Adin
Registered User
دم PM1 گرم كه هنوز داره كارش رو ادامه ميده با قدرت.
یه بلاگ با موضوع دانلود دارم که روزانه 5 الی 6 هزار ویزیتور داره. زبان سایت هم انگلیسی هست.
تا حالا از لینک های مدیافایر استفاده می کردم ولی می خوام از این به بعد لینک های درآمدزا قرار بدم. به نظر شما از لینک های پرمیوم استفاده کنم خوبه؟ یعنی کاربر فقط با خرید اکانت بتونه فایل ها رو دانلود کنه و در حالت رایگان این امکان براش وجود نداشته باشه. این روش چه نکات مثبت و منفی داره؟ لطفا کمی در این مورد راهنمایی کنید.
دم PM1 گرم كه هنوز داره كارش رو ادامه ميده با قدرت.
یه بلاگ با موضوع دانلود دارم که روزانه 5 الی 6 هزار ویزیتور داره. زبان سایت هم انگلیسی هست.
تا حالا از لینک های مدیافایر استفاده می کردم ولی می خوام از این به بعد لینک های درآمدزا قرار بدم. به نظر شما از لینک های پرمیوم استفاده کنم خوبه؟ یعنی کاربر فقط با خرید اکانت بتونه فایل ها رو دانلود کنه و در حالت رایگان این امکان براش وجود نداشته باشه. این روش چه نکات مثبت و منفی داره؟ لطفا کمی در این مورد راهنمایی کنید.
رپیدگیتور هست ولی نمی دونم فایل ها تا کی باقی می مونن ولی با حجم مشکل نداره تو سایتش تا فک کنم 8 ترا هم بود اگه اشتباه نکنم
اگه حجم اینقدر بالاست خوب یه وی دی اس هارد بالا بگیرید
راپيدگيتور يه مشكل بزرگ جداي از نگهداري داره اينه كه هر اكانت پرميوم هم روزي 15 گيگ بيشتر دانلود نميتونه بكنه كه خودش مشكل بزرگيه . زماني ممكنه فايل ها مشكل دار بشن و نياز باشه در يك روز 400 گيگ فايل دانلود بشه راپيدگيتور هم اجازه نميده.
بيشتر تو فكر توربوبيت يا لتيت بيت بودم .
كسي از دوستان اگه جاي خوب معرفي كنه با لينك اون اكانت رو ميخريم و دائم تمديد ميكنيم به حساب ايشون بره.
دوست من یه مدت دنبال این چیزا بود خیلی گشتیم ولی چیز به درد بخوری پیدا نشد. در آخر مجبور به استفاده از هارد وی پی اس شد.راپيدگيتور يه مشكل بزرگ جداي از نگهداري داره اينه كه هر اكانت پرميوم هم روزي 15 گيگ بيشتر دانلود نميتونه بكنه كه خودش مشكل بزرگيه . زماني ممكنه فايل ها مشكل دار بشن و نياز باشه در يك روز 400 گيگ فايل دانلود بشه راپيدگيتور هم اجازه نميده.
كسي از دوستان اگه جاي خوب معرفي كنه با لينك اون اكانت رو ميخريم و دائم تمديد ميكنيم به حساب ايشون بره.
راپيدگيتور يه مشكل بزرگ جداي از نگهداري داره اينه كه هر اكانت پرميوم هم روزي 15 گيگ بيشتر دانلود نميتونه بكنه كه خودش مشكل بزرگيه . زماني ممكنه فايل ها مشكل دار بشن و نياز باشه در يك روز 400 گيگ فايل دانلود بشه راپيدگيتور هم اجازه نميده.
Filefactory هم یه نگاه بنداز شاید بدردت خورد.
در موردش صحبت نکن دوست عزیز - تو wjunction یک سری بزنی کم مونده گوجه فرنگی و لنگه کفش ملت پرت کنن بهش از بس دزدشده و محدودیت های چرت برای کاربرهاش گذاشته. اصولا تا این لحظه سایت بدردبخور ای که واقعا هم ثابت و ماندگار، درست کار کنه نیست
دوست عزیز برای بک اپ سایت بدی نیست. اون اعتراض ها به خاطر اینه که حداقل پرداختش 100 دلاره و اینکه چند وقته پول کسی رو نداده. ولی از نظر سرعت سرور و نگهداری فایل مشکلی نداره سایتش.
فقط پریمیوم خوب نیست. چون اینجوری همه دلسرد میشن و از سایتت فرار می کنن!
بستگی به فایل ها و اهمیتشون داره
بهتر هستش ppd کار کنید فعلا و اگر مثلا لینک های شما همش از ul.to باشه کاربرا مجبور میشن برای برداشتن محدودیت IP حساب حرفه ای بخرن
از لطفتون ممنونم دوستان.
فقط به نکته ای که باید اشاره کنم اینه که محتوایی که من آپلود می کنم تو هر سایتی گیر نمیاد. مثل فیلم و سریال و موزیک نیست. با این حال باز هم بهتره از لینک پرمیوم استفاده نکنم؟
Filefactory هم یه نگاه بنداز شاید بدردت خورد.
تشكر . فايل فكتوري فضاي آپلودش نامحدوده براي پرميوم ؟
و اينكه Ftp هم داره ؟