- نوشتهها
- 103
- لایکها
- 1
دقیق 200 تاست.
ممنون داداش
دقیق 200 تاست.
سلام دوستان.یه سوال داشتم.اگر از یه آپلودسنتری دوتا اکانت با ipهای متفاوت بگیرم و یکیشون رو برای آپلود بذارم و با اکانت دیگه با ipهای مختلف از اون اکانت دانلود کنم ممکنه متوجه بشن که دوتا اکانت ماله منه؟ممنون
صاحب تاپیک نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اول از همه اینکه لازم نیست اینطوری بزرگ بنویسی. دوم اینکه 442 صفحه تاپیک الکی که جلو نرفته. حداقل 20 صفحه اول رو بخون و پایه کار رو یاد بگیر و شروع کن به کار کردن بعد از اون بیا اینجا مشکلاتت رو بپرس. فکر نمیکنم اینطوری کسی بیاد از اول همه چیز رو برات توضیح بده.
ممنون از راهنماییت داداش ولی واقعا من که سرگیجه میگیرم دیگه قاطی میکنم کدوم توضیح استارتر هس کدوم پست های دیگران ممنون میشم کسی از دوستان یا خود استار تر گفته هاشو برا همه کاربرا آرشیو کن تو یه فایل یا تو یه وبلاگی سایتی
ممنون
بحث خیلی سادس مشکل شما در کدوم قسمت هستش ؟
داداش گفتم که سوالات کاربرا واقعا اذیت میکنه آدم سردرد میشه من کاره ای نیستم نظر بدم ولی استارتر عزیزمون همه توضیحاتو در صفحه اول تکمیل میکرد عالی میشد
مشکل من اینه کسی از دوستان که میدونه چی به چیه موضوعو کلا دریکجا نه فقط برای من برای همه کاربرا آرشیو کنه (جمع بندی کلی انجام بده)کاربرا راحت بشن میدونی داداش استارتر با این روال توضیح داده که همه با توضیحاتش باید انجام بدن و برن جلو در حالی که امکان اینم هستش که کسی این مطلبو برای اطلاعات عمومی بخونه و یا کسی جذب اسم این کار و دارآمدش بشه بعد بیاد 20-30صفحه بخونه بعد ببینه که نه آقا این کار حالا یا از عهدش برنمیاد و یا دلش نمیخواد
چیزه غیر منطقی نمیخوام ممنون از دوستان .
همه ما مثل شما وقتی اولین بار چشممون به این تاپیک افتاد دچار سردرگمی شدیم
ولی موضوع خیلی ساده هستش
فایلی رو در اپلود سنتر آپلود میکید به ازای هر 1000 دانلود اون فایل به شما پول میده که به این روش میگن PPD pey per download
فایلی رو در اپلود سنتر آپلود میکنید و کاربرا وقتی برای دانلود فایل شما یه حساب پریمیم از آپلود سنتر میخرن درصدی از فروش اون حساب برای شما حساب میشه که میشه PPS pay per sell
داداش گفتم که سوالات کاربرا واقعا اذیت میکنه آدم سردرد میشه من کاره ای نیستم نظر بدم ولی استارتر عزیزمون همه توضیحاتو در صفحه اول تکمیل میکرد عالی میشد
مشکل من اینه کسی از دوستان که میدونه چی به چیه موضوعو کلا دریکجا نه فقط برای من برای همه کاربرا آرشیو کنه (جمع بندی کلی انجام بده)کاربرا راحت بشن میدونی داداش استارتر با این روال توضیح داده که همه با توضیحاتش باید انجام بدن در حالی که امکان اینم هستش که کسی این مطلبو برای اطلاعات عمومی بخونه و یا کسی جذب اسم این کار و دارآمدش بشه بعد بیاد 20-30صفحه بخونه بعد ببینه که نه آقا این کار حالا یا از عهدش برنمیاد و یا دلش نمیخواد
چیزه غیر منطقی نمیخوام ممنون از دوستان
ممنون دادا میشه بگین که
1به ازای هر 1000دانلود چقدر به من پول میدن؟
2فایلهای ما در کجا باید لینک هامونو قرار بدیم؟
3ما باید اول بگردیم چند تا موضوع داغو پیدا کنیم بعد از وی پی اس دانلود کنیم و بعد آپلود کنیم؟و پخش کنیم؟کل کار همینه؟اگه اینه که یهه وی پی اس معمولیم جواب میده که با سیستم معمولی؟
4بعد استار چند جا اشاره کرده بود به اکانت پریمویم سایت های آپلود برای چی بود این؟نیازی نیست که؟هست؟چرا؟
5کدوم سایت ها به ازای دانلود پول میدن ؟میشه برام معرفی کنین؟
6میشه همزمان چند یا چندین آپلود داشته باشی؟یعنی 10تافایل آپلود کردیم همزمان اگه فایلا دانلود بشه از ده جا درآمد دربیاریم
7لطفا کنار هر جواب شمارشم بنویسین
8اگه آی دی دارین آی دیمو اد کنین یا بدین من اد کنم تو یاهو مسنجر حرف بزنیم یا با هم هماهنگ بشیم تو پیغام خصوصی با هم حرف بزنیم خیلی ممنون از تون
Nardon_mn
[email protected]
دوستان کسی از
http://www.kingfiles
دریافت داشته؟ چطوریاست؟
این دو لینک رو ببین یه چیزایی دستگیرت میشه
earn1sec.mihanblog.com/post/55
earn1sec.mihanblog.com/post/41
1. بستگی به آپلود سنترش و حجم فایل و ای پی دانلودر داره.
2. اوایل فقط تو warez-bb و tehparadox می تونید لینکارو پخش کنید برای آشنایی با کار. (ممکنه هیچ درآمدی نصبیتون نشه) softarchive.net هم پست دادن توش یه خورده سخت تره ولی دانلود بهتری داره. از این لینک هم میتونید انجمن هارو چک کنید : Top Warez Forums - DDLRank.com
3. بستگی به خودتون داره. یکی ممکنه نرم افزار بزنه یه وی پی اس خیلی کوچیک هم جواب میده. یکی ممکنه تو کار بازی کنسول باشه که وی پی اس باید خیلی قوی باشه.
4. بستگی به منبعی که ازش استفاده میکنید داره.
5. File Hosts Official Support
6. متوجه نشدم.
در کل بگم این کار جوری نیست که همون اول اومدین کلی در بیارین. ممکنه 6 ماه اول هزینه وی پی اس هم در نیاد. بعدش کسی نمیاد بگه کجاها پست بدید که دانلود بالایی داشته باشه یا چه موضوعی دانلود خوبی داره. خودتون باید به مرور زمان آشنا بشید.
مشکل من اینه کسی از دوستان که میدونه چی به چیه موضوعو کلا دریکجا نه فقط برای من برای همه کاربرا آرشیو کنه (جمع بندی کلی انجام بده)کاربرا راحت بشن میدونی داداش استارتر با این روال توضیح داده که همه با توضیحاتش باید انجام بدن و برن جلو در حالی که امکان اینم هستش که کسی این مطلبو برای اطلاعات عمومی بخونه و یا کسی جذب اسم این کار و دارآمدش بشه بعد بیاد 20-30صفحه بخونه بعد ببینه که نه آقا این کار حالا یا از عهدش برنمیاد و یا دلش نمیخواد
چیزه غیر منطقی نمیخوام ممنون از دوستان .
آقا رپیدگیتور دیگه به حساب وب مانی پرداخت نداره ؟ یه پیغام هایی میداد میگفت باید برید رو کردیت مجازی