• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
یه بلاگ با موضوع دانلود دارم که روزانه 5 الی 6 هزار ویزیتور داره. زبان سایت هم انگلیسی هست.
تا حالا از لینک های مدیافایر استفاده می کردم ولی می خوام از این به بعد لینک های درآمدزا قرار بدم. به نظر شما از لینک های پرمیوم استفاده کنم خوبه؟ یعنی کاربر فقط با خرید اکانت بتونه فایل ها رو دانلود کنه و در حالت رایگان این امکان براش وجود نداشته باشه. این روش چه نکات مثبت و منفی داره؟ لطفا کمی در این مورد راهنمایی کنید.

فقط پریمیوم خوب نیست. چون اینجوری همه دلسرد میشن و از سایتت فرار می کنن!

دم PM1 گرم كه هنوز داره كارش رو ادامه ميده با قدرت.

لطف دارید شما ....

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
یه بلاگ با موضوع دانلود دارم که روزانه 5 الی 6 هزار ویزیتور داره. زبان سایت هم انگلیسی هست.
تا حالا از لینک های مدیافایر استفاده می کردم ولی می خوام از این به بعد لینک های درآمدزا قرار بدم. به نظر شما از لینک های پرمیوم استفاده کنم خوبه؟ یعنی کاربر فقط با خرید اکانت بتونه فایل ها رو دانلود کنه و در حالت رایگان این امکان براش وجود نداشته باشه. این روش چه نکات مثبت و منفی داره؟ لطفا کمی در این مورد راهنمایی کنید.

بستگی به فایل ها و اهمیتشون داره

بهتر هستش ppd کار کنید فعلا و اگر مثلا لینک های شما همش از ul.to باشه کاربرا مجبور میشن برای برداشتن محدودیت IP حساب حرفه ای بخرن

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
دوستان اهل فن چون خودم نزديك به يكسالي هست كم كار شدم . ميخوام بدونم كدوم سايت براي بك آپ مناسبه ؟ قصد خريد اكانت پرميوم دارم براي بك آپ استفاده كنم.
دو نكته مهم.
فضاي فايل حداقل 4ترابايت باشه .
فايل ها تا مادامي كه اكانت پرميوم هست به هيچ وجه پاك نشه.
سخت گيري زيادي هم در فايل ها نداشته باشه. فايل ها وارز هست ولي هيچ لينكي در نت پخش نميشه .

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
رپیدگیتور هست ولی نمی دونم فایل ها تا کی باقی می مونن ولی با حجم مشکل نداره تو سایتش تا فک کنم 8 ترا هم بود اگه اشتباه نکنم
اگه حجم اینقدر بالاست خوب یه وی دی اس هارد بالا بگیرید

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
بعید میدونم بشه فایلهارو تا پایان زمان پرمیوم تو رپیدگیتور به مدت نامحدود نگه داشت

تا حالا نشد هاست خارجی ای پیدا کرد که نامحدود فایل رو نگه داره

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
رپیدگیتور هست ولی نمی دونم فایل ها تا کی باقی می مونن ولی با حجم مشکل نداره تو سایتش تا فک کنم 8 ترا هم بود اگه اشتباه نکنم
اگه حجم اینقدر بالاست خوب یه وی دی اس هارد بالا بگیرید

راپيدگيتور يه مشكل بزرگ جداي از نگهداري داره اينه كه هر اكانت پرميوم هم روزي 15 گيگ بيشتر دانلود نميتونه بكنه كه خودش مشكل بزرگيه . زماني ممكنه فايل ها مشكل دار بشن و نياز باشه در يك روز 400 گيگ فايل دانلود بشه راپيدگيتور هم اجازه نميده.
بيشتر تو فكر توربوبيت يا لتيت بيت بودم .
كسي از دوستان اگه جاي خوب معرفي كنه با لينك اون اكانت رو ميخريم و دائم تمديد ميكنيم به حساب ايشون بره.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
راپيدگيتور يه مشكل بزرگ جداي از نگهداري داره اينه كه هر اكانت پرميوم هم روزي 15 گيگ بيشتر دانلود نميتونه بكنه كه خودش مشكل بزرگيه . زماني ممكنه فايل ها مشكل دار بشن و نياز باشه در يك روز 400 گيگ فايل دانلود بشه راپيدگيتور هم اجازه نميده.
كسي از دوستان اگه جاي خوب معرفي كنه با لينك اون اكانت رو ميخريم و دائم تمديد ميكنيم به حساب ايشون بره.

چرا از putlocker استفاده نمیکنید ؟

mohammad34

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست من یه مدت دنبال این چیزا بود خیلی گشتیم ولی چیز به درد بخوری پیدا نشد. در آخر مجبور به استفاده از هارد وی پی اس شد.

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284

Filefactory هم یه نگاه بنداز شاید بدردت خورد.

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
Filefactory هم یه نگاه بنداز شاید بدردت خورد.

در موردش صحبت نکن دوست عزیز - تو wjunction یک سری بزنی کم مونده گوجه فرنگی و لنگه کفش ملت پرت کنن بهش از بس دزدشده و محدودیت های چرت برای کاربرهاش گذاشته. اصولا تا این لحظه سایت بدردبخور ای که واقعا هم ثابت و ماندگار، درست کار کنه نیست

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
در موردش صحبت نکن دوست عزیز - تو wjunction یک سری بزنی کم مونده گوجه فرنگی و لنگه کفش ملت پرت کنن بهش از بس دزدشده و محدودیت های چرت برای کاربرهاش گذاشته. اصولا تا این لحظه سایت بدردبخور ای که واقعا هم ثابت و ماندگار، درست کار کنه نیست

دوست عزیز برای بک اپ سایت بدی نیست. اون اعتراض ها به خاطر اینه که حداقل پرداختش 100 دلاره و اینکه چند وقته پول کسی رو نداده. ولی از نظر سرعت سرور و نگهداری فایل مشکلی نداره سایتش.

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
دوست عزیز برای بک اپ سایت بدی نیست. اون اعتراض ها به خاطر اینه که حداقل پرداختش 100 دلاره و اینکه چند وقته پول کسی رو نداده. ولی از نظر سرعت سرور و نگهداری فایل مشکلی نداره سایتش.

به نظرم سالی که نکوست .... بهتره آدم روی سایتی حساب باز کنه که مدتها تکون نخورده باشه. الان پرداخت نداره، فردا هم ظرفیت کم میکنه و میره جلو. دقیقا مثل رپیدگیتور که تو یک مدت کم 200 مدل پنل عوض کرد. هنوز هم فکر می کنم با خودش درگیره

اگر آپلودد پلیس بازی ها و گیر دادن هاشو کم میکرد یا اگر فریک شیر فایل ها رو بدون محدودیت نگه میداشت ، همین طور بیت شیر، از همه شناخته تر و پدرمادر دار تر بودند.

MMax

Registered User
لایک‌ها
50
فقط پریمیوم خوب نیست. چون اینجوری همه دلسرد میشن و از سایتت فرار می کنن!

بستگی به فایل ها و اهمیتشون داره

بهتر هستش ppd کار کنید فعلا و اگر مثلا لینک های شما همش از ul.to باشه کاربرا مجبور میشن برای برداشتن محدودیت IP حساب حرفه ای بخرن

از لطفتون ممنونم دوستان.

فقط به نکته ای که باید اشاره کنم اینه که محتوایی که من آپلود می کنم تو هر سایتی گیر نمیاد. مثل فیلم و سریال و موزیک نیست. با این حال باز هم بهتره از لینک پرمیوم استفاده نکنم؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
از لطفتون ممنونم دوستان.

فقط به نکته ای که باید اشاره کنم اینه که محتوایی که من آپلود می کنم تو هر سایتی گیر نمیاد. مثل فیلم و سریال و موزیک نیست. با این حال باز هم بهتره از لینک پرمیوم استفاده نکنم؟

:D پورنه ؟

ببین مثلا شما یه فیلم سینمای جدید رو ریلیز میکنی برای اولین بار مثل dvd scr لینکولن و اسکای فال

شما اگر ppd ریلیز کنید باید از سایت هایی مثل 180 آپلود ریلیز کنی که توی دو ساعت 1000 تا دانلود میخوره

ولی اگر pps ریلیز کنی باید از سایت هایی مثل ul.to استفاده کنی در این صورت خرید های کمی صورت میگیره و اون هم از طریق اپلودر های دیگه برای کپی کردن سایت ها

ولی بهتر هستش که میکس کنی و از هر دوشون ریلیز کنی

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
یه چیزه عجیب در مورد آپلودد

امروز چون سریالهای معروفی اومد
داشتم چک میکردم که اگه لینکی از آپلودد پاک شده دروباره جایگزین کنم

لینک سرجاش هست و فایل پاک نشده
ولی از فایل منجر اکانتم پاک شده

اینم یه دزدیه دیگه از آپلودد

Ariya

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
50
با سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان عزيز و گرامي.

آقا ميشه چند تا آپلود سنتر بسيار معتبر و با كيفيت عالي كه پرداخت ريالي دارند معرفي كنيد ؟

با تشكر فراوان.

هميشه سلامت و شاد باشيد.

ارادتمند شما.

آريا.

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
3 سوال شاید مبتدیانه اما مهم

سوال 1 :

آقا تو آمار گیر سایت ، تعداد Visit مهم تره یا Visitor ؟ میگن بازدید سایتم فلان تعداده ، تعداد ویزیت رو مد نظر قرار میدند یا ویزیتور رو ؟؟

سوال 2 :

میشه تعداد Visitor در یک روز مثلا 500 تا باشه اما تعداد Visit در همون روز 5000 تا ؟؟ یعنی این 500 نفر 5000 صفحه رو دیدند ؟

و سوال 3 :

میشه تعداد Visitor در یک روز مثلا 5000 تا باشه اما تعداد Visit در همون روز 500 تا ؟؟ یعنی این 5000 نفر 500 صفحه رو دیدند ؟

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
تشكر . فايل فكتوري فضاي آپلودش نامحدوده براي پرميوم ؟

و اينكه Ftp هم داره ؟

فضا نامحدوده برای پریمیوم طبق گفته خودشون. اف تی پی هم از قدیم فقط برای کاربران پریمیوم بوده و چون من تا حالا پریمیوم نبودم از کیفیت و سرعت اف تی پی خبری ندارم.

بالا