• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
هیپ فایل یه زمانی پول میداد الان دیگه نمیده.

Free File Sharing Rodfile.com | free hosting for files
UploadBoy - Easy way to share your files
رودفایل قدیمی تره و سرور های خیلی قوی داره.بیشتر تو سایت های فیلم من دیدم.ولی کلا اپلودسنتری هست که پشتیبانی قوی داره.
اپلود بوی هم تا حالا باهاش کار نکردم.
دیگه فکر نکنم سایت ایرانی باشه که به ازای دانلود پول بده.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
فروم سراغ ندارین که بشه توش والپیپر منتشر کرد؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
یه حساب کاربری دارم تو Uploaded حدود 30 یورو توش موجودی داره
کسی هست خریدار باشه؟
پ.ن: اصلا میشه اکانت همچین سایت هایی رو فروخت؟ :دی

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
سلام
برای کاری نیاز دارم فایل رو از تورنت یا آپلود سنتر ها بگیرم و بیارم رو هاست خودم
استفاده تجاری ندارم و حجم فایلی که می خوام انتقال بدم نهایتا 1 گیگ در روزه
یه راهکار ساده می تونید بم بگین؟

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
سلام
برای کاری نیاز دارم فایل رو از تورنت یا آپلود سنتر ها بگیرم و بیارم رو هاست خودم
استفاده تجاری ندارم و حجم فایلی که می خوام انتقال بدم نهایتا 1 گیگ در روزه
یه راهکار ساده می تونید بم بگین؟

از سایت هایی که به صورت حجمی فعالیت میکنن استفاده کنین مثلا فایل گیر - مستقیم کننده لینک ها

lipton24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منو راهنمایی کنید
یک سایت فیلم دارم میخوام تمامی فیلم ها روی هاست آپلود کنم که مال خودم باشه
هاست برای دانلود فیلم نامحدود و با سرعت بالا یا همون vps چجوری و از کجا که مطمئن هست تهیه کنم ؟

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
سلام
منو راهنمایی کنید
یک سایت فیلم دارم میخوام تمامی فیلم ها روی هاست آپلود کنم که مال خودم باشه
هاست برای دانلود فیلم نامحدود و با سرعت بالا یا همون vps چجوری و از کجا که مطمئن هست تهیه کنم ؟

اینجا رو ببین به کارت میاد : بخش فروش

HKinG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
من روزی 4 5 تا sale از رپیدگیتور دارم ولی بیشتر از 10 روزه حتی 1 sale هم از آپلودد نداشتم
برای بقیه هم اینجوریه یا کار من ایراد داره؟؟

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
من روزی 4 5 تا sale از رپیدگیتور دارم ولی بیشتر از 10 روزه حتی 1 sale هم از آپلودد نداشتم
بله منم همین مشکل رو باهاش دارم
به نظر من uploaded دیگه خیلی تابلو داره دزدی می کنه ، من با رپیدگیتور هر روز حداقل 3-4 تا فروش دارم ، سیستم rebill هم از وقتی درستش کردن هر روز rebill دارم ، ولی uploaded یک هفتس فروش نداشتم و اصلا چیزی به نام rebill هم که نداره
حالا جالب اینجاست که خیلی ها از اکانت پرمیوم Rapidgator ناراضی هستند ولی اکثرا از اکانت پرمیوم uploaded رضایت دارند ، با این حال تعداد rebill های Rapidgator چند برابر rebill های Uploaded هست
به نظر من فقط netload درست شمارش می کنه ، تقریبا یک ماه پیش 100 گیگ فیلم و سریال آپلود کردم و گذاشتمش کنار ، ولی هنوزم فروش داره ، حیف که قوانین عجیب و غریبی داره و با وبمانی هم پرداخت نمی کنه

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
دوستان کسی از http://cloudzer.net دریافت داشته؟ 2-3 روزه دارم ازش استفاده می کنم دقیقا مثل Uploaded هست

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51

Uploaded فروشش خیلی کمه ، به نظر من داره میدزده شک ندارم

HKinG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
Uploaded فروشش خیلی کمه ، به نظر من داره میدزده شک ندارم

بعد از 12 روز بالاخره 1 sale!!! واقعا مسخره اس
بله کاملا واضحه که دزدی میکنه
در واقع داره از آپلودر بیگاری میکشه!!

HKinG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22

habib.b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان از سایت های شیرینگ میشه بعنوان فضای بکاپ اطلاعات وی پی اس استفاده کرد؟
حدود یک و نیم ترابایت فایل روی وی پی اس دارم میترسم بپره یا ویندوز کرش کنه مجبور بشم تا آخر عمرم آپلود کنم چون خیلی از لینک هاش اکسپایر شده ، سایت هایی مثل extabit اگه اشتراک دو ساله (149.99 دلار ) خریداری بشه فایل ها رو پاک نمیکنن ( لینک ها رو نمیخام شیر کنم ) هاست هم گرون در میاد اگه راه مقرون به صرفه و مطمئنی سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
دوستان از سایت های شیرینگ میشه بعنوان فضای بکاپ اطلاعات وی پی اس استفاده کرد؟
حدود یک و نیم ترابایت فایل روی وی پی اس دارم میترسم بپره یا ویندوز کرش کنه مجبور بشم تا آخر عمرم آپلود کنم چون خیلی از لینک هاش اکسپایر شده ، سایت هایی مثل extabit اگه اشتراک دو ساله (149.99 دلار ) خریداری بشه فایل ها رو پاک نمیکنن ( لینک ها رو نمیخام شیر کنم ) هاست هم گرون در میاد اگه راه مقرون به صرفه و مطمئنی سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید

بعضی از آپلودسنترها فایل رو شیر هم نکنی ممکنه پاکش کنن.ولی extabit فکر نکنم پاک کنه. از dropbox هم میشه استفاده کرد.

amirgalaxy

Registered User
لایک‌ها
28
سلام به همگی.....کسی میدونه چطور میشه لینک پرمیومی رو که آپلود باز میده از نظر زمانی محدودش کنیم...چون 300ساعت فعاله.....من یه چیز آپلود کردم و میخوام به چند نفر لینکشو بدم همون طور که میدونید هربار که روی create a link download کلیک میکنیم یه لینک جدید میده

اما این لینک ها 300 ساعت فعال میمونن که در این صورت اونا میتونن لینک ها رو تا 300 ساعت بین هزاران نفر پخش کنند راهی برای جلوگیری از این کار نیست؟..با تشکر فراوان

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
سلام به همگی.....کسی میدونه چطور میشه لینک پرمیومی رو که آپلود باز میده از نظر زمانی محدودش کنیم...چون 300ساعت فعاله.....من یه چیز آپلود کردم و میخوام به چند نفر لینکشو بدم همون طور که میدونید هربار که روی create a link download کلیک میکنیم یه لینک جدید میده

اما این لینک ها 300 ساعت فعال میمونن که در این صورت اونا میتونن لینک ها رو تا 300 ساعت بین هزاران نفر پخش کنند راهی برای جلوگیری از این کار نیست؟..با تشکر فراوان

این قضیه دست شما نیست مدیرش تعیین میکنه . کاربران رایگان محدودیت آی پی دارن . پرمیوم ها هم پول دادن باید راحت بتونن دانلود کنن . حالا کی اینقدر بیکاره که لینک ها رو بین هزاران نفر پخش میکنه ؟

بالا