HKinG
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 63
- لایکها
- 22
فکر نمی کنم چنین کاری کرده باشه
ولی اکانت با محدودیت 30 گیگابایت در روز اضافه کرده : 30 روزه 25 دلار ، 3 ماهه 50 دلار :blink: آخه کی حاضره 25 دلار برای اکانت یک ماهه بده
جالبه که هر بار سیستمشون رو دستکاری می کنن فروش کم میشه ، امروز فروش صفر بوده
دنبال یک نفر طراح قالب حرفه ای میگردمdle طراحیش از چه نظر
خودشون هم نمی دونند چیکار می کنندمثل اینکه گیتور پشیمون شده و قیمت رو کمی آورده پایین!!
دنبال یک نفر طراح قالب حرفه ای میگردم
با سلام! گلچینی از بهترین سایت های آپلود که درآمد مناسبی هم داشته باشه رو معرفی کنید! با تشکر،،،
راستی میخواستم بدونم که آیا سایت mediafire هم کسب درآمد داره؟
با سلام! گلچینی از بهترین سایت های آپلود که درآمد مناسبی هم داشته باشه رو معرفی کنید! با تشکر،،،
راستی میخواستم بدونم که آیا سایت mediafire هم کسب درآمد داره؟
حالا خوبه برای شما نصف شده ، برای من کلا صفر شده ، فعلا گذاشتمش کنار و باهاش کار نمی کنمدوستانی که RG استفاده می کنن فروششون چطوره؟ برای من از روزی که تو قسمت خرید اکانتشون محدودیت ها رو نوشته تقریبا فروشم نصف شده![]()
آقا Extabit پرداخت داره؟ فک کنم چند ماه پیش دیگه کسی باهاش کار نمی کرد، چون میخوام میرور رپیدگیتور رو حذف کنم فروشش تعطیل شده و extabit رو جایگزین کنمسلام دوستان
Extabit چرا اینجوری شده تاپیک رسمیش که تو WJ پاک شده.یه تاپیک تو یه بخش دیگه زدن که اونم همه دارن میگن وضعیتش خرابه... Extabit یه زمانی خیلی عالی بود.من که در حال حاظر Uploaded , Extabit , RapidGator کار میکنم. چیز جدیدی نیومده مورد اطمینان باشه.هم واسه PPS و هم PPD. کلا یه چند وقتی دور بودم از این قضیه.اگه هاست جدید و خوبی امده معرفی کنید.
ممنون
آقا Extabit پرداخت داره؟ فک کنم چند ماه پیش دیگه کسی باهاش کار نمی کرد، چون میخوام میرور رپیدگیتور رو حذف کنم فروشش تعطیل شده و extabit رو جایگزین کنم
پرداخت داره اما سرعت اپلودش چند روزه واسه من زیر یک مگابیته. عملن نمی شه اپلود کرد.
فکر کنم هات فایل دوباره داره بر میگرده .
امروز 2 تا ایمیل اومد برام یکی برای فایل ها که گفت غیرقانونی هست ، ایمیل بعدی هم مربوط به مسدود شدن اکانتم بود :دی
به extabit چطوری بگیم afflite رو باز کنه برای اکانت ؟
و یک سوال مهم :
ما وقتی لینک یه فایل رو میزاریم برای دانلود و طرف میره با لینک اون فایل اکانت میخره برای ما % حساب میشه ؟
فرق این با لینک afflite چیه ؟