آپلودد لیست سیاه داره؟ بعضی از فایل هایی که چند ماه پیش آپلود کرده بودم الان دیگه آپلود نمی شن.
دوستان واقعا فایل فکتوری مشکل داره ؟؟؟ یعنی تو پرداخت اصلا پرداخت نمی کنه ؟
از شانس ما دانلود خور فقط همین یک هاست واسم خوبه !!!
Filefactory Discussion Thread - Post your discussions related to Filefactory here.
اینو بخونید متوجه میشید.
نه.شما همون 2 3 صفحه اخر رو بخون متوجه میشی.ممنون ولی باید وقت بگذارم و 225 صفحه رو بخونم. نظر خود شما چیه ؟
باهاش کار کردید ؟ پول نمیده یا 10 خط در میون پول میده ؟؟
دانلودش که خوبه به نظرم
نه.شما همون 2 3 صفحه اخر رو بخون متوجه میشی.
دوستان 3 سوال در مورد سایت ultramegabit
1- سایت خوبی هست برای کار کردن ؟ ( از جهت شمارش صحیح و پرداخت پول سر موعد و بازی در نیاوردن )
2- در اکانت من در سایتش شد: your disk space is unmetered - یعنی چی این ؟؟ ( هنوز نفهمیدم برای کاربر Free چقدر فضا اختصاص می دهد )
3- اطلاع دارید از زمان ماندگاری فایل ها و فضایی که به کاربر پرمیوم می دهد ؟
مرسی
1 - همه میتونن PPD ثبت نام کنن که نوع پول دادنش فقط بدرد فایلهای حجیم میخوره. شمارش و پرداختش خوبه اذیت نمیکنه. برای PPS باید به مدیرش ایمیل بزنی و یک اسکرین شات از سایت دیگه ای که باهاش کار میکنی و درآمدت خوبه رو نشون بدی تا برات فعال کنن.
2 - فضا نامحدود هستش برای کاربر فری.
3 - این رو نمیدونم.
دوستان bitshare به درد استفاده ppd میخوره؟
الان بهترین هاستهایی که ftp برای کاربر free ارائه میدن و سیستمشون ppd هست کدوم هستند؟
ممنون
bitshare دو تا مشکل داره یکی اینکه سرعت اپلودش بالا نیست دوم اینکه پرداخت 2 ماهی طول میکشه. PPD از اینا میتونی استفاده کنی. Fileparadox - Ultramegabit - Fileom
ممنون
اپلودد خوب نیست؟
اگر میشه چند تا سایت وارز خوب برای قرار دادن لینکهام معرفی کنیدمن فعلا Index :: Warez-BB.org رو میشناسم
اقا من چرا هرچی تو پست میزارم تو سایت Index :: Warez-BB.org اونم طبق قانونش اینو نشون میده ونمی زاره پست بزارم؟
مشاهده پیوست 423602
دوست عزیز لینکهای دانلودی که میزاری مشکل داره. شما نمیتونی اون لینکها رو استفاده کنی فقط کاربرای با سابقه اجازه دارن.