• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11
منظور از شرط دوم اینه که دیگه مثل آپلودد از یک آیپی فقط یک دانلود رو در طول روز قبول نکنه. لا اقل سه چهار بار رو حساب کنه.

در مورد پیشنهاد ها خب فایل پارادوکس رو نمیدونم چرا نمیشه بهش اعتماد کرد. جدای از اینکه هندی هست خاطرت باشه چند وقت پیش هک شد و هزار مدل دردسر / fileom هم فکر کنم خوبه اما یکی از ایرادهای مهمش که دیدم اینه که سرعت ریموت آپلودش در اکثر اوقات افتضاحه. در حد 200 کیلوبایت ! ultra هم که ظاهرا محدودیت حجم ذخیره ی فایل داشت یا فایل رو 50-60 روزه پاک میکرد حتی اگه پرمیوم بود. البته زیاد مطمئن نیستم راجعبش.

اما باز هم مرسی عزیز

دوستان پیشنهادهای دیگه ای ندارند ؟؟

Letitbit فکر نکنم بد باشه. به عنوان پیشنهاد بعدی.

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
فکر کنم شما کلا تا حالا زبون آدم رو نشنیدی، برای بار آخر میگم این مسئله رو اینجا تموم کن آقا .... و برای بار هزارم میگم برو یه بار دیگه واقعیات رو بخون بلکه یکم فقط مخت جابجا شه از گفتن این حرف هایی که شور درست میکنه تو تاپیک های مختلف دست بکشی.

برای آواتارم با اون حرف هایی که تو تاپیک ها زدی و کلا همه چی رو گذاشتی پای بنده، اگه خودت یا هر آدم دیگه ای هم بود آواتار رو عوض میکرد،چون جناب عالی اگه این حرفاتون رو به مدیر اینجا هم نسبت میدادید این چرت و پرت هایی که جوابشونو دادم،خیلیا باور میکردن.

پس برای جلوگیری از باور بعضی ها باید یه کارایی کرد که به کسی مثل شما هیچ ربطی نداره.
آبرومو با اون حرفات بردی درست ..... اما آبروی خودتو پیش خدا چی ؟! واقعا متاسفم برات.

بحث هم تو همین تاپیک تموم کن ... کاری داشتید پیام خصوصی بدید.

واقعیات ؟! واقعیات رو که هر چی بود من گفتم ! شما هم که یه دلیل مسخره آوردی که یه بچه هم باور نمیکنه ! در واقع چرت و پرت از دهن شما تراوش کرد! منم هر چی میدونستم و اتفاق افتاده بود گفتم که جلوی کلاه برداری های بعدی رو گرفته باشم ! (خودت هم که مثلآ اومدی ازم تشکر کردی تو تاپیک!! پس چرت و پرت نبوده!) بهرحال همون خدایی که میگی و مدیرها بهتر از منو تو به ماجرا مسلط هستند و مدیرها میتونن واقعیت رو مشخص کنن، دیگه دیر شده ، شما هم قضاوت رو بذار به عهده ی خواننده! ...والسلام

Last edited:

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11
بازم میگم همه بدونن:
ما توی زندگی هیچ وقت دزدی نکردیم و نمیکنیم، اینو خیلی از دوستان هم میدونن.خیلی ها باور نمیکنن اما اینو یه روز میفهمن که خیلی دیره ... قصد ما چیز دیگه ای بود که اگه بعضی از دوستان عجله نمیکردن مشکلی پیش نمیومد. اما اینقدر این دوست عزیز بهمون تهمت زدن دیگه جایی برای گفتن واقعیت نموند.

از همه دوستان و عزیزانی که توی این مدت با بنده معامله، صحبت و دوستی کردن
+ آقای pm1
+ همه ی کسانی که صحبت های دروغ بنده رو گوش دادن و وقت گذاشتن
+ همه دوستانی که زحمت انداختمشون
+ مدیران محترم
ممنونم و امیدوارم همیشه توی مراحل زندگیشون موفق باشن.

اینجا هم دیگه جایی برای ما نمونده، از پرشین تولز و همه ی خوبی ها و بدی هایش خداحافظی میکنم
winksmiley02.gif

اگر روزی رسد دستم به دامان خداوندی | شکایت ها کنم با او ز نامردان ... خداحافظ

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان letitbit از کدوم قسمتش باید انتخاب کرد که بره روی ppd و اینکه فضای ذخیره ی فایلش برای یوزر مجانی چقدره ؟

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
بعضی ها عجب رویی دارن. اول می گه کار من نبود و کار دوستم بود. بعد می گه نیتم از این کار خیر بود اگه عجله نمی کردید!!!!! حتما چند ساعت دیگه هم می خواد بگه جیب من و تو نداره که ... پول همه برای من حلاله. تازه طلبکار هم هست. برای 50 نفر پیام فرستاده که پول به حسابم بریزید تا اکانت نداشته رو به شما بدم ... این یعنی چی؟ کلاهبرداری که شاخ و دم نداره.

• Like
Reactions: pm1

rezaaliyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ذوستان برای استفاه از ریموت اپلود راپیدگیتور که میخوام یه لینک از یکی دیگه رو به فضای خودم بیارم باید عضویتش رو بگیرم یا رایگان میشه؟

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
ذوستان برای استفاه از ریموت اپلود راپیدگیتور که میخوام یه لینک از یکی دیگه رو به فضای خودم بیارم باید عضویتش رو بگیرم یا رایگان میشه؟

فقط مبدآ باید پریمیوم باشه ، رپیدگیتور فکر نمی کنم نیازی باشه... امتحانشم مجانیه ;)

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان letitbit از کدوم قسمتش باید انتخاب کرد که بره روی ppd و اینکه فضای ذخیره ی فایلش برای یوزر مجانی چقدره ؟

pm1

Registered User
لایک‌ها
116

موقع ثبت نام میشه تعیین کرد . بعدش کاری نمیشه کرد. یکی دیگه ثبت نام کنید. فضا که تا الان نامحدود بوده . جایی ندیدم محدودیت نوشته باشه

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
موقع ثبت نام میشه تعیین کرد . بعدش کاری نمیشه کرد. یکی دیگه ثبت نام کنید. فضا که تا الان نامحدود بوده . جایی ندیدم محدودیت نوشته باشه

خب میشه دقیق آدرس بدید که برم کجای اکانتم تا ببینم روی چه گزینه هست ؟

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
خب میشه دقیق آدرس بدید که برم کجای اکانتم تا ببینم روی چه گزینه هست ؟

آدرس؟ شما وارد اکانت که میشی تو هر تبی که باشی ، درست وسط بالای صفحه کنار اسم یوزر اگه نوشته باشه percent یعنی PPS هستی ، PPD رو یادم نیست چی مینوشت

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
آدرس؟ شما وارد اکانت که میشی تو هر تبی که باشی ، درست وسط بالای صفحه کنار اسم یوزر اگه نوشته باشه percent یعنی PPS هستی ، PPD رو یادم نیست چی مینوشت

بله - دقیقا این لغت مزخرف رو نوشته بود و خراب کرد کاره ما رو. متاسفانه میگید که جایی نیست کخ بگذاری روی ppd

راستی بابت هوشیاری شما در مقابل کلاهبرداری اون فرد، تبریک میگم

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
بله - دقیقا این لغت مزخرف رو نوشته بود و خراب کرد کاره ما رو. متاسفانه میگید که جایی نیست کخ بگذاری روی ppd

راستی بابت هوشیاری شما در مقابل کلاهبرداری اون فرد، تبریک میگم

نه جایی نداره ، باید یه اکانت دیگه بسازید از اول .... اگه ریفرال اکانت قبلی شما نباشه گیر نمیدن . اگه دوست داشتی لینک منم هست :rolleyes: :
letitbit.net ist ein kostenloser File-Hoster . Geschwindigkeit und Größe ist bei allen Dateien unbegrenzt.

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
دوستان هر کس که میتونه ریت SA بده پیام بده به من با هزاران جوایز نقدی و غیر نقدی

MMax

Registered User
لایک‌ها
50
یه بلاگ با موضوع دانلود دارم که روزانه 5 الی 6 هزار ویزیتور داره. زبان سایت هم انگلیسی هست.
تا حالا از لینک های مدیافایر استفاده می کردم ولی می خوام از این به بعد لینک های درآمدزا قرار بدم. به نظر شما از لینک های پرمیوم استفاده کنم خوبه؟ یعنی کاربر فقط با خرید اکانت بتونه فایل ها رو دانلود کنه و در حالت رایگان این امکان براش وجود نداشته باشه. این روش چه نکات مثبت و منفی داره؟ لطفا کمی در این مورد راهنمایی کنید.

بالا