• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

rezaaliyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز لینکهای دانلودی که میزاری مشکل داره. شما نمیتونی اون لینکها رو استفاده کنی فقط کاربرای با سابقه اجازه دارن.

ابان من چی کار کنم که تو این سایت پست یزارم؟ یعنی راهی نیست؟

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
دوستان تو کدوم از سایت ها یا فروم ها میتونم درخواست لینک مجموعه بکنم ؟

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
امروز اکانت آپلودد من هک شد. هکر میخواسته ایمیل رو هم عوض کنه که باید روی لینک تایید کلیک میکرده تو ایمیل من ولی مثل اینکه نتونسته ایمیل رو هک کنه به خاطر همین ایمیل مونده بود و من تونستم با Forgot Password اکانت رو پس بگیرم. هکر میخواسته ایمیل من رو به این تغییر بده.
[email protected]

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
فقط بپرسم که پسورد اکانت شما قابل حدس زدن بود؟!

rezaaliyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان یه سوال داشتم من اگه فایل رو بریزم رو uploaded.net می تونم با ریموت آپلود سایت راپید گیتور از آپلودد بریزم رو راپید گیتور؟

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
یوزر و پسوورد با WJ یکی نبود ؟

خیلی ها اینطوری هک شده بودن

نه فرق داشت.

دوستان یه سوال داشتم من اگه فایل رو بریزم رو uploaded.net می تونم با ریموت آپلود سایت راپید گیتور از آپلودد بریزم رو راپید گیتور؟

برای این کار باید اکانت پریمیوم آپلودد داشته باشی.

Deputy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
....................................

Last edited:

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان لطفا یک راهنمایی دقیق می کنید ؟

بنده نیاز به آپلود سنتر ای دارم که با خرید اکانت پرمیوم اش :

1- فضای نامحدود برای ذخیره ی فایل هام داشته باشه

2- سیستم PPD داشته باشه و هر دانلود رو یکی حساب کنه . نه اینکه از یک IP در طول یک روز فقط یک دانلود محاسبه کنه

3- فایل را دائمی نگه داره - تا زمانی که اکانت پرمیوم هست

4- لطف کنه و کمتر دزد باشه !

5- ایرانی نباشه چون مثل آپلودبوی اولش همه عالی و گل و بلبل اند بعد کیفیت میاد پایین و شمارش دانلود ها 10 خط درمیون میشه و افتضاح.

لطفا نام همچین آپلود سنتر ای که شما پیشنهاد میدید رو عنوان کنید.

* طبیعتا مثلا uploaded.net همه ی پنج شرط بالا رو نداره. چون از یک آی پی در یک روز فقط یک دانلود قبول می کنه. یا مثلا rapidgator هم نمیشه سایت مورد نظر باشه، چون حتی با اکانت پرمیوم اگر فایلت 60 روز دانلود نشه پاکش میکنه

مرسی

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
دوستان لطفا یک راهنمایی دقیق می کنید ؟

بنده نیاز به آپلود سنتر ای دارم که با خرید اکانت پرمیوم اش :

1- فضای نامحدود برای ذخیره ی فایل هام داشته باشه

2- سیستم PPD داشته باشه و هر دانلود رو یکی حساب کنه . نه اینکه از یک IP در طول یک روز فقط یک دانلود محاسبه کنه

3- فایل را دائمی نگه داره - تا زمانی که اکانت پرمیوم هست

4- لطف کنه و کمتر دزد باشه !

5- ایرانی نباشه چون مثل آپلودبوی اولش همه عالی و گل و بلبل اند بعد کیفیت میاد پایین و شمارش دانلود ها 10 خط درمیون میشه و افتضاح.

لطفا نام همچین آپلود سنتر ای که شما پیشنهاد میدید رو عنوان کنید.

* طبیعتا مثلا uploaded.net همه ی پنج شرط بالا رو نداره. چون از یک آی پی در یک روز فقط یک دانلود قبول می کنه. یا مثلا rapidgator هم نمیشه سایت مورد نظر باشه، چون حتی با اکانت پرمیوم اگر فایلت 60 روز دانلود نشه پاکش میکنه

مرسی

شرط شماره 2 رو یادم نمیاد هاستی داشته باشه. بعضی از سایتها تا چند بار دانلود از یک ای پی رو محاسبه میکنن ولی اینکه همه دانلودها از یک ای پی رو حساب کنن کلا غیر منطقیه. برای ppd من این سه تا رو در حال حاظر یادم هست که اکثر شرایط شما رو دارن.
1- fileparadox
2- fileom
3- ultramegabit

Felix

Registered User
لایک‌ها
7

همچین چیزی مطلقا وجود نداره. مگر چند مورد خاص که به ازای 1000 دانلود چند سنت بیشتر نمی دن و این یعنی وقت تلف کردن.

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
شرط شماره 2 رو یادم نمیاد هاستی داشته باشه. بعضی از سایتها تا چند بار دانلود از یک ای پی رو محاسبه میکنن ولی اینکه همه دانلودها از یک ای پی رو حساب کنن کلا غیر منطقیه. برای ppd من این سه تا رو در حال حاظر یادم هست که اکثر شرایط شما رو دارن.
1- fileparadox
2- fileom
3- ultramegabit

منظور از شرط دوم اینه که دیگه مثل آپلودد از یک آیپی فقط یک دانلود رو در طول روز قبول نکنه. لا اقل سه چهار بار رو حساب کنه.

در مورد پیشنهاد ها خب فایل پارادوکس رو نمیدونم چرا نمیشه بهش اعتماد کرد. جدای از اینکه هندی هست خاطرت باشه چند وقت پیش هک شد و هزار مدل دردسر / fileom هم فکر کنم خوبه اما یکی از ایرادهای مهمش که دیدم اینه که سرعت ریموت آپلودش در اکثر اوقات افتضاحه. در حد 200 کیلوبایت ! ultra هم که ظاهرا محدودیت حجم ذخیره ی فایل داشت یا فایل رو 50-60 روزه پاک میکرد حتی اگه پرمیوم بود. البته زیاد مطمئن نیستم راجعبش.

اما باز هم مرسی عزیز

دوستان پیشنهادهای دیگه ای ندارند ؟؟

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
با سلام خدمت دوستان عزیز ، دیشب برای خرید اکانت پستر آواکس هوم به یوزر Deputy پیام دادم (دیشب برای این موضوع تاپیک زده بود). که با بهانه بهم گفت صبح انجام بدیم! من اول نمیخواستم متن پیام خصوصی رو منتشر کنم ولی مجبورم کرد! متن گفتگوی منو با این آقا تو عکس زیر می تونید ببینید:

اینم لینک عکسی هست که مثلآ بعنوان اسکرین شات برام فرستاد :
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/deee470ce8c784401.png

اولآ که اسم یوزر رو پاک کرده بود و تاریخ عکس 27 جولای 2013 یعنی دو هفته ی پیش بود!
دومآ بالای همونجایی که پاک کرده خیلی ناشیانه اومده یه خط رسم کرده!!! حالا اینا هیچی ! اومدم دوباره بهش پیام دادم گفتم اول لاگین کن بعد یه اسکرین شات درست با تاریخ روز برام بفرست.
امروز صبح اومده شماره حساب وبمانیشو برام فرستاده، فکر کرده منم میام میگم بفرما نوش جون! برای یه اسکرین شات ساده سه چهار ساعت وقت میخواست!! انگار میخواد تابلوی رنگ و روغن نقاشی کنه! اینم پیامشه:

تا اینکه ساعت 2 و نیم بعدازظهر اسکرین شات آماده شد! که دیدم به به ! اومده همون عکس قبلی رو خیلی مبتکرانه ادیت کرده ، یه اسم یوزر و قسمت تقویم سایت آواکس رو بهش اضافه کرده ، فرستاده ! متن پیامش اینه:

اینم لینک عکس دوم که برام فرستاد:
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/2266d6670f4530f51.png

حالا من هر دو تا عکسو زوم کردم، بعدش آپلود کردم شما ببینید و مقایسه کنید :

دلایل تقلبی بودن اسکرین شات ها:

1- کاملآ واضحه که تو عکس اول کلمه های PUBLICATION ARCHIVE بالای تقویم وجود نداره ولی تو عکس دوم اصلاح شده!!
2- اگه به سایت آواکس توجه کنید ، بالای کلمه های PUBLICATION ARCHIVE یه خط وجود داره ، که این خط در عکس اول وجود داره ولی در عکس دوم ناپدید شده !
3- کاملآ واضحه که حروف یوزر خیلی پررنگ تر هستش و بطرز ناشیانه ای اضافه شده!
4-دو تا نقطه ی سیاه هم که از نرم افزار پینت یا فتوشاپ یا هر چی ازش بجا مونده ، یادش رفته پاکشون کنه!! تو هر دو عکس هست!
5- غیر از تاریخ و اسم یوزر دو تا عکس هیچ تفاوتی با هم ندارند، حتی علامت لود شدن در گوگل کروم (بالای صفحه) در هر دو عکس مو نمیزنه و دقیقآ یجاست!!
6- بالای همونجایی که اسم یوزر رو پاک کرده خیلی ناشیانه اومده یه خط رسم کرده!!!

بعد از تحقیقی که انجام دادم ، فهمیدم که این آدم! در سایت invitescene هم تاپیک مشابهی زده بوده قبلآ و اتفاقآ اونجا بن شده بوده! این آدرسشه :

2 Avaxhome poster accounts !! - .::IS::. Sellers Section! - Invite Scene | .::IS::. Your Ultimate Premium Source for Torrent Invites and Guides !

بعدش شماره ی حساب وبمانیشو چک کردم (شما خوددتون هم میتونید چک کنید) ، دیدم بله ! این همون یوزر بنام ho3in-life در همین انجمن هستش . خودتون ببینید :

که البته این آقا شروع کرده به کاسبی در زمینه ی آواکس هوم ! یه تاپیک دیگه هم زده که از بقیه اکانت بچاپه و تظاهر میکنه که اکانت نداره !! مرتب تاپیکو بالا میاره ، اینجا :
http://forum.persiantools.com/t434084.html

ایشون میگه دوست من به نت دسترسی نداره و اصلآ یوزری در این انجمن نداره و حتمآ خودشون هم یوزر دوم ندارن ! پس این یوزر دوم کیه ؟!!! :blink: نمیخواین بگین که تشابه اسمی داره با ho3in-life ؟؟!!! ایمیلش با ایمیل ho3in-life هم یکیه !

چون ممکن بود خود من پولم رو از دست بدم و دلایل ایشون برام منطقی نبود بنده مجبور شدم که همه چیز رو علنی کنم !

شما هم مواظب باشید گول این افراد رو نخورید که میان مرتب یوزر میسازن و شروع به خرید و فروش می کنن! اصلآ بنظر من باید یه قانونی اینجا ایجاد بشه که هر کسی برای پست زدن در بازارچه یه حداقل تعداد پستی داشته باشه مثلآ 50 تا پست داده باشه تا بتونه تاپیک بسازه ! تا این موضوعات کمتر پیش بیاد

Last edited:

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11
پاسخ اسپم در تاپیک های مختلف اینجا.
شما خودتون اگه یکم قانون رو فهمیده بودید تو تاپیک های مختلف اسپم نمیدادید. یه جا جوابتون رو دادم حالا دیگه تو هر تاپیکی شما برید پست بدید.
خیلی از دوستان حرف های منو نمیخونن یه طرفه قضاوت میشه ...

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
دوستان من هر چی بود و نبود گفتم ، نظر خودمم گفتم ، دیگه قضاوت با خود شماست ! (چون بحث حلال حروم مطرح شد میگم) با کسی که بخواد سر مردم کلاه بذاره هم صحبتی ندارم!

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11
امیدوارم هر کس که داره تو این دنیا یه جوری حق مردمو میخوره، تو زندگیش خیر نبینه،چه مالی و چه از نظر آبروی دیگران.
آینه چون نقش تو بنمود راست، خود شکن آینه شکستن خطاست

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
امیدوارم هر کس که داره تو این دنیا یه جوری حق مردمو میخوره، تو زندگیش خیر نبینه،چه مالی و چه از نظر آبروی دیگران.
آینه چون نقش تو بنمود راست، خود شکن آینه شکستن خطاست

گریه نکن .... من دو بار بهت اخطار دادم که خودت برو شفاف سازی کن وگرنه من خودم این کارو می کنم... گفتی هر کاری دلت می خواد بکن .... حتی مهلت دادم که یه اسکرین شات جدید بفرستی ، نفرستادی!
حالا چرا یهو آواتارتو عوض کردی ؟؟ آهان چون شبیه آواتار اون سایت بقول خودت IS بود ؟ فعلآ که آیینه نقش شما رو نشون داده ! من اگه پولمو میدادم به تو از زندگی خیر میبردم ؟؟؟؟!!!!!

همه چیز تو تاپیک مشخصه هر کی از اول تا آخر بخونه میفهمه داستان چیه !!!
اینجا :
http://forum.persiantools.com/t438774.html

Last edited:

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11
گریه نکن .... من دو بار بهت اخطار دادم که خودت برو شفاف سازی کن وگرنه من خودم این کارو می کنم... گفتی هر کاری دلت می خواد بکن .... حتی مهلت دادم که یه اسکرین شات جدید بفرستی ، نفرستادی!
حالا چرا یهو آواتارتو عوض کردی ؟؟ آهان چون شبیه آواتار اون سایت بقول خودت IS بود ؟ فعلآ که آیینه نقش شما رو نشون داده ! من اگه پولمو میدادم به تو از زندگی خیر میبردم ؟؟؟؟!!!!!

همه چیز تو تاپیک مشخصه هر کی از اول تا آخر بخونه میفهمه داستان چیه !!!
اینجا :
http://forum.persiantools.com/t438774.html

فکر کنم شما کلا تا حالا زبون آدم رو نشنیدی، برای بار آخر میگم این مسئله رو اینجا تموم کن آقا .... و برای بار هزارم میگم برو یه بار دیگه واقعیات رو بخون بلکه یکم فقط مخت جابجا شه از گفتن این حرف هایی که شور درست میکنه تو تاپیک های مختلف دست بکشی.

برای آواتارم با اون حرف هایی که تو تاپیک ها زدی و کلا همه چی رو گذاشتی پای بنده، اگه خودت یا هر آدم دیگه ای هم بود آواتار رو عوض میکرد،چون جناب عالی اگه این حرفاتون رو به مدیر اینجا هم نسبت میدادید این چرت و پرت هایی که جوابشونو دادم،خیلیا باور میکردن.

پس برای جلوگیری از باور بعضی ها باید یه کارایی کرد که به کسی مثل شما هیچ ربطی نداره.
آبرومو با اون حرفات بردی درست ..... اما آبروی خودتو پیش خدا چی ؟! واقعا متاسفم برات.

بحث هم تو همین تاپیک تموم کن ... کاری داشتید پیام خصوصی بدید.

بالا