با سلام خدمت دوستان عزیز ، دیشب برای خرید اکانت پستر آواکس هوم به یوزر Deputy پیام دادم (دیشب برای این موضوع تاپیک زده بود). که با بهانه بهم گفت صبح انجام بدیم! من اول نمیخواستم متن پیام خصوصی رو منتشر کنم ولی مجبورم کرد! متن گفتگوی منو با این آقا تو عکس زیر می تونید ببینید:
اینم لینک عکسی هست که مثلآ بعنوان اسکرین شات برام فرستاد :
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/deee470ce8c784401.png
اولآ که اسم یوزر رو پاک کرده بود و تاریخ عکس 27 جولای 2013 یعنی دو هفته ی پیش بود!
دومآ بالای همونجایی که پاک کرده خیلی ناشیانه اومده یه خط رسم کرده!!! حالا اینا هیچی ! اومدم دوباره بهش پیام دادم گفتم اول لاگین کن بعد یه اسکرین شات درست با تاریخ روز برام بفرست.
امروز صبح اومده شماره حساب وبمانیشو برام فرستاده، فکر کرده منم میام میگم بفرما نوش جون! برای یه اسکرین شات ساده سه چهار ساعت وقت میخواست!! انگار میخواد تابلوی رنگ و روغن نقاشی کنه! اینم پیامشه:
تا اینکه ساعت 2 و نیم بعدازظهر اسکرین شات آماده شد! که دیدم به به ! اومده همون عکس قبلی رو خیلی مبتکرانه ادیت کرده ، یه اسم یوزر و قسمت تقویم سایت آواکس رو بهش اضافه کرده ، فرستاده ! متن پیامش اینه:
اینم لینک عکس دوم که برام فرستاد:
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/2266d6670f4530f51.png
حالا من هر دو تا عکسو زوم کردم، بعدش آپلود کردم شما ببینید و مقایسه کنید :
دلایل تقلبی بودن اسکرین شات ها:
1- کاملآ واضحه که تو عکس اول کلمه های PUBLICATION ARCHIVE بالای تقویم وجود نداره ولی تو عکس دوم اصلاح شده!!
2- اگه به سایت آواکس توجه کنید ، بالای کلمه های PUBLICATION ARCHIVE یه خط وجود داره ، که این خط در عکس اول وجود داره ولی در عکس دوم ناپدید شده !
3- کاملآ واضحه که حروف یوزر خیلی پررنگ تر هستش و بطرز ناشیانه ای اضافه شده!
4-دو تا نقطه ی سیاه هم که از نرم افزار پینت یا فتوشاپ یا هر چی ازش بجا مونده ، یادش رفته پاکشون کنه!! تو هر دو عکس هست!
5- غیر از تاریخ و اسم یوزر دو تا عکس هیچ تفاوتی با هم ندارند، حتی علامت لود شدن در گوگل کروم (بالای صفحه) در هر دو عکس مو نمیزنه و دقیقآ یجاست!!
6- بالای همونجایی که اسم یوزر رو پاک کرده خیلی ناشیانه اومده یه خط رسم کرده!!!
بعد از تحقیقی که انجام دادم ، فهمیدم که این آدم! در سایت invitescene هم تاپیک مشابهی زده بوده قبلآ و اتفاقآ اونجا بن شده بوده! این آدرسشه :
2 Avaxhome poster accounts !! - .::IS::. Sellers Section! - Invite Scene | .::IS::. Your Ultimate Premium Source for Torrent Invites and Guides !
بعدش شماره ی حساب وبمانیشو چک کردم (شما خوددتون هم میتونید چک کنید) ، دیدم بله ! این همون یوزر بنام ho3in-life در همین انجمن هستش . خودتون ببینید :
که البته این آقا شروع کرده به کاسبی در زمینه ی آواکس هوم ! یه تاپیک دیگه هم زده که از بقیه اکانت بچاپه و تظاهر میکنه که اکانت نداره !! مرتب تاپیکو بالا میاره ، اینجا :
http://forum.persiantools.com/t434084.html
ایشون میگه دوست من به نت دسترسی نداره و اصلآ یوزری در این انجمن نداره و حتمآ خودشون هم یوزر دوم ندارن ! پس این یوزر دوم کیه ؟!!! :blink: نمیخواین بگین که تشابه اسمی داره با ho3in-life ؟؟!!! ایمیلش با ایمیل ho3in-life هم یکیه !
چون ممکن بود خود من پولم رو از دست بدم و دلایل ایشون برام منطقی نبود بنده مجبور شدم که همه چیز رو علنی کنم !
شما هم مواظب باشید گول این افراد رو نخورید که میان مرتب یوزر میسازن و شروع به خرید و فروش می کنن! اصلآ بنظر من باید یه قانونی اینجا ایجاد بشه که هر کسی برای پست زدن در بازارچه یه حداقل تعداد پستی داشته باشه مثلآ 50 تا پست داده باشه تا بتونه تاپیک بسازه ! تا این موضوعات کمتر پیش بیاد