سلام
دوستان چند تا سوال داشتم:
1- آیا Novafile هم به کاربرانش پول پرداخت می کنه؟ یه سری از این سایت لینک میذارن
2- برنامه zoom تو سایت rapidgator آپلود نمی کنه ، فایلهای dll تو سایت خودش رو هم گذاشتم کنارش ولی مشکل حل نشد
سلام
1- آیا Novafile هم به کاربرانش پول پرداخت می کنه؟ یه سری از این سایت لینک میذارن
2- برنامه zoom تو سایت rapidgator آپلود نمی کنه ، فایلهای dll تو سایت خودش رو هم گذاشتم کنارش ولی مشکل حل نشد
سلام
برای مورد دوم باید donate کنی عزیز
واسه اپلود تو راپید گتور باید donate کنی و با سریال اصلی رجیستر کنی
ممنون ، ولی اینم با zoom نمیشه آپلود کرد باید Donate کنم.بله فقط PPS داره ، باید درخواست بدید ...
وضعیت uploaded چطوره ؟ با اکانت free پول میده و فایل ها بعد 30 روز پاک میشه یا نه ؟
سایت torrent مثل iptorrent و sceneaccess که مخصوص موزیک باشه چی هست ؟ کسی دعوت نامه داره من خریدارم
ipt فقط مخصوص موزیک نیست و همه نوع فایلی داره یک قسمتش هم موزیکهوضعیت uploaded چطوره ؟ با اکانت free پول میده و فایل ها بعد 30 روز پاک میشه یا نه ؟
سایت torrent مثل iptorrent و sceneaccess که مخصوص موزیک باشه چی هست ؟ کسی دعوت نامه داره من خریدارم
بهترین سایت آپلود برای عکس چی هست که لینک مستقیم بده ؟
بهترین سایت آپلود برای عکس چی هست که لینک مستقیم بده ؟
آقا این آپلودبوی مثل اینکه زده به سرش، داره همینجور کاربراشو بن میکنه، مراقب فایل هاتون باشید، الان یه اکانت منو که توش 480 گیگ فایل داشتم و درامدم تا الان به 350 دلار رسیده بود همشو بالا کشید. اون هفته هم اکانت یکی از دوستامو بن کردند، اون اوضاع دلارهای اکانتش از مال منم بهتر بود. الان یه حساب وب مانی باز کردم تا شماره حسابشو دادم به آپلودبوی بجای پرداخت کردن اکانتمو مسدود کردن!
الحق که جنس ایرانی از این بهتر در نمیاد، ما از آپلودبوی کشیدیم بیرون، حواستون باشه شما ضرر نکنین ...
با سلام.
به عقیده دوستان فایل های زیر 100 مگ واقعا امیدی به درآمد داشتن یا فروش خوردنشون کرد؟ که بیای روشون کار کنی ؟