• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86
معمولش 3 روز و حداکثر یک هفته بعد از complete شدن درخواست، پرداخت پول میاد تو وب مانی شما.

ممنون از جواب !

یه مشکلی هم با ساخت WME توی وب مانی دارم، موقع ساختنش ارورِ زیرُ می ده.

58191.jpeg

ariya-123

Registered User
لایک‌ها
140
نظرتون در مورد آپلود سنتر چیه دوستان ؟ نه اینکه از صفر بزنم یک سایت با رتبه خوب بخرم و اداره کنم و این که تا حالا سایت نداشتم همش وبلاگ بوده به مشکل نمیخورم ؟

Isthmic

Registered User
لایک‌ها
56
کسی از دوستان با usenet کار کرده؟

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
سلام

دوستان رو آپلود سنتر http://filesmonster.com چطوری میشه آپلود کرد، قبلا از خود سایت بعد ثبت نام میذاشت آپلود کنی ولی الان میفرسته به Content-Cooperation.com

یعنی اینجا :
http://filesmonster.com/info/upload

اونجوری که من فهمیدم شما باید اول بری تو Content-Cooperation.com ثبت نام کنی و به عنوان مالک فایلی که میخوای آپلود کنی شناخته بشی بعد میتونی فایل اپلود کنی.

سرعت آپلود برای من تو Uploaded خیلی پایین اومده. برای بقیه هم همینطوره ؟؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
اونجوری که من فهمیدم شما باید اول بری تو Content-Cooperation.com ثبت نام کنی و به عنوان مالک فایلی که میخوای آپلود کنی شناخته بشی بعد میتونی فایل اپلود کنی.

سرعت آپلود برای من تو Uploaded خیلی پایین اومده. برای بقیه هم همینطوره ؟؟
سلام

ممنون، ثبت نام کردم، عجیب غریبه، اصلا سر در نیاوردم.

آپلودد خیلی خوبه ، 10 مگ

Last edited:

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
دوستان برای دانلود و آپلود در آپلودرها با سرعت بالا(برای سایت فیلم-لینک کمکی) اینترنت ماهواره ای رو پیشنهاد میدید یا وی پی اس؟

.LORD.

Registered User
لایک‌ها
87
ganool لینک هاش رو تو
adf.ly میزاره .
این سایت هم فکر کنم فقط به paypal پرداختی داره درسته ؟
اگر کسی تو ایران بخواد باadf.ly کار کنه میتونه ؟ مثلا کسی که paypal وریفای شده داشته باشه بهش بگه پول بره تو حسابت بعد ازش بگیره .

کسی اینجا paypal وریفای شده داره ؟
Payoneer چطور ما ایرانیا میشه کار کنیم باهاش ؟

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
ganool لینک هاش رو تو
adf.ly میزاره .
این سایت هم فکر کنم فقط به paypal پرداختی داره درسته ؟
اگر کسی تو ایران بخواد باadf.ly کار کنه میتونه ؟ مثلا کسی که paypal وریفای شده داشته باشه بهش بگه پول بره تو حسابت بعد ازش بگیره .

من حدود یک سال پیش باهاش کار میکردم. اون موقع الرت پی داشت که بعد شد پی زا ... الانو نمیدونم هنوز داره یا نه . ولی پیپال ریسک بن شدنش زیاده ، در ضمن یه حساب شخصی هست. کسی نمیاد حسابشو به شما بده !

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
چه سرعت هایی در وی پی اس داده میشه؟

تا ۱۰۰ مگ بر ثانیه حدودآ ... البته بستگی به خود هاستی که بهش میخوای آپلود کنی هم داره و جایی که ازش سرویس میگیری. اینترنت ماهواره ای هم که داخل ایران جرمه ! مجوز میخواد...

Isthmic

Registered User
لایک‌ها
56
سوالم رو یه بار دیگه میپرسم!:)
کسی از دوستان با usenet کار کرده؟:general609:

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
سوالم رو یه بار دیگه میپرسم!:)
کسی از دوستان با usenet کار کرده؟:general609:

من کار نکردم ولی خوندم دربارش قبلا. باید توی یک سایت که این خدمات رو ارائه میکنه ثبت نام کنی. با توجه به حجم ماهانه و تعداد کانکشن ها قیمت فرق میکنه بعد از تو اون سایت newsgroup هایی که رو میخوای پیدا کنی و فایلها رو با برنامه مخصوصش دانلود کنی. فرمت فایل های یوزنت nzb بود اگه اشتباه نکنم

Isthmic

Registered User
لایک‌ها
56
من کار نکردم ولی خوندم دربارش قبلا. باید توی یک سایت که این خدمات رو ارائه میکنه ثبت نام کنی. با توجه به حجم ماهانه و تعداد کانکشن ها قیمت فرق میکنه بعد از تو اون سایت newsgroup هایی که رو میخوای پیدا کنی و فایلها رو با برنامه مخصوصش دانلود کنی. فرمت فایل های یوزنت nzb بود اگه اشتباه نکنم
بله درسته
من تازه دارم استفاده میکنم میخواستم ببینم کسی چند تا مرجع میشناسه یا نه؟!

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
بله درسته
من تازه دارم استفاده میکنم میخواستم ببینم کسی چند تا مرجع میشناسه یا نه؟!

دو تا سایت برای سرچ nzb بود الان اسمشون یادم نیست سرچ کنی باید پیدا بشن. چی آپلود میکنی ؟؟ بگو تا ببینم newsgroup خوب چی هست تو اون زمینه.

pm1

Registered User
لایک‌ها
116

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
از دیروز تا حالا رو هیچ سایتی سرعت اپلود من بالاتر از یک مگ نمیره. تست سرعت از وی پی اس گرفتم خوب بود. هم FTP هم وب اپلود رو تست کردم. جفتشون اینطوری بود.
3405422438.png

کسی میدونه مشکل چیه ؟؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
از دیروز تا حالا رو هیچ سایتی سرعت اپلود من بالاتر از یک مگ نمیره. تست سرعت از وی پی اس گرفتم خوب بود. هم FTP هم وب اپلود رو تست کردم. جفتشون اینطوری بود.
3405422438.png

کسی میدونه مشکل چیه ؟؟
منم دیروز اونقدر رو توربوبیت آپلود کردم، که فکر کنم ور داشت سرعت آپلود رو محدود کرد.
از 10 مگ اومده بودم رو 1 مگ.
رو یه آپلود سنتر زیادی آپلود نکردی؟
سایتهای دیگه وضعشون واسه آپلود نسبتا خوبه :
توربوبیت 10 مگ
sanshare - 18 مگ
لتیت 8 مگ
آپلودد 10 مگ

مشکل آپلود نداریم، درست حسابی لعنتی یا پول نمیدن،
این توربو کونترش چینی تشریف داره؟ میدونم فایلهام داره دانلود میشه ولی خیلی کم میندازه.

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
منم دیروز اونقدر رو توربوبیت آپلود کردم، که فکر کنم ور داشت سرعت آپلود رو محدود کرد.
از 10 مگ اومده بودم رو 1 مگ.
رو یه آپلود سنتر زیادی آپلود نکردی؟
سایتهای دیگه وضعشون واسه آپلود نسبتا خوبه :
توربوبیت 10 مگ
sanshare - 18 مگ
لتیت 8 مگ
آپلودد 10 مگ

مشکل آپلود نداریم، درست حسابی لعنتی یا پول نمیدن،
این توربو کونترش چینی تشریف داره؟ میدونم فایلهام داره دانلود میشه ولی خیلی کم میندازه.

نه برای من کلا پورت مشکل داره. روی همه سایتها سرعت پایینه. چون این وی پی اس سی پی یو خوبی داره و من ازش برای انکود کردن سریال استفاده میکنم نمیتونم عوضش کنم فعلا. ماهی 100 تومن هم براش میدم. تا دیروز هم خیلی خوب بود و از موقعی که گرفته بودم تا الان مشکلی نداشتش نمیدونم یدفه چش شده. جالبه پشتیبانی میگه مصرف منابع شما بالاست به خاطر همینه که سرعت اومده پایین. اخرش گفت 24 ساعت صبر کن شاید مشکل از دیتاسنتر باشه اگه نبود سرویس رو ارتقا بده. چون من از سی پی یو خیلی استفاده میکنم اکثر جاها قبول نمیکنن سرویس بدن. سروراختصاصی هم برای من نمیصرفه بخرم.

بالا