• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دوست من این توضیح یکیه که تو دوروز از این سایت 54 دلار کسب کرده بود تو یکی از فرومها
Hey,

Bee4 is a link locker used to protect and shorten any url whether it's a download, video or a password while making big money in the process. Simply paste the link you want to protect, chose the category and generate a protected link.

You get between $0.10 - $7 each time somebody unlocks one of your links, depending on the country that person is from and which survey they decide to complete.

به هر حال مشکلی نیست ما فقط هشدار های ایمنی رو دادیم هر کس بخواد میتونه باهاش کار کنه

1774

Registered User
لایک‌ها
33
دوست من این توضیح یکیه که تو دوروز از این سایت 54 دلار کسب کرده بود تو یکی از فرومها
Hey,

Bee4 is a link locker used to protect and shorten any url whether it's a download, video or a password while making big money in the process. Simply paste the link you want to protect, chose the category and generate a protected link.

You get between $0.10 - $7 each time somebody unlocks one of your links, depending on the country that person is from and which survey they decide to complete.

تو فروم خودش یه سرکی بکشید غرق در روبات و اسپم هست

واسه افر دادن قبلش خودتون یه پیمنت پروف بگیرید بعد لینک بدید

مورد بعد هم در مورد پر کردن فرم هست که کاربر را دیوونه میکنه مثل sharecash که به قول یکی از دوستان هر کی لینکشو میبینه فرار میکنه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان در رابطه نحوه پست زدن در فرومهای وارز کمی توضیح میدهید؟ شرایط خاصی داره؟

eqbalb

Registered User
لایک‌ها
56
فقط از سرویس های معروف و قدیمی در این زمینه‌ی آپلود استفاده کنید و هیچوقت وقت و انرژی‌تون رو روی سرویس های جدیدالتاسیس که بعضن جواد و مزخرف هم هستن (مث secureupload) تلف نکنید. من با Extabit.com و Uploaded.net درآمد بسیار خوبی دارم. مطمئن هم هستن چون قدیمی‌اند و به تجربه نشون دادن رقم‌های بالا رو براحتی پرداخت می‌کنن.

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
فقط از سرویس های معروف و قدیمی در این زمینه‌ی آپلود استفاده کنید و هیچوقت وقت و انرژی‌تون رو روی سرویس های جدیدالتاسیس که بعضن جواد و مزخرف هم هستن (مث secureupload) تلف نکنید. من با اکستابیت و آپلودد درآمد بسیار خوبی دارم. مطمئن هم هستن چون قدیمی‌اند و به تجربه نشون دادن رقم‌های بالا رو براحتی پرداخت می‌کنن.

داداش آدرس خارجیشونو بنویس اگه میشه

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
فقط از سرویس های معروف و قدیمی در این زمینه‌ی آپلود استفاده کنید و هیچوقت وقت و انرژی‌تون رو روی سرویس های جدیدالتاسیس که بعضن جواد و مزخرف هم هستن (مث secureupload) تلف نکنید. من با Extabit.com و Uploaded.net درآمد بسیار خوبی دارم. مطمئن هم هستن چون قدیمی‌اند و به تجربه نشون دادن رقم‌های بالا رو براحتی پرداخت می‌کنن.

امکانش هست از آخرین Statistics این دو سایت یه اسکرین شات قرار بدید؟

ممنون.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دوستان در رابطه نحوه پست زدن در فرومهای وارز کمی توضیح میدهید؟ شرایط خاصی داره؟

شرایطش رو توی قوانینشون نوشته و میتونی به یه پست نگاه کنی و از روی اون تو هم پست ارسال کنی

igame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام
ببخشید چند تا سوال داشتم
1.رپیدگیتور اجازه داشتن دو اکانت هم زمان بدون رفرال به همدیگر رو میده؟
هنوز هم خوب کار می کنه یا این که اذیت می کنه؟
2.آپلودد پرداخت هاش درست هست دیگه؟ چون یکی از کاربرا می گفت انگار پرداخت نمی کنه به نظرم غیر ممکنه!
3.کسی از دوستان با filegag کار می کنه؟ تایید میشه؟
4.برای بکاپ گیری بهتره از کجا استفاده کنم نیاز به اکانت پرمیوم هم باشه مشکلی نیست فقط الکی پاک نکنه!
5.بعضی از سایت ها که از xfilesharing استفاده می کنند دانلود رو میشمارند ولی پول اضافه نمیشه ممکنه مشکل از این باشه که اطلاعات حساب وارد نشده یا مورد دیگه ای هست؟
ممنون از راهنمایی تون موفق باشید

barni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

من تو صفحات قبل اسکرینی از درامدم رو از secureupload گذاشتم....من ک واقعا راضی هستم.. Extabit.com و Uploaded.net هم خوب بودن دیگه دورش تموم شد..من الان 1000$ رو Extabit.com نداده..شما اگه ادعات میشه درامدت خوبه.از اخرین پرداخت Extabit.com اسکرین بذار....

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
ببخشید چند تا سوال داشتم
2.آپلودد پرداخت هاش درست هست دیگه؟ چون یکی از کاربرا می گفت انگار پرداخت نمی کنه به نظرم غیر ممکنه!
4.برای بکاپ گیری بهتره از کجا استفاده کنم نیاز به اکانت پرمیوم هم باشه مشکلی نیست فقط الکی پاک نکنه!
5.بعضی از سایت ها که از xfilesharing استفاده می کنند دانلود رو میشمارند ولی پول اضافه نمیشه ممکنه مشکل از این باشه که اطلاعات حساب وارد نشده یا مورد دیگه ای هست؟

1. به هیچ عنوان اجازه نمی ده. خوب کار می کنه.
2. صد در صد پرداخت می کنه.
3. تائید نمی شه.
4 و 5 رو هم بهتره دوستان دیگه نظر بدن.

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
رپیدگیتور خیلی دزدی میکنه
باید اول 10$ روی PPD دربیاری تا اجازه بده از PPS استفاده کنی ، من تا وقتی PPD بودم روزی حداقل 7-8 تا فروش داشتم ، ولی دقیقا از روزی که به PPS تغییر دادم تعداد فروش ها شده 0 یا 1 فروش در روز !

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
من تو صفحات قبل اسکرینی از درامدم رو از secureupload گذاشتم....من ک واقعا راضی هستم.. Extabit.com و Uploaded.net هم خوب بودن دیگه دورش تموم شد..من الان 1000$ رو Extabit.com نداده..شما اگه ادعات میشه درامدت خوبه.از اخرین پرداخت Extabit.com اسکرین بذار....

دوست عزیز من نمیدونم شما چرا همش سنگ secureupload رو به سینه میزنی. secureupload برای شما سایت خوبی هستش و درآمدتون ازش زیاده این قبول ولی اینجا تاپیک راهنمایی کاربران جدید و قرار دادن جدیدترین اخبار از این روش درآمد هستش نه تاپیک تبلیغ این هاست. ببینید دوست عزیز درآمد از یک هاست به چیزهای مختلفی بستگی داره مثل اینکه چی پست بدی کجا پست بدی و مهمتر اینکه اون هاست بیشتر چجور فایلهایی روش قرار داره مثلا Depositefiles سریع اکانت رو بن میکنه اگر وارز آپلود کنی ، ولی برای A*m*a*t*e*u*r p*o*r*n خیلی خوب جواب میده. در کل میخواستم بگم که هر هاست برای یک نفر خوب هستش و به طور مثال همین secureupload برای من خوب جواب نمیده ولی rapidgator و Uploaded خوب جواب میدن برای من.

و اینکه Uploaded هنوز پرداخت میکنه و مشکلی در پرداخت نداره. Rapidgator هم همینطور هستش. من با Extabit کار نمیکنم به خاطر همین در مورد پرداختش چیزی نمیدونم.

نکته آخر و اساسی برای همه دوستان تازه وارد تو این زمینه. پرسیدن سوالاتی از قبیل چجوری فایلی درآمدش بیشتره یا کجا پست بدم بهتره و اینا جوابش بدردتون نمیخوره چون همه اینا رو باید تجربی با توجه به چیزی که آپلود میکنید خودتون بفهمید به طور مثال سافت ارشیو برای من خیلی خوب جواب میده ولی برای خیلی دیگه از دوستان جواب نمیده و اینکه انتظار نداشته باشید کسی بیاد تجربه خودش رو که با زحمت بدست آورده بیاد اینجا با شما در میان بزاره. بهتره نکات اولیه رو که اینجا هزار بار گفته شده رو یاد بگیرید و بعدش برید دنبال کسب تجربه که به مرور خودتون دستتون میاد چکار کنید.

Last edited:

igame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
1. به هیچ عنوان اجازه نمی ده. خوب کار می کنه.
2. صد در صد پرداخت می کنه.
3. تائید نمی شه.
4 و 5 رو هم بهتره دوستان دیگه نظر بدن.

ممنون از راهنمایی تون راستش من قبل از این که سوال رو این جا مطرح کنم از پشتیبانی خودشون پرسیدم ولی جواب ندادن!
اما الآن جواب دادن و گفتن امکانش هست! یعنی گفتن میشه دوتا اکانت داشته باشید ولی باید رفرال به هم نشده باشه!

HKinG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
سلام
ببخشید چند تا سوال داشتم

بقیه رو که دوستان گفتن ، ولی راجع به filegag این که باهاش کار کردم و ازش دریافتی هم داشتم
به در pps نمیخوره ولی با ppd میشه یه کارایی باهاش کرد
موفق باشید

shahab_amiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امکان ریت دادن هست تو softarchive
یوزر : elyasi
ممنون

barni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز من نمیدونم شما چرا همش سنگ secureupload رو به سینه میزنی. secureupload برای شما سایت خوبی هستش و درآمدتون ازش زیاده این قبول ولی اینجا تاپیک راهنمایی کاربران جدید و قرار دادن جدیدترین اخبار از این روش درآمد هستش نه تاپیک تبلیغ این هاست. ببینید دوست عزیز درآمد از یک هاست به چیزهای مختلفی بستگی داره مثل اینکه چی پست بدی کجا پست بدی و مهمتر اینکه اون هاست بیشتر چجور فایلهایی روش قرار داره مثلا Depositefiles سریع اکانت رو بن میکنه اگر وارز آپلود کنی ، ولی برای A*m*a*t*e*u*r p*o*r*n خیلی خوب جواب میده. در کل میخواستم بگم که هر هاست برای یک نفر خوب هستش و به طور مثال همین secureupload برای من خوب جواب نمیده ولی rapidgator و Uploaded خوب جواب میدن برای من.

و اینکه Uploaded هنوز پرداخت میکنه و مشکلی در پرداخت نداره. Rapidgator هم همینطور هستش. من با Extabit کار نمیکنم به خاطر همین در مورد پرداختش چیزی نمیدونم.

نکته آخر و اساسی برای همه دوستان تازه وارد تو این زمینه. پرسیدن سوالاتی از قبیل چجوری فایلی درآمدش بیشتره یا کجا پست بدم بهتره و اینا جوابش بدردتون نمیخوره چون همه اینا رو باید تجربی با توجه به چیزی که آپلود میکنید خودتون بفهمید به طور مثال سافت ارشیو برای من خیلی خوب جواب میده ولی برای خیلی دیگه از دوستان جواب نمیده و اینکه انتظار نداشته باشید کسی بیاد تجربه خودش رو که با زحمت بدست آورده بیاد اینجا با شما در میان بزاره. بهتره نکات اولیه رو که اینجا هزار بار گفته شده رو یاد بگیرید و بعدش برید دنبال کسب تجربه که به مرور خودتون دستتون میاد چکار کنید.

من سنگ secure رو به سینه نمی زنم ، اصلا مگه ماله منه که سنگشو به سینه بزنم ، اتفاقا می خوام بقیه اشتباه نکنند ، این آقای eqbalb که اونجوری صحبت کرد صاحب سایت RapidMoviez هست و فکر می کنم کلا سایتش اتوماتیک باشه و با اون همه بازدید احتمال داره هنوز از Extabit.comو Uploaded.net درآمد داشته باشه ولی برا بقیه که همچین امکانی ندارند این دو سایت از نظر من افتضاحه هست ( شما نظر می دید منم دارم نظر می دم ) به خاطر اینکه Extabit.com بعد از اینکه اون همه پول ملت رو نداد دیگه فروش هم نداره شما می تونید توی پرتال های بزرگ ببنید که کسی دیگه ازش استفاده نمی کنه ضمن اینکه توی WJunction - Webmaster Forum! هم بن شد و رفت...همچنین Uploaded.net هم که می تونید از این لینک ببنید وضعش چه طوره
uploaded.net - PPD (50EUR) & PPS (75% inital sale / 65% rebill) - Page 480 - WJunction - Webmaster Forum!

igame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام
ممنون از راهنمایی و پاسخ تمام دوستان اگر ممکنه به این سوالات هم پاسخ دهید(دو سوال از قبل!)
همچنین چند تا سوال دیگه هم دارم
1. نتلود برای پرداخت مشکل داره؟ چون به نظرم فروش خوبی باید داشته باشه برای استفاده تایید میشه؟
2.در صورتی که نتلود تایید میشه کدوم پنل بیشتر به درد میخوره و اگر ممکنه دلیل هم بفرمایید.
ممنون میشم این جانب رو از تجارب سرشارتون بی بهره نذارید!
ممنون

HKinG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
من سنگ secure رو به سینه نمی زنم ، اصلا مگه ماله منه که سنگشو به سینه بزنم ، اتفاقا می خوام بقیه اشتباه نکنند ، این آقای eqbalb که اونجوری صحبت کرد صاحب سایت RapidMoviez هست و فکر می کنم کلا سایتش اتوماتیک باشه و با اون همه بازدید احتمال داره هنوز از Extabit.comو Uploaded.net درآمد داشته باشه ولی برا بقیه که همچین امکانی ندارند این دو سایت از نظر من افتضاحه هست ( شما نظر می دید منم دارم نظر می دم ) به خاطر اینکه Extabit.com بعد از اینکه اون همه پول ملت رو نداد دیگه فروش هم نداره شما می تونید توی پرتال های بزرگ ببنید که کسی دیگه ازش استفاده نمی کنه ضمن اینکه توی WJunction - Webmaster Forum! هم بن شد و رفت...همچنین Uploaded.net هم که می تونید از این لینک ببنید وضعش چه طوره
uploaded.net - PPD (50EUR) & PPS (75% inital sale / 65% rebill) - Page 480 - WJunction - Webmaster Forum!

من با اکستابیت کار نکردم ولی آپلودد همچنان پرداختی داره و اتفاقا فروش خوبیم داره
دیروز هم 220 یورو دریافتی داشتم ازش

HKinG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
سلام
ممنون از راهنمایی و پاسخ تمام دوستان اگر ممکنه به این سوالات هم پاسخ دهید(دو سوال از قبل!)
همچنین چند تا سوال دیگه هم دارم
1. نتلود برای پرداخت مشکل داره؟ چون به نظرم فروش خوبی باید داشته باشه برای استفاده تایید میشه؟
2.در صورتی که نتلود تایید میشه کدوم پنل بیشتر به درد میخوره و اگر ممکنه دلیل هم بفرمایید.
ممنون میشم این جانب رو از تجارب سرشارتون بی بهره نذارید!
ممنون

برای بکاپ رپیدشر همچنان بهترین پیشنهاده

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان با تجربه لطفا جواب من رو بدن.:blush:

1-چه جوری با وی پی اس سرعت خیلی خیلی زیاد میشه؟چون سایت های فروش هاست فقط فضا میدن.ولی اگه میشه بگید منظور شما چیه؟

2-برای این کار باید وی پی اس باشه حتما؟چون من اینترنت نا محدود دارم و وقت اضافه برای دانلود و اپلود دارم.

3-برای ppd باید چه کار کنم؟باید حتما سایت داشته باشم یا نه؟اخه بعضی ها میگن تو فروم ها میزارن و .......

4-سایت رپید شار چه کار میکنه؟یعنی چه امکاناتی داره؟چه جوری میشه بدون واریز پول اکانت پریمیوم ازش گرفت؟اخه اکانت رایگانش خیلی مضخرفه برای اپلود فایل.

اگه میشه یه توضیح کلی بدید.بد جور تو این سوالا گیر کردم.:)

بالا