• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
کدوم یکی از هاستا دیر به دیر فایلا را پاک می کنه؟
به نظرتون pay for sale بهتره یا pay per download ?

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
سلام

دوستان، من بیشتر از 30 روزه که از آپلودد درخواست پول کردم ولی هنوز چیزی به اکانت وبمانی نیومده. تقریبا چقدر این پروسه طول می کشه؟ آخرین باری که دریافتی داشتید کی بوده؟ لیست درخواست هم وجود نداره که بتونیم وضعیت درخواست ها رو چک کنیم.

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
دوستان یه سوال کسی لیچر خوب سراغ نداره؟حجم بالا قیمت خوب ایرانی خارجی فرق نمی کنه
یه سوال دیگه هم این که اپلودد و رپید گیتور لیچ انجام می دن؟چن گیگ در روز؟اگه واسه هر کدوم رو جدا بگید ممنون می شم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
بازم سوالم را تکرار می کنم؟ :cool:

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
خوبه ولی برا دو تا سایتی که می خوام محدودیت زیاد داره روز 10 و 6 گیگ
خیلی کمه می خوام حداقل 50-80 گیگ بتونم دانلود کنم
کسی می دونه اپلودد از لیچ رپیدگیتور پشتیبانی می کنه یا نه؟

آپلودد لیچر نداره. رپیدگیتور هم همینطور. اگر میخواید لینکهاشون رو ریموت کنید یا باید با لیچر لینک رو مستقیم کنید یا اینکه مثلا از رپیدگیتور اکانت پریمیوم داشته باشید تا بتونید توی آپلودد ریموت کنید لینک رو.

بازم سوالم را تکرار می کنم؟ :cool:

آپلودد فایل رو خوب نگه میداره البته بسته به این هستش که اسم فایل رو چجوری انتخاب کنی و کجاها پست بزنی.

جواب سوال دومت هم اینه که اون رو باید خودت بسنجی. بسته به نوع فایلهات و اینکه کجا پست میزنی باید ببینی که فروشت بیشتره یا دانلود از فایلهات.

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
ممنون از پاسختون
لطف می کنی نحوه نام گذاریا بهم بگی؟
من تو 2 تا سایت warez-bb و یکی دیگه و یه سایت شخصی می خوام پست بزارم.
ممنون می شم راهنمایی کنید.

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
ممنون از پاسختون
لطف می کنی نحوه نام گذاریا بهم بگی؟
من تو 2 تا سایت warez-bb و یکی دیگه و یه سایت شخصی می خوام پست بزارم.
ممنون می شم راهنمایی کنید.

اسم فایل رو به صورت اختصاری بنویس کار خاصی لازم نیست روی اسم انجام بدی.میتونی یکی دو تا عدد هم بهش اضافه کنی. توی وارز بی بی خودش سیستم کوتاه کردن لینک داره از اون استفاده کن لینکهات تبدیل به safelinking.net میشن که عمر فایل رو افزایش میدن. ولی در کل هر کاری کنی لینکها پاک میشن. یک سری آدم بیکار هستن فکر میکنن بقیه لینکها رو ریپورت کنن فایلهای خودشون بیشتر دانلود میخوره.

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
سلام

دوستان، من بیشتر از 30 روزه که از آپلودد درخواست پول کردم ولی هنوز چیزی به اکانت وبمانی نیومده. تقریبا چقدر این پروسه طول می کشه؟ آخرین باری که دریافتی داشتید کی بوده؟ لیست درخواست هم وجود نداره که بتونیم وضعیت درخواست ها رو چک کنیم.

دوستان کسی نمی دونه آپلودد چند روزه پرداخت می کنه؟ من الان با چند سایت کار می کنم که همگی سر موقع پرداخت می کنن ولی آپلودد ... . چطور می تونم وضعیت درخواستم رو ببینم؟ نتونستم جایی رو تو سایت آپلودد پیدا کنم.

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
دوستان کسی نمی دونه آپلودد چند روزه پرداخت می کنه؟ من الان با چند سایت کار می کنم که همگی سر موقع پرداخت می کنن ولی آپلودد ... . چطور می تونم وضعیت درخواستم رو ببینم؟ نتونستم جایی رو تو سایت آپلودد پیدا کنم.

وضعیت درخواست رو میتونی از اینجا ببینی. https://uploaded.net/affiliate#outpayments. زمان پرداخت حداقل 15 روز و حداکثر یک ماه طول میکشه تا پرداخت کنه.

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
وضعیت درخواست رو میتونی از اینجا ببینی. https://uploaded.net/affiliate#outpayments. زمان پرداخت حداقل 15 روز و حداکثر یک ماه طول میکشه تا پرداخت کنه.

از لطفتون ممنونم دوست عزیز. لینک رو دیدم. هیچ در خواستی اونجا ثبت نشده و نوشته no entry yet. در حالی که من بیشتر از یک ماهه که 120 یورو درخواست کردم. حتی از بالانس اکانتم مبلغ فوق کم شد ولی چیزی تو لیست نیست.

omid-irani

Registered User
لایک‌ها
93
دوستان لطفا چند تا فروم خوب واسه پخش لینک ها معرفی کنید.
و همچنین چند منبع خوب واسه دریافت فیلم و pdf و چیزایی که معمولا دانلودش بالاست.
پیشاپیش مرسی.

omid-irani

Registered User
لایک‌ها
93
یعنی یه آپلودر اینجا نیست جواب ما رو بده؟

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
یعنی یه آپلودر اینجا نیست جواب ما رو بده؟

فروم خوب فقط warez-bb.org و tehparadox.com هستش که راه به جایی نمیبرید با ایناچون رقابت خیلی بالاست باید بگردید دنبال سایتهای پربازدید و سعی کنید یک اکانت نویسنده ازشون بگیرید.

برای منبع هم معمولا کسی نمیاد منابعش رو توی یک فروم عمومی به همه بگه. میتونید با توجه یه چیزی که میخواید اپلود کنید توی گوگل دنبال ترکر خصوصی در اون زمینه بگردید و بعدش هم برید دنبال دعوتنامه برای ورود به اون ترکر.

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
دوستان اگه توی یه تراکر مدیر بفهمه که اکانت رو خریداری کردی و بنت کنه. واسه دفعه بعد که یه اکانت دیگه گرفتیم چه توصیه هایی میکنین که دوباره بنمون نکنن؟

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان با چه نرم افزاری از فیلم اسکرین شات میزارید؟

بالا