• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

pooyan2012

Registered User
لایک‌ها
24
بچه ها نظرتون چیه با هم یه سایت بزنیم و لینک هامون رو اونجا بذاریم و مثل خیلی سایت ها تیمی کار کنیم ؟
گفتم پیشنهادش رو بدم اگه دوستان مایل بودند من می تونم تمام شرایط رو مهیا کنم و یه تیم بشیم و علاوه بر اینکه لینک ها رو مثل قبل توی انجمن ها یا حالا هرجایی که می خوایم می فرستیم توی سایت هم بذاریم
دوستانی که می خوان اعلام کنن تا یه تیم بشیم
هر کسی بخواد میتونه تو سایت من هم پست بده.همه ی شرایطش هم مهیا هست.
اگر پست با کیفیت هم باشه توی سایت های ddl هم ثبتش میکنم.برای اینکه بدونید منظورم از پست با کیفیت چیه posting rules رو از سایتم دانلود کنید و بخونید.

رنک سایتم در سایت ها :katz=*3 , Phazeddl=*3, twilight=*4

از همین الآن هم میتونید شروع کنید.فقط تو سایت عضو شین و عضویتتون رو از طریق ایمیلتون وریفای کنید.

آدرس:
http://www.freeeeworld.info

با تشکر

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
سايبر جان سايت ورد پرس رو كنسل كن يقين بدونيد تو شرايط فعلي نميتونيد بياريدش بالا

سايت وارز با ديتالايف انجين راحتتر هست
html رو تو قسمت پست دهي فعال كنيد
short title و full رو مرتبط كنيد

اين سايت رو راحت ميشه كاربر جذب كرد و در عرض چند ماه بردش بالا چون اين مشخصات با اصطلاح خوراك وارز كاراست كه بي دنگ و فنگ پستشونو ارسال كنند

اگر به اين نتيجه رسيديد بعنوان ادمين تمام هزينه ها رو باهاتون شريك ميشم و سايت رو ميكشيم بالا

از نظر سئو و ایندکس شدن تو گوگل من بیشتر وردپرس رو می پسندم اما حرف شما رو هم تایید می کنم که سایت وارز با دیتالیف راحتتر هست .
اکثر سایت از همین سیستم عامل استفاده می کنن نظیر : gfxtra و ...
سایت هم هزینه ای نداره فعلا برامون .

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
منم خودم نظرم روي وردپرس هستش ولي چون دوستان ميگن ميشه اينكارو انجام دادش

بچه ها چرا نميگن ما آماده ايم؟
يك نظري بدين ديگه

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
يه پيشنهاد دارم
دوستاني كه سايت دارن تو يه تاپيك مستقل با هم تبادل لينك كنن تا بتونن رنك بگيرن
در ضمن دوستاني كه از وردپرس استفاده مي كنن اگه دوست داشته باشن واسه راحتي كارشون مي تونم قالبشون رو كاستومايز كنم تا راحت تر و سريع تر بتونن پست بدن

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
يه پيشنهاد دارم
دوستاني كه سايت دارن تو يه تاپيك مستقل با هم تبادل لينك كنن تا بتونن رنك بگيرن
در ضمن دوستاني كه از وردپرس استفاده مي كنن اگه دوست داشته باشن واسه راحتي كارشون مي تونم قالبشون رو كاستومايز كنم تا راحت تر و سريع تر بتونن پست بدن

ميشه بگي با اين قالبا ميخواي چيكار كني (كاستومايز رو ميگم)
قالب سايت منو ببين

آره ميشه رنك گرفت
مشكلي نيستش براي رنك يكاريش ميكنيم ولي اول بايد بچه اعلام آمادگي كنند

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
ميشه بگي با اين قالبا ميخواي چيكار كني (كاستومايز رو ميگم)
قالب سايت منو ببين

آره ميشه رنك گرفت
مشكلي نيستش براي رنك يكاريش ميكنيم ولي اول بايد بچه اعلام آمادگي كنند

يه سري كد به قالب اضافه مي كنم كه نويسنده بتونه از طريق زمينه هاي دلخواه لينك دانلود و عكس و اين جور چيزايي كه نيازه رو داخل پست بزاره
مثلاً واسه گذاشتن لينك زمينه هاي دلخواه بهتر جواب ميده چرا كه نويسنده سمت راست يه link مي نويسه و سمت چپ آدرس لينك رو ميزاره و مطلب رو منتشر مي كنه و به صورت اتوماتيك كلمه دانلود(يا هر كلمه دلخواه ديگه اي) داخل پست لينك دار ميشه و ديگه نيازي نيست كه با اديتور كه به نسبت زمان بر هستش كار بشه

آدرس سايتت چيه ؟

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
دوستان من برای همکاری با همه اعلام آمادگی میکنم.
برای تبادل لینک هم سایت پایین توی امضا رو دارم.
دی :
دامین خوبی دارم اما هساتینگ زیاد خوبی خریداری نکردم.
اما فعلا جوابگو هست.
منتظر نظراتتون هستم.

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
يه سري كد به قالب اضافه مي كنم كه نويسنده بتونه از طريق زمينه هاي دلخواه لينك دانلود و عكس و اين جور چيزايي كه نيازه رو داخل پست بزاره
مثلاً واسه گذاشتن لينك زمينه هاي دلخواه بهتر جواب ميده چرا كه نويسنده سمت راست يه link مي نويسه و سمت چپ آدرس لينك رو ميزاره و مطلب رو منتشر مي كنه و به صورت اتوماتيك كلمه دانلود(يا هر كلمه دلخواه ديگه اي) داخل پست لينك دار ميشه و ديگه نيازي نيست كه با اديتور كه به نسبت زمان بر هستش كار بشه

آدرس سايتت چيه ؟

آها گرفتم
http://4.downloadpro.ir

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
هر کسی بخواد میتونه تو سایت من هم پست بده.همه ی شرایطش هم مهیا هست.
اگر پست با کیفیت هم باشه توی سایت های ddl هم ثبتش میکنم.برای اینکه بدونید منظورم از پست با کیفیت چیه posting rules رو از سایتم دانلود کنید و بخونید.

رنک سایتم در سایت ها :katz=*3 , Phazeddl=*3, twilight=*4

از همین الآن هم میتونید شروع کنید.فقط تو سایت عضو شین و عضویتتون رو از طریق ایمیلتون وریفای کنید.

آدرس:
http://www.freeeeworld.info

با تشکر

سلام.
میشه بپرسم از این سایت شما هفتگی چه مقدار درامد دارید؟
البته اگر خصوصی نیست!:happy:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
نظر بقيه دوستان چيه ؟

من منظوزتونا نفهمیدم.
فکر کنم برای اینکه بفهمیم چه نوع کدی باید به کنترل پنل ارسال پست دسترسی داشته باشیم تا بفهمیم چه فرقی میکنه!

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
سايبر جان سايت ورد پرس رو كنسل كن يقين بدونيد تو شرايط فعلي نميتونيد بياريدش بالا

سايت وارز با ديتالايف انجين راحتتر هست
html رو تو قسمت پست دهي فعال كنيد
short title و full رو مرتبط كنيد

اين سايت رو راحت ميشه كاربر جذب كرد و در عرض چند ماه بردش بالا چون اين مشخصات با اصطلاح خوراك وارز كاراست كه بي دنگ و فنگ پستشونو ارسال كنند

اگر به اين نتيجه رسيديد بعنوان ادمين تمام هزينه ها رو باهاتون شريك ميشم و سايت رو ميكشيم بالا

ممنون بابت راهنماییت با حرفتون موافقم که برای آپلودر ها وارز بهتره اما چون وردپرس برای کلا ایندکس شدن تو گوگل بهتره باهاش کار می کنم
ضمن اینکه من چند پست قبلتر توضیح دادم یه پلاگین براش نوشتم که خیلی راحت کدهای bb رو به html تبدیل کنه (البته پلاگین هایی بود اما کامل نبود) برای همین هیچ دردسری نداره و کافیه شما دقیقا همون متنی رو که مثلا توی وارز - بی بی قرار می دید اینجا هم کپی / پیست کنید. همین !!!
من برای سایت برنامه دارم و می خوام که یه تیم بشیم شاید تا 2-3 ماه اول سود نده ولی مطمئنن می ده فعلا غیر خودم 4-3 نفری هستند از شما هم دعوت می کنم بیاید و همینطور بقیه بچه ها
خیلی راحت می تونیم سایت رو source کنیم واسه بقیه و سریع بکشیم بالا
از نظر امکانت هم من همه چیز دارم و هیچ نیازی به هیچی نیست کافیه که فقط پست بذارید
ضمنا من از سال 2003 تو نت هستم و تو این چند سال 2 سایت داشتم که یکی oboor.net بود که به 90 هزار بازدید رسیده بود که فیلتر شد و من خوردم به کنکورم دیگه دادمه ندادم و یکی هم free-offline.com بود که اون هم یه قضایایی پیش اومد واگذرار کردم . اون هم روزی 1200 کاربر آنلاین داشت
خلاصه از لحاظ ساپورت و پشتیبانی تقریبا می دونم و خیالتون از این بابت راحت باشه
دوستانی که می خوان تیم بشیم لطفا اعلام آمادگی کنند فکر می کنم جای اینکه چند سایت بزنیم , یه سایت پرقدرت بزنیم خیلی بهتر باشه و بیشتر سود کنیم

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
ممنون بابت راهنماییت با حرفتون موافقم که برای آپلودر ها وارز بهتره اما چون وردپرس برای کلا ایندکس شدن تو گوگل بهتره باهاش کار می کنم
ضمن اینکه من چند پست قبلتر توضیح دادم یه پلاگین براش نوشتم که خیلی راحت کدهای bb رو به html تبدیل کنه (البته پلاگین هایی بود اما کامل نبود) برای همین هیچ دردسری نداره و کافیه شما دقیقا همون متنی رو که مثلا توی وارز - بی بی قرار می دید اینجا هم کپی / پیست کنید. همین !!!
من برای سایت برنامه دارم و می خوام که یه تیم بشیم شاید تا 2-3 ماه اول سود نده ولی مطمئنن می ده فعلا غیر خودم 4-3 نفری هستند از شما هم دعوت می کنم بیاید و همینطور بقیه بچه ها
از نظر امکانت هم من همه چیز دارم و هیچ نیازی به هیچی نیست کافیه که فقط پست بذارید
ضمنا من از سال 2003 تو نت هستم و تو این چند سال 2 سایت داشتم که یکی oboor.net بود که به 90 هزار بازدید رسیده بود که فیلتر شد و من خوردم به کنکورم دیگه دادمه ندادم و یکی هم free-offline.com بود که اون هم یه قضایایی پیش اومد واگذرار کردم . اون هم روزی 1200 کاربر آنلاین داشت
دوستانی که می خوان تیم بشیم لطفا اعلام آمادگی کنند فکر می کنم جای اینکه چند سایت بزنیم , یه سایت پرقدرت بزنیم خیلی بهتر باشه و بیشتر سود کنیم
syrex جان من پایه ام

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
من منظوزتونا نفهمیدم.
فکر کنم برای اینکه بفهمیم چه نوع کدی باید به کنترل پنل ارسال پست دسترسی داشته باشیم تا بفهمیم چه فرقی میکنه!

قالب هاي فروشگاهيه وردپرس رو ديدي ؟
مثلاً مي خواي قيمت واسه محصول اضافه كني تو قسمت زمينه هاي دلخواه مي نويسي "gheymat" و جلوش قيمت رو وارد مي كني اينم به همين صورت ميشه

يه نگاه به اين مطلب بنداز متوجه ميشي
http://www.websoftdownload.com/?p=1246

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756

جزييات رو واسم بفرستيد
خوشحال ميشم بتونم همكاري كنم

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
فکر میکنم نیوک بد نباشه من با اون کار کردم فقط مشکلش اینه که قالبهای مناسبی برای وارز نداره

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام ، از دوستان کسی میتونه دقیقا سایتی مثل این ردیف کنه برا فعالیت؟ البته برای فیلم، مستند، ویدئو کلیپ، نرم افزار و ورزش و ...

کد:
http://rapidsharemp3.com/mp3-download/

چیه ما از این خارجی ها کمتره مگه؟

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
سلام ، از دوستان کسی میتونه دقیقا سایتی مثل این ردیف کنه برا فعالیت؟ البته برای فیلم، مستند، ویدئو کلیپ، نرم افزار و ورزش و ...

کد:
http://rapidsharemp3.com/mp3-download/

چیه ما از این خارجی ها کمتره مگه؟

اگه منظورت پور**ن هستش كه خوب چيزي نيستش كه
f_sabzmoom_58d78cf.gif

اگه منظورت سايته كه از اين بهتر هم ميشه ساختش

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
اگه منظورت پور**ن هستش كه خوب چيزي نيستش كه
f_sabzmoom_58d78cf.gif

اگه منظورت سايته كه از اين بهتر هم ميشه ساختش
:(:(:(
اولا: کجای این سایت پو***رنه و من کی از این موضوع حرف زدم؟
دوما: خوب نیگا بنداز میبینی که برای mp3 طراحی شده.
من فقط گفتم یکی مثل این برای فیلم و مستند و نرم افزار و ... درست کنیم .
:(:(:(

Last edited:
بالا