• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

ha114mid

Registered User
لایک‌ها
7
آقا تا به حال کسی چین مشکلی رو با آپلودد داشته ؟

برداشتم رو کلا محو کردن ، ایمیل پیگیری هم که زدم میگن باید بگی چطوری این سود رو بدست آوردی؟!!!
چه کنم حالا؟

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
آقا تا به حال کسی چین مشکلی رو با آپلودد داشته ؟

برداشتم رو کلا محو کردن ، ایمیل پیگیری هم که زدم میگن باید بگی چطوری این سود رو بدست آوردی؟!!!
چه کنم حالا؟

من این مشکل رو نداشتم ولی اگر تاپیکش رو توی WJ خونده باشی بعضی ها رو اینطوری کردن. همون چیزایی که ازت میخوان رو تو جواب ایمیل بزن بره بعد از 4 یا 5 روز پولت رو میدن مثل اینکه. تو WJ که برای همه اینطوری بوده.

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
دوستان چند تا سوال داشتم:
1- آیا Novafile هم به کاربرانش پول پرداخت می کنه؟ یه سری از این سایت لینک میذارن
2- برنامه zoom تو سایت rapidgator آپلود نمی کنه ، فایلهای dll تو سایت خودش رو هم گذاشتم کنارش ولی مشکل حل نشد

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
سلام
1- آیا Novafile هم به کاربرانش پول پرداخت می کنه؟ یه سری از این سایت لینک میذارن
2- برنامه zoom تو سایت rapidgator آپلود نمی کنه ، فایلهای dll تو سایت خودش رو هم گذاشتم کنارش ولی مشکل حل نشد

برای مورد دوم باید donate کنی عزیز

1774

Registered User
لایک‌ها
33
سلام

واسه اپلود تو راپید گتور باید donate کنی و با سریال اصلی رجیستر کنی

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
برای مورد دوم باید donate کنی عزیز
واسه اپلود تو راپید گتور باید donate کنی و با سریال اصلی رجیستر کنی

خیلی ممنون دوستان

بله فقط PPS داره ، باید درخواست بدید ...
ممنون ، ولی اینم با zoom نمیشه آپلود کرد باید Donate کنم.
فک نمی کنم فروش زیاد داشته باشه
تو wj هم چیزی novafile گفته نشده

رو همین آپلودد و رپید کار می کنیم بهتره

Last edited:

maziyar_hacker@

Registered User
لایک‌ها
10
وضعیت uploaded چطوره ؟ با اکانت free پول میده و فایل ها بعد 30 روز پاک میشه یا نه ؟

سایت torrent مثل iptorrent و sceneaccess که مخصوص موزیک باشه چی هست ؟ کسی دعوت نامه داره من خریدارم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
وضعیت uploaded چطوره ؟ با اکانت free پول میده و فایل ها بعد 30 روز پاک میشه یا نه ؟

سایت torrent مثل iptorrent و sceneaccess که مخصوص موزیک باشه چی هست ؟ کسی دعوت نامه داره من خریدارم

به حساب های رایگان هم پول میده ولی فضای بک اپ نداره دیگه

Cinema24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

ipt فقط مخصوص موزیک نیست و همه نوع فایلی داره یک قسمتش هم موزیکه
من دعوتنامه اش را دارم خواستی پیغام بدید

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
آقا این آپلودبوی مثل اینکه زده به سرش، داره همینجور کاربراشو بن میکنه، مراقب فایل هاتون باشید، الان یه اکانت منو که توش 480 گیگ فایل داشتم و درامدم تا الان به 350 دلار رسیده بود همشو بالا کشید. اون هفته هم اکانت یکی از دوستامو بن کردند، اون اوضاع دلارهای اکانتش از مال منم بهتر بود. الان یه حساب وب مانی باز کردم تا شماره حسابشو دادم به آپلودبوی بجای پرداخت کردن اکانتمو مسدود کردن!
الحق که جنس ایرانی از این بهتر در نمیاد، ما از آپلودبوی کشیدیم بیرون، حواستون باشه شما ضرر نکنین ...

بنده یکی از مدیران سایت آپلودبوی هستم

ما هیچ اکانتی رو بن نمی کنیم مگر در سیستم تقلب کنه یا فقط فایل های غیراخلاقی آپ کنه که در هر 2 حالت حق این کاربره که بن شه

مطمونا شما هم جزو همین دسته ها بودید که بن شدید پس بهتره کاربران دیگر ره به اشتباه نندازید .

در صورتیکه حرف های من نادرست هست نام کاربریتون رو همینجا اعلام کنید تا لیست فایلها یا تخلفتون گفته بشه .

.....

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
با سلام.
به عقیده دوستان فایل های زیر 100 مگ واقعا امیدی به درآمد داشتن یا فروش خوردنشون کرد؟ که بیای روشون کار کنی ؟
Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
با سلام.
به عقیده دوستان فایل های زیر 100 مگ واقعا امیدی به درآمد داشتن یا فروش خوردنشون کرد؟ که بیای روشون کار کنی ؟
مسلما فروش که خیر ولی دانلود شاید

بالا