• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

eqbalb

Registered User
لایک‌ها
56
حاجی خود ساپورتش تو فروم وی جی زده، هیچ شکی در این مورد نیست :
http://www.wjunction.com/95-file-ho...188249-oboom-com-90%25-pps-up-50-%80-ppd.html
Free user 50 GB storage space/premium 500 GB storage space (for inactive files)
در ضمن شرکت هایی مثل فایل سرو و رپیدشیر مرحوم هم واسه خاطر چشم و ابروی آپلودر ها کار نمیکردن، ولی فایلهایی که دانلود نمیشدن هم رو پاک نمی کردن.
حقیقت اینه که این شرکت های جدید قدرت رقابت با غول های سابق این کار رو ندارند، غول هایی که متاسفانه مرحوم شدن رفت.
خب شما انگلیسی که احتمالن بلدی اون for inactive files رو چرا نخوندی؟ یعنی اون فضای محدود برای فایلایی هست که غیرفعال شدن (منظور فایلایی که بعد مدت زمانی زیادی دانلود نشدن) برای فایلای فعال که متناوبن دانلود می‌شن فضا نامحدوده.

با احترام به اقا اقبال گل، منم فکر می کنم واسه فری یوزر 50 گیگ و واسه پریمیوم 500 گیگ جا میده
دیگه نمی دونم والا...
اولین کامنتی که زدم رو دوباره بخون. اون فضایی که قید شده و محدوده، فضایی هست که فایلای داخلش حتی بدون دانلود هم پاک نمی‌شن. علاوه بر اون فضا شما یه فضای نامحدود هم داری که فایلای داخلش براساس قانون آخرین دانلود بعد مدت زمانی مشخص اگه دانلودی نداشته باشن پاک می‌شن (uploded.net هم همینطوره به اون فضای محدود می‌گه backup-space).

عکس رو ببین. 1.2 ترابایت تا الان در oboom آپلود کردم.

فایل های ضمیمه

• oboom.jpg
    oboom.jpg
    18.7 KB · نمایش ها: 27
Last edited:

worldforex

Registered User
لایک‌ها
68
سلام به همه دوستان
تعداد صفخات تاپیک خیلی زیاده..... میشه راهنمایی بفرمایید.......
من میخوام روشی که استارتر تاپیک گفتن رو شروع کنم میخوام بدونم به نظر شما که تجربه دارید اینکارو انجام بدم یا خیر؟
دو به شک هستم چون استارت تاپیک قدیمی هست....
اگر کمک یا راهنمایی از دستتون بر میاد ممنون میشم بهم کمک کنید..... خیلی مشکل دارم .......

بازم ممنون از وقتی که میزارین

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
خب شما انگلیسی که احتمالن بلدی اون for inactive files رو چرا نخوندی؟ یعنی اون فضای محدود برای فایلایی هست که غیرفعال شدن (منظور فایلایی که بعد مدت زمانی زیادی دانلود نشدن) برای فایلای فعال که متناوبن دانلود می‌شن فضا نامحدوده.

اولین کامنتی که زدم رو دوباره بخون. اون فضایی که قید شده و محدوده، فضایی هست که فایلای داخلش حتی بدون دانلود هم پاک نمی‌شن. علاوه بر اون فضا شما یه فضای نامحدود هم داری که فایلای داخلش براساس قانون آخرین دانلود بعد مدت زمانی مشخص اگه دانلودی نداشته باشن پاک می‌شن (uploded.net هم همینطوره به اون فضای محدود می‌گه backup-space).

عکس رو ببین. 1.2 ترابایت تا الان در oboom آپلود کردم.
آقا من تسلیم، حق با شماست.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
این سیستم ها هم جدیدا مد شده
پوتلاکر هم رفته روی همین سیستم ابووم هم که هستش و uploadable هم هستش

worldforex

Registered User
لایک‌ها
68
یعنی واقعا این همه آنلاین ، کسی نیست راهنمایی کنه!
سلام به همه دوستان
من میخوام روشی که استارتر تاپیک گفتن رو شروع کنم میخوام بدونم به نظر شما که تجربه دارید اینکارو انجام بدم یا خیر؟
اگر کمک یا راهنمایی از دستتون بر میاد ممنون میشم بهم کمک کنید..... خیلی مشکل دارم .......

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86
یعنی واقعا این همه آنلاین ، کسی نیست راهنمایی کنه!
سلام به همه دوستان

سلام

خب من نزدیک به 4 ماه که دارم این کارُ می کنم، به عنوان یه شغل نمی تونی روش حساب کنی حداقل برای من که الان بیشتر جنبه سرگرمی داره ولی از هیچی بهترِ.

حتما دوستان با تجربه بهتر می تونن راهنمایی کنن.

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86
سلام

با Zoom میشه فایل ها رو part - part کرد البته یه جوری هست که میشه 001 و 002 ... ولی این ها خیلی کمتر دانلود میشن !

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
اکانت آواکس قیمت رو خیلی خیلی پایین آوردم :cool: 22o... این فرصت رو از دست ندید !! مفته مفت ! ;)بشتابید یکی بیشتر نیستا !!!! با این اکانت تو یه ماه میتونید حتی دو برابر قیمت خریدشو در بیارید ! شایدم بیشتر !!!

.LORD.

Registered User
لایک‌ها
87
اکانت آواکس قیمت رو خیلی خیلی پایین آوردم :cool: 22o... این فرصت رو از دست ندید !! مفته مفت ! ;)بشتابید یکی بیشتر نیستا !!!! با این اکانت تو یه ماه میتونید حتی دو برابر قیمت خریدشو در بیارید ! شایدم بیشتر !!!

اواکس و سافت ارشیو خیلی سخت گیرن . البته اینقدر آپلودر قدیمی کار دارن که دیگه تازه واردا رو اگر درست هم پست بدن اجازه نمیدن تکون بخورن .
البته من تو آواکس نبودم فعلا ولی حس میکنم از SA هم بدتر باشه اوضاش .

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
اواکس و سافت ارشیو خیلی سخت گیرن . البته اینقدر آپلودر قدیمی کار دارن که دیگه تازه واردا رو اگر درست هم پست بدن اجازه نمیدن تکون بخورن .
البته من تو آواکس نبودم فعلا ولی حس میکنم از SA هم بدتر باشه اوضاش .

سخت گیر هستند ولی درآمد و تعداد دانلود اصلا با SA قابل مقایسه نیست (سر انگشتی میشه گفت 10 برابر) ، بخاطر همین میگم به دلال نمیفروشم فقط به این کاره هاش میفروشم که لذتش رو ببرند! این قیمتی هم که میدم در ازای سود دهیش واقعا ناچیزه ... اگر خیلی شک دارید یه عکس از درآمد چند ماه اخیر رو از هاست Keep2share واستون پی.ام کنم (البته اگه قصد خرید دارید!! )

MMax

Registered User
لایک‌ها
50
سخت گیر هستند ولی درآمد و تعداد دانلود اصلا با SA قابل مقایسه نیست (سر انگشتی میشه گفت 10 برابر) ، بخاطر همین میگم به دلال نمیفروشم فقط به این کاره هاش میفروشم که لذتش رو ببرند! این قیمتی هم که میدم در ازای سود دهیش واقعا ناچیزه ... اگر خیلی شک دارید یه عکس از درآمد چند ماه اخیر رو از هاست Keep2share واستون پی.ام کنم (البته اگه قصد خرید دارید!! )
لطفا برای من PM کنید. می تونید راهکاری ارائه بدید که 2 روز بعد بن نشیم؟ چون دیگه راه برگشتی نداره.

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
لطفا برای من PM کنید. می تونید راهکاری ارائه بدید که 2 روز بعد بن نشیم؟ چون دیگه راه برگشتی نداره.
اگه طبق قوانینش پست بدید هیچ مشکلی پیش نمیاد .... من اگه مثل شما میخواستم فکر کنم الان این اکانت رو نداشتم !! تا الان دو تا اکانت بن کردم ولی سومی رو چند ماهه که دارم و بیشتر از اون مقداری که برای خرید اکانت هزینه کردم دراومد !! کلی هم تجربه پیدا کردم . الان هم فقط تو آواکس پست میدم. بهرحال واستون پی.ام کردم. فقط اگه مایل هستید سریع تر قیمتتون رو بدید تا شب میخوام ردش کنم ! در ضمن یکی از دوستان قیمت پایه رو پیشنهاد دادند اگه شما میخوایید یه قیمت بالاتر بدید بهتره!

Last edited:

MMax

Registered User
لایک‌ها
50
اگه طبق قوانینش پست بدید هیچ مشکلی پیش نمیاد .... من اگه مثل شما میخواستم فکر کنم الان این اکانت رو نداشتم !! تا الان دو تا اکانت بن کردم ولی سومی رو چند ماهه که دارم و بیشتر از اون مقداری که برای خرید اکانت هزینه کردم دراومد !! کلی هم تجربه پیدا کردم . الان هم فقط تو آواکس پست میدم. بهرحال واستون پی.ام کردم. فقط اگه مایل هستید سریع تر قیمتتون رو بدید تا شب میخوام ردش کنم !
شما قرار بود اسکرین شات ارسال کنید. من در حال حاضر با سایتی که کار می کنم روزانه حداقل 12-13 دلار درآمد دارم. با ارسال حدودا 3 پست. با آواکس می تونم درآمدم رو بیشتر از این کنم؟ با همین میزان پست؟ اگه لازم باشه من هم می تونم اسکرین شات ارسال کنم تا سوء تفاهم نشه که فقط به خاطر کنجکاوی این پست ها رو دادم.

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
شما قرار بود اسکرین شات ارسال کنید. من در حال حاضر با سایتی که کار می کنم روزانه حداقل 12-13 دلار درآمد دارم. با ارسال حدودا 3 پست. با آواکس می تونم درآمدم رو بیشتر از این کنم؟ با همین میزان پست؟ اگه لازم باشه من هم می تونم اسکرین شات ارسال کنم تا سوء تفاهم نشه که فقط به خاطر کنجکاوی این پست ها رو دادم.
اگه مستمر این مقدار پست بدید مطمءن باشید کمتر از این نیست ! البته بستگی به کیفیت پست هم داره ... و همینطور شانس که تو این کار حرف دوم رو میزنه !!!! اولیش تلاشه خود فرده ! پی.ام رو چک کنید.

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86

روزانه 12 دلار با 3 پست !؟ میشه !؟ :eek:

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
دوستان تا ساعت 9-10 امشب فروخته میشه... فعلا کسی بالاتر از قیمت پایه نگفته !

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86
سلام

دوستان من یه مشکلی با ویندوز سرور 2008 دارم صفحه ها خیلی کند و پر پر میشن، با ویندوز سرور 2012 این مشکلُ ندارم ولی لامصب خیلی رم مصرف میکنه حالا راهی نداره 2008 درست بشه ؟

re220

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
عاغا ممنون من خیلی استفاده بردم منم میخام یه سایت اپلود راه اندازی کنم به همین زودیا
http://www.uoouoochat.ir/

بالا