دارم میترسم بپره یا ویندوز کرش کنه مجبور بشم تا آخر عمرم آپلود کنم چون خیلی از لینک هاش اکسپایر شده ، سایت هایی مثل extabit اگه اشتراک دو ساله (149.99 دلار ) خریداری بشه فایل ها رو پاک نمیکنن ( لینک ها رو نمیخام شیر کنم ) هاست هم گرون در میاد اگه راه مقرون به صرفه و مطمئنی سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید
سلام به همگی.....کسی میدونه چطور میشه لینک پرمیومی رو که آپلود باز میده از نظر زمانی محدودش کنیم...چون 300ساعت فعاله.....من یه چیز آپلود کردم و میخوام به چند نفر لینکشو بدم همون طور که میدونید هربار که روی create a link download کلیک میکنیم یه لینک جدید میده
اما این لینک ها 300 ساعت فعال میمونن که در این صورت اونا میتونن لینک ها رو تا 300 ساعت بین هزاران نفر پخش کنند راهی برای جلوگیری از این کار نیست؟..با تشکر فراوان