• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
سلام من برای این ماه یه RDP گرفتم. ازش هم خیلی راضیم تا به الان(1 هفته میشه). گفتم اینجا هم بگم شاید کسی نیاز داشته باشه. مشخصات نودش اینه:
* 100 GB SATA2 HDD
* 1 Gbps Unmetered Bandwidth
* Intel Quad Xeon X3430
* 16 GB DDR3 RAM
* Windows Server 2008 R2 Enterprise Edition
* Working with RapidShare, MegaUpload, FileServe, HotFile, etc...

کسی خواست PM بده آدرس سایتش رو بفرستم براتون. اینجا بزارم شاید تبلیغ حساب بشه!
من 21 $ خریدمش.

لطفا آدرس سایت رو برای من هم بفرستید.

ممنون.

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
چند ماه می شد که فایل های سافت آرشیو رو روی فایل سونیک آپلود نمی کردم. وضعیت اکانتم هم فری بود.
امروز یکی از کارمندان فایل سونیک بهم پی ام داد و اکانتم رو به مدت شش ماه به صورت رایگان پرمیوم کرد. در ضمن گفت که اگر فایل هام رو روی سرورهای اونها هم آپلود کنم، شرایط ویژه ای بهم می ده که به کاربران عادی نمی دن. هنوز نمی دونم این شرایط چی هستن. منتظر پیامش هستم.

شما همچین پیامی از این شرکت دریافت کردید؟

راستی این سافت آرشیو یه چیزیش می شه ها. تعداد پست های تائید شده من داره به 300 می رسه ولی با این حال باز هم پست هام برای رفتن به صفحه اصلی نیاز به تائید مدیر داره. البته این مشکل محسوب نمی شه چون مدیر 99 درصد پست ها رو تائید می کنه.
فایل سونیک داره واسه جذب مشتری به یوزراش حال میده ادمینش هم به من گفته اگه 250 گیگ اپلود کنی تو سرور ما اکانتت رو 1 ساله میکنیم

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
فایل سونیک داره واسه جذب مشتری به یوزراش حال میده ادمینش هم به من گفته اگه 250 گیگ اپلود کنی تو سرور ما اکانتت رو 1 ساله میکنیم

انصافا کیفیت خدماتش هم نسبت به قبل خیلی بهتره شده.
اکانت من رو به این دلیل پرمیوم کرد که تو آپلود فایل های حجیم مشکل نداشته باشم وگرنه باید یه حال اساسی بده تا ... . این که چیزی نیست.:D

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون از لطفت
چه جور امكاناتي داره ؟ يا بهتره بگم محيط كاربريش به چه صورته ؟

نمیدونم با VPS ویندوز کار کردی یا خیر مثل VPS هست یعنی یه محیط ویندوز در اختیار داری که از روی سرور لود میشه و دقیقا میتونی کارهای ویندوز رو انجام بدی. پنجره اتصال رو هم ببندی کارهای که داره انجام میشه از قبیل دانلود و آپلود و ... ادامه پیدا می کنند. اگه سرعتت بالا باشه میتونید حتی فیلم هم ببینید ولی خوب با سرعت داغون ایران نمیشه این کارو کرد! :D

برای دوستانی که خواسته بودن آدرس رو فرستادم.

============================

کسی توی Duckload آپلود میکنه؟! من دیروز بهت اکانت 6 ماه دادن سرعت آپلود با این RDP ای که دارم توش 35 مگ هست! ولی بدیش اینه که رنک داره سرویس میشه ادم تا رنکش بیاد بالا! آلان داره صدقه میده! رنک برنزه! :D
سایتش مثل مدیا فایر هست و به فری یوزر حق دانلود تا 15 گیگ و ریسوم لینک میده.

Last edited:

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
نمیدونم با VPS ویندوز کار کردی یا خیر مثل VPS هست یعنی یه محیط ویندوز در اختیار داری که از روی سرور لود میشه و دقیقا میتونی کارهای ویندوز رو انجام بدی. پنجره اتصال رو هم ببندی کارهای که داره انجام میشه از قبیل دانلود و آپلود و ... ادامه پیدا می کنند. اگه سرعتت بالا باشه میتونید حتی فیلم هم ببینید ولی خوب با سرعت داغون ایران نمیشه این کارو کرد! :D

برای دوستانی که خواسته بودن آدرس رو فرستادم.

============================

کسی توی Duckload آپلود میکنه؟! من دیروز بهت اکانت 6 ماه دادن سرعت آپلود با این RDP ای که دارم توش 35 مگ هست! ولی بدیش اینه که رنک داره سرویس میشه ادم تا رنکش بیاد بالا! آلان داره صدقه میده! رنک برنزه! :D
سایتش مثل مدیا فایر هست و به فری یوزر حق دانلود تا 15 گیگ و ریسوم لینک میده.
سلام
من با www.Duckload.com دارم کار میکنم ، واقعا عالیه و بیشترین پول رو هم میده.
راستی آدرس این وی پی اس رو که گفتی برام لطفا پ.خ کن.
واقعا 21$؟

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
سلام
واقعا 21$؟

بیشترین پول رو نسبت به کی میده؟ این سایت از بقیه سایت ها هم کمتر پول می ده!
45 دلار رنک Black هستش و فایل هاتون باید بالای 2 گیگ باشه.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
بیشترین پول رو نسبت به کی میده؟ این سایت از بقیه سایت ها هم کمتر پول می ده!
45 دلار رنک Black هستش و فایل هاتون باید بالای 2 گیگ باشه.
http://www.duckload.com/reward
http://www.hotfile.com/affiliate.html
نمیدونم والا به نظر من که میده ، جدولش رو ببینید، با هاتفایل یه مقایسه بکنید.
ما امکانات چون زیاد نداریم نمیشه روش زیاد مانور داد
اگه همچین سرعت اینترنت وی پی اسی به سیستم خودمون وصل باشه و با 16 گیگ رم روش میشه کلی کار باهاشون کرد و مانور داد. من که با 51 عدد فایل به مجموع 163 گیگ ، 3.42 دلار تا حالا تونستم ازش کاسب بشم.

Last edited:

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
واقعا 21$؟

اکانت Permium دارید؟ فعلا که دارم توش آپلود میکنم تا 1 ماه دیگه معلوم میشه چطوری هست.
21 دلار رو با 15 درصد تخفیف کریسمس گرفتم. قیمتش 25 دلار هست. الان هم فقط 2 تا جا برای این سفارش مونده! :D

برای شما هم ارسال شد.
هرکسی گرفت از این سرویس اینجا یا Pm بده بهم نظرشو بگه لطفا!

Last edited:

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
دوستانی که از این سرویس استفاده کردند بگن ببینیم چجوریه ؟
ضمنا من هم با Nakoot (شهرام) عزیز موافقم
duck load همچین چیزی عجیبی نیستش
به نظرم به درد نمی خوره از همه هم تازه کمتر پول می ده

Last edited:

basili

Registered User
لایک‌ها
73
امكانات filesonic به نظر من از همه اينها بهتر هستش يا حداقل واسه من كه اينجوريه! filesonic يك امكاني داره به اسم elite كه جديدا به مشتريهاش ميده به اين صورت هستش كه شما به ازاي هر اكانتي كه به فروش ميرسونيد 11 دلار به شما تعلق ميگيره! من 2 هفته اي هست با elite كار ميكنم البته بايد بتونين اكانت بفروشين.حداقل پرداخت هم 300 دلار هستش من توي اين دو هفته نزديك 700 دلار درآمد داشتم البته براي وارد شدن به elite دعوتنامه ميخات كه من 4 فش دعوتنامه دارم هنوز هر كس ميخات بگه البته بايد توجه كنيد درآمد هفتگيتون بايد زاد باشه چون حداقل پرداختش 300 دلار هست.

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
به يك نفر از دوستان نياز دارم تا با هم بريم و از اون سرورهايي كه حاج قاسم ميگه بگيريم
هركي مايله بهم پخ بده

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
امكانات filesonic به نظر من از همه اينها بهتر هستش يا حداقل واسه من كه اينجوريه! filesonic يك امكاني داره به اسم elite كه جديدا به مشتريهاش ميده به اين صورت هستش كه شما به ازاي هر اكانتي كه به فروش ميرسونيد 11 دلار به شما تعلق ميگيره! من 2 هفته اي هست با elite كار ميكنم البته بايد بتونين اكانت بفروشين.حداقل پرداخت هم 300 دلار هستش من توي اين دو هفته نزديك 700 دلار درآمد داشتم البته براي وارد شدن به elite دعوتنامه ميخات كه من 4 فش دعوتنامه دارم هنوز هر كس ميخات بگه البته بايد توجه كنيد درآمد هفتگيتون بايد زاد باشه چون حداقل پرداختش 300 دلار هست.

من این همه مدت با فایل سونیک کار کردم شاید هفته ای نهایت 2 یا 3 اکانت فروختم
حالا این همه فایل که دارم
به نظرم از فروشش نمی شه چیزی به دست آورد

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
اقایون من این افری که Ghasem.M رو تست کردم از لحاظ اپلود تو فابل سرو و فایل سونیک و هات فایل داغون بود((همشون حدود زیر 1 مگ اپلود میکردن و از لحاظ دانلود با اکانت پریمیوم فایل سرو سرعتش زیر 4 مگ بود ولی از لحاظ سرعت سرور خوب بود این نظر منه و بس ولی اگه میخواید بگیرید همونطور که Ghasem.M گفت تست کنید((من پنل تورنتش رو تست کردم))

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
لطفا یه لیچر پرمیوم با کیفیت معرفی کنید. لیچری که محدویت حجمی نداشته باشه و یک روز در میان داون نباشه یا اکانت هاش از کار نیفتند. قیمتش هم به نسبت کیفیتش بالا باشه مهم نیست.

ممنون.

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
لطفا یه لیچر پرمیوم با کیفیت معرفی کنید. لیچری که محدویت حجمی نداشته باشه و یک روز در میان داون نباشه یا اکانت هاش از کار نیفتند. قیمتش هم به نسبت کیفیتش بالا باشه مهم نیست.

ممنون.

hاگه عضو تیم ما بشید تا چند روز دیگه لیچر با تقریبا 6 اکانت راه اندازی می کنم و می تونید استفاده کنید (رایگان)

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
راستی من اکانت پرمیوم فایل سرو و فایل سونیک رو دارم. چطور می تونم از طریق ریموت آپلود فایل های این دو سرور رو به هات فایل منتقل کنم؟ با اضافه کردن یوزرنیم و پسورد به اول لینک، خطا می ده و منتقل نمی کنه.

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
hاگه عضو تیم ما بشید تا چند روز دیگه لیچر با تقریبا 6 اکانت راه اندازی می کنم و می تونید استفاده کنید (رایگان)

عضو تیم می شم و فعالیت هم می کنم. فقط فعلا نمی تونم قول بدم که خیلی فعال باشم. اشکال نداره؟

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
اقایون من این افری که Ghasem.M رو تست کردم از لحاظ اپلود تو فابل سرو و فایل سونیک و هات فایل داغون بود((همشون حدود زیر 1 مگ اپلود میکردن و از لحاظ دانلود با اکانت پریمیوم فایل سرو سرعتش زیر 4 مگ بود ولی از لحاظ سرعت سرور خوب بود این نظر منه و بس ولی اگه میخواید بگیرید همونطور که Ghasem.M گفت تست کنید((من پنل تورنتش رو تست کردم))

رسول جان شما از طریق سایت آپلود کردید یا از طریق FTP ؟ من اون سرعت هایی که گفتم براتون توی PM برای آپلود توی FTP بود.
اینم یه عکس که الان گرفتم از آپلود در چند سرور(سایز فایل 375.59 مگ):
اکانت هاتفایل و فایل سونیک فری هستن...

bd53571b9788.jpg

فرقی هم نمی کنه 1 لینکه بزارم یا 10 لینکه! سرعت ها ثابت هستن.

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
رسول جان شما از طریق سایت آپلود کردید یا از طریق FTP ؟ من اون سرعت هایی که گفتم براتون توی PM برای آپلود توی FTP بود.
اینم یه عکس که الان گرفتم از آپلود در چند سرور(سایز فایل 375.59 مگ):
اکانت هاتفایل و فایل سونیک فری هستن...

bd53571b9788.jpg

فرقی هم نمی کنه 1 لینکه بزارم یا 10 لینکه! سرعت ها ثابت هستن.
pm دادم...

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
اکانت Permium دارید؟ فعلا که دارم توش آپلود میکنم تا 1 ماه دیگه معلوم میشه چطوری هست.
21 دلار رو با 15 درصد تخفیف کریسمس گرفتم. قیمتش 25 دلار هست. الان هم فقط 2 تا جا برای این سفارش مونده! :D

برای شما هم ارسال شد.
هرکسی گرفت از این سرویس اینجا یا Pm بده بهم نظرشو بگه لطفا!
سلام
نه ندارم فعلا فری هستش، با ساپورتش یه تماسی گرفتم، گفتن در حالا فری فایلها 90 روز بعد از آخرین دانلود پاک میشن.
پریمیوم یادم رفت بپرسم کی پاک میشه، به احتمال قوی بالای 98 درصد در حالت پریمیوم دائمی باید باشند.

در ضمن به نطر من www.duckload.com عالیه برای کسی که وی پی اسش رم بالای داشته باشه و بتونه فایلاش رو به صورت رار بذاره.
اولشه هنوز صبر کنید یه خورده کار کنه و بره بالا، بازار هات فایل و فایل سرو رو به هم میزنه.

بالا