• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

HKinG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
Next payment صفر شده ، حالا یا می خوان پرداخت این هفته رو 2 روز زودتر انجام بدن ، یا سیستمشون باگ داره و درآمد یک هفته این وسط غیب شده :D

تایید میشه
ولی جالبه تو payment list زده پرداخت شده!

HKinG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
یه سوال از دوستانی که تو این کار هستن دارم، واقعا درآمد داره که روش وقت بزاریم؟؟
هزینع اولیه چقدر میخواد؟؟

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

فعلا توصیه نمیکنم
وضعیت جالب نیس

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
به نظر من uploaded دیگه خیلی تابلو داره دزدی می کنه ، من با رپیدگیتور هر روز حداقل 3-4 تا فروش دارم ، سیستم rebill هم از وقتی درستش کردن هر روز rebill دارم ، ولی uploaded یک هفتس فروش نداشتم و اصلا چیزی به نام rebill هم که نداره
حالا جالب اینجاست که خیلی ها از اکانت پرمیوم Rapidgator ناراضی هستند ولی اکثرا از اکانت پرمیوم uploaded رضایت دارند ، با این حال تعداد rebill های Rapidgator چند برابر rebill های Uploaded هست
به نظر من فقط netload درست شمارش می کنه ، تقریبا یک ماه پیش 100 گیگ فیلم و سریال آپلود کردم و گذاشتمش کنار ، ولی هنوزم فروش داره ، حیف که قوانین عجیب و غریبی داره و با وبمانی هم پرداخت نمی کنه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
به نظر من uploaded دیگه خیلی تابلو داره دزدی می کنه ، من با رپیدگیتور هر روز حداقل 3-4 تا فروش دارم ، سیستم rebill هم از وقتی درستش کردن هر روز rebill دارم ، ولی uploaded یک هفتس فروش نداشتم و اصلا چیزی به نام rebill هم که نداره
حالا جالب اینجاست که خیلی ها از اکانت پرمیوم Rapidgator ناراضی هستند ولی اکثرا از اکانت پرمیوم uploaded رضایت دارند ، با این حال تعداد rebill های Rapidgator چند برابر rebill های Uploaded هست
به نظر من فقط netload درست شمارش می کنه ، تقریبا یک ماه پیش 100 گیگ فیلم و سریال آپلود کردم و گذاشتمش کنار ، ولی هنوزم فروش داره ، حیف که قوانین عجیب و غریبی داره و با وبمانی هم پرداخت نمی کنه

rebill چی هستش ؟

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284

رپیدگیتور هنوز سروهای خاصیش شمارش میکنن یا این مشکل رو هم درست کرده ؟؟؟ چون قبلا باید روی یک سری سرور خاصش با اف تی پی آپلود میکردی که درست شمارش کنه.

مرد.آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وارز میخوای بزنی ؟؟ باید هاستت وارز باشه
آلمان هند و هلند و ....
سلام دوست عزیزم خسته نباشی موفق باشی مرسی از راهنماییت برای سرورها حتما استفاده میکنم منظورم دقیقا این بود که برای خرید هاست از یه سایت خارجی خرید کنم یا از همین فروشنده های ایرانی خرید کنم ؟شما کدومو میگید بهتره چون من دامنه رو توی یه سایت خارجی ثبت کردم 11دلار حالا میگم هاست برنامش طوری هست که نیاز باشه بعد از خرید باهاشون زیاد ارتباط داشته باشیم یا وقتی خریدیم فقط میمونه ادامه کار برای نصب روی وورد پرس ؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام دوست عزیزم خسته نباشی موفق باشی مرسی از راهنماییت برای سرورها حتما استفاده میکنم منظورم دقیقا این بود که برای خرید هاست از یه سایت خارجی خرید کنم یا از همین فروشنده های ایرانی خرید کنم ؟شما کدومو میگید بهتره چون من دامنه رو توی یه سایت خارجی ثبت کردم 11دلار حالا میگم هاست برنامش طوری هست که نیاز باشه بعد از خرید باهاشون زیاد ارتباط داشته باشیم یا وقتی خریدیم فقط میمونه ادامه کار برای نصب روی وورد پرس ؟

در مورد وارز و کلیه کار های غیر قانونی خارجی ها هیچ فرقی با ما ها ندارن یعنی فکر نکن که هلندی ها مرد تر از ایرونی ها هستن
بهتر که از رسیلر ایرانی هاست هلند بخری
البته قبلش بهت هشدار میدم در مورد وارز اگر یک ماه به یه ماه خودت از دیتابیس و فایل هات بک آپ نگیری نباید منتظر پشتیبانی هاستت باشی
هاست وارز ممکنه امروز باشه فردا نباشه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
کدوم آپلودسنتر مثل مدیافایر فایل ها رو بعد از مدتی پاک نمیکنه ؟ میخوام یه آرشیو برای خودم از فایل هام نگه دارم

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
کدوم آپلودسنتر مثل مدیافایر فایل ها رو بعد از مدتی پاک نمیکنه ؟ میخوام یه آرشیو برای خودم از فایل هام نگه دارم

پیشنهاد من http://uploadboy.com/free1279.html هستش که ایرانی هستش به ازای دانلود پول پرداخت میکنه و مدت زمان نگهداری فایل نامحدود هستش
لینک زیر مجموعه م رو گذاشتم میتونی زیرمجموعه من بشی

مرد.آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد وارز و کلیه کار های غیر قانونی خارجی ها هیچ فرقی با ما ها ندارن یعنی فکر نکن که هلندی ها مرد تر از ایرونی ها هستن
بهتر که از رسیلر ایرانی هاست هلند بخری
البته قبلش بهت هشدار میدم در مورد وارز اگر یک ماه به یه ماه خودت از دیتابیس و فایل هات بک آپ نگیری نباید منتظر پشتیبانی هاستت باشی
هاست وارز ممکنه امروز باشه فردا نباشه
خیلی ممنونم دوست عزیزم من توی آپلود سنتر سکیو فایل آپلود کردم اما برام به ایمیلم پیام میده که فایلم حذف شده من میخواستم توی سایتم یه قسمتی رو که مهم هست و باید همیشگی باشه براش فایل بزارم میخواستم بدونم شما چی رو پیشنهاد میکنی که دیگه من همیشه خیالم از بابت فایلهام راحت باشه؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
پیشنهاد من http://uploadboy.com/free1279.html هستش که ایرانی هستش به ازای دانلود پول پرداخت میکنه و مدت زمان نگهداری فایل نامحدود هستش
لینک زیر مجموعه م رو گذاشتم میتونی زیرمجموعه من بشی

عزیز مطمئنی هیچ وقت پاک نمیکنن ؟ فایل های اکانت رایگان رو هم پاک نمیکنن یا فقط برای پرمیوم این طوریه ؟ سایت دیگه ای هم میشناسی ؟
دمت گرم

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
عزیز مطمئنی هیچ وقت پاک نمیکنن ؟ فایل های اکانت رایگان رو هم پاک نمیکنن یا فقط برای پرمیوم این طوریه ؟ سایت دیگه ای هم میشناسی ؟
دمت گرم
من از مدیریت نقش قول میکنم که پاک نمیکنن هیچ فایلی رو
البته استانداردش 60 روزه و فایلی که بیشتر از 60 روز 2 بار دانلود نشه همون بهتر که پاک بشه

خیلی ممنونم دوست عزیزم من توی آپلود سنتر سکیو فایل آپلود کردم اما برام به ایمیلم پیام میده که فایلم حذف شده من میخواستم توی سایتم یه قسمتی رو که مهم هست و باید همیشگی باشه براش فایل بزارم میخواستم بدونم شما چی رو پیشنهاد میکنی که دیگه من همیشه خیالم از بابت فایلهام راحت باشه؟​

برای شما هم به صورت همیشگی http://uploadboy.com/free1279.html رو پیشنهاد میکنم

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
من از مدیریت نقش قول میکنم که پاک نمیکنن هیچ فایلی رو
البته استانداردش 60 روزه و فایلی که بیشتر از 60 روز 2 بار دانلود نشه همون بهتر که پاک بشه

برای شما هم به صورت همیشگی http://uploadboy.com/free1279.html رو پیشنهاد میکنم

uploadboy سایت تازه کاره و احتمالش هست چند وقت دیگه اثری ازش نباشه مثل بقیه سایت های ایرانی.
به نظرم زیاد اعتماد نکنید سایت های خارجی بهترن.ایرانی هم رودفایل بیشتر از بقیه قابل اعتماده ولی قانون جدید گذاشته فایل هارو مخصوصا فیلم هارو پاک میکنه.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
uploadboy سایت تازه کاره و احتمالش هست چند وقت دیگه اثری ازش نباشه مثل بقیه سایت های ایرانی.
به نظرم زیاد اعتماد نکنید سایت های خارجی بهترن.ایرانی هم رودفایل بیشتر از بقیه قابل اعتماده ولی قانون جدید گذاشته فایل هارو مخصوصا فیلم هارو پاک میکنه.
uploadboy یکی از سایت های مربوط به سایت uplod.ir هستش اصولا من هیچ سایتی رو تایید نمیکنم ولی این سایت رو معرفی میکنم

hulk2646

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
ایا سایت های مطمئن ایرانی هم هستن که پرداخت به حساب های داخلی هم داشته باشند .
ویک سوال کمه شخصی - شما ها همتون خارج ایران حساب دارین ؟از سایت های خارجی که عضو هستین چطوری برداشت میکنن ؟
با تشکر

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام
ایا سایت های مطمئن ایرانی هم هستن که پرداخت به حساب های داخلی هم داشته باشند .
ویک سوال کمه شخصی - شما ها همتون خارج ایران حساب دارین ؟از سایت های خارجی که عضو هستین چطوری برداشت میکنن ؟
با تشکر

سایت UploadBoy - Easy way to share your files ایرانی هستش و به شتاب هم پول پرداخت میکنه
اکثر دوستان حساب هایی در سایت های مثل لایبرتی و پیزا و پیپال دارن که پول به اونها واریز میشه و در ایران شرکت هایی هستن که این پول ها رو میخرن
همچنین بعضی دوستان مستر کارت و ویزا کارت دارن که پولشون به اون حساب ها واریز میشه

بالا