• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

Isthmic

Registered User
لایک‌ها
56
منم دیروز اونقدر رو توربوبیت آپلود کردم، که فکر کنم ور داشت سرعت آپلود رو محدود کرد.
از 10 مگ اومده بودم رو 1 مگ.
رو یه آپلود سنتر زیادی آپلود نکردی؟
سایتهای دیگه وضعشون واسه آپلود نسبتا خوبه :
توربوبیت 10 مگ
sanshare - 18 مگ
لتیت 8 مگ
آپلودد 10 مگ

مشکل آپلود نداریم، درست حسابی لعنتی یا پول نمیدن،
این توربو کونترش چینی تشریف داره؟ میدونم فایلهام داره دانلود میشه ولی خیلی کم میندازه.
یه اپلود سنتر جدید به نام oboom باز شده فعلا که بد نمیشمارهپرداختشم مثل اینکه سریعه
این لینکش
https://www.oboom.com/
اینم لینک رفرال من اگر دوست داشتید از این عضو شید
https://www.oboom.com/ref/7479E1

Isthmic

Registered User
لایک‌ها
56
دو تا سایت برای سرچ nzb بود الان اسمشون یادم نیست سرچ کنی باید پیدا بشن. چی آپلود میکنی ؟؟ بگو تا ببینم newsgroup خوب چی هست تو اون زمینه.

من قبلا کار کردم البته زیاد نه ، اینا رو قبلا بوکمارک کرده بودم ، بدک نیستند:
http://www.usenet-crawler.com
http://www.nzbclub.com/
اولی دسته بندیش بهتره
ممنون از اولی استفاده میکردم
من خودم گشتم چند تا پیدا کردم.البته منظورم از مرجع یه سایتی مثل rslog برای یوزنت بود که تقریبا میشه گفت پیدا کردم ولی خوب کامل نیست.

.LORD.

Registered User
لایک‌ها
87
من حدود یک سال پیش باهاش کار میکردم. اون موقع الرت پی داشت که بعد شد پی زا ... الانو نمیدونم هنوز داره یا نه . ولی پیپال ریسک بن شدنش زیاده ، در ضمن یه حساب شخصی هست. کسی نمیاد حسابشو به شما بده !

نه منظورم این نیست که اکانت رو بده به ما .
یکی پیدا میشه مثلا اینجا پی پال وریفای شده داشته باشه؟ بعد باهاش هماهنگ کنیم پول بره تو حسابش بعد بفرسته مثلا وبمانی ما .

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
یه اپلود سنتر جدید به نام oboom باز شده فعلا که بد نمیشمارهپرداختشم مثل اینکه سریعه
این لینکش
https://www.oboom.com/
اینم لینک رفرال من اگر دوست داشتید از این عضو شید
https://www.oboom.com/ref/7479E1
سلام

ممنون، این آپلود سنتر محدودیت حجم داره، فضات 500 گیگ هست به درد نمیخوره.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
این کار هنوز هم سودآور هست برای دوستان ؟
سلام

نه دیگه به صورت سابق، الان به زور میشه پول سرور و اینترنت و اکانت رو در آورد.
قبلنا با 4 تا آپلود سنتر مانور میدادم وضعیت خیلی خوب بود.
جو بسیار سردی رو نت در این زمینه حاکم هست،
یه تعداد آپلود سنتر محدود برای این کار مونده که اونا هم مشکلات خاص خودشون رو دارن.

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
نه منظورم این نیست که اکانت رو بده به ما .
یکی پیدا میشه مثلا اینجا پی پال وریفای شده داشته باشه؟ بعد باهاش هماهنگ کنیم پول بره تو حسابش بعد بفرسته مثلا وبمانی ما .

بعید میدونم کسی این کارو بکنه ... چون انتقال پول تو پی پال ریسکش بالاست. الان دیدم پی زا داره هنور ...پی را راحت تره ... با یه کزدیت کارت مجازی وریفای میشه .

Last edited:

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
سلام

نه دیگه به صورت سابق، الان به زور میشه پول سرور و اینترنت و اکانت رو در آورد.
قبلنا با 4 تا آپلود سنتر مانور میدادم وضعیت خیلی خوب بود.
جو بسیار سردی رو نت در این زمینه حاکم هست،
یه تعداد آپلود سنتر محدود برای این کار مونده که اونا هم مشکلات خاص خودشون رو دارن.

به نظرتون سایتی با قالب مناسب و با دراختیار داشتن 5-6 آپلودسنتر با یک تبلیغ جزئی،به طور میانگین چه مقدار درامد میتونه داشته باشه در روز/هفته؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
به نظرتون سایتی با قالب مناسب و با دراختیار داشتن 5-6 آپلودسنتر با یک تبلیغ جزئی،به طور میانگین چه مقدار درامد میتونه داشته باشه در روز/هفته؟
سلام
الان بایدسایت تر و تمیزی بزنی، 5 تا آپلود سنتر هم داشتن اشتباهه.
در کل کار راحتی نیست، توصیه میکنم الکی وقتتون رو تلف نکنین، ما هم که چند ساله تو این کاریم دیگه به نداری خوردیم.
تو این کار تا آپلود سنتری مثل فایل سرو نباشه زیاد کاری نمیشه کرد، البته فایل سروی بدون مشکلات قبل خودش مثل بن کردن یوزر، بستن سایت و فرار کردنش و ... .

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
بحث امکانات نیست . تجربه خیلی مهمتر هر چقدرم امکانات داشته باشی 1 سالی باید وقت تلف کنی و ضرر کنی تا تجربه پیدا کنی.
جزئی ترین نکات و تجربه ها تأثیر جدی میذاره روی کار . کسی هم نمیاد این تجربه رو هارو در اختیار بقیه بذاره . همچنین مقدار درآمد .

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
بحث امکانات نیست . تجربه خیلی مهمتر هر چقدرم امکانات داشته باشی 1 سالی باید وقت تلف کنی و ضرر کنی تا تجربه پیدا کنی.
جزئی ترین نکات و تجربه ها تأثیر جدی میذاره روی کار . کسی هم نمیاد این تجربه رو هارو در اختیار بقیه بذاره . همچنین مقدار درآمد .
درست ولی بعد یه مدت که به قول شما تجربه زیاد شد، آپلود سنتری پیدا نمی کنی که تجربیاتت رو عملی کنی، مشکل هم الآن همینه.

eqbalb

Registered User
لایک‌ها
56
سلام

ممنون، این آپلود سنتر محدودیت حجم داره، فضات 500 گیگ هست به درد نمیخوره.
فضاش نامحدوده اون مقداری که می‌نویسه مربوط به فضایی هس که فایل‌های بدون دانلود در اونجا پاک نمی‌شن.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
فضاش نامحدوده اون مقداری که می‌نویسه مربوط به فضایی هس که فایل‌های بدون دانلود در اونجا پاک نمی‌شن.
سلام
فضا در حالت پریمیوم 500 گیگه.
گیرم اونجوری هم باشه که شما می فرمائین، آپلود سنتری به درد میخوره که چه فایل دانلود بشه یا نشه فایل رو همیشه نگه داره، مثل مرحوم فایل سرو.
خسته نباشه تو این دوره زمونه 50 گیگ به درد نمیخوره، لااقل یه 5 ترابیت میداد یه چیزی.

Last edited:

eqbalb

Registered User
لایک‌ها
56
سلام
فضا در حالت پریمیوم 500 گیگه.
گیرم اونجوری هم باشه که شما می فرمائین، آپلود سنتری به درد میخوره که چه فایل دانلود بشه یا نشه فایل رو همیشه نگه داره، مثل مرحوم فایل سرو.
خسته نباشه تو این دوره زمونه 50 گیگ به درد نمیخوره، لااقل یه 5 ترابیت میداد یه چیزی.
سلام
گیرم نداره، همونطوریه که من گفتم. فضا نامحدوده. ضمنن این یه بزینس هس هیچ شرکت و سرویس‌دهنده‌ای واسه خاطر چشم و ابروی زیبای آپلودرها حاضر نیست فایلایی که دانلود نمیشن رو روی هارد‌های پرهزینه‌ی سرورهاش نگه داره. اندکی درک صحیح از اصول اولیه بازار داشته باشیم اینطور حرف نمی‌زنیم و به موضوع نگاه واقع‌بینانه‌ای خواهیم داشت.

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86
سلام

تقریبا یه هفته پیش 50 یورو زدم از آپلودد بگیرم امروز زده paid ولی توی webmoney کمترِ زده (40 یورو)، چرا !؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام
گیرم نداره، همونطوریه که من گفتم. فضا نامحدوده. ضمنن این یه بزینس هس هیچ شرکت و سرویس‌دهنده‌ای واسه خاطر چشم و ابروی زیبای آپلودرها حاضر نیست فایلایی که دانلود نمیشن رو روی هارد‌های پرهزینه‌ی سرورهاش نگه داره. اندکی درک صحیح از اصول اولیه بازار داشته باشیم اینطور حرف نمی‌زنیم و به موضوع نگاه واقع‌بینانه‌ای خواهیم داشت.
حاجی خود ساپورتش تو فروم وی جی زده، هیچ شکی در این مورد نیست :
http://www.wjunction.com/95-file-ho...188249-oboom-com-90%25-pps-up-50-%80-ppd.html
Free user 50 GB storage space/premium 500 GB storage space (for inactive files)
در ضمن شرکت هایی مثل فایل سرو و رپیدشیر مرحوم هم واسه خاطر چشم و ابروی آپلودر ها کار نمیکردن، ولی فایلهایی که دانلود نمیشدن هم رو پاک نمی کردن.
حقیقت اینه که این شرکت های جدید قدرت رقابت با غول های سابق این کار رو ندارند، غول هایی که متاسفانه مرحوم شدن رفت.

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
سلام

تقریبا یه هفته پیش 50 یورو زدم از آپلودد بگیرم امروز زده paid ولی توی webmoney کمترِ زده (40 یورو)، چرا !؟
همیشه بالای 100 یورو بزن پرداخت بشه
زیر 100 تا 20% کمیسیون کم می کنه

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
حاجی خود ساپورتش تو فروم وی جی زده، هیچ شکی در این مورد نیست :
http://www.wjunction.com/95-file-ho...188249-oboom-com-90%25-pps-up-50-%80-ppd.html
Free user 50 GB storage space/premium 500 GB storage space (for inactive files)
در ضمن شرکت هایی مثل فایل سرو و رپیدشیر مرحوم هم واسه خاطر چشم و ابروی آپلودر ها کار نمیکردن، ولی فایلهایی که دانلود نمیشدن هم رو پاک نمی کردن.
حقیقت اینه که این شرکت های جدید قدرت رقابت با غول های سابق این کار رو ندارند، غول هایی که متاسفانه مرحوم شدن رفت.

با احترام به اقا اقبال گل، منم فکر می کنم واسه فری یوزر 50 گیگ و واسه پریمیوم 500 گیگ جا میده
دیگه نمی دونم والا...

بالا