CYB3R
Registered User
این وی پی اس ها مخصوص دانلود و آپلود هست .
این وی پی اس ها مخصوص دانلود و آپلود هست .
سلام
سایت softarchive.net برای شما هم غیر قابل دسترس شده؟ از امروز صبح نمی تونم وارد سایت بشم. با V.P.N هم امتحان کردم.
با راپيد ليچ نميتونيد از تورنت داونلود كنيد براي اين كار اسكريپت تورنت فلاكس استفاده ميشه باز هم همه چيز به سيد و سرعت اون بستگي داره
من همین الان امتحان کردم باز شد برام![]()
دوست عزيز امكان داره يك وي پي اس با كنترل پانل معرفي كنيد ؟سرورهاي آلمان و فرانسه براي تورنت خوبه و بهتر از اونها سرورهاي هلند هستش
منتها سرعتشون براي آپلود هات فايل و فايل سرو كمه
دوست عزيز امكان داره يك وي پي اس با كنترل پانل معرفي كنيد ؟
از كدوم شركت بگيريم كه ساپورت خوبي هم داشته باشه ؟
من از داخل هيچ كس رو پيشنهاد نميدم چون همونطور كه اول آموزشها گفتم نميشه اعتماد كرد
اما شما 4 نفر بشيد سرور رو از سايت اصليش بگيريد
سرور براي تورنت 500 گيگ هارد و 8 گيگ رم و 100 مگ پورت داره كه كافيه كه ماهي 99 دلاره
اگه لازم شد كانفيگ و نصب وي پي اس ها رو براتون انجام ميدم
فعلا براي اين كار نمي خواممن از داخل هيچ كس رو پيشنهاد نميدم چون همونطور كه اول آموزشها گفتم نميشه اعتماد كرد
سرور براي تورنت 500 گيگ هارد و 8 گيگ رم و 100 مگ پورت داره كه كافيه كه ماهي 99 دلاره
میشه ادرس سایتش رو یدید و دیتاسنتر کجا واقع شده؟من از داخل هيچ كس رو پيشنهاد نميدم چون همونطور كه اول آموزشها گفتم نميشه اعتماد كرد
سرور هلند هست 10 ترا پهناي اختصاصي داره (بين وي پي اس ها تقسيم ميشه) و بقيش شير شده هست
خودم تست نكردم
فعلا با تورنت گفته مشكلي نداره
بيشتر ميخوام اگه اشتراكي تهيه بشه امكاناتشو بسنجم ببينم چطوره چون خودم نميخوام ريسك كنم و تنهايي بگيرم
ممكن هم هست سرور خوبي نباشه اما سرورهاي اروپا قطعا سرعتشون براي هات فايل و فايل سرو كم هست و در اين مورد شكي نيست بنابر اين براي داونلود و آپلود كارايي چنداني نداره
بيشترين كاربردش هم سيد دادن هست كه براي بالا بردن ريشو ميشه ازش استفاده كرد
دوستاني كه مايل بودند پ خ بدند ببينيم چي ميشه