• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
یه چند عدد Voucher دو روزه Permium Bitshare به دستم رسیده(حدودا 2000 تا)! :D

فقط لطف کنید آپلودر هم باشید و فقط دانلودر نباشید! تو این ایام کریسمس هم بیتشر به همه 50% بیشتر پول میده. من خودم تا چند روز دیگه اولین پرداختم رو میگیرم. تنها کاری که باید لطف کنید انجام بدید رجیستر از طریق ریفرام من هست.
من خودم 14 روز Add کردم به اکانت خودم! :d

این ریفرال من:

کد:
http://bitshare.com/?referral=4b664280baa4

Edit:
چون قرار شد تو تاپیک اجباری در کار نباشه من کد تمام Voucher ها رو آپلود کردم توی یک فایل TXT! از بعد ثبت نام از طریق سایت به لینک زیر برید و Voucher ها رو بزنید. اگه پشت هم بزنید IP تون بن میشه. پس هر کسی لطف کنه 10-15 تا بیشتر نزنه!

Voucher Code:
کد:
http://rapidshare.com/files/439660693/Bitshare.txt

ثبت Voucher ها:

کد:
http://bitshare.com/voucher.html

موفق باشید.

Last edited:

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان بی خود بابت کارهای اضافی انرژیتون رو هدر ندید
از من به شما نصیحت به عنوان یه کسی که کارم نه عالیه نه ضعیف
فقط آپلود کنید به کسی هم کاری نداشته باشید بعد از یه مدت بین 6 تا حتی 1 سال به درآمد بسیار عالی می رسید
اگه این صبر رو ندارید اصلا شروع نکنید اگه دارید ادامه بدید

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
واقعاً فکر کردی من لنگ 4 تا رفرال مثل شما هستم؟ ( 2 تا فایل هایی که اتچ کردم رو ببینید!)
شما رفرال من باشی وقتی آپلود نداشته باشی به چه درد من می خوری؟
من درآمد برا شما می آوردم و شما هم هیچ هزینه ای بابت این لطف من تاکید می کنم لطف من پرداخت نمی کردی!
من دیگه کار وارز انجام ندم اکانت هام با این رفرال ها خود به خود درآمد دارن :lol:

تشکر میکنم از لطفتان. ولی من همون درآمد روزی 10 تا 15 دلار داشته باشم بهتره تا اینکه در آمد روزی 30 دلار داشته باشم ولی این حرف کنار درآمد باشه " اینو از لطف من داری".البته شما هم تاکید کردی که لنگ افرادی مثل من نیستی.
بهر حال بازم تشکر میکنم ;)

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
یه چند عدد Voucher دو روزه Permium Bitshare به دستم رسیده(حدودا 2000 تا)! :D

فقط لطف کنید آپلودر هم باشید و فقط دانلودر نباشید! تو این ایام کریسمس هم بیتشر به همه 50% بیشتر پول میده. من خودم تا چند روز دیگه اولین پرداختم رو میگیرم. تنها کاری که باید لطف کنید انجام بدید رجیستر از طریق ریفرام من هست.
من خودم 14 روز Add کردم به اکانت خودم! :d

این ریفرال من:

کد:
http://bitshare.com/?referral=4b664280baa4
Edit:
چون قرار شد تو تاپیک اجباری در کار نباشه من کد تمام Voucher ها رو آپلود کردم توی یک فایل TXT! از بعد ثبت نام از طریق سایت به لینک زیر برید و Voucher ها رو بزنید. اگه پشت هم بزنید IP تون بن میشه. پس هر کسی لطف کنه 10-15 تا بیشتر نزنه!

Voucher Code:
کد:
http://rapidshare.com/files/439660693/Bitshare.txt
ثبت Voucher ها:

کد:
http://bitshare.com/voucher.html

موفق باشید.
داستان این کدها چیه و چی کار میکنه ؟!

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
هیچ کسی نیستش جوب مارو بده آخه
باز آقا قاسم جواب دادن توی پخ ولی هنوز چیزی کشف نکردم درست حابی باشه

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
داستان این کدها چیه و چی کار میکنه ؟!

Voucher Code هستن دیگه! شما اول ثبت نام بکنید توی Bitshare بعد از اون لینکی که دادم کد ها رو وارد میکنید اکانتتون از حالت فری تبدیل به Permium میشه و میتونید دانلود کنید. هر کد 2 روز به زمان Permium شما اضافه میکنه.

===============

دوستان من اینو تو Warez-bb هم میخوام پست بدم پست هرچه زودتر کد ها رو بزنید تا تموم نشده! :دی
الان 10 روز دیگه به اکانتم Add کردم! :D

Last edited:

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
به چند تا نویسنده برای سایت mixwoofer.com نیازمندم سریع !کسانی که مایلند پی ام بزنند که یه اکانت براشون ایجاد بشه ;)
پستها سریع ایندکس میشن تو گوگل و همه بازدید هاش هم از گوگل هست ;)

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1
دقیقاً!
این سایتی که دادی یکی از فیوریت های منه که مینیمم روزی خداد تا لینک باش لیچ میکنم :)
شما لینک مستقیمی که بهت میده میندازی تو" ریموت فایل "هات فایل ،هات فایل اونو انتقال میده رو سرور خودش و اکانت شما بعد لینک هات فایلشو پخش میکنی;)

ممنون عرفان جان از بابت توضیحات
راستی حداکثر حجم فایل تو این سایت های لیچ چقدر هست؟

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1
به چند تا نویسنده برای سایت mixwoofer.com نیازمندم سریع !کسانی که مایلند پی ام بزنند که یه اکانت براشون ایجاد بشه ;)
پستها سریع ایندکس میشن تو گوگل و همه بازدید هاش هم از گوگل هست ;)

براتون پی ام زدم.

راستی یه سوال:

بچه ها راهی را سراغ دارید که بشه فایل تورنت بهش داد و خودش اونو دانلود کنه و به بخش های کوچکتر زیپ بکنه؟ مثل فایل فکتوری.
اصلا اسکریپتی هست که بشه باهاش فایل زیپ کرد؟ چون رو وی پی اس خیلی طول می کشه که یه فایل زیپ بشه.( معمولا فایل های من ایزوی بازی ها هستن و حجمشون زیاده )

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
براتون پی ام زدم.

راستی یه سوال:

بچه ها راهی را سراغ دارید که بشه فایل تورنت بهش داد و خودش اونو دانلود کنه و به بخش های کوچکتر زیپ بکنه؟ مثل فایل فکتوری.
اصلا اسکریپتی هست که بشه باهاش فایل زیپ کرد؟ چون رو وی پی اس خیلی طول می کشه که یه فایل زیپ بشه.( معمولا فایل های من ایزوی بازی ها هستن و حجمشون زیاده )
پیعامی دریافت نکردم
بله اسکریپتش هست ! پلاگین برای رپید لیچ هست که این کارو انجام میده !
;)

---------------------------
rlsg امروز نامردی نکرده بود یه تی وی شو گذاشته بود بعد لینک نداده بود تورنت و هیچ لینکی هم ازش نبود تو نت !
یعنی هنوز ریلیز نشده بود ! یه نیم ساعتی وای سادیم دیدم هیچ خبری نی !هیچ کامنی هم نی اونم تو rlsg خلاصه سایز فایلو زده بود ! منم یه فایل ویدئو داشتم که اون اوایل اپ کرده بودم اسمشو عوض کردم کامنت کردم:D در عرض 3 دقیقه 13 تا کامنت میرور از لینکم اومد:D تا الان 180 بار دانلود شده:pهیشکی نی بیاد بگه بابا این fake:wacko:همه میرور میدن فقط:happy:

یه پست که میزنه در عرض 3 ثانیه فایل 2 گیگی رو پارت پارت کردن میرور از 4 تا سرور دادن تو کامنت:blink:نمیدونم اینا با چه سرعتی کار میکنن آخه:blink:

1774

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان این قضیه ساپورت تاپیک ها تو وارز چیشد؟! :D
این دوستمون 1774 میخواست یه گروه جمع کنه! آقا هر چند نفر 2-3 نفر هم شدن هماهنگ کنیم تو وارز TNX بدیم! این وارز کلا شده باندی!
اگه کسی از بروبچس تو زمینه فیلم و موزیک ویدیو سایتی برای پست دادن میدونه یه PM به من بده. فیلم + موزیک ویدیو روز آپلود هامو تشکیل میدن بیشتر

والا قرار شد اونایی که می خوان به من پیام بدن ولی جز دو سه نفر کسی پیغام نداد حتما نمی خوان دیگه

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
والا قرار شد اونایی که می خوان به من پیام بدن ولی جز دو سه نفر کسی پیغام نداد حتما نمی خوان دیگه
لینک 3 تا تاپیک آخرتون همه بزارید تو تاپیک همه میریم ریپلای میکنیم !;)

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
در آمد من بعد 20 روز شد 4 دلار :d

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
یه پست که میزنه در عرض 3 ثانیه فایل 2 گیگی رو پارت پارت کردن میرور از 4 تا سرور دادن تو کامنت:blink:نمیدونم اینا با چه سرعتی کار میکنن آخه:blink:

سرور اختصاصي vps اگه داشته باشيد با پورت 1 ترا و حداقل 16 گيگ رم

چون اختصاصي هست تمام رم و پورت در اختيار خودتون هست بنابر اين 4 گيگ فايل رو هم آنرر بكنيد و هم دوباره رر بكنيد و به قول شما تو 4 تا سرور هم آپلود بكنيد كمتر از 5 دقيقه زمان ميبره
اون وقت اضافش هم براي معطلي سرورها هست تا بهتون لينك بدند

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1
پیعامی دریافت نکردم
بله اسکریپتش هست ! پلاگین برای رپید لیچ هست که این کارو انجام میده !
;)

---------------------------
rlsg امروز نامردی نکرده بود یه تی وی شو گذاشته بود بعد لینک نداده بود تورنت و هیچ لینکی هم ازش نبود تو نت !
یعنی هنوز ریلیز نشده بود ! یه نیم ساعتی وای سادیم دیدم هیچ خبری نی !هیچ کامنی هم نی اونم تو rlsg خلاصه سایز فایلو زده بود ! منم یه فایل ویدئو داشتم که اون اوایل اپ کرده بودم اسمشو عوض کردم کامنت کردم:D در عرض 3 دقیقه 13 تا کامنت میرور از لینکم اومد:D تا الان 180 بار دانلود شده:pهیشکی نی بیاد بگه بابا این fake:wacko:همه میرور میدن فقط:happy:

دوباره فرستادم...
راستی اگه یه سرور داشته باشیم و این رپید لیچ هم روش نصب کنیم، اون وقت سرعت دانلود کردن یه تورنت و زیپ کردن آن با این اسکریپت سریعتر میشه یا معمولی دانلود و زیپ کنیم؟
چون من الان دستی تورنت ها را دانلود می کنم و تو وی پی اس با وین رار زیپشون می کنم...

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
دوباره فرستادم...
راستی اگه یه سرور داشته باشیم و این رپید لیچ هم روش نصب کنیم، اون وقت سرعت دانلود کردن یه تورنت و زیپ کردن آن با این اسکریپت سریعتر میشه یا معمولی دانلود و زیپ کنیم؟
چون من الان دستی تورنت ها را دانلود می کنم و تو وی پی اس با وین رار زیپشون می کنم...

با راپيد ليچ نميتونيد از تورنت داونلود كنيد براي اين كار اسكريپت تورنت فلاكس استفاده ميشه باز هم همه چيز به سيد و سرعت اون بستگي داره

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
سلام

سایت softarchive.net برای شما هم غیر قابل دسترس شده؟ از امروز صبح نمی تونم وارد سایت بشم. با V.P.N هم امتحان کردم.

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
دوستان عزیز سرورهای مجازی مخصوص کار شما آماده استفاده هست . ( تست هم خواستید پ ج کنید )
مشخصات سرور مجازی :
کد:
Ram : 1 GB
Hard : 100 GB
BW : 1.5 TB
Port : 1 Gbps
قیمت : 35 هزار تومان
پورت روی حداکثر 10 سرور مجازی به اشتراک گذاشته میشه .
مشخصات سرور اصلی ( واقع در آمریکا ) :
کد:
CPU : Single Xeon E5620 Processor 2.4Ghz 12MB Cache
Ram : 12 GB DDR3
از نظر سرعت هیچ گونه مشکلی نخواهید داشت .
برای دریافت تست هم پ . خ ارسال کنید .
یا علی. :rolleyes:

Last edited:

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
دوستان عزیز سرورهای مجازی مخصوص کار شما آماده استفاده هست . ( تست هم خواستید پ ج کنید )
مشخصات سرور مجازی :
کد:
Ram : 1 GB
Hard : 100 GB
BW : 1.5 TB
Port : 1 Gbps
قیمت : 35 هزار تومان
پورت روی حداکثر 10 سرور مجازی به اشتراک گذاشته میشه .
مشخصات سرور اصلی ( واقع در آمریکا ) :
کد:
CPU : Single Xeon E5620 Processor 2.4Ghz 12MB Cache
Ram : 12 GB DDR3
از نظر سرعت هیچ گونه مشکلی نخواهید داشت .
برای دریافت تست هم پ . خ ارسال کنید .
یا علی. :rolleyes:

سايتمو هم ميتونم بيارم روش يا نه
ليچ رو هم با اين انجام بدمش

بالا