yaghihaghi
Registered User
والا من سعی کردم ولی این دوتا رو نتونستم گیر بیارم شما جایی رو میشناسید که میشه گرفت معرفی کنید به من.
من هر چی خواستم از اینجا گرفتم.
http://www.torrent-invites.com/
والا من سعی کردم ولی این دوتا رو نتونستم گیر بیارم شما جایی رو میشناسید که میشه گرفت معرفی کنید به من.
دوستان می خوام یک سایت تو مایه های rlsbb و rlslog راه اندازی کنم ولی با هدفی متفاوت .
لینک های پر سرعت و رایگان برای شروع می خوایم قرار بدیم تا بازدید مناسب رو جذب کنیم .
بعد از این که به یک بازدید مناسب رسیدیم یک سری امکانات که مهترین اون ها وی ای پی با امکلانات عالی و لینک مستقیم هست قصد داریم اضافه کنیم
دوستانی که تمایل دارن اعلام کنند
برای کارتون میتونم اکانت چند ترکر به عنوان منبع در اختیار شما قرار بدم .
مثل ( td - ip - scc ... )
این سایت خیلی خوب داره پول میده تقریبا 0.015 برای هر دانلود !
مینیمم پرداختش 12 دلاره
500 گیگ فضا میده ولی چون تازه کارشون رو شروع کردن راحت پریمیوم میکنه
اینم لینک ریفرال من
http://crisshare.com/free454.html
خارجی دوست عزیزاین سایت هدفش جذب بازدید کننده داخلیه یا خارجی ؟
دوست عزیز این ایده قابل اجرا نیست .خارجی دوست عزیز
ای پی ایران در مقایسه با سایرین اصلا قابل مقایسه نیست
بنده هدفم چیز دیگه هست دوست عزیزدوست عزیز این ایده قابل اجرا نیست .
VIP و لینک مستقیم فقط برای داخل کارایی داره . سایت انگلیسی و لینک مستقیم ؟ مگر اینکه محتوای غیر کپی رایت بذارید . چون 2 روز نشده سایت رو میبندن .
من از هدف شما خبری ندارم ولی بحث فایل هاست ها فرق میکنه اونا میدونن که چطور قانونی نشون بدن کارشونو .بنده هدفم چیز دیگه هست دوست عزیز
اگه به بستن بود الان آپلودد و سایر فایلشرینگ ها باید تا الان بسته می شدند .
دوست عزیز اون ها اگر میدونن بنده هم لابد میدونم که قصد کاری به این شکل رو دارم .من از هدف شما خبری ندارم ولی بحث فایل هاست ها فرق میکنه اونا میدونن که چطور قانونی نشون بدن کارشونو .
درسته ممکنه چیزی هم نشه . مثل همون tactools که گفتن .
سرعت آپلود bitshare با زوم خیلی کمه روش سریعتری وجود نداره !؟
دوست عزیز دقیقا واسه من هم همین افتادیعنی چه !
یعنی کسی با این سایت مشکل نداره ؟
سلام
پول دادن Bitshare چجوری !؟ بعد از 2 ماه زده completed ولی هنوز پولی به وبمانی نیومده ! باز باید صبر کنیم تا paid بشه !؟