migmig3000
Registered User
با سلام.
به عقیده دوستان فایل های زیر 100 مگ واقعا امیدی به درآمد داشتن یا فروش خوردنشون کرد؟ که بیای روشون کار کنی ؟
فایل ها معمولا وقتی فروش زیادی دارن که حجمشون بالا باشه و چند پارت شده باشن
با سلام.
به عقیده دوستان فایل های زیر 100 مگ واقعا امیدی به درآمد داشتن یا فروش خوردنشون کرد؟ که بیای روشون کار کنی ؟
ولی الان خیلی دیر ایندکس میشن مطالب اگر هم بشه صفحه 4 به بعد هستیم
خیلی ممنونم از جواب های دوستان فقط سه تا سوال دیگه دارم
اول این که به نظرتون استفاده از 3 تا آپلود سنتر فروش رو پایین نمیاره نسبت به 1 یا 2 تا آپلود سنتر ؟
دوم هم این که به نظر شما توی فروم فعالیت کردن واقعا فایده ای داره ؟هم از نظر تاثیرش برای آینده و هم از نظر در آمد.
سوم هم این که به نظرتون بین لتیتبیت و کلودزر کدوم بهتره ؟واسه فایل های زیر 100 مگ.
تشکر![]()
دوستان blogspot بلاگ وارز را میبنده؟وبلاگی که توش فیلم و سریال قرار بدی؟
با سلام.
user : doomhammer65ir
===============
توی SAاگر نخوایم پست توی main pageهم بیاد باید قوانین رو رعایت کنیم ؟ ( نام سافت آرشیو توی فایل و آپلود عکس ها جای مشخص و ... )
دوستان عزیز به نظر شما الان روی چه سایت های فایل هامون رو آپلود کنیم که درآمد خوبی داشته باشیم ؟ ؟ ؟ ؟
یه چند تا فروم مطمن و خوب هم معرفی کنید که شروع فعالیت کنیم![]()
چون من کارم کرک نرم افزار هاست خیلی از برنامه های که واقعا هیچ جایی کرک رو نمیشه پیدا کرد رو خودم کرک کردم که مطمن میتونیم روشون خوب کار کنیم![]()
دست گلتون درد نکنهالان همه ی هاست ها خرده شیشه دارند ... برای شما که پست جدید میخواید بذارید عرض کنم که تو فروم نذارید بهتره چون زحمتتون به هدر میره ! کلا هر چی بذارید و هر جا که بذارید (بخصوص سایت های معروف) فورآ توسط برادرای لییچری (که خودمم تا حدودی هستم !) ازش کپی برداری می شه و چون شما هنوز اول کار هستید و شناخته شده نیستید ، کسی به شما اعتماد نمیکنه و در نتیجه اون نتیجه ی دلخواه کسب نمیشه! شما دو تا کار میتونید انجام بدید :
1- با یکی که سابقه داره هماهنگ کنید شریکی پست بدید
2- هاست هایی که دانلود خور راحتی دارند استفاده نکنید تا فروشتون بالا بره و دیر تر کپی بشه !
اگه یه روز شروع به کار کردی آدرس جایی که پست میدی رو پ.خ کن تا همشو خودم کپی کنم![]()
موفق باشید
دست گلتون درد نکنه![]()
خوب الان بفرمائید حالا یه راهنمایی کنید ما کجا کار کنیم !!!
یه چند تا سایت و فروم بفرمائید
من دسترسی به منابع خوب دارم خوب می خوام استفاده کنم
منظور از فروش همون پورسانت بابت دانلود هستش دیگه !!!!!
البته با یکی از دوستانم داریم کار می کنیم می خوایم کلا یه سایت خارجی بزنیم روش کار کنیم
ولی خوب نیاز داریم روی فروم ها هم کار کنیم
اگه میشه یه مقدار از این فروم ها و چه سایت هایی برای دانلود بذاریم که درآمد بهتری داشته باشیم با تشکر
این رو هم اضافه کنم درباره Zoom Uploader اونایی که از کلید های شیر شده برای این نرم افزار استفاده میکردن ای پی وی پی اس شما بن میشه توسط این نرم افزار و بعد از اون فقط میتونید یک فایل رو با سرعت 100 کیلوبایت آپلود کنید. فعلا که تو WJ بحث بالا گرفته و یکی گفته که خودش شروع میکنه یک برنامه مثل این مینویسه.
این رو هم اضافه کنم درباره Zoom Uploader اونایی که از کلید های شیر شده برای این نرم افزار استفاده میکردن ای پی وی پی اس شما بن میشه توسط این نرم افزار و بعد از اون فقط میتونید یک فایل رو با سرعت 100 کیلوبایت آپلود کنید. فعلا که تو WJ بحث بالا گرفته و یکی گفته که خودش شروع میکنه یک برنامه مثل این مینویسه.