• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

HKinG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
فکر نمی کنم چنین کاری کرده باشه
ولی اکانت با محدودیت 30 گیگابایت در روز اضافه کرده : 30 روزه 25 دلار ، 3 ماهه 50 دلار :blink: آخه کی حاضره 25 دلار برای اکانت یک ماهه بده
جالبه که هر بار سیستمشون رو دستکاری می کنن فروش کم میشه ، امروز فروش صفر بوده

مثل اینکه گیتور پشیمون شده و قیمت رو کمی آورده پایین!!

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دنبال یک نفر طراح قالب حرفه ای میگردم

عموما قالب های dle زیاد طراحی نمیخواد و قالب هر چه ساده تر باشه بهتره
اما توی خود سایت های وارز هم همیشه بعضی ها هستن قالب های خیلی قشنگی از dle اپلود میکنن

MostafaIT

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام! گلچینی از بهترین سایت های آپلود که درآمد مناسبی هم داشته باشه رو معرفی کنید! با تشکر،،،

راستی میخواستم بدونم که آیا سایت mediafire هم کسب درآمد داره؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
با سلام! گلچینی از بهترین سایت های آپلود که درآمد مناسبی هم داشته باشه رو معرفی کنید! با تشکر،،،

ppd یا pps
pps دوستان اکثرا با rapidgator کار میکنن

مدیا فایر کسب درآمد نداره

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51

مدیافایر کسب درآمد نداره

خیلی سایت هست مثلا: Rapidgator , Extabit, Letibit , Shareflare , Uploaded ,Freakshare , Ryushare و .... یه سر به اینجا بزن File Hosts Official Support - WJunction - Webmaster Forum

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
دوستانی که RG استفاده می کنن فروششون چطوره؟ برای من از روزی که تو قسمت خرید اکانتشون محدودیت ها رو نوشته تقریبا فروشم نصف شده :(

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
دوستانی که RG استفاده می کنن فروششون چطوره؟ برای من از روزی که تو قسمت خرید اکانتشون محدودیت ها رو نوشته تقریبا فروشم نصف شده :(
حالا خوبه برای شما نصف شده ، برای من کلا صفر شده ، فعلا گذاشتمش کنار و باهاش کار نمی کنم

khoshbin

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان
Extabit چرا اینجوری شده تاپیک رسمیش که تو WJ پاک شده.یه تاپیک تو یه بخش دیگه زدن که اونم همه دارن میگن وضعیتش خرابه... Extabit یه زمانی خیلی عالی بود.من که در حال حاظر Uploaded , Extabit , RapidGator کار میکنم. چیز جدیدی نیومده مورد اطمینان باشه.هم واسه PPS و هم PPD. کلا یه چند وقتی دور بودم از این قضیه.اگه هاست جدید و خوبی امده معرفی کنید.
ممنون

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
سلام دوستان
Extabit چرا اینجوری شده تاپیک رسمیش که تو WJ پاک شده.یه تاپیک تو یه بخش دیگه زدن که اونم همه دارن میگن وضعیتش خرابه... Extabit یه زمانی خیلی عالی بود.من که در حال حاظر Uploaded , Extabit , RapidGator کار میکنم. چیز جدیدی نیومده مورد اطمینان باشه.هم واسه PPS و هم PPD. کلا یه چند وقتی دور بودم از این قضیه.اگه هاست جدید و خوبی امده معرفی کنید.
ممنون
آقا Extabit پرداخت داره؟ فک کنم چند ماه پیش دیگه کسی باهاش کار نمی کرد، چون میخوام میرور رپیدگیتور رو حذف کنم فروشش تعطیل شده و extabit رو جایگزین کنم

eqbalb

Registered User
لایک‌ها
56
آقا Extabit پرداخت داره؟ فک کنم چند ماه پیش دیگه کسی باهاش کار نمی کرد، چون میخوام میرور رپیدگیتور رو حذف کنم فروشش تعطیل شده و extabit رو جایگزین کنم

پرداخت داره اما سرعت اپلودش چند روزه واسه من زیر یک مگابیته. عملن نمی شه اپلود کرد.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
خودم و شمارو به استفاده از سیستم های شبیه اپلود باز دعوت میکنم

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
فکر کنم هات فایل دوباره داره بر میگرده .

امروز 2 تا ایمیل اومد برام یکی برای فایل ها که گفت غیرقانونی هست ، ایمیل بعدی هم مربوط به مسدود شدن اکانتم بود :دی

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
فکر کنم هات فایل دوباره داره بر میگرده .

امروز 2 تا ایمیل اومد برام یکی برای فایل ها که گفت غیرقانونی هست ، ایمیل بعدی هم مربوط به مسدود شدن اکانتم بود :دی

هاتفایل الان هم pps داره ولی فقط برای فایلهای قانونی اگر فایل کپی رایت دار داشته باشی سریع میبنده اکانت رو.

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
به extabit چطوری بگیم afflite رو باز کنه برای اکانت ؟

و یک سوال مهم :
ما وقتی لینک یه فایل رو میزاریم برای دانلود و طرف میره با لینک اون فایل اکانت میخره برای ما % حساب میشه ؟
فرق این با لینک afflite چیه ؟

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
به extabit چطوری بگیم afflite رو باز کنه برای اکانت ؟

و یک سوال مهم :
ما وقتی لینک یه فایل رو میزاریم برای دانلود و طرف میره با لینک اون فایل اکانت میخره برای ما % حساب میشه ؟
فرق این با لینک afflite چیه ؟

با لینک یه نفر که کسب درآمدش فعال باشه می تونی عضو بشی یعنی همون رفرال یا یه شات از درآمدت تو سایت های دیگه براشون بفرست تا برات فعال کنن
سوال دوم: بله

بالا