• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
درباره زوم نمیودونم تا چه حد حق با دوستان هست
ولی چند وقت پیش 2 تا فایل آپلود کردم که یکیش تو اکانت بنده نیست ولی لینکش فعال هست !!
کلا سیاستاشم یکم مسخره به نظر میرسه
کلی راه واسه کسب درامد داشت زد بدترینش رو انتخاب کرد

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86
درباره زوم نمیودونم تا چه حد حق با دوستان هست
ولی چند وقت پیش 2 تا فایل آپلود کردم که یکیش تو اکانت بنده نیست ولی لینکش فعال هست !!
کلا سیاستاشم یکم مسخره به نظر میرسه
کلی راه واسه کسب درامد داشت زد بدترینش رو انتخاب کرد

بله بعضی از آپلود سنترها فقط وقتی لینک هاش توی اکانت دیده میشه که برنامه رو ریجستر کرده باشین. مثل bitshare

من که چیز بهتری پیدا نکردم دارم از همین استفاده میکنم !

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
استادایی که توی فروم ها کار میکنید یوزر + ای دی یاهو بفرستید تیمی تاپیک های همدیگه رو بالا بیاریم

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
استادایی که توی فروم ها کار میکنید یوزر + ای دی یاهو بفرستید تیمی تاپیک های همدیگه رو بالا بیاریم
کار کردن تو انجمن ها یه جورایی بی فایده شده
کلا اگر کاربرای ایرانی یه سایت میاوردن بالا و ضعف سایر سایت ها رو رفع می کردن خیلی عالی بود .
حتی ایده هم بنده دارم ولی متاسفانه دوستان همونطور که همه میدونید ایرانی هستن و تک روی رو بیشتر می پسندن

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
کلا اگر کاربرای ایرانی یه سایت میاوردن بالا و ضعف سایر سایت ها رو رفع می کردن خیلی عالی بود .
حتی ایده هم بنده دارم ولی متاسفانه دوستان همونطور که همه میدونید ایرانی هستن و تک روی رو بیشتر می پسندن

خیلی از صاحبان سایت های بزرگ ایراین هستن
ولی چون ایرانی ها استاد گند زدن به کار گروهی هستن با بقیه ایرانی ها کار نمیکنن

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86

میدونید که کلا من همه جوره پایه ام ! با این وضع برای وقتی که دارم میزارم جواب خوبی نمی گیرم فروم ها که مافی بازی شده اصلا پست هات دیده نمیشه به نظر منم سایت بهتر می تونه باشه !

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
میدونید که کلا من همه جوره پایه ام ! با این وضع برای وقتی که دارم میزارم جواب خوبی نمی گیرم فروم ها که مافی بازی شده اصلا پست هات دیده نمیشه به نظر منم سایت بهتر می تونه باشه !

سایت 3-4 نفر پایه و همدل ( حرفه ای نه تازه کار ) میخواد . که تا 1 سال اول فکر 1 usd درآمدم نداشته باشن ( به غیر از ضرر هاش ) . من با تجربه ای که دارم اوایل کار حداقل 1 میلیون هزینه لازمه تا بعد از 1 سال کار شبانه روزی به یه جایی برسه .
که متاسفانه کار گروهی صفره - همه فکر منافع شخصین و اعتمادی که باید باشه نیست

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
یه سایت ساده ولی جالب دارم آماده می کنم .
ساده هست ولی خوب جدید هست
اگر تمایل داشتید بگید بهتون آدرس بدم تا اگه خواستید اونجا فعالیت کنید .

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سایت 3-4 نفر پایه و همدل ( حرفه ای نه تازه کار ) میخواد . که تا 1 سال اول فکر 1 usd درآمدم نداشته باشن ( به غیر از ضرر هاش ) . من با تجربه ای که دارم اوایل کار حداقل 1 میلیون هزینه لازمه تا بعد از 1 سال کار شبانه روزی به یه جایی برسه .
که متاسفانه کار گروهی صفره - همه فکر منافع شخصین و اعتمادی که باید باشه نیست

سایت از صفر زدن ارزشی نداره
اگر خواستید میتونین با ما کار کنید ، یه سایتی داریم

وضعیتش بد نیست 491,854 جهان هستش فعلا داره میره بالاتر ورودی گوگل هم داره
میتونیم با هم روش کار کنیم و بیاریمش بالاتر

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213

آدرس رو بفرستید ببینم چطور هست
این سایت بنده یه طورایی طرحش جدید هست
امروز آماده میشه لینک میدم با دوستان یه جا رو انتخاب می کنیم .

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86

همونه که قبلا آدرسشو به من دادی؟

بفرستید.

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86
خب یه سایت رو انتخاب کنید همه روی اون کار کنیم بهتر از اینه که هر کی برای خودش یه سایت داشته باشه !!!

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86
دوستان به هیچ وجه از نرم افزار زوم برای آپلود استفاده نکنید!
سریال نامبری که 2 سال پیش گرفته بودم از کار افتاده بود، منم گفتم به جای اینکه دوباره پول بدم بذار کرکش کنم! با UPX پک شده بود آنپکش کردم ، دیدم به زبان دلفی نوشته شده ، داشتم با DeDe و ollydbg براش کیجن میساختم یهو یه صفحه سفید اومد و کل صفحه رو گرفت که می گفت باید donate کنی ، قبول می کنی یا نه؟ منم هرچی می خواستم روی no کلیک کنم همش جا به جا میشد آخرش روی yes کلیک کردم :D
سازنده این نرم افزار دست همه هکر ها رو از پشت بسته، اومدم هکش کنم خودم هک شدم :rolleyes:
خلاصه به هیچ وجه از این نرم افزار استفاده نکنید چون داخلش نرم افزار جاسوسی هست، اگر هم قبلا استفاده کردید همه پسورد ها رو تغییر بدید

ای بابا من تازه 5 دلار بهش کمک کردم ! فعلا که درآمد خاصی ندارم، فکر نکنم خودشو به خاطر 20 - 30 دلار خراب کنه !

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
ای بابا من تازه 5 دلار بهش کمک کردم ! فعلا که درآمد خاصی ندارم، فکر نکنم خودشو به خاطر 20 - 30 دلار خراب کنه !
دوست عزیز این اقا به خاطر بهنای باندی که وی پی اس ما استفاده میکنه ازمون پول میگیره. کلا این چند وقت اخیر یکدفعه پولکی شد. به جای اینکه روی لایسنس برنامش یک قیمت ثابت بزاره شروع کرده برای پهای باندی که اصلا به اون ربطی نداره ازت پول میگیره. جوابش هم توی WJ بود دیگه نوشته آپلودر ها با برنامه من کلی پول درمیارن ولی من چیزی گیرم نمیاد.

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
کسی دعوتنامه برای What.CD یا Waffles.fm داره به من بده ؟؟

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
دوستان می خوام یک سایت تو مایه های rlsbb و rlslog راه اندازی کنم ولی با هدفی متفاوت .
لینک های پر سرعت و رایگان برای شروع می خوایم قرار بدیم تا بازدید مناسب رو جذب کنیم .
بعد از این که به یک بازدید مناسب رسیدیم یک سری امکانات که مهترین اون ها وی ای پی با امکلانات عالی و لینک مستقیم هست قصد داریم اضافه کنیم
دوستانی که تمایل دارن اعلام کنند
برای کارتون میتونم اکانت چند ترکر به عنوان منبع در اختیار شما قرار بدم .
مثل ( td - ip - scc ... )

بالا