• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
با سلام.
به عقیده دوستان فایل های زیر 100 مگ واقعا امیدی به درآمد داشتن یا فروش خوردنشون کرد؟ که بیای روشون کار کنی ؟
فایل ها معمولا وقتی فروش زیادی دارن که حجمشون بالا باشه و چند پارت شده باشن

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
با سلام.
به عقیده دوستان فایل های زیر 100 مگ واقعا امیدی به درآمد داشتن یا فروش خوردنشون کرد؟ که بیای روشون کار کنی ؟
به اون صورت ارتباطی به حجم نداره . البته اگه فایل حجیم باشه که بهتره ، ولی در کل شانسیه

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
دوستان کسی میدونه مشکل دیر ایندکس شدن مطالب از چی میتونه باشه ؟
تا 1 هفته پیش بعد از پست زدن 5 ثانیه بعد صفحه اول گوگل بودیم
بهد گوگل به sitemap سایت ایراد گرفت ، الان که سایت مپ و درست کردم و Resubmit کردم
ولی الان خیلی دیر ایندکس میشن مطالب اگر هم بشه صفحه 4 به بعد هستیم

کسی دلیلشو میدونه ؟

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
خیلی ممنونم از جواب های دوستان فقط سه تا سوال دیگه دارم
اول این که به نظرتون استفاده از 3 تا آپلود سنتر فروش رو پایین نمیاره نسبت به 1 یا 2 تا آپلود سنتر ؟
دوم هم این که به نظر شما توی فروم فعالیت کردن واقعا فایده ای داره ؟هم از نظر تاثیرش برای آینده و هم از نظر در آمد.
سوم هم این که به نظرتون بین لتیتبیت و کلودزر کدوم بهتره ؟واسه فایل های زیر 100 مگ.

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
بهد گوگل به sitemap سایت ایراد گرفت...
ولی الان خیلی دیر ایندکس میشن مطالب اگر هم بشه صفحه 4 به بعد هستیم

مربوط به سایت مپ نیست .
در واقع گوگل , 2 هفته پیش تغییرات جدیدی را اعمال کرده که اکثر سایت ها بیش از پیش دچار مشکل ایندکس شدند.
تو انجمن سئو , مطرح کنید شاید دوستان دیگر بتونن شما رو راهنمایی کنند.
موتور های جستجو و مبانی سئو

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
دوستان کسی سیدباکس خواست پی ام بده .

irmefo

Registered User
لایک‌ها
26
خیلی ممنونم از جواب های دوستان فقط سه تا سوال دیگه دارم
اول این که به نظرتون استفاده از 3 تا آپلود سنتر فروش رو پایین نمیاره نسبت به 1 یا 2 تا آپلود سنتر ؟
دوم هم این که به نظر شما توی فروم فعالیت کردن واقعا فایده ای داره ؟هم از نظر تاثیرش برای آینده و هم از نظر در آمد.
سوم هم این که به نظرتون بین لتیتبیت و کلودزر کدوم بهتره ؟واسه فایل های زیر 100 مگ.

3 تا آپلودسنتر بستگی داره چی باشه. مثلا اگه اپلودد بذارید درآمد بقیه خیلی کاهش پیدا میکنه. ولی در کل هر چی کمتر باشه فروش بیشتر میشه.
درمورد فروم هم باید بگم نتیجه اونچنانی نداره. اکثرشون هم باند هستن از هم تشکر میکنن به صورت کاملا حرفه ای که مدیرا متوجه نشن. برای همین زیاد نتیجه نداره. فقط در کنار بقیه سایتا یه کپی ازش تو فروم باشه که پستا زیاد شه خوبه.
کلودزر کپی آپلودد. ولی هم آپلودد استفاده ازش رایگان هم کلودزر. نمی دونم چرا تا وقتی جنس اصل با همون هزینه هست می خواید از کپیش استفاده کنید. در ضمن به وب مانی و حتی پی پال هم پرداخت نداره. لتیت بیت نسبت به کلودزر بهتره بنظرم.

ramingsm

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان blogspot بلاگ وارز را میبنده؟وبلاگی که توش فیلم و سریال قرار بدی؟

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
سافت آرشیو کسی میتونه ریت بده ؟
user : doomhammer65ir
===============
توی SA‌اگر نخوایم پست توی main page‌هم بیاد باید قوانین رو رعایت کنیم ؟ ( نام سافت آرشیو توی فایل و آپلود عکس ها جای مشخص و ... )‌

Last edited:

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
با سلام.
ما که یه عمره فایله زیر 100 مگی آپلود میکنیم فروشمونم خوبه :)

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
دوستان عزیز به نظر شما الان روی چه سایت های فایل هامون رو آپلود کنیم که درآمد خوبی داشته باشیم ؟ ؟ ؟ ؟
یه چند تا فروم مطمن و خوب هم معرفی کنید که شروع فعالیت کنیم :)
چون من کارم کرک نرم افزار هاست خیلی از برنامه های که واقعا هیچ جایی کرک رو نمیشه پیدا کرد رو خودم کرک کردم که مطمن میتونیم روشون خوب کار کنیم :)

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
سافت آرشیو کسی میتونه ریت بده ؟
user : doomhammer65ir
===============
توی SA‌اگر نخوایم پست توی main page‌هم بیاد باید قوانین رو رعایت کنیم ؟ ( نام سافت آرشیو توی فایل و آپلود عکس ها جای مشخص و ... )‌

ریت شما کافیه !
بله باید رعایت کنید

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
دوستان عزیز به نظر شما الان روی چه سایت های فایل هامون رو آپلود کنیم که درآمد خوبی داشته باشیم ؟ ؟ ؟ ؟
یه چند تا فروم مطمن و خوب هم معرفی کنید که شروع فعالیت کنیم :)
چون من کارم کرک نرم افزار هاست خیلی از برنامه های که واقعا هیچ جایی کرک رو نمیشه پیدا کرد رو خودم کرک کردم که مطمن میتونیم روشون خوب کار کنیم :)

الان همه ی هاست ها خرده شیشه دارند ... برای شما که پست جدید میخواید بذارید عرض کنم که تو فروم نذارید بهتره چون زحمتتون به هدر میره ! کلا هر چی بذارید و هر جا که بذارید (بخصوص سایت های معروف) فورآ توسط برادرای لییچری (که خودمم تا حدودی هستم !) ازش کپی برداری می شه و چون شما هنوز اول کار هستید و شناخته شده نیستید ، کسی به شما اعتماد نمیکنه و در نتیجه اون نتیجه ی دلخواه کسب نمیشه! شما دو تا کار میتونید انجام بدید :
1- با یکی که سابقه داره هماهنگ کنید شریکی پست بدید
2- هاست هایی که دانلود خور راحتی دارند استفاده نکنید تا فروشتون بالا بره و دیر تر کپی بشه !

اگه یه روز شروع به کار کردی آدرس جایی که پست میدی رو پ.خ کن تا همشو خودم کپی کنم :D
موفق باشید

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
الان همه ی هاست ها خرده شیشه دارند ... برای شما که پست جدید میخواید بذارید عرض کنم که تو فروم نذارید بهتره چون زحمتتون به هدر میره ! کلا هر چی بذارید و هر جا که بذارید (بخصوص سایت های معروف) فورآ توسط برادرای لییچری (که خودمم تا حدودی هستم !) ازش کپی برداری می شه و چون شما هنوز اول کار هستید و شناخته شده نیستید ، کسی به شما اعتماد نمیکنه و در نتیجه اون نتیجه ی دلخواه کسب نمیشه! شما دو تا کار میتونید انجام بدید :
1- با یکی که سابقه داره هماهنگ کنید شریکی پست بدید
2- هاست هایی که دانلود خور راحتی دارند استفاده نکنید تا فروشتون بالا بره و دیر تر کپی بشه !

اگه یه روز شروع به کار کردی آدرس جایی که پست میدی رو پ.خ کن تا همشو خودم کپی کنم :D
موفق باشید
دست گلتون درد نکنه :)
خوب الان بفرمائید حالا یه راهنمایی کنید ما کجا کار کنیم !!!
یه چند تا سایت و فروم بفرمائید
من دسترسی به منابع خوب دارم خوب می خوام استفاده کنم
منظور از فروش همون پورسانت بابت دانلود هستش دیگه !!!!!
البته با یکی از دوستانم داریم کار می کنیم می خوایم کلا یه سایت خارجی بزنیم روش کار کنیم
ولی خوب نیاز داریم روی فروم ها هم کار کنیم
اگه میشه یه مقدار از این فروم ها و چه سایت هایی برای دانلود بذاریم که درآمد بهتری داشته باشیم با تشکر

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
خب زوم آپلودر هم برنامش رو کلا پولی کرد برای کاربران پریمیوم هم مثل اینکه محدودیت زیاد گذاشته. ( دیگه طمع برنامه نویسش رسیده به حد اعلا). الان خیلی از سایتهایی که اف تی پی ندارن آپلودرهاشون رو از دست میدن. میتونید بحثش رو از اینجا دنبال کنید.
Zoom Uploader Tool

Last edited:

irmefo

Registered User
لایک‌ها
26
دست گلتون درد نکنه :)
خوب الان بفرمائید حالا یه راهنمایی کنید ما کجا کار کنیم !!!
یه چند تا سایت و فروم بفرمائید
من دسترسی به منابع خوب دارم خوب می خوام استفاده کنم
منظور از فروش همون پورسانت بابت دانلود هستش دیگه !!!!!
البته با یکی از دوستانم داریم کار می کنیم می خوایم کلا یه سایت خارجی بزنیم روش کار کنیم
ولی خوب نیاز داریم روی فروم ها هم کار کنیم
اگه میشه یه مقدار از این فروم ها و چه سایت هایی برای دانلود بذاریم که درآمد بهتری داشته باشیم با تشکر

اگه واقعا بتونید نرم افزار هارو درست کرک کنید و مطمئنی کار کنه اول Avaxhome.ws که توصیه میکنم سمتش نرید. بعدش هم softarchive.net . اینجا خیلی ها دنبال نرم افزارن. بستگی به این داره که روزی چند تا نرم افزار بتونید بزنید. معمولا هم اکثر کرکر ها تو ترکر های تورنت کار میکنن. نمی دونم برای شما درآمد داشته باشه این کار یا نه ...

ولی نرم افزار های معروف مثل افیس و آنتی ویروس های پر حجم رو کرک کنید توش بزنید تا ماه ها که نسخه جدیدترش رو تو سایت بذارن سرچ میشه و دانلود میخوره.
فروم ها هم به تنهایی هیچ نتیجه ای نداره. فقط تو سایت های دیگه زدید یه کپی ازش تو فروم ها بزنید کافیه.

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
این رو هم اضافه کنم درباره Zoom Uploader اونایی که از کلید های شیر شده برای این نرم افزار استفاده میکردن ای پی وی پی اس شما بن میشه توسط این نرم افزار و بعد از اون فقط میتونید یک فایل رو با سرعت 100 کیلوبایت آپلود کنید. فعلا که تو WJ بحث بالا گرفته و یکی گفته که خودش شروع میکنه یک برنامه مثل این مینویسه.

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
این رو هم اضافه کنم درباره Zoom Uploader اونایی که از کلید های شیر شده برای این نرم افزار استفاده میکردن ای پی وی پی اس شما بن میشه توسط این نرم افزار و بعد از اون فقط میتونید یک فایل رو با سرعت 100 کیلوبایت آپلود کنید. فعلا که تو WJ بحث بالا گرفته و یکی گفته که خودش شروع میکنه یک برنامه مثل این مینویسه.

این دیگه انده نمک به حرومی هست !

10 دلار ماهیانه برای اونم 500 گیگ آپلود !!

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292

لازم به نوشتن دوباره هم نیست یه حرفه ای پیدا بشه همینو کرک میکنه .
@twitfa برای شروع میتونی روی این پروژه کار کنی :)))))))))))))

بالا