parsuser_com
Registered User
اولین پرداختم از Bitshare رو بعد از 3 روز دریافت کردم!![]()
تبریک می گم
وضعیت درآمد شما الان چطوره؟
اولین پرداختم از Bitshare رو بعد از 3 روز دریافت کردم!![]()
بستگی به نوع شکایت داره . ولی فولدر کمتر پیش میاد پاک بشه و فقط فایلهای دورنی پاک میشه
تبریک می گم
وضعیت درآمد شما الان چطوره؟
شما هم تو BS آپلود می کنید؟ من الان یه 2 هفته هست وقت زیاد ندارم برای آپ. بعد امتحان ها 2 باره شروع می کنم.
این پرداخت اولم 25 دلار بود. کلا راضی هستم ازش.
کدوم سایت؟ منم با کله می یام برا پست زدندوستانی که عضو تیم شدن من منتظرم تا بعد امتحانات (حدودا 20 روز دیگه) , اونایی که تو تیم بمونن چند تا برنامه ای که خودم نوشتم برای آپلود و پست گذاشتن رو بهشون می دم
بای همین از همه بچه ها می خوام که واقعا تلاش کنیم یه سایت خوب بالا بیاریم
البته متاسفانه هنوز نشده من با r3b عزیز صحبت کنم ولی بعد از صحبت با ایشون دیگه همه چیز مشخص می شه
فعلا هم که بچه ها دارن عالی پست می زنن یه ذره همین روند رو ادامه بدیم مطمئنا خیلی زود میایم بالا
تو همین چند روز 100.000 زنک بازدید بهتر شده D:
دوستاني كه از وردپرس استفاده مي كنن مي تونم واسشون بهينه سازي و امكانات اضافه كنم
كسي خواست در خدمتم
دوستانی که عضو تیم شدن من منتظرم تا بعد امتحانات (حدودا 20 روز دیگه) , اونایی که تو تیم بمونن چند تا برنامه ای که خودم نوشتم برای آپلود و پست گذاشتن رو بهشون می دم
بای همین از همه بچه ها می خوام که واقعا تلاش کنیم یه سایت خوب بالا بیاریم
البته متاسفانه هنوز نشده من با r3b عزیز صحبت کنم ولی بعد از صحبت با ایشون دیگه همه چیز مشخص می شه
فعلا هم که بچه ها دارن عالی پست می زنن یه ذره همین روند رو ادامه بدیم مطمئنا خیلی زود میایم بالا
تو همین چند روز 100.000 زنک بازدید بهتر شده D:
چطوری استاد؟ :دی
آقا من حدود یکسال پیش یه قالب طراحی کردم بصورت PSD ، خیلی پیچیده هستش چون کسی تا الان نتونسته به WP تبدیل کنه، شما PSD به WP هم کار می کنی؟
به غیر از این یه پلاگین هست wp-postviews هر کاری کردم نمایش داده نشد، آموزش هم زیاد ازش دیدم اما جایی که می خوام نشون نمی ده.
مخلصیم
چون یه حال اساسی دادی اینم من میگم :lol:چطوری استاد؟ :دی
آقا من حدود یکسال پیش یه قالب طراحی کردم بصورت PSD ، خیلی پیچیده هستش چون کسی تا الان نتونسته به WP تبدیل کنه، شما PSD به WP هم کار می کنی؟
به غیر از این یه پلاگین هست wp-postviews هر کاری کردم نمایش داده نشد، آموزش هم زیاد ازش دیدم اما جایی که می خوام نشون نمی ده.
مخلصیم
copy right to cgwarez.com
چون یه حال اساسی دادی اینم من میگم :lol:
دوست داری اینجوری بشه ؟؟؟
کافیه تو ادیتور وردپرس postinfo را پیدا کنی البته این واسه شماست که از تم poli.... استفاده میکنید هست بقیه باید در جاهای دیگه این کد را قرار بدن
همینجوری که من گذاشتم بهترین جاهست البته بازم خودت هر جوری مایلی ادیت کن
این کد را در اخر خط قبل از div قرار بده
البته wp-postview را قبلا باید نصب کرده باشی
Gala را یادت نره :f34r:
کدوم سایت؟ منم با کله می یام برا پست زدن![]()
دوست عزیز، متاسفانه به خاطر کار کردن روی چند پروژه دانشگاهی و فصل امتحانات فعلا نمی تونم تو سایت شما فعالیت کنم. با این حال ممنون می شم آدرس سایتتون رو برام بفرستید.
سلام ممنوناگه دوست داشتید از طریق پیغام خصوصی اعلام کنید که شما هم بیاید تو تیم .
همین جا می ذارم اگه دوستان خواستند نظرشون رو بگن اینجا بگن
www.ir-scene.com
سیستم این نوع سایتا طوریه که ادمین باید برات یوزر اکتیو کنهسلام ممنون
متاسفانه نتونستم جایی که از اونجا باید عضو شد رو پیدا کنم و پست بدم؟
چجوریه؟
سیستم این نوع سایتا طوریه که ادمین باید برات یوزر اکتیو کنه
نظر شخصی من اشتباه کردی ir رو تو دامین قرار دادی
امیدوارم موفق بشی