• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام..نیازی نیست حتما سرور مجازی داشته باشین..اپلود سنترهای مختلف مبالغ مختلف پرداخت میکنند که بستگس به ایپی دانلود کننده و ریتینگ شما در اون اپلود سنتر داره
این سایت مدیرش ایرانی هست rodfile.com

سلام این سایت به اکانت های رایگان در امد میده ؟ چه نوع درامدی

توی بعضی سایت های وارز وقتی ثبت نام میکنیم پیغام
Only registered user can publish articles.
رو میبینیم چطور توی این سایت ها پست بدیم
مثل
http://www.freshwap.me

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
برای اکستابیت اتفاقی افتاده؟ پرداخت نکرده هنوز؟

saeed.t

Registered User
لایک‌ها
15
سلام این سایت به اکانت های رایگان در امد میده ؟ چه نوع درامدی

توی بعضی سایت های وارز وقتی ثبت نام میکنیم پیغام
Only registered user can publish articles.
رو میبینیم چطور توی این سایت ها پست بدیم
مثل
http://www.freshwap.me

به اکانت رایگان هم پول میده و به ازای دانلود هم پول میده
بعضی از سایتها باید مدتی از زمان عضویتتون بگذره تا بتونین پست بدین بعضیهاشونم باید به ادمینش پیغام بدین بعضی ها هم اصلا نمیذارن!
موفق باشین

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
چرا من تو سافت ارچیو هر چی پست میزنم نمی ره صفحه اول و بعد از مدتی پستم اینطوری دیده میشه؟
بعد از چند پست پستهام مستقیم میره صفحه اول و دیگخ نیازبه تایید مدیر نداره؟

دوست عزیز زیر کادری که پست رو مینویسی به گزینه هستش به اسم " Selecting a category (optional - only for main page) " تیک این رو باید بزنی و با فعال شدن منوی زیرش دسته ای که پستت بهش تعلق داره رو انتخاب میکنی تنها با انجام این کار مدیران پست رو شما برای رفتن به صفحه اول بررسی میکنن.

rezaaliyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز زیر کادری که پست رو مینویسی به گزینه هستش به اسم " Selecting a category (optional - only for main page) " تیک این رو باید بزنی و با فعال شدن منوی زیرش دسته ای که پستت بهش تعلق داره رو انتخاب میکنی تنها با انجام این کار مدیران پست رو شما برای رفتن به صفحه اول بررسی میکنن.

تو همه پست هام این کار رو کردم ولی اصلا مدیریت نمیفرسته صفحه اول

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
فقط ادم های تازه کار و ساده این روش رو دنبال میکنن. کسب درآمد از این طریق فقط وقت طلف کردن هستش. چیزی که ازش در میاد حتی پول برق مصرفی کامپیوتر رو هم در نمیاره.

خیلی ممنونم دوست عزیز بابت راهنمایی شما و از اینکه به فکر من هستید. نمیدونم چقدر سابقه دارید و تا الآن چه نتیجه ای گرفتید من از روشهای متعددی استفاده میکنم و نتیجه خیلی خوبی هم گرفتم.این فقط یکی از روشهاست.به هر حال امیدوارم هیچ وقت مشکل قطعی برق نداشته باشید و از انرژی به درستی استفاده کنید و چراغ خونتون همیشه روشن باشه
.
در ضمن اگر هم شما پیشنهاد یا روش دیگه ای دارید با کمال میل استقبال میکنم

مشاهده پیوست 236896

همواره شمارو راهنمایی میکنم:
[email protected]

pm1

Registered User
لایک‌ها
116

خیلی ممنونم دوست عزیز بابت راهنمایی شما و از اینکه به فکر من هستید. نمیدونم چقدر سابقه دارید و تا الآن چه نتیجه ای گرفتید من از روشهای متعددی استفاده میکنم و نتیجه خیلی خوبی هم گرفتم.این فقط یکی از روشهاست.به هر حال امیدوارم هیچ وقت مشکل قطعی برق نداشته باشید و از انرژی به درستی استفاده کنید و چراغ خونتون همیشه روشن باشه
.

مشاهده پیوست 236896

[email protected]

دوست عزیز بس کن ! فکر کنم همه دیگه لینک ریفرال شما رو دیده باشن و ...
اینجا جای این حرف ها نیست :)

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118

.

مشاهده پیوست 236896

[email protected]

عزیز بهتره جاهایی پست بزنی که افراد آماتور زیاد داشته باشه ، اینجا اکثرا حرفه ای هستند ، به نظرت کسی که روزی 40-50 یورو درآمد داره میاد روزی چند ساعت کلیک کنه برای 1 دلار ؟

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز بس کن ! فکر کنم همه دیگه لینک ریفرال شما رو دیده باشن و ...
اینجا جای این حرف ها نیست :)

اینکه نام کاربری من Shaheen باشه اشکالش تو چیه؟این ممکنه اسم واقعیم باشه؟ میتونه اسم پسر یا دختر باشه؟یا اسم پرنده مورد علاقم.خوب که چی؟ به حر حال واقعا سپاس گذارم از اینکه منو راهنمایی کردین اینو از صمیم قلبم میگم.براتون آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.من از وقتی که این کارو شروع کردم تصمیم گرفتم صادقانه و اون چیزی که در این کار واقعیت داره رو بگم مثل خیلی ها بزرگنمایی الکی نداشته باشم.چون همیشه دیدم متأسفانه بعضی از عزیزان بی دلیل این کارو بزرگ جلوه میدن و فقط هدفشون اینه که رفرال گیری کنن.بله این کار درجای خودش میتونه حقیقتا پر درامد باشه اما به شرط اینکه برای انجامش استرازی داشته باشی.

[email protected]

Last edited:

rezaaliyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اقا الکی واسه تبلیغ بنر خودت اسپم نده ادمین ها لطفا اسپم ها رو پاک کنن

rezaaliyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من الان چند روز هست با ای \ی ایران و ۲ تا وی پی ان تو سایت rapidgator.net هرچی ثبت نام میکنم ارور می ده شما میدونین دلیلش چیه؟
اینم اروری که می ده
Please fix the following input errors:

• Dear Customer,
    We detected that you registered more than one account from your PC.
    Having multiple accounts is prohibited by our Terms.

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
کاملا مشخصه دوست عزیز دو حالت داره:
1)با وی پی انی که کار میکنی استاتیک نیست د رواقع آی پی شما قبلا ازش استفاده شده یعنی با این ای پی قبلا عضو شدن.
2)با سیستم خودتون قبلا عضو شدین
جدیدا خیلی باهوش شدن یادمه قبلنا اینجوری نبودن
باید حتما آی پی اختصاصی داشته باشی

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
دوستان شما چرا اینجوری توی ذوق این بنده خدا میزنین...
بجای اینهمه متلک گفتن خب ایشونو راهنمایی کنین به تاپیک مربوطه...
ای بابا ااعصاب نداره چرا هیشکی

hossein_89wave

Registered User
لایک‌ها
31
دوستان کسی هست که با این سیستم آشنایی داشته باشه و چنتا سوالی که دارم و جواب بده و یه کمکی به ما بکنه؟؟؟

از دوستان کسی Pm جواب نمیده.

basili

Registered User
لایک‌ها
73
با سلام مجدد بعد هفته ها!چه خبر! اوضاع آپلود سنترها كه خوب نيست! extabit كه داره به فنا ميره.lumfile هم كه به فنا رفت دوباره برگشت. uploded هم همچنان هستش اما فروشش به شدت كم شده.ryushare و bitshare هم فروششون بسيار كم شده علتش هم تحريم كردنشون توسط يه دروازه پرداخت بسيار معروف هستش البته من اميدوار هستم كه اوضاع بهتر ميشه. در حال حاضر من پيشنهادم اينه با uploaded و lumfile كار كنيد به تازگي دريافت داشتم ازشون.uploaded هم بزاريد پولتون بشه 100 يورو بعد برداشت كنيد كه حق كمسيون نديد بعد تبديليش كنيد به دلار ميشه 130 تا حالشو ببريد!

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
با سلام
دوستان من چند روزی هست فایل های سایتم رو روی UnlimitShare.com - Easy way to share your files آپلود میکنم و برای دانلود میذارم . برای 1000 دانلود 1 دلار میده .
الان شاید 4000 بار فایل های من دانلود شده باشه ولی زده 16 دلار تو حساب دارم . حالا واقعا به حد نصاب برسه این پول رو میریزه ؟ کسی کار کرده ؟

یه سوال دیگه الان بهترین آپلودسنتر برای اشتراک گذاری چیه ؟

بالا