• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

Vahid_PC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان.
من یه سایت دانلود دارم که فایل هاش رو روی هیپ فایل آپ میکنم و به کاربرا میدم.
حالا اگه یه VPS بگیرم میتونم فایل هایی که از این به بعد می خوام آپ کنم بریزم روی VPS بعد لینک مستقیم به کاربرا بدم؟
منظورم اینه که این کاری که سایت های دانلود میکنن مثلا اسم سایتشون ddd.com بعد اسم سرور دانلودشون s3.ddd.com همین VPS یا چیز دیگه.
و این که در کل پیشنهادتون برای کاری که می خوام بکنم چیه؟
متشکر.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام به دوستان.
من یه سایت دانلود دارم که فایل هاش رو روی هیپ فایل آپ میکنم و به کاربرا میدم.
حالا اگه یه VPS بگیرم میتونم فایل هایی که از این به بعد می خوام آپ کنم بریزم روی VPS بعد لینک مستقیم به کاربرا بدم؟
منظورم اینه که این کاری که سایت های دانلود میکنن مثلا اسم سایتشون ddd.com بعد اسم سرور دانلودشون s3.ddd.com همین VPS یا چیز دیگه.
و این که در کل پیشنهادتون برای کاری که می خوام بکنم چیه؟
متشکر.

هم vps میشه هم هاست دانلود

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
Last edited:

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
یه دونه ووچر اپلودد مونده رو دستم . یک ماهه 9 WMZ میفروشم . قیمت رسمی 9.99 یورو هست. هر کی خواست پی.ام بده

irmefo

Registered User
لایک‌ها
26
میشه بیشتر توضیح بدید. لطفا.

سرویس IIS وی پی اس رو راه بندازید. بعد ای پی وی پی اس رو از طریق Cpanel به ساب دامینتون بدید. بعد هم به راحتی می تونید پوشه بندی کنید و فایل های داخلش رو با لینک مستقیم انتشار بدید. ادرس ساب دامینتون هم می تونه اینجوری باشه مثلا: dl.site.com

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
دوستان بعضی از سایت هایی که vps میفروشن یه سرویس های با نام rdp یا vps پرسرعت دارن البته تو چند تا سایت خارجی دیدم مثلا vpsش هست 15 دلار ولی rdp با همون مشخصات رو زده 30 دلار
من الان با وی پی اسی که دارم با اکانت پریمیوم آپلودد سرعت دانلودم 50 -60 MB هست البته کم و زیاد هم میشه بعضی اوقات
میخواستم بپرسم این سرویس های rdp یا همون وی پی اس پرسرعت سرعت دانلود یا آپلودش چقدر با وی پی اس معمولی تفاوت داره

با تشکر

Vahid_PC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متشکر.

VPS ایرانی به نظرتون بگیریم مشکلی نداره؟ مثلا از سرورپارس؟

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
سلام
دوستان بعضی از سایت هایی که vps میفروشن یه سرویس های با نام rdp یا vps پرسرعت دارن البته تو چند تا سایت خارجی دیدم مثلا vpsش هست 15 دلار ولی rdp با همون مشخصات رو زده 30 دلار
من الان با وی پی اسی که دارم با اکانت پریمیوم آپلودد سرعت دانلودم 50 -60 MB هست البته کم و زیاد هم میشه بعضی اوقات
میخواستم بپرسم این سرویس های rdp یا همون وی پی اس پرسرعت سرعت دانلود یا آپلودش چقدر با وی پی اس معمولی تفاوت داره

با تشکر
rpd به معنی vps پرسرعت نیست! همون ریموت دسکتاپ هست
vps از طریق نصب مجازی ساز روی سرور اصلی ساخته میشه ولی برای ساخت rpd روی سرور ویندوز نصب می کنند و به هر کاربر یک اکانت ویندوز میدن که administrator هم نیست و نمی تونید خودتون برنامه نصب کنید روی سرور و کل منابعی که به شما میدن اشتراکی هست

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
rpd به معنی vps پرسرعت نیست! همون ریموت دسکتاپ هست
vps از طریق نصب مجازی ساز روی سرور اصلی ساخته میشه ولی برای ساخت rpd روی سرور ویندوز نصب می کنند و به هر کاربر یک اکانت ویندوز میدن که administrator هم نیست و نمی تونید خودتون برنامه نصب کنید روی سرور و کل منابعی که به شما میدن اشتراکی هست

خیلی ممنون بابت توضیحات ، اشتباه پرسیدم فک کنم مثلا این سایت aminserve اینطوری نوشته Fastest VPS/RDP ، تو مشخصات نوشته SSD VPS
AMinServe - Shopping Cart

اینا سرعتشون از vps های معمولی بهتره؟ چون قیمتاشون بالاتر هست

ممنون

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
خیلی ممنون بابت توضیحات ، اشتباه پرسیدم فک کنم مثلا این سایت aminserve اینطوری نوشته Fastest VPS/RDP ، تو مشخصات نوشته SSD VPS
AMinServe - Shopping Cart

اینا سرعتشون از vps های معمولی بهتره؟ چون قیمتاشون بالاتر هست

ممنون
خوب SSD برتری محسوسی ایجاد می کنه ، مخصوصا زمان rar و unrar کردن فایل ها و همینطور دانلود از ترکرهای پرسرعت مثل SCC که هارد معمولی خوب جواب نمیده
ولی پورت هم مهم هست و باید ببینید سرور از کدوم دیتاسنتر می فروشند ، طرف دیتاسنتر هایی مثل redstation و سرورهای رده پایین ovh نرید چون سرعت آپلود رو محدود می کنند
ویرایش: redstation آفرهای جدیدی گذاشته که به نظر میرسه دیگه پورت رو محدود نمی کنه، ولی مطمئن نیستم

Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دوستان هر کی vps با کیفیت خواست میتونه از اینجا بخره

تایید میشه

کوپن تخفیفش رو هم دارم 5 درصدی

Mr.daily

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان سایت خریدار وب مانی زیر 100 دلار پیدا میشه؟؟

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
برای mp3 و فول آلبوم های خارجی به یه منبع خوب خیلی نیاز دارم. اگه سراغ دارین لطفا معرفی کنین.

pooyan2012

Registered User
لایک‌ها
24
کسی می دونه برای اینکه بشه بدون کپچا تو وارز بی بی پست کرد چه شرایطی داره؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
بالا