• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

mortix360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان.یه سوال داشتم.اگر از یه آپلودسنتری دوتا اکانت با ipهای متفاوت بگیرم و یکیشون رو برای آپلود بذارم و با اکانت دیگه با ipهای مختلف از اون اکانت دانلود کنم ممکنه متوجه بشن که دوتا اکانت ماله منه؟ممنون

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
سلام دوستان.یه سوال داشتم.اگر از یه آپلودسنتری دوتا اکانت با ipهای متفاوت بگیرم و یکیشون رو برای آپلود بذارم و با اکانت دیگه با ipهای مختلف از اون اکانت دانلود کنم ممکنه متوجه بشن که دوتا اکانت ماله منه؟ممنون

متوجه میشن ولی یک درصد هم متوجه نشن فایده ای نداره که. 99 درصد هاستها فقط یک ای پی در 24 ساعت رو حساب میکنن یعنی فقط اولین دانلود شما حساب میشه و هر چی دیگه دانلود کنی پولی برات ثبت نمیشه از آی پی های دیگه هم استفاده کنی اکثرا چون عمومی هستن قبلا باهاشون دانلود شده.

Last edited:

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
دوستان چه فایل شرینگی به کپی رایت زیاد گیر نمیده و مناسب برای آرشیو و بک آپ هم هست ؟
فضاش بالا باشه

nardon_mn

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستای خوبم میشه کسی این آموزش این کسب و کارو برام بگه؟؟؟اونی که تو این کاره و بلده آخه استار تر جدا جدا نوشته یه پستو میخونی داغ میکنی دیگه تا به پست بعدی میرسی پیداش میکنی همه چی یادت میره:)
از دوستان عزیز خواهش میکنم کمکم کنن تشکر منتظرم

Last edited:

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
صاحب تاپیک نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز اول از همه اینکه لازم نیست اینطوری بزرگ بنویسی. دوم اینکه 442 صفحه تاپیک الکی که جلو نرفته. حداقل 20 صفحه اول رو بخون و پایه کار رو یاد بگیر و شروع کن به کار کردن بعد از اون بیا اینجا مشکلاتت رو بپرس. فکر نمیکنم اینطوری کسی بیاد از اول همه چیز رو برات توضیح بده.

nardon_mn

Registered User
لایک‌ها
17
دوست عزیز اول از همه اینکه لازم نیست اینطوری بزرگ بنویسی. دوم اینکه 442 صفحه تاپیک الکی که جلو نرفته. حداقل 20 صفحه اول رو بخون و پایه کار رو یاد بگیر و شروع کن به کار کردن بعد از اون بیا اینجا مشکلاتت رو بپرس. فکر نمیکنم اینطوری کسی بیاد از اول همه چیز رو برات توضیح بده.

ممنون از راهنماییت داداش ولی واقعا من که سرگیجه میگیرم دیگه قاطی میکنم کدوم توضیح استارتر هس کدوم پست های دیگران ممنون میشم کسی از دوستان یا خود استار تر گفته هاشو برا همه کاربرا آرشیو کن تو یه فایل یا تو یه وبلاگی سایتی
ممنون

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
ممنون از راهنماییت داداش ولی واقعا من که سرگیجه میگیرم دیگه قاطی میکنم کدوم توضیح استارتر هس کدوم پست های دیگران ممنون میشم کسی از دوستان یا خود استار تر گفته هاشو برا همه کاربرا آرشیو کن تو یه فایل یا تو یه وبلاگی سایتی
ممنون

بحث خیلی سادس مشکل شما در کدوم قسمت هستش ؟

nardon_mn

Registered User
لایک‌ها
17
داداش گفتم که سوالات کاربرا واقعا اذیت میکنه آدم سردرد میشه من کاره ای نیستم نظر بدم ولی استارتر عزیزمون همه توضیحاتو در صفحه اول تکمیل میکرد عالی میشد
مشکل من اینه کسی از دوستان که میدونه چی به چیه موضوعو کلا دریکجا نه فقط برای من برای همه کاربرا آرشیو کنه (جمع بندی کلی انجام بده)کاربرا راحت بشن میدونی داداش استارتر با این روال توضیح داده که همه با توضیحاتش باید انجام بدن در حالی که امکان اینم هستش که کسی این مطلبو برای اطلاعات عمومی بخونه و یا کسی جذب اسم این کار و دارآمدش بشه بعد بیاد 20-30صفحه بخونه بعد ببینه که نه آقا این کار حالا یا از عهدش برنمیاد و یا دلش نمیخواد
چیزه غیر منطقی نمیخوام ممنون از دوستان

nardon_mn

Registered User
لایک‌ها
17
بحث خیلی سادس مشکل شما در کدوم قسمت هستش ؟

داداش گفتم که سوالات کاربرا واقعا اذیت میکنه آدم سردرد میشه من کاره ای نیستم نظر بدم ولی استارتر عزیزمون همه توضیحاتو در صفحه اول تکمیل میکرد عالی میشد
مشکل من اینه کسی از دوستان که میدونه چی به چیه موضوعو کلا دریکجا نه فقط برای من برای همه کاربرا آرشیو کنه (جمع بندی کلی انجام بده)کاربرا راحت بشن میدونی داداش استارتر با این روال توضیح داده که همه با توضیحاتش باید انجام بدن و برن جلو در حالی که امکان اینم هستش که کسی این مطلبو برای اطلاعات عمومی بخونه و یا کسی جذب اسم این کار و دارآمدش بشه بعد بیاد 20-30صفحه بخونه بعد ببینه که نه آقا این کار حالا یا از عهدش برنمیاد و یا دلش نمیخواد
چیزه غیر منطقی نمیخوام ممنون از دوستان .

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
مشکل من اینه کسی از دوستان که میدونه چی به چیه موضوعو کلا دریکجا نه فقط برای من برای همه کاربرا آرشیو کنه (جمع بندی کلی انجام بده)کاربرا راحت بشن میدونی داداش استارتر با این روال توضیح داده که همه با توضیحاتش باید انجام بدن و برن جلو در حالی که امکان اینم هستش که کسی این مطلبو برای اطلاعات عمومی بخونه و یا کسی جذب اسم این کار و دارآمدش بشه بعد بیاد 20-30صفحه بخونه بعد ببینه که نه آقا این کار حالا یا از عهدش برنمیاد و یا دلش نمیخواد

همه ما مثل شما وقتی اولین بار چشممون به این تاپیک افتاد دچار سردرگمی شدیم

ولی موضوع خیلی ساده هستش

فایلی رو در اپلود سنتر آپلود میکید به ازای هر 1000 دانلود اون فایل به شما پول میده که به این روش میگن PPD pey per download
فایلی رو در اپلود سنتر آپلود میکنید و کاربرا وقتی برای دانلود فایل شما یه حساب پریمیم از آپلود سنتر میخرن درصدی از فروش اون حساب برای شما حساب میشه که میشه PPS pay per sell

nardon_mn

Registered User
لایک‌ها
17
همه ما مثل شما وقتی اولین بار چشممون به این تاپیک افتاد دچار سردرگمی شدیم

ولی موضوع خیلی ساده هستش

فایلی رو در اپلود سنتر آپلود میکید به ازای هر 1000 دانلود اون فایل به شما پول میده که به این روش میگن PPD pey per download
فایلی رو در اپلود سنتر آپلود میکنید و کاربرا وقتی برای دانلود فایل شما یه حساب پریمیم از آپلود سنتر میخرن درصدی از فروش اون حساب برای شما حساب میشه که میشه PPS pay per sell

ممنون دادا میشه بگین که
1به ازای هر 1000دانلود چقدر به من پول میدن؟
2فایلهای ما در کجا باید لینک هامونو قرار بدیم؟
3ما باید اول بگردیم چند تا موضوع داغو پیدا کنیم بعد از وی پی اس دانلود کنیم و بعد آپلود کنیم؟و پخش کنیم؟کل کار همینه؟اگه اینه که یهه وی پی اس معمولیم جواب میده که با سیستم معمولی؟
4بعد استار چند جا اشاره کرده بود به اکانت پریمویم سایت های آپلود برای چی بود این؟نیازی نیست که؟هست؟چرا؟
5کدوم سایت ها به ازای دانلود پول میدن ؟میشه برام معرفی کنین؟
6میشه همزمان چند یا چندین آپلود داشته باشی؟یعنی 10تافایل آپلود کردیم همزمان اگه فایلا دانلود بشه از ده جا درآمد دربیاریم
7لطفا کنار هر جواب شمارشم بنویسین
8اگه آی دی دارین آی دیمو اد کنین یا بدین من اد کنم تو یاهو مسنجر حرف بزنیم یا با هم هماهنگ بشیم تو پیغام خصوصی با هم حرف بزنیم خیلی ممنون از تون
Nardon_mn
[email protected]

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
دوستان کسی از
http://www.kingfiles

دریافت داشته؟ چطوریاست؟

مشکل من اینه کسی از دوستان که میدونه چی به چیه موضوعو کلا دریکجا نه فقط برای من برای همه کاربرا آرشیو کنه (جمع بندی کلی انجام بده)کاربرا راحت بشن میدونی داداش استارتر با این روال توضیح داده که همه با توضیحاتش باید انجام بدن در حالی که امکان اینم هستش که کسی این مطلبو برای اطلاعات عمومی بخونه و یا کسی جذب اسم این کار و دارآمدش بشه بعد بیاد 20-30صفحه بخونه بعد ببینه که نه آقا این کار حالا یا از عهدش برنمیاد و یا دلش نمیخواد
چیزه غیر منطقی نمیخوام ممنون از دوستان

این دو لینک رو ببین یه چیزایی دستگیرت میشه

earn1sec.mihanblog.com/post/55
earn1sec.mihanblog.com/post/41

irmefo

Registered User
لایک‌ها
26
ممنون دادا میشه بگین که
1به ازای هر 1000دانلود چقدر به من پول میدن؟
2فایلهای ما در کجا باید لینک هامونو قرار بدیم؟
3ما باید اول بگردیم چند تا موضوع داغو پیدا کنیم بعد از وی پی اس دانلود کنیم و بعد آپلود کنیم؟و پخش کنیم؟کل کار همینه؟اگه اینه که یهه وی پی اس معمولیم جواب میده که با سیستم معمولی؟
4بعد استار چند جا اشاره کرده بود به اکانت پریمویم سایت های آپلود برای چی بود این؟نیازی نیست که؟هست؟چرا؟
5کدوم سایت ها به ازای دانلود پول میدن ؟میشه برام معرفی کنین؟
6میشه همزمان چند یا چندین آپلود داشته باشی؟یعنی 10تافایل آپلود کردیم همزمان اگه فایلا دانلود بشه از ده جا درآمد دربیاریم
7لطفا کنار هر جواب شمارشم بنویسین
8اگه آی دی دارین آی دیمو اد کنین یا بدین من اد کنم تو یاهو مسنجر حرف بزنیم یا با هم هماهنگ بشیم تو پیغام خصوصی با هم حرف بزنیم خیلی ممنون از تون
Nardon_mn
[email protected]

1. بستگی به آپلود سنترش و حجم فایل و ای پی دانلودر داره.
2. اوایل فقط تو warez-bb و tehparadox می تونید لینکارو پخش کنید برای آشنایی با کار. (ممکنه هیچ درآمدی نصبیتون نشه) softarchive.net هم پست دادن توش یه خورده سخت تره ولی دانلود بهتری داره. از این لینک هم میتونید انجمن هارو چک کنید : Top Warez Forums - DDLRank.com
3. بستگی به خودتون داره. یکی ممکنه نرم افزار بزنه یه وی پی اس خیلی کوچیک هم جواب میده. یکی ممکنه تو کار بازی کنسول باشه که وی پی اس باید خیلی قوی باشه.
4. بستگی به منبعی که ازش استفاده میکنید داره.
5. File Hosts Official Support
6. متوجه نشدم.

در کل بگم این کار جوری نیست که همون اول اومدین کلی در بیارین. ممکنه 6 ماه اول هزینه وی پی اس هم در نیاد. بعدش کسی نمیاد بگه کجاها پست بدید که دانلود بالایی داشته باشه یا چه موضوعی دانلود خوبی داره. خودتون باید به مرور زمان آشنا بشید.

nardon_mn

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان کسی از

دریافت داشته؟ چطوریاست؟

این دو لینک رو ببین یه چیزایی دستگیرت میشه

earn1sec.mihanblog.com/post/55
earn1sec.mihanblog.com/post/41

1. بستگی به آپلود سنترش و حجم فایل و ای پی دانلودر داره.
2. اوایل فقط تو warez-bb و tehparadox می تونید لینکارو پخش کنید برای آشنایی با کار. (ممکنه هیچ درآمدی نصبیتون نشه) softarchive.net هم پست دادن توش یه خورده سخت تره ولی دانلود بهتری داره. از این لینک هم میتونید انجمن هارو چک کنید : Top Warez Forums - DDLRank.com
3. بستگی به خودتون داره. یکی ممکنه نرم افزار بزنه یه وی پی اس خیلی کوچیک هم جواب میده. یکی ممکنه تو کار بازی کنسول باشه که وی پی اس باید خیلی قوی باشه.
4. بستگی به منبعی که ازش استفاده میکنید داره.
5. File Hosts Official Support
6. متوجه نشدم.

در کل بگم این کار جوری نیست که همون اول اومدین کلی در بیارین. ممکنه 6 ماه اول هزینه وی پی اس هم در نیاد. بعدش کسی نمیاد بگه کجاها پست بدید که دانلود بالایی داشته باشه یا چه موضوعی دانلود خوبی داره. خودتون باید به مرور زمان آشنا بشید.

دوستان دست تکتکتون درد نکنه خیلی مفید بود ممنونم ازتون.واقعا به درد خورد

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
آقا رپیدگیتور دیگه به حساب وب مانی پرداخت نداره ؟ یه پیغام هایی میداد میگفت باید برید رو کردیت مجازی

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79

دوست من
یک پیشنهاد برادرانه برات دارم :
بشین عین همون 400 صفحه رو بخون اگه واقعا میخوای بیای تو این کار

بلا نسبت برخی از دوستان پاسخگو و دلسوز این فروم ، باید بگم خیلی ها هستند یا اصلا راهنماییت نمی کنند ، یا بدتر اینکه راهنمایی غلط می کنن که کارت نگیره. اصولا اکثر ایرانی ها چشم دیدن پیشرفت هموطن خودشون رو ندارند. با اینکه دو زار هم از جیب خودشون به طرف پرداخت نمی کنن

بشین همه رو بخون خودت هم کار رو راه بنداز. مدت بسیار طولانی تر یعنی بیش از یک سال هم تقریبا سر کاری ولی شرف داره نسبت به اینکه الاف راهنمایی های غلط خیلی ها بشی یا اینکه مدام تقاضای کمک کنی و با یک لبخند مواجه شی ...

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
آقا رپیدگیتور دیگه به حساب وب مانی پرداخت نداره ؟ یه پیغام هایی میداد میگفت باید برید رو کردیت مجازی

نه هنوز پرداخت میکنه. کریدت کارت هم به سیستم پرداختش اضافه کرده که حداقل مبلغ درخواست برای کردیت کارت 500 دلار هستش. وب مانی هم حداقل مبلغ از 15 به 20 دلار افزایش پیدا کرده.

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
قابل توجه
دوستانی که حجم زیادی در ماه آپلود می کنن

Contest #2: Uploader of the month
Prize: $200

Rules: We will award the member with the highest number of downloads.
We will award only 1 member every month.

Last edited:
بالا