• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
من الان dedicated آلمان دارم سرعت دانلود 10mb

البته دانلود از لینک مستقیم و جایی که سرور اجازه بده !

برای آپلود هم سرعت زیر 3 نمیاد

دیتاسنتر Hetzner ، خیلی راضیم واقعا

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
دوستان، اینجا کسی با سایت Oron کار می کنه؟ می خواستم بدونم وضعیت فعالیت رو این سایت چطوریه؟

ممنون.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
عزیزانی که ابتدای تاپیک میگفتند ما تو Softarchive پست میدیم میشه لطفا بفرمایند از کجا پست خودشون رو Submit میکنن ؟
من هرچی گشتم گزینه ای مبنی بر درج خبر پیدا نکردم

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
عزیزانی که ابتدای تاپیک میگفتند ما تو Softarchive پست میدیم میشه لطفا بفرمایند از کجا پست خودشون رو Submit میکنن ؟
من هرچی گشتم گزینه ای مبنی بر درج خبر پیدا نکردم
سلام

شما اول باید برای خودتون یک بلاگ ایجاد کنید. بعد از این کار، پست های خودتون رو در بلاگتون ارسال کنید تا اگر ادمین خوشش اومد در صفحه اصلی قرار بده.
برای ساخت بلاگ هم از گزینه Create Blog استفاده کنید.

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان، اینجا کسی با سایت Oron کار می کنه؟ می خواستم بدونم وضعیت فعالیت رو این سایت چطوریه؟

ممنون.

سلام
شما اورون و فایل فاکتوری رو بیخیال شو
اورون زیاد دانلود نمیشه فایلهاش و بیشتر برای فایلهای س ک س ی هست .
در ضمن رنک هم داره که باید بگم صد رحمت به هاتفایل

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
شما اورون و فایل فاکتوری رو بیخیال شو
اورون زیاد دانلود نمیشه فایلهاش و بیشتر برای فایلهای س ک س ی هست .
در ضمن رنک هم داره که باید بگم صد رحمت به هاتفایل

ممنون.

سه چهار روزه دارم فایل های سافت آرشیو رو روی اورون هم آپلود می کنم. دانلودش بد نیست ولی رنکم رو اصلا افزایش نمی ده.

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
ممنون.

سه چهار روزه دارم فایل های سافت آرشیو رو روی اورون هم آپلود می کنم. دانلودش بد نیست ولی رنکم رو اصلا افزایش نمی ده.

فايل فكتوري و اورون رو اگه چند ميروري قرار بديد يه پاپاسي هم بهتون نميدند
اگر چند ميروره كار ميكنيد از اين دو سرور جدا بشيد
مگر اين كه لينكها تك سروره و متعلق به همين سرورها باشه

اگه دقت كنيد كل كسايي كه لينك ميدند هم كاملا تك سروره كار ميكنند

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34

ممنونم.

تو قوانین فایل فکتوری همچین چیزی دیده بودم ولی اورون نه. اورون از نظر قانونی به این مورد گیر می ده؟
راستی تعداد پست های من تو سافت آرشیو به 146 رسیده و همگی هم تو صفحه اصلی قرار گرفتن. چند تا پست دیگه باید ارسال کنم تا پست هام برای قرار گرفتن تو صفحه اصلی نیازی به تائید ادمین نداشته باشن.
تو سافت آرشیو فقط پست هایی با کیفیت بسیار بالا ارسال می کنم وگرنه تعداد پست هام تو سایت های دیگه زیادتره.

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
ممنونم.

تو قوانین فایل فکتوری همچین چیزی دیده بودم ولی اورون نه. اورون از نظر قانونی به این مورد گیر می ده؟
راستی تعداد پست های من تو سافت آرشیو به 146 رسیده و همگی هم تو صفحه اصلی قرار گرفتن. چند تا پست دیگه باید ارسال کنم تا پست هام برای قرار گرفتن تو صفحه اصلی نیازی به تائید ادمین نداشته باشن.
تو سافت آرشیو فقط پست هایی با کیفیت بسیار بالا ارسال می کنم وگرنه تعداد پست هام تو سایت های دیگه زیادتره.

الان نه منتها موقع پرداخت بله - لينكها چك و در صورت چند ميروره بازي در مي ياره

سافت آرشيو بسته به نظر مادريتورهاي اون بخش داره كه پيشنهاد بده و ادمين درجه تونو افزايش بده
چند تا از مادريتورها پست زننده هاي قهار بخششون هستند و كمي سخت گير
اما حداقلش همون 150 پست هست براي پيشنهاد مگر اين كه ادمينها راسا اقدام كنند كه فعلا بعيده چون مشكلات سرور الان در اولويت هست و هنوز گويا مشكلات هست

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
الان نه منتها موقع پرداخت بله - لينكها چك و در صورت چند ميروره بازي در مي ياره

سافت آرشيو بسته به نظر مادريتورهاي اون بخش داره كه پيشنهاد بده و ادمين درجه تونو افزايش بده
چند تا از مادريتورها پست زننده هاي قهار بخششون هستند و كمي سخت گير
اما حداقلش همون 150 پست هست براي پيشنهاد مگر اين كه ادمينها راسا اقدام كنند كه فعلا بعيده چون مشكلات سرور الان در اولويت هست و هنوز گويا مشكلات هست

اینطور باشه کلا بیخیال اورون می شم. بیشتر از نصف دانلودها تو سافت آرشیو از اورون انجام می شه و این عامل مانع کسب درآمد از هاتفایل و فایل سرو میشه. تازه این چند روزه رنکم همون 2 درصد باقی مونده درحالی که رنک هات فایل پلاتینیوم 99 درصده.

پس تو سافت آرشیو امکان داره با رسیدن تعداد پست ها به 150 باز هم رنکم افزایش پیدا نکنه؟

armin321

Registered User
لایک‌ها
41

اون قانون تك لينكي كه هست هيچي موقع پرداخت هم واقعا بازي در ميارن

فايل فاكتوري واقعا حرومش باشه . من تك لينكي دادم كل فايلهامو ، 51 دلار در آوردم ، درخواست كه دادم بعد از 2 ماه پندينگ موندن گفت با كدوم فايلها اين پول رو درآوردي ؟؟
حالا من بهش گفتم عزيزم كل فايلهاي من شكايت شده و پاك شده من الان چيو نشونت بدم؟
نامه بعدي اومد كه مسلما فايلهاي كپي رايت دار داشتي كه شكايت شده. پس در نتيجه شما به قانون كپي رايت پشت كردي و پول خلافي درآوردي!!!
يوزر من هم بن كرد .

همين داستان رو با اورون هم داشتم.اول 10 دلار بود مينيمم پرداخت ، بعد كرد 20 دلار بعد كرد 30 حالا هم كرده 100 دلار. يعني اصلا نميخواد پول بده.

اونه ميگم وقت روي اينها نگذاريد كه اصلا صرفه نداره.
اورون يكسري وب مستر رو پول ميده كه اگر كسي ميرور از اورون بزاره پستشو تائيد كنن . مثل سافت آرشيو كه پستهاي اورون دار راحت تائيد ميشه. چون ماهي چقدر بهش داره پول ميده

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
اون قانون تك لينكي كه هست هيچي موقع پرداخت هم واقعا بازي در ميارن

فايل فاكتوري واقعا حرومش باشه . من تك لينكي دادم كل فايلهامو ، 51 دلار در آوردم ، درخواست كه دادم بعد از 2 ماه پندينگ موندن گفت با كدوم فايلها اين پول رو درآوردي ؟؟
حالا من بهش گفتم عزيزم كل فايلهاي من شكايت شده و پاك شده من الان چيو نشونت بدم؟
نامه بعدي اومد كه مسلما فايلهاي كپي رايت دار داشتي كه شكايت شده. پس در نتيجه شما به قانون كپي رايت پشت كردي و پول خلافي درآوردي!!!
يوزر من هم بن كرد .

همين داستان رو با اورون هم داشتم.اول 10 دلار بود مينيمم پرداخت ، بعد كرد 20 دلار بعد كرد 30 حالا هم كرده 100 دلار. يعني اصلا نميخواد پول بده.

اونه ميگم وقت روي اينها نگذاريد كه اصلا صرفه نداره.
اورون يكسري وب مستر رو پول ميده كه اگر كسي ميرور از اورون بزاره پستشو تائيد كنن . مثل سافت آرشيو كه پستهاي اورون دار راحت تائيد ميشه. چون ماهي چقدر بهش داره پول ميده
بااين احتساب الان چه سرويسي مناسبه
هات فايل كه مي گن خيلي خوب نمي شمره !
اين دو تا هم اين طوري

رپيد شر هنوز هم روالش را تغيير نداده ؟ ديگه پوينت نمي ده به دانلود ؟

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
بااين احتساب الان چه سرويسي مناسبه
هات فايل كه مي گن خيلي خوب نمي شمره !
اين دو تا هم اين طوري

رپيد شر هنوز هم روالش را تغيير نداده ؟ ديگه پوينت نمي ده به دانلود ؟

رپیدشیر که واقعا عالی بود . حیف که دیر رسیدیم:(

ولی الان هاتفایل و فایل سرو خوب هستند . درسته هاتفایل خیلی خوب نمیشمره ولی باز هم عالیه
شما ببین هر دوشنبه شب بدون بازی پولو میده.
90 دلار منو داده و همچنین 16 دلار. یعنی براش مبلغ فرقی نداره و میده
فایل سرو هم همیشه بعد از دو روز از درخواست پولو داده.
یعنی ایندو اصلا بازی در نمیارن در پرداخت.

اصلا شما نیگاه کن بیشتر فرومها لینکهای هاتفایل -فایل سرو- فایل سونیک -میزارند

من فایل سونیک اصلا کار نکردم ولی اینطور که دارن ازش لینک میزارن یعنی اینکه تو پرداخت بازی نداره. و فکر کنم بالاترین پرداخت رو داره بین اینها البته باز هم کمتر از بیت شیر هست

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
رپیدشیر که واقعا عالی بود . حیف که دیر رسیدیم:(

ولی الان هاتفایل و فایل سرو خوب هستند . درسته هاتفایل خیلی خوب نمیشمره ولی باز هم عالیه
شما ببین هر دوشنبه شب بدون بازی پولو میده.
90 دلار منو داده و همچنین 16 دلار. یعنی براش مبلغ فرقی نداره و میده
فایل سرو هم همیشه بعد از دو روز از درخواست پولو داده.
یعنی ایندو اصلا بازی در نمیارن در پرداخت.

اصلا شما نیگاه کن بیشتر فرومها لینکهای هاتفایل -فایل سرو- فایل سونیک -میزارند

من فایل سونیک اصلا کار نکردم ولی اینطور که دارن ازش لینک میزارن یعنی اینکه تو پرداخت بازی نداره. و فکر کنم بالاترین پرداخت رو داره بین اینها البته باز هم کمتر از بیت شیر هست
سلام
رپیدشیر از اون اول هم چیز درست حسابی نبود که بخواین حسرتش رو بخورین، خیلی عجیب و مرموز و پلید و بیش از حد مغرور تشریف داشت. خوب شد که رفت پی کارش از دستش راحت شدم، از اون اول هم مشکلات خودش رو داشت.
من که حال و روز خوشی با رپیدشیر نداشتم، کلا محدودیت بود، یادمه شب میذاشتم تا صبح دانلود کنه ، صبح پا میشدم و میدیدم که 300 مگ به زور دانلود کرده، بعد میزدم یه فایل دیگه دانلود کنه میدیدم نوشته 5 گیگ ترافیک رو رد شدی، در صورتی که اگه با سرعت خط من تا صبح بدون هیچ مشکل و ایرادی کار میکرد باید تا یه گیگ دانلود میکرد در صورتی که اصلا چنین نبود و 5 گیگ رو نامردانه و ناجوانمردانه پر میکرد، رپیدشیر با عرض معذرت از کلیه ی طرفداراش دزد تشریف داشت، کسی هم نبود بگه آخه چرا منی که فقط سیصد ، چهار صد مگ به زور تونستم دانلود کنم چطوری شده که زدم از 5 گیگ رد شدم؟:(

الان هم مثل بدبخت بیچاره ها یه گوشه افتاده، متاسفانه هنوزم که هنوزه از این بچه بازی یاش دست نکشیده و اگه نیگا کنید میبینید که باز هم ترافیک و محدودیت و رپیدز و پوینت و از این جور مزخرفات داره، نمی خواد قبول کنه که عددی نبود و نیست و از دور واقعا رفته کنار.
رپید شیر اگه میخواد واقعا وارد میدون بشه باید :
1 - برای دانلود و آپلود از خودش هیچ محودیتی قائل نشه یعنی یه فضای نامحدود برای آپلود برای کاربرای پریمیومش در نظر بگیره و همچنین برای دانلود هم هیچ محدودیتی برای کاربران پریمیوم خودش نذاره.
2 - اون سیستم بچه بازی امتیاز و پوینت دهی خودش رو جمع کنه و مثل هات فایل و فایل سرو و بقیه ی فایل هاستینگها برای دانلود فایلای آپلودی بعد از آپلود پول بده.
3 - حجم سایز آپلودیش رو ببره بالا مثلا از دو گیگ به 10 الی 15 گیگ، البته اگه نامحدودش کنه مثل :
www.letitbit.net
یا
www.vip-file.com
یا
www.bitroad.net
خیلی خوب میشه براش و کار و کاسبیش میگیره.
البته بعید میدونم رپیدشیر خودش رو اصلاح کنه، چون تاریخ و البته خودش نشون داده اصلاح شدنی نیست که نیست.

حالا خود داند، از ما گفتن

Last edited:

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
تركر هاي خصوصي زيادي براي سال نو ثبت نام رو بدون اينوايت باز كردند

اگر از سايتهايي كه اخبار تركرها رو ميدند بازديد كنيد (لينكش همون اوائل آموزش درج شد)براحتي سايتها رو پيدا ميكنيد و قبل از تموم شدن مهلتش اقدام كنيد

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1
تركر هاي خصوصي زيادي براي سال نو ثبت نام رو بدون اينوايت باز كردند

اگر از سايتهايي كه اخبار تركرها رو ميدند بازديد كنيد (لينكش همون اوائل آموزش درج شد)براحتي سايتها رو پيدا ميكنيد و قبل از تموم شدن مهلتش اقدام كنيد

ممنون که به فکر ما ها هم هستین :rolleyes:

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
دوستان اوضاع احوال دریافت ها چطوره؟! :دی
من امروز بعد 3 هفته اولین پرداخت از Bitshare رو زدم! ببینم کی واریز می کنه پول رو! :D
کسی سایت خوبه دیگه رو نمیشناسه مثل بیتشر و فایلسرو باشه و رنک نداشته باشه؟! فایلسونیک هست ولی مگن بیشتر به درد پو**
میخوره!!

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
دوستان اوضاع احوال دریافت ها چطوره؟! :دی
من امروز بعد 3 هفته اولین پرداخت از Bitshare رو زدم! ببینم کی واریز می کنه پول رو! :D
کسی سایت خوبه دیگه رو نمیشناسه مثل بیتشر و فایلسرو باشه و رنک نداشته باشه؟! فایلسونیک هست ولی مگن بیشتر به درد پو**
میخوره!!

سلام
فایل سونیک فکر نمیکنم اونطوری باشه
برای اون مورد فقط جاهای سخت گیر و باجگیر کار میکنند. مثل اورون و فایل مانستر
الان خیلی ها رو میبینم روی سونیک هم کار میکنند . یعنی 3 میرور کار میکنن.

راستی بیتشیر چقدر درآوردی؟؟ من تا حالا سایتی رو ندیدم مثل بیتشیر پول بده ، منظورم اینه که کشورهای رده آ رو اضافه کرده . هلند و آلمان رو آورده (دو مرکز بزرگ دانلود در جهان)

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
فایل سونیک فکر نمیکنم اونطوری باشه
برای اون مورد فقط جاهای سخت گیر و باجگیر کار میکنند. مثل اورون و فایل مانستر
الان خیلی ها رو میبینم روی سونیک هم کار میکنند . یعنی 3 میرور کار میکنن.

راستی بیتشیر چقدر درآوردی؟؟ من تا حالا سایتی رو ندیدم مثل بیتشیر پول بده ، منظورم اینه که کشورهای رده آ رو اضافه کرده . هلند و آلمان رو آورده (دو مرکز بزرگ دانلود در جهان)

آخه من از بیشتر آپلودر ها درست حسابی گیم + فیلم و TVSHOW سوال کردم توی فایل سونیک کار نمی کردن! فقط موزیک ویدیو خیلی تو فایل سونیک آپلود میشه(توسط ریپرهاش) چون همونطور که میدونید فایل سونیک همون شرجانکی قدیمی هست که پول خیلی هارو پیچوند یه جورایی! :D
شما توی وارز ببینید! بیشتر یوزر ها VIP و مستر آپلودر میرور هاشون اینطوریه:
FS/HF/MU/RS/DL/BS/MS
FSC کم هست!
شما هم بیتشر اکانت داری؟ Free یا پرمیموم؟ من 25$ درآوردم! وقت آپلود ندارم! الان 2 هفتس تقریبا نمیتونم درست حسابی آپلود کنم امتحان ها هم که نزدیکه! :D شما چقدر درآوردی ازش؟

Last edited:

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
آخه من از بیشتر آپلودر ها درست حسابی گیم + فیلم و TVSHOW سوال کردم توی فایل سونیک کار نمی کردن! فقط موزیک ویدیو خیلی تو فایل سونیک آپلود میشه(توسط ریپرهاش) چون همونطور که میدونید فایل سونیک همون شرجانکی قدیمی هست که پول خیلی هارو پیچوند یه جورایی! :D
شما توی وارز ببینید! بیشتر یوزر ها VIP و مستر آپلودر میرور هاشون اینطوریه:
FS/HF/MU/RS/DL/BS/MS
FSC کم هست!
شما هم بیتشر اکانت داری؟ Free یا پرمیموم؟ من 25$ درآوردم! وقت آپلود ندارم! الان 2 هفتس تقریبا نمیتونم درست حسابی آپلود کنم امتحان ها هم که نزدیکه! :D شما چقدر درآوردی ازش؟

جدی؟پس فرمایش شما متین هست.
والا من هنوز لینکهای بیتشیر خودم رو ریلیز نکردم . ترسیدم دانلودرها فشم بدن:happy:
اونه میخوام تو هاتفایل و فایل سرو هم آپلود کنم بعد بفرستم.
که اگر کسی حرفی زد بگم خب برو میرور
فقط میتونم به جرات بگم برای آپلودرها بشدت انعطاف پذیر هست
با پولت میتونی اکانت بخری ، اکانت خودت رو شارژ کنی ، ووچر بسازی و جالتر اینکه یک اکانت جدید دیگه بسازی و بفروشی!!! و همچنین نوع درخواست پول هم دو نوع هست و بازم جالبه
قیمت 6 ماهه اش هم خیلی پایینه. امیدوارم دانلودرها با این کنار بیان:wacko:

بالا