• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

igame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
اکستابیت هم بدک نیست. اخیرن درگاه MasterCard رو هم به VISA اضافه کرده مثل رپیدگی‌تور بعلاوه اینکه اکانت شش‌ماهه، یکساله و دوساله هم داره. از این جهت سرتره نسبت به رپید‌گی‌تور. فقط ری‌بیل نداره. من حدودی بین 300-500 دلار هفتگی ازش درآمد دارم که فکر نمی‌کنم بدتر از فروش رپیدگی‌تور باشه.

پ.ن. ضمنن خیلی دیر به دیر و با تنبلی فراوان :) فایل‌ها رو پاک می‌کنه.

سلام
ببخشید این اکستابیت فقط آپلود مستقیم داره؟ یعنی ریموت یا اف تی پی نداره؟ همچنین برای شروع کار باید کار خاصی کرد چون تو قسمتی که درباره روش های کسب درآمد توضیح داده هیچ لینکی برای ثبت نام نیست و تو قسمت اکانت هم هیچ قسمت برای اطلاع از این که درامد چقدر بوده و وارز کردن اطلاعات حساب نیست.
مدت زمان نگه داری فایل ها چقدر هستش؟
اگه میشه راهنمایی بفرمایید
خیلی ممنون
موفق باشید

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
در حال راه اندازی یک سایت جدید هستم ، چون فعلا وقت و حوصله کانفیگ سرور رو ندارم می خوام برای شروع هاست بگیرم تا بعد انتقال بدم به سرور اختصاصی، کسی از دوستان هاستینگ خوب (ترجیحا وارز) سراغ داره ؟

کسی از دوستان پیشنهادی نداره ؟ :)

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

eqbalb

Registered User
لایک‌ها
56
اف‌تی‌پی و ریموت آپلود هم داره. برای فعال شدن Affiliate Program ش باید باهاشون تماس بگیری تا برای اکانتت فعالش کنن.
منظورم از دیر پاک‌کردن فایل‌ها، مربوط به پاک شدن بدلیل شکایت DMCA بود نه زمان نگه‌داری.
اینجا رو برای اطلاعات بیشتر بخوون:

Extabit.com - file hosting

سلام
ببخشید این اکستابیت فقط آپلود مستقیم داره؟ یعنی ریموت یا اف تی پی نداره؟ همچنین برای شروع کار باید کار خاصی کرد چون تو قسمتی که درباره روش های کسب درآمد توضیح داده هیچ لینکی برای ثبت نام نیست و تو قسمت اکانت هم هیچ قسمت برای اطلاع از این که درامد چقدر بوده و وارز کردن اطلاعات حساب نیست.
مدت زمان نگه داری فایل ها چقدر هستش؟
اگه میشه راهنمایی بفرمایید
خیلی ممنون
موفق باشید

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
دوستان عزیز یک وبسایت در حال راه اندازی هستیم ، دوستانی که مایل به همکاری هستن می تونن با بنده در تماس باشن .

تو زمینه های Software ، Game ، TVShow ، Movie افراد فعال نیاز داریم . فعلا هر بخش 1 نفر کافی هست .
هر فرد لینک خودش رو میزاره .

دوستانی که مایل به همکاری هستن سابقه خودشون رو برام ارسال کنن .

ایمیل بنده : [email protected]
درود .

HKinG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
مثل اینکه رپید گیتور آیپی آمریکا رو بن کرده!!
کسی اطلاعی داره؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
اف‌تی‌پی و ریموت آپلود هم داره. برای فعال شدن Affiliate Program ش باید باهاشون تماس بگیری تا برای اکانتت فعالش کنن.
منظورم از دیر پاک‌کردن فایل‌ها، مربوط به پاک شدن بدلیل شکایت DMCA بود نه زمان نگه‌داری.
اینجا رو برای اطلاعات بیشتر بخوون:

Extabit.com - file hosting

سلام
از چه طریقی باهاشون تماس بگیرم؟ صفحه تماس باماش کجاست؟ :دی

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
مثل اینکه رپید گیتور آیپی آمریکا رو بن کرده!!
کسی اطلاعی داره؟

فکر نمی کنم چنین کاری کرده باشه
ولی اکانت با محدودیت 30 گیگابایت در روز اضافه کرده : 30 روزه 25 دلار ، 3 ماهه 50 دلار :blink: آخه کی حاضره 25 دلار برای اکانت یک ماهه بده
جالبه که هر بار سیستمشون رو دستکاری می کنن فروش کم میشه ، امروز فروش صفر بوده

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
فکر نمی کنم چنین کاری کرده باشه
ولی اکانت با محدودیت 30 گیگابایت در روز اضافه کرده : 30 روزه 25 دلار ، 3 ماهه 50 دلار :blink: آخه کی حاضره 25 دلار برای اکانت یک ماهه بده
جالبه که هر بار سیستمشون رو دستکاری می کنن فروش کم میشه ، امروز فروش صفر بوده

از یکی از بزرگترین آپلودرهای این گیتی :D پرسیدم چرا دیگه میرور RG نمیدی ، گفت چند ماه قبل روزی 10-12 تا فروش داشته بعد کم کم نزول کرده و به روزی 4-5 تا رسیده و این اواخر هم دیگه روزانه فروش نداشته برای همین گذاشته کنار و به جاش Extabit رو جایگزین کرده ، کم کم همه دارن دزد میشن ، RG بدک نبود که اونم ....

این Cloudzer هم بد نیست ولی باید به 50یورو برسه درخواست بدم ببینم اگه ندادن دیگه باهاش کار نکنم فعلا به عنوان نخودی تو میرورها هست :D یک هفته فقط 1 فروش داشته

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
از یکی از بزرگترین آپلودرهای این گیتی :D پرسیدم چرا دیگه میرور RG نمیدی ، گفت چند ماه قبل روزی 10-12 تا فروش داشته بعد کم کم نزول کرده و به روزی 4-5 تا رسیده و این اواخر هم دیگه روزانه فروش نداشته برای همین گذاشته کنار و به جاش Extabit رو جایگزین کرده ، کم کم همه دارن دزد میشن ، RG بدک نبود که اونم ....

این Cloudzer هم بد نیست ولی باید به 50یورو برسه درخواست بدم ببینم اگه ندادن دیگه باهاش کار نکنم فعلا به عنوان نخودی تو میرورها هست :D یک هفته فقط 1 فروش داشته

ای بابا هر چی ما روش دست می زاریم یه بازیی در میاره
شانس نداریم که ...

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
این Uploaded سی روز طول میکشه پرداخت کنه ؟ :blink:
من وقتی درخواست دادم payout logbook رو فعال نکرده بودم الان معلوم نیست وضعیت درخواستم چجوریه
----
هاست که معرفی نکردید ، کسی طراح سایت خوب برای DLE میشناسه ؟ :D

1774

Registered User
لایک‌ها
33
من وقتی درخواست دادم payout logbook رو فعال نکرده بودم الان معلوم نیست وضعیت درخواستم چجوریه
----

واسه من که 20 روزه پرداخت کردش

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
----

dle طراحیش از چه نظر

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
----

من هر دفعه درخواست دادم بعد از 15 تا 20 روز پرداخت کرده

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
ببخشید تو وارز بی بی مشکلی برام پیش اومده.هر چی یوزر پسورد می زنم میگه اشتباهه(تقریبا مطمئنم درسته)
وقتی هم می خوام در خواست پسورد جدید بدم میگه ایمیل اشتباهه(اینم مطمئنم درسته و اطلاعات حسابم تو همون ایمیلم هست):(
ممنون میشم کمکم کنید.:rolleyes:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
ببخشید تو وارز بی بی مشکلی برام پیش اومده.هر چی یوزر پسورد می زنم میگه اشتباهه(تقریبا مطمئنم درسته)
وقتی هم می خوام در خواست پسورد جدید بدم میگه ایمیل اشتباهه(اینم مطمئنم درسته و اطلاعات حسابم تو همون ایمیلم هست):(
ممنون میشم کمکم کنید.:rolleyes:

اسم یوزرت چی هستش ؟

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
یوزرت که سر جاش بود

ولی فکر کنم رمزت رو خودت عوض کردی فراموشت شده یا هک شدی
رمزم رو مطمئنم اگر هم فقط اون باشه با ایمیل میشه بر گردوند ولی میگه ایمیلم هم اشتباهه.احتمال زیاد هک شدم.در این صورت باید چه کار کنم؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
رمزم رو مطمئنم اگر هم فقط اون باشه با ایمیل میشه بر گردوند ولی میگه ایمیلم هم اشتباهه.احتمال زیاد هک شدم.در این صورت باید چه کار کنم؟

اگر تعداد پست هات بالا نیست یه یوزر جدید باز کن وگر نه با مدیرت تماس بگیر

بالا