• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
آپلود از لینک هم داره اما بعد از اینکه پرمیوم بشید فعال میشه اما چون پول خوبی میده و .... بسیار مناسب هستش از تاپیک زیر حتما دیدن کن دارم تکمیل می کنمش.

http://forum.persiantools.com/t353320.html#post6487947

MostafaIT

Registered User
لایک‌ها
3
یوزر پرمیوم این سایتها رو از کجا میتونم خریداری کنم؟!

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
یوزر پرمیوم این سایتها رو از کجا میتونم خریداری کنم؟!

دوست عزیز بنده می تونم براتون تهیه کنم و یا اینکه از دوستان دیگه تو انجمن می تونید بگید براتون انجام بدن خرید رو.

قیمت یوزر بیت شیر الان در حدود 45 تا 47 تومان هستش و آپلوکینگ هم در حدود 49 تا 53 هستش .

اما اگه نیاز به بهترین ها دارید از تاپیک زیر بهترین اکانت ها رو نوشتم می تونید عضو بشید و بنده براتون خریداری کنم پرمیومشون رو.

http://forum.persiantools.com/t353320.html

آپلوکینگ در حال حاضر شاکی نداشته اصلا یعنی حتی کسی نگفته دیر هم شده.
بیت شیر بعضی اوقات تاخیر میکنه اما واقعا معتبر هستش آخرین بار هم امروز با پشتیبانیشون تیکتی در تماس بودم گفتم هنوز این سیستم پرداخت به ازای دانلود کار می کنه گفتند بله و همیشگی هستش و مثل بقیه سایت ها این بخشش حذف نمیشه.

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59

درخواست : کاربران گرامی این بخش اگه مایل هستند برای انجام یک کار گروهی و درآمد گروهی پیام بدهند اگه تعداد بالا تر بره درآمد بالاتر میره و تعداد اکانت ها جهت شیر کردن فایل های توش هم بیشتر می کنیم.

http://forum.persiantools.com/t353292.html

فقط کافیه کمی به هم اعتماد کنیم و یک کاری رو انجام بدیم.همه مدله هم همه با هم راه بیاییم هدف این تاپیک این نبود که دومین یا ... به نام بنده باشه این تنها یک پیشنهاد هستش بعدا در مورد همه چیز میشه بحث کرد.

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59

با تشکر از شما ولی دوست خوبم معمولا نمیشه به سایت های ایرانی اعتماد کرد علت اصلی اینه که اکثر افراد بدون در نظر داشتن هزینه بالای فایل هاستینگ اقدام به راه اندازی این گونه سایت ها می کنند و اینکه باید تعداد فایلاشون بره بالا تا درآمد کسب کنند این کار هم مدت زمان می خواد و مدت زمان هم تعدد سرور و سرور هم هر ماه هزینه بالا داره مخصوصا وقتی دلار شده 4300 پی پالش و یورو بالا 5000 و پوند هم 6100 تومان سرور رد استیشن که 49*3200 تومان بود الان شده تخفیف دار 50 * 6100 و هتزنر آلمان هم 50*2800 تومان بوده الان شده 50* 5500 تومان به عبارتی قیمت ها دقیقا 2 برابر و بعضا بالاتر هم رفتن همین عامل باعث میشه یک آپلود سنتر وقتی 20 تا سرور برسه که بخواد درآمد خوبش رو تازه شروع کنه میشه در بدترین حالت که اکثرا از هلند و انگلیس می گیرن میانگینشون 20* 400 هزار تومان یعنی ماهانه 8 میلیون تومان هزینه. در ابتدا این مبلغ بسیار بالاست و اینکه در کنارش شخص بخواد یوزر بفروشه 10000 تومان برای شروع کار 8000000 تقسیم بر 10000 می شود 800 یوزر پرمیوم که این روند یوزر پرمیوم برسه درجا ضرفیت دیتا 2 برابر میشه حداقل و هزینه میرسه بالای 15 میلیون ماهانه ..... این بحث خیلی خیلی پیچیده هستش و در آخر یا طرف میبنده سایت رو یا اینکه الکی به بهانه کپی رایت فایل حذف می کنه که باعث میشه پشتش حرف در بیاد دیگه کسی تمدید نکنه و در نتیجه باز هم 2 ماه دیرترش بسته میشه.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
با تشکر از شما ولی دوست خوبم معمولا نمیشه به سایت های ایرانی اعتماد کرد علت اصلی اینه که اکثر افراد بدون در نظر داشتن هزینه بالای فایل هاستینگ اقدام به راه اندازی این گونه سایت ها می کنند و اینکه باید تعداد فایلاشون بره بالا تا درآمد کسب کنند این کار هم مدت زمان می خواد و مدت زمان هم تعدد سرور و سرور هم هر ماه هزینه بالا داره مخصوصا وقتی دلار شده 4300 پی پالش و یورو بالا 5000 و پوند هم 6100 تومان سرور رد استیشن که 49*3200 تومان بود الان شده تخفیف دار 50 * 6100 و هتزنر آلمان هم 50*2800 تومان بوده الان شده 50* 5500 تومان به عبارتی قیمت ها دقیقا 2 برابر و بعضا بالاتر هم رفتن همین عامل باعث میشه یک آپلود سنتر وقتی 20 تا سرور برسه که بخواد درآمد خوبش رو تازه شروع کنه میشه در بدترین حالت که اکثرا از هلند و انگلیس می گیرن میانگینشون 20* 400 هزار تومان یعنی ماهانه 8 میلیون تومان هزینه. در ابتدا این مبلغ بسیار بالاست و اینکه در کنارش شخص بخواد یوزر بفروشه 10000 تومان برای شروع کار 8000000 تقسیم بر 10000 می شود 800 یوزر پرمیوم که این روند یوزر پرمیوم برسه درجا ضرفیت دیتا 2 برابر میشه حداقل و هزینه میرسه بالای 15 میلیون ماهانه ..... این بحث خیلی خیلی پیچیده هستش و در آخر یا طرف میبنده سایت رو یا اینکه الکی به بهانه کپی رایت فایل حذف می کنه که باعث میشه پشتش حرف در بیاد دیگه کسی تمدید نکنه و در نتیجه باز هم 2 ماه دیرترش بسته میشه.

کاملا بهات موافقم که وبمستر های ایرانی با 200 تومن هاست و دامین و اسکریپت میخرن بعد ماه اول که موعد پرداخت ها میرسه جا میزنن

ولی سایت UploadBoy - Easy way to share your files ماله یکی مدیر سایت uplod.ir هستش که امتحانش رو پس داده

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
در مورد لت بیت هم یکمی پیچیده هستش و اینکه امکانات آپلودش محدوده تورنت و آپلود از لینکو ... نداره
در کل دنبال یک سایت تو سبک توبوبیت یا آپلودد هستم و از دیگر دوستان کسی تو این سبک سایت معتبر واسه ppd با عدم حذف بی مورد فایل سراغ داره لطف کنه بهم بگه
لتیت بیت برای من بد نبود ماهی حداقل 300 -400 دلار فروش داشت ، همه چیش تکمیله ، دانلود از لینک منظورت ریموت آپلوده؟ اگه منظورت این هست که لتیت بیت داره ،

دور سایت ایرانی رو خط بکشید که وقت تلف کردن هست به نظر من

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51

با عرض پوزش ولی سایت مزخرفی هست ، 20% از مبلغ فروش !! خیلی سایت های معتبر هستن که به جای این سایت میشه استفاده کرد البته غیر ایرانی مثلا آپلودد 75% از فروش هر اکانت رو میده به شما
خلاصه از من می شنوی از تجربه دوستان تو این تاپیک استفاده کن ببین افراد با تجربه کدومشون با سایت ایرانی کار می کنن!!

من به جای شما بودم به جای این سایت از سایتهای خارجی معتبر که تو انجمن Wjunction پشتیبانی دارن و کابرا اکثرا راضی هستن استفاده می کردم

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
با عرض پوزش ولی سایت مزخرفی هست ، 20% از مبلغ فروش !! خیلی سایت های معتبر هستن که به جای این سایت میشه استفاده کرد البته غیر ایرانی مثلا آپلودد 75% از فروش هر اکانت رو میده به شما
خلاصه از من می شنوی از تجربه دوستان تو این تاپیک استفاده کن ببین افراد با تجربه کدومشون با سایت ایرانی کار می کنن!!

من به جای شما بودم به جای این سایت از سایتهای خارجی معتبر که تو انجمن Wjunction پشتیبانی دارن و کابرا اکثرا راضی هستن استفاده می کردم

بله دقیقا از انجمن Wj استفاده کنید برای انجام و درآمد های وبمستری .

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
سایت depositfiles کلا کسب درآمدش رو برداشته یا باید ایمیل بزنی تا فعال کنن؟
سرعت دانلودش تو حالت رایگان بالاست و اگه پرداخت داشته باشه تو حالت PPD میشه برای سایت ها و کاربرای ایرانی هم ازش استفاده کرد!

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

من که خودم با اپلودد هم کار میکنم ولی چون کار اصلیم ppd هستش این سایت رو انتخاب کردم و به خاطر اینکه بعضا میبینم دوستان میگن ul.to دزدی و کم فروشی هم میکنه

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
دوستان آدرس چند سایت که وی پی اس میفروشه و کیفیتش هم خوبه و خوش انصاف هم هستن رو میشه بدین؟

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان آدرس چند سایت که وی پی اس میفروشه و کیفیتش هم خوبه و خوش انصاف هم هستن رو میشه بدین؟

دوست عزیز اگر برای کار آپلود نیاز داری اول ببین که سایتی که قصد آپلود داری تو کدوم دیتاسنتر و کشور هستش بعد برو اول ببین می تونی از اون دیتاسنتر وی پی اس بگیری اگه نتونستی برو از دیتاسنتر دیگه تو همون کشور بگیر چون سرعت آپلود همیشه پایین هستش باید به این نکته توجه کنی.

vela

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان من یه سایت دانلود راه انداختم

برای لینکای کمکی از چه اپلود سنترایی استفاده کنم که یه درآمدی از این راه داشته باشم؟

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان من یه سایت دانلود راه انداختم

برای لینکای کمکی از چه اپلود سنترایی استفاده کنم که یه درآمدی از این راه داشته باشم؟

دوست عزیز تو پست اول از لینک پست زیر بهترین ها به ترتیب قرار داده شده یا یک سری نکات عالی

http://forum.persiantools.com/t353320.html#post6494902

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
رپیدگیتور هنوزم باید توی سرورهای مشخصی آپلود کرد که درست کنتور بندازه یا این باگش درست شده؟

doei

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
بچه ها Uploaded.net پول هم میده ؟
من مجموع دانلود هام 10 بار نشون میده ولی valid دانلود رو 3 تا نشون میده
چرا اینجوری هست

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
سلام
بچه ها Uploaded.net پول هم میده ؟
چرا اینجوری هست

اره هنوز پول میده ( بعد از 15-16 روز )

دیروز به من داد

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134

فقط دانلود از بعضی کشور ها را بعنوان valid شمارش می کنه ( متاسفانه )
لیست کشور ها را در سایت خودش داده.

بالا