• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
خب زوم آپلودر هم برنامش رو کلا پولی کرد برای کاربران پریمیوم هم مثل اینکه محدودیت زیاد گذاشته. ( دیگه طمع برنامه نویسش رسیده به حد اعلا). الان خیلی از سایتهایی که اف تی پی ندارن آپلودرهاشون رو از دست میدن. میتونید بحثش رو از اینجا دنبال کنید.
Zoom Uploader Tool

ورژن نرم افزار شما چیه ؟ من تا حالا مشکلی نداشتم ... شاید آپدیت بشه مشکل دار میشه !

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
ورژن نرم افزار شما چیه ؟ من تا حالا مشکلی نداشتم ... شاید آپدیت بشه مشکل دار میشه !

ربطی به ورژن نداره. دو تا ورژن آخرش رو تست کردم همشون همینطورین. آی پی یکی از وی پی اس های من بن شده فقط یک فایل آپلود میکنه با سرعت 100 کیلوبایت. ولی اون یکی درست کار میکرد تا دیروز که اونم امروز یک فایل آپلود میکنه ولی سرعتش کم نشده حالا چرا رو نمیدونم. کلا زیاد مهم نیست من بیشتر از اف تی پی استفاده میکردم.

Last edited:
  • Like
Reactions: pm1

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
دوستان بعضی تراکر ها هستن که وقتی میخوای فایل تورنتشو دانلود کنی نمیتونی با دانلود منیجر دانلودش کنی
یعنی وقتی که آدرس تورنتش رو میزنی توی دانلود منیجر آدرسش تغییر میکنه به صفحه لاگین و اونو میاد دانلود میکنه.حالا خواستم بدونم واقعا راهی داره که آدم بتونه کاری کنه این تراکر ها هم مثل تراکر های دیگه کار کنن یعنی وقتی آدرس تورنتشو توی دانلود منیجر وی پی اس میزنی راحت دانلود شه و نیازی به باز کردن صفحه اون فایل توی وی پی اس دوباره نباشه ؟

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
نام کاربری و پسورد ترکر را به دانلود منجر بدید , یعنی در دانلود منجر ذخیره کنید.

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
نام کاربری و پسورد ترکر را به دانلود منجر بدید , یعنی در دانلود منجر ذخیره کنید.

این کار رو انجام دادم اما بازم فایده ای نداشت. بازم آدرسش خود به خود تبدیل میشه به صفحه لاگین. راه دیگه ای نداره ؟

Mr.daily

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان

1- سایتی هست که خریدار وب مانی زیر 100 دلار باشه؟

2- آپلودد که به یورو پرداخت انجام میده...چطوری میشه تبدیلش کرد به دلار برای وب مانی؟

HKinG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
سلام دوستان

1- سایتی هست که خریدار وب مانی زیر 100 دلار باشه؟

2- آپلودد که به یورو پرداخت انجام میده...چطوری میشه تبدیلش کرد به دلار برای وب مانی؟

تو خود سایت وبمانی میتونید اکسچنج کنید

maziyar_hacker@

Registered User
لایک‌ها
10
بجز uploaded هاست دیگه چی خوبه ؟
mediafire بعد از چند تا شکایت اکانت بلاک میکنه. پرمیومش هم بگیرم بلاک میشه ؟
سایت دیگه مثل mediafire نیست که لینک مستقیم بده و اکانت بلاک نکنه ؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
بجز uploaded هاست دیگه چی خوبه ؟
mediafire بعد از چند تا شکایت اکانت بلاک میکنه. پرمیومش هم بگیرم بلاک میشه ؟
سایت دیگه مثل mediafire نیست که لینک مستقیم بده و اکانت بلاک نکنه ؟

مگه مدیافایر ppd داره ؟

برای ذخیره فایل فکتوری خوبه

بعدش FileOM - Easy way to share your files با 500 گیگ

http://www.putlocker.com بدون کسب درامد

بعدش Billion Uploads - Free file Hosting and Video Streaming

و DIZZCLOUD

Mr.daily

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شماره وب مانی رو تو کدوم قسمت آپلودد باید وارد کنیم و باید به wmz باشه یا wme ؟

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
شماره وب مانی رو تو کدوم قسمت آپلودد باید وارد کنیم و باید به wmz باشه یا wme ؟

بعد از رسیدن به سقف 50 یورو
در قسمت Affiliate program شماره Wme رو وارد میکنید.

این کار رو انجام دادم اما بازم فایده ای نداشت. بازم آدرسش خود به خود تبدیل میشه به صفحه لاگین. راه دیگه ای نداره ؟

مشکل بنده حل شد.

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
دوستان تا حالا کسی از هیپفایل دریافتی داشته؟

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
ربطی به ورژن نداره. دو تا ورژن آخرش رو تست کردم همشون همینطورین. آی پی یکی از وی پی اس های من بن شده فقط یک فایل آپلود میکنه با سرعت 100 کیلوبایت. ولی اون یکی درست کار میکرد تا دیروز که اونم امروز یک فایل آپلود میکنه ولی سرعتش کم نشده حالا چرا رو نمیدونم. کلا زیاد مهم نیست من بیشتر از اف تی پی استفاده میکردم.
سلام
آقا ftp رو چطوری باید استفاده کنیم؟ zoom من هم همین طور شده !

FileZilla نصب کردم ، اکانت ftp رپیدگیتور رو زدم ولی وقتی آپلود میکنم تو رپیدگیتور نمیره ، راستش من تا حالا ftp استفاده کردم اگه راهنمایی کنی ممنون میشم

Last edited:

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
سلام
آقا ftp رو چطوری باید استفاده کنیم؟ zoom من هم همین طور شده !

FileZilla نصب کردم ، اکانت ftp رپیدگیتور رو زدم ولی وقتی آپلود میکنم تو رپیدگیتور نمیره ، راستش من تا حالا ftp استفاده کردم اگه راهنمایی کنی ممنون میشم

کار خاصی لازم نیست انجام بدید. مشخصات اکانت اف تی پی رو از اینجا بردارید http://rapidgator.net/profile/ftp توی فایلزیلا ست کنید اکانت رو، بزنید آپلود کنه. معمولا چند ثانیه (طولانی ترین زمان برای من 5 دقیقه بوده) طول میکشه تا فایل تو فایل منیجر نشون داده بشه.

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
کار خاصی لازم نیست انجام بدید. مشخصات اکانت اف تی پی رو از اینجا بردارید http://rapidgator.net/profile/ftp توی فایلزیلا ست کنید اکانت رو، بزنید آپلود کنه. معمولا چند ثانیه (طولانی ترین زمان برای من 5 دقیقه بوده) طول میکشه تا فایل تو فایل منیجر نشون داده بشه.
خیلی ممنون درست شد
دو سوال در مورد filezilla
1_ نمیشه مثل zoom فایلها رو یه جا بزنیم تو چندین سایت آپلود بشه؟ چون الان من تو فایلزیلا اول تب رپیدگیتور فایلها رو میزنم ، بعد تب سایت بعدی ، بعد سایت بعدی و ...
2_ برای برداشتن لینک فایلها T باید بریم تو فایل منیجر هر سایت و لینک رو برداریم؟ چون تو zoom به راحتی بدون رفتن به فایل منیجر سایت ها میشد لینکها رو برداشت

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
خیلی ممنون درست شد
دو سوال در مورد filezilla
1_ نمیشه مثل zoom فایلها رو یه جا بزنیم تو چندین سایت آپلود بشه؟ چون الان من تو فایلزیلا اول تب رپیدگیتور فایلها رو میزنم ، بعد تب سایت بعدی ، بعد سایت بعدی و ...
2_ برای برداشتن لینک فایلها T باید بریم تو فایل منیجر هر سایت و لینک رو برداریم؟ چون تو zoom به راحتی بدون رفتن به فایل منیجر سایت ها میشد لینکها رو برداشت

1 - نه نمیشه باید برای هر سایت یک بار فایلها رو درگ کنید تو برنامه.
2 - تا اونجایی که من میدونم برنامه های اف تی پی بعد از آپلود لینک دانلود ارائه نمیکنن. البته من فقط با همین فایلزیلا و cuteftp کار کردم.

HKinG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
دوستان اینجا کسی از RDP استفاده میکنه؟
کیفیتش در مقایسه با ded server چقد فرق داره؟

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
دوستان بعضی تراکر ها هستن که وقتی میخوای فایل تورنتشو دانلود کنی نمیتونی با دانلود منیجر دانلودش کنی
یعنی وقتی که آدرس تورنتش رو میزنی توی دانلود منیجر آدرسش تغییر میکنه به صفحه لاگین و اونو میاد دانلود میکنه.حالا خواستم بدونم واقعا راهی داره که آدم بتونه کاری کنه این تراکر ها هم مثل تراکر های دیگه کار کنن یعنی وقتی آدرس تورنتشو توی دانلود منیجر وی پی اس میزنی راحت دانلود شه و نیازی به باز کردن صفحه اون فایل توی وی پی اس دوباره نباشه ؟
Iptorrent میشه یه همچین کاری انجام داد؟

بالا