• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
Extabit برای من سرعتش خیلی پایینه ، فعلا مجبورم از همون رپیدگیتور استفاده کنم ، فقط یه مشکل جدید من فردا اکانت رپیدگیتورم مهلت پریمیومش تموم میشه ، امروز میخواستم با بالانسم بزنم برای 3 ماه پریمیومش کنم ولی هر چی میزنم ارور میده
Pay with balance
Payment been declined or canceled. Please try again.

پیشنهادی ندارین برای این مورد؟ نمیشه فردا که پریمیومش تموم شد با حساب وبمانیم اکانتمو پریمیوم کنم؟

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
Extabit برای من سرعتش خیلی پایینه ، فعلا مجبورم از همون رپیدگیتور استفاده کنم ، فقط یه مشکل جدید من فردا اکانت رپیدگیتورم مهلت پریمیومش تموم میشه ، امروز میخواستم با بالانسم بزنم برای 3 ماه پریمیومش کنم ولی هر چی میزنم ارور میده
Pay with balance
Payment been declined or canceled. Please try again.

پیشنهادی ندارین برای این مورد؟ نمیشه فردا که پریمیومش تموم شد با حساب وبمانیم اکانتمو پریمیوم کنم؟

بزار پریمیومت تموم بشه بعد تست کن و با بالانس تمدید کن
فک کنم مشکلت اینجوری حل شود
موفق باشی

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
بزار پریمیومت تموم بشه بعد تست کن و با بالانس تمدید کن
فک کنم مشکلت اینجوری حل شود
موفق باشی
امشب ساعت 11:30 تموم میشه پریمیوم ، اگه اینطوری که گفتید باشه خوبه

پ.ن: دقیقا همین طور بود که گفتید ، وقتی پریمیوم تموم شد زدم درست شد

Last edited:

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
دوستان قضیه Cloudzer چیه؟ تو wjunction همه میگن Scam هست و پولو نمیده و ... ولی همه دارن لینکشو میذارن!! تو آواکس ، سافت آرشیو و ... حتی آپلودرهای با تجربه بالا
اگه این مدل سایت زدن و پول بالا کشیدن اینقدر راحته خب بیاین ما هم بزنیم :D دو - سه ماهه میلیارد میشیم

MostafaIT

Registered User
لایک‌ها
3
از کجا میتونم یوزر پرمیوم این سایت ها رو خریداری کنم؟

آیا وقتی یوزر پرمیوم بگیرم و یک فایل آپلود کنم.تا وقتی که یوزرم اکسپایر نشده بصورت نامحدود کاربران اینترنت میتونن دانلود کنن؟

با تشکر فراوان

mohammadsj

Registered User
لایک‌ها
36
سلام . دوستان من یک سایت وارز در زمینه بازیهای کنسولهای مختلف و کامپیوتر دارم که تقریبا 3-4 ماه هست که فعاله.
دوستانی که در زمینه بازی فعالیت میکنند و قبلا کار آپلود انجام دادن پخ بدن تا آدرس سایت رو بهشون بدم و تو سایت فعالیت کنن !
البته آدرس سایت انین نیست که داخل امضا میبینید و زبانش انگلیسی هست .

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
از کجا میتونم یوزر پرمیوم این سایت ها رو خریداری کنم؟
آیا وقتی یوزر پرمیوم بگیرم و یک فایل آپلود کنم.تا وقتی که یوزرم اکسپایر نشده بصورت نامحدود کاربران اینترنت میتونن دانلود کنن؟
با تشکر فراوان

منظورتونو دقیق متوجه نشدم ، ولی اکثر این سایت ها تا وقتی اکانت پریمیوم باشه فایلها رو پاک نمی کنن البته فایلهای که کپی رایت داشته باشن تو بعضی از سایت ها گیر زیاد میدن و پاک می کنن و بعضیا کمتر
تا وقتی هم که فایل پاک نشه کاربرا می تونن دانلود کنن
برای خرید اکانت هم خودت می تونی مستقیم بخری (با دلار) ، یا از سایتهای ایرانی که این اکانتها رو می فروشن بخرید

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان در حال حاضر یعنی امروز چه سایتی در زمینه PPD پرداخت به ازای دانلود معتبر هستش یعنی هم پرداخت می کنه هم فایل ها کم تر حذف میشه ؟؟؟

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
راپیدگیتور که فروشش خیلی کم شده.ارزش داره بیایم رو PPD راپیدگیتور کار کنیم؟

MostafaIT

Registered User
لایک‌ها
3
یک سوال دیگه! من در account خودم پرمیوم هستش یک فایل دانلود میکنم! افراد عادی که میخوان اون فایل رو دانلود کنن سرعتشون لیمیته یا خیر؟

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
یک سوال دیگه! من در account خودم پرمیوم هستش یک فایل دانلود میکنم! افراد عادی که میخوان اون فایل رو دانلود کنن سرعتشون لیمیته یا خیر؟

برای کسایی که رجبیستر سایت نیستن سرعت خیلی پایینه.برای رجیستر ها محدودیت کمتر میشه و برای پرمیوم ها سرعت محدودیتی نداره

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59

افرادی که رایگان دانلود می کنند محدودیت سرعت دارند دوست عزیز

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59

با تشکر
ولی دوست عزیز
توربوبیت که تعطیله پرداخت به ازای دانلودش
اکستابیت هم غیر فعال هستش عمومی هم اینکه پرمیوم ماه قبل داشتم واسه دانلود های شخصیآپلود کردم فایل روش 700 گیگ دقیقا تو 1 روز آپلود کردم روبروش نوشت تاریخ حذف 30 روزه بعد و بعد 30 روز هم پاک شد حتی فایلی که ازش دانلود شده بود هم حذف شد در صورتی که بعد 30 باز هم پرمیوم بودم .
در مورد لت بیت هم یکمی پیچیده هستش و اینکه امکانات آپلودش محدوده تورنت و آپلود از لینکو ... نداره

در کل دنبال یک سایت تو سبک توبوبیت یا آپلودد هستم و از دیگر دوستان کسی تو این سبک سایت معتبر واسه ppd با عدم حذف بی مورد فایل سراغ داره لطف کنه بهم بگه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دوستان در حال حاضر یعنی امروز چه سایتی در زمینه PPD پرداخت به ازای دانلود معتبر هستش یعنی هم پرداخت می کنه هم فایل ها کم تر حذف میشه ؟؟؟

راپیدگیتور که فروشش خیلی کم شده.ارزش داره بیایم رو PPD راپیدگیتور کار کنیم؟

این ها هم سایت های تو مایه های اپلود باز هستن
eyesfile - Easy way to share your files
restfile - Easy way to share your files

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
این ها هم سایت های تو مایه های اپلود باز هستن
eyesfile - Easy way to share your files
restfile - Easy way to share your files

دوست عزیز آپلود سنتر هایی که از ایکس فایل شیرینگ و مگا فایل هاستینگ و امثال اینها استفاده می کنند به نظر بنده قابل اعتماد نیستند به هیچ وجه.

علت هم این هستش که آپلودسنتری که قصد کار دائم رو داره سورس کدش باید اختصاصی باشه نه یک صورت 100 دلاری و زمانی که سورس اونها پخش هستش به صورت نال شده احتمال هک شدن و در نهایت حذف فایل بسیار بالاست.

دوستان حرفه ای در این زمینه آپلودسنترهایی حرفه ای با سورس اختصاصی معرفی کنند که پرداخت کم حتی 5 دلار برای 1000 دانلود باشه اما شمارش صحیح و پرداخت به موقع و فایل حذف نکنند.

خواهشا دوستان راهنمایی بروسونن تو این زمینه.

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
خوب دوستان عزیز برای افرادی که قصد کسب درآمد دارند طبق بررسی های انجام شده در فروم ها دیدن شکایات کاربرها تعریف ها بررسی امکانات سایت ها بهترین سیستم که در حال حاضر فعال هستش دو سایت زیر هستند.

سایت اول :

امکانات این سایت به صورت زیر هستش
*- پرداخت به ازای فروش
*-پرداخت به ازای دانلود
*-پرداخت به ازای تمدید
*-250 گیگ فضا برای اعضا رایگان
*-فضای نامحدود و تمام امکانات نامحدود برای اعضا پرمیوم
*-قابلیت ایجاد ووچر با مبلغی که کسب شده
*- قابلیت برداشت وجه بعد از رسیدن به سقف 20 دلار
*- و ...... آدرس وب سایت اینجا کلیک کنید

سایت دوم :

پرداخت به ازای فروش
پرداخت به ازای پرداخت
پرداخت به ازای تمدید
ریموت آپلود
آپلود اف تی پی
آپلود گروهی
دارای فیلترینگ خاص برای جستجو
دارای فیلترینگ خاص درامدی
تمام بخش ها دارای نمایش و جستجو حرفه ای می باشد (‌ریز نمایش درامد هر فایل و میزان کلیک تاریخ کلیک و درامد و ....(
قابلیت ساخت اکانت پرمیوم با درامد کسب شده( به صورتی که به غیر از پلن اول بقیه پلن ها رو اگه با درامد کسب شده بخواهیید یوزر بسازید 50 درصد تخفیف داره یعنی این تخفیف چند برابر تخفیف هستش که به نماینده ها میده)
و صد ها قابلیت دیگه که این سیستم رو متمایز می کنه به عبارتی از نظر امکانات در سطخ توبوبیت هستش .

برای ورود به این سایت هم اینجا کلیک کنید

بنده به شخصه سعی می کنم از آپلودسنتر هایی که از ایکس فایل شیرینگ کار می کنن استفاده نکنم شما هم همین کار رو انجام بدید چون اینگونه سایت ها گذرا هستند و میان و میرن به آپلود سنتر های داخلی هم که به هیچ عنوان اعتباری نیست چون و خارجی ها هم به ایکس فایل شیرینگ ها اعتباری نیست همانند داواس و ... که یک مدت رو بورس بودن ولی کلا رفتن.

به زودی این تاپیک رو مرتب به روز می کنم واسه دوستان با اجازه ی استارتر محترم

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31
عزيز دومي كه فيلتر شده
اولي هر 1000 دانلود چند دلار ميده. بعد اينكه به ليبرتي واريز داره؟

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
دور Bitshare را خط بکشید

فعلا تو آفساید هست

بالا