• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
سلام
بچه ها Uploaded.net پول هم میده ؟
من مجموع دانلود هام 10 بار نشون میده ولی valid دانلود رو 3 تا نشون میده
چرا اینجوری هست
uploaded برای هر ip در هر 24 ساعت 1 امتیاز میده ، یعنی اگه طرف لینک دیگه ای رو قبل از لینک شما دانلود کرده باشه امتیازی به شما داده نمیشه

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
رپیدگیتور فک کنم از هر چند تا فروش یکی رو حساب می کنه امروز با یه آی پی دیگه و یه مرورگر دیگه رفتم رو یکی از فایلهای خودم با وبمانی یه اکانت خریدم ، فقط برای این که مطمئن بشم اینم مثل بقیه دزدی می کنه یا نه
که به عنوان فروش حساب نشد، کلا به این نتیجه رسیدم که زیاد وارد این مسائل نشم چون همشون تقریبا همین کارو می کنن برای این که بتونن خودشون رو نگه دارن حالا این وسط بعضیا کمتر و بعضیا مثل آپلودد بیشتر میدزدن
یاد Filesonic بخیر

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
راپیدگیتور اصلا به درد نمیخوره...من آپلودد رو بهش ترجیح میدم!

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
راپیدگیتور اصلا به درد نمیخوره...من آپلودد رو بهش ترجیح میدم!
رپیدگیتور انواع و اقسام باگ ها و مشکلات رو داره و کلی هم دزدی میکنه ، با این حال برای من 4 برابر uploaded درآمد داره

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
دوستان ممنون می شم لیست فایل شیرینگ هایی که در حال حاضر بدون مشکل پرداخت انجام می دن و دانلود از لینک هاشونم خوبه رو معرفی بفرمایید.
از پارسال 19 دلار توی حساب BitShare ام مونده، هنوز پرداخت می کنه که برسونمش به 20 دلار و بکشم بیرون پول رو؟

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
دوستان ممنون می شم لیست فایل شیرینگ هایی که در حال حاضر بدون مشکل پرداخت انجام می دن و دانلود از لینک هاشونم خوبه رو معرفی بفرمایید.
از پارسال 19 دلار توی حساب BitShare ام مونده، هنوز پرداخت می کنه که برسونمش به 20 دلار و بکشم بیرون پول رو؟

بله پرداخت می کنه

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
PPS دیگه ، PPD که وقت تلف کردنه

دوست عزیز به نظرتون الان کدوم سایت ها برای pps خوب هستن؟؟چون دوستان صفحات قبل که معرفی کردند بیشتر برای ppd بود..به نظر من هم الان دیگه ppd خیلی اذیت کننده هست...ممنون میشم پاسخ بدید

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51

سلام
سایت هایی که خودم دارم کار می کنم رو میگم چون از پرداختشون مطمئن هستم موارد دیگه هم هست ولی چون خودم استفاده نکردم پس پیشنهاد نمیدم
البته خودتون استاد این کار هستید اون قدیما که من تازه شروع کرده بودم شما تو این تاپیک فعالیت داشتید و از پستهاتون استفاده می کردم

Uploaded , Rapidgator , Lumfile , Letitbit, Shareflare , Ryushare
البته بازم سایت هست که پرداخت داشته باشه دوستان میان معرفی می کنن ولی من سایت هایی که خودم کار می کنم و دریافت دارم رو معرفی کردم
موفق باشید

پ.ن: Turbobit هم پرداخت داره خودم کار نمی کنم ولی دوستم داره کار می کنه باهاش ازش پرسیدم گفت پرداخت داره

Last edited:

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
دوست عزیز به نظرتون الان کدوم سایت ها برای pps خوب هستن؟؟چون دوستان صفحات قبل که معرفی کردند بیشتر برای ppd بود..به نظر من هم الان دیگه ppd خیلی اذیت کننده هست...ممنون میشم پاسخ بدید
من فقط با رپیدگیتور و آپلودد کار می کنم
netload هم خوبه اگر بتونید برای گرفتن پول 90 روز صبر کنید + پول رو فقط به صورت voucher می تونید دریافت کنید

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
دوستان میشه در مورد ppsتوضیح بدید؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دوستان میشه در مورد ppsتوضیح بدید؟

pay per sell

در امد به اضای فروش
اگر کسی بخواد از لینک های زیر مجموعه تو یا بواسطه لینک های فایل های شما اکانتی از شرکتی بخره چند درصد از فروش میره توی جیب شما
توی این مورد فایل های حجیم و موقعیت شناسی به درد میخوره

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
اگه این طوره پس ppd که بهتره اگه همه مثل من باشان که هیچ اکانتی فروش نمی ره:D

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اگه این طوره پس ppd که بهتره اگه همه مثل من باشان که هیچ اکانتی فروش نمی ره:D

نگرفتی داداش

بستگی به سایت داره
مثلا روی رپید گیتور و اپلودد

اپلودر ها میان برای سود خودشون فایل هایی که طرفدار زیاد داره روی این سایت ها اپلود میکنن تا مردم pps بشن یعنی حساب بخرن

بعضی ها هم روی سایت های شبیه هیپ فایل و اپلود باز آپلود میکنن که من و شما میریم دانلود میکنیم

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان برنامه ای هست که ما لینک مستقیم رو بهش بدیم خودش تو چند تا سایت ریموت کنه؟

kkick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
من چند روزه وقتی تو سافت ارشیو لوگین میکنم صفحه اول سایت با صفحه وبلاگم نمایش داده نمیشه کسی تا حالا همچین مشکلی داشته ؟

بالا